Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

συγνωμη εννοουσα την ρομ και οχι κερνελ,λΑθωσ μου:p

Τι καλύτερο είδες στην 2.9 σε γενικές γραμμές; Βασικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το χωρίζει σ'αυτές τις δύο κατηγορίες, τη μια με "version" και την άλλη χωρίς δηλαδή. Μήπως η μια είναι και καλά η "stable" version και η άλλη (πχ η 2.8, 2.9 κλπ) αυτή που αναπτύσσεται συνεχώς γι'αυτό και αλλάζει εκδόσεις;

Πάντως κι εγώ δηλώνω απίστευτα ικανοποιημένος μέχρι στιγμής, ειδικά από χτες που έβαλα και τον boeffla έχω πάθει τρελή πλάκα με το S3. Αν επιβεβαιώσει και μελλοντικά αυτό που αισθάνομαι ήδη, μιας πολύ γρήγορης rom δηλαδή που να δουλεύουν όλα της και μάλιστα χωρίς αστάθειες τι να πω, σίγουρα μιλάω για την καλύτερη rom που πέρασα ποτέ! Είμαι κι απ'αυτούς που δεν πειράζουν διάφορα στα ενδότερα μιας συσκευής (cpu κλπ) οπότε δεν μου λείπει απολύτως τίποτα.. :)

εγω εχω την 2.9 και την βρισκω πολυ καλη,ενα μιχ απο 4.3 και 4.4,με πολυ καλη ραμ χωρις σαβουροεφαρμογες.απο την αλλη δοκιμασα τηνFN12 και δεν εντυπωσιαστηκα απο κατι το τρελλο.μεχρι να βγει κατι απο lolipop θα μεινω με την 2.9.επισης να σε ρωτησω εχεις κανει τιποτα αλλαγες με τον boefla και αν ναι γραψε τι.
:ninja:

επισης να σε ρωτησω εχεις κανει τιποτα αλλαγες με τον boefla και αν ναι γραψε τι.

Τίποτα απολύτως, απλώς τον εγκατέστησα και εντόπισα τη μεγάλη διαφορά, τρέχει σφαίρα η συσκευή! Να φανταστείς ότι έχω εγκαταστήσει τον EZweather και έχω το widget στην πρώτη μου οθόνη, μόλις ανοίξω τη συσκευή και μπει στο λειτουργικό αυτό το widget έχει ήδη φορτωθεί, δεν προλαβαίνω καν να δω το "loadind widget"! Δεν μου έχει τύχει ποτέ ξανά αυτό, εδώ μιλάμε ότι μέχρι και ο stock dialer και οι επαφές του touchwiz ανοίγουν σε πολύ λιγότερο χρόνο την πρώτη φορά, έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα, τι γράφω από χτες; :lol:

Δεν έχω εγκαταστήσει καν την εφαρμογή του boeffla απ'το play, δεν ασχολούμαι με τέτοια.. ;)

Εχω δοκιμασει τις:

FlashingDroid_S5

RevolutionaryS5

Blekota_S5

Hypermax+v9

THE_MISTrom_LITE

είναι η πιο σταθερη και απασχολει την λιγότερη RAM.

επίσης εξίσου πολύ καλή είναι και η ANDREAMALACHI-S5-5.1

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-andreamalachi-s5-t2835262

δοκιμάστε αυτές τις 2 ROM. Μιλάμε πάντοτε για ROM S5 σε SGS3

επίσης ο ιδιος developer κυκλοφορησε και την S5 Mini Alpha 6.0 WHITE EDITION (pure note 4 experience)+ UPSM

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-12-edition-buy-s5-t2669724/page351

ειναι βασισμενη στο NOTE4!!

Polis4

Edited by Sofia21

ρε γιατί με βάζετε σε σκέψεις? είχα πει ότι δεν θα καώ να αλλάζω ρομ όλη την ώρα.

Λοιπόν είμαι με την τελευταία stable έκδοση του archi, και για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο έχω βάλει τον δικό του kernel. Μετά από αρκετές δοκιμές σε presets του kernel κατέληξα σε ένα και δουλεύει σχετικά γρήγορα. Έχω δύο ερωτήσεις για την qs.

1) υποστηρίζει τα s-widgets και σε αφήνει να επιλέψεις τι να εγκαταστήσεις από το bloat της sammy?

2) η κάμερα παρουσιάζει τα οποιαδήποτε προβλήματα?

ρε γιατί με βάζετε σε σκέψεις? είχα πει ότι δεν θα καώ να αλλάζω ρομ όλη την ώρα.

Λοιπόν είμαι με την τελευταία stable έκδοση του archi, και για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο έχω βάλει τον δικό του kernel. Μετά από αρκετές δοκιμές σε presets του kernel κατέληξα σε ένα και δουλεύει σχετικά γρήγορα. Έχω δύο ερωτήσεις για την qs.

1) υποστηρίζει τα s-widgets και σε αφήνει να επιλέψεις τι να εγκαταστήσεις από το bloat της sammy?

2) η κάμερα παρουσιάζει τα οποιαδήποτε προβλήματα?

επιλεγεις τι θες απο bloatware στην εγκατασταση,και η καμερα σε εμενα δεν εχει κανενα προβλημα.

αν και εδω μιλαμε για επισημα φιρμς δοκιμασα τηνgalaxy s5 mini 6.0.0.444 δεν εχει πληρη ελληνικα και λειπει το ραδιοφωνο.

επιλεγεις τι θες απο bloatware στην εγκατασταση,και η καμερα σε εμενα δεν εχει κανενα προβλημα.

Κανένα πρόβλημα κι από'δω, προσοχή μόνο αν επιλέξει κάποιος να αλλάξει kernel. Καλύτερα να ανοίξετε πρώτα την κάμερα και να τραβήξετε μία φωτό, πριν την αλλαγή του kernel.. ;)

οποιος εχει κανει εγκατασταση την S5 Mini Alpha 5.2 Kitkat 4.4.4 ας δωσει μια βοηθεια οσες φορες προσπαθησα να την περασω μολις τελειωσει η εγκατασταση και κανει reboot το τηλ απλα μαυριζει η οθονη και δεν κανει τιποτα

φανταζομαι οτι πριν εκανες ολα τα wipes,μετα το reboot μπες σε recovery και κανε wipe data ξανα και μετα reboot.επισης αν παλι δειχνει μαυρο δοκιμασε να ξανακατεβασεις την ρομ,μηπως καποιο αρχειο δεν κατεβηκε καλα.

την κατεβασα ξανα αλλα οτα την κανω εγκατασταση κολλαει στο 48% τελοςτην παραταω

και γυρναω στην archidroid 2.5.3 πολυ καλη και σταθερη rom

Edited by P270

οποιος εχει κανει εγκατασταση την S5 Mini Alpha 5.2 Kitkat 4.4.4 ας δωσει μια βοηθεια οσες φορες προσπαθησα να την περασω μολις τελειωσει η εγκατασταση και κανει reboot το τηλ απλα μαυριζει η οθονη και δεν κανει τιποτα

άλλαξε kernel και θα ανοιξει;)

περασε τον Thoth-5.4-RTM1-GT-I9300-SAMMY-4.4.4

θα τον βρεις εδω: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=56294222&postcount=3416

Polis4

Edited by Sofia21

makis206 εγώ έχω περάσει την έκδοση 6 beta 5 του boeffla kernel δεν πείραξα καμιά ρύθμιση του και με την 2.9 δουλεύει μια χαρά. Δουλεύουν όλα μια χαρά και μπαταρία ποιο οικονομική από την omega v59 4.3 που είχα. Το πρόβλημα που είχα, αλλά και που πολλοί άλλοι είχαν και ίσως έχουν, ότι μόλις έφτανε στο 30% η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα στα 18% δεν υπάρχει πλέον. Παραμένω λοιπόν εδώ και το πολύ πολύ να πειράξω λίγο τον kernel. Προς το παρόν τον ανέβασα στα 1600Mhz και εκεί θα μείνει. Δουλεύει άψογα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

θα το δοκιμασω και αυτο φανταζομαι οτι περναω την ρομ και καπακι βαζω και τον kernel και μετα boot

thanks

Μπορείς να περάσεις και μόνο τη rom και αργότερα τον kernel, δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ότι σ'εξυπηρετεί. ;)

makis206 εγώ έχω περάσει την έκδοση 6 beta 5 του boeffla kernel δεν πείραξα καμιά ρύθμιση του και με την 2.9 δουλεύει μια χαρά. Δουλεύουν όλα μια χαρά και μπαταρία ποιο οικονομική από την omega v59 4.3 που είχα. Το πρόβλημα που είχα, αλλά και που πολλοί άλλοι είχαν και ίσως έχουν, ότι μόλις έφτανε στο 30% η μπαταρία έπεφτε πολύ γρήγορα στα 18% δεν υπάρχει πλέον. Παραμένω λοιπόν εδώ και το πολύ πολύ να πειράξω λίγο τον kernel. Προς το παρόν τον ανέβασα στα 1600Mhz και εκεί θα μείνει. Δουλεύει άψογα.

δεν υπαρχει προβλημα στα 1600? να το ανεβασω αφοβα?αν και εδω που τα λεμε τι κερδιζω(ουμε) απο μια τετοια ρυθμιση?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω εκανα μια δοκιμη και περασε ευκολα,ισως δεν εχεις τον τελευταιο κερνελ απο πχ philz.

δεν υπαρχει προβλημα στα 1600? να το ανεβασω αφοβα?αν και εδω που τα λεμε τι κερδιζω(ουμε) απο μια τετοια ρυθμιση?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω εκανα μια δοκιμη και περασε ευκολα,ισως δεν εχεις τον τελευταιο κερνελ απο πχ philz.

Και εγώ στα 1600 το έχω εδώ και μήνες και δεν έχω δει διαφορά στην μπαταρία. γενικά το 1600 είναι ασφαλές για το τηλέφωνο μας

[/color]

θα το δοκιμασω και αυτο φανταζομαι οτι περναω την ρομ και καπακι βαζω και τον kernel και μετα boot

thanks

περνας την philz recovery (αν δεν το εχεισ κανει ηδη) και μετα την ROM. Μολις ολοκληρωθει η εγκατασταση θα κανει επανεκινηση αθτόματα. εαν στην συνέχεια κολλησει στην εκκινηση βγαλε μπαταρια περνα σε recovery mode και βάλε τον kernel και εισαι οκ.

χθες ο τυπος εβγαλε και την Galaxy S5 Mini Alpha/A5 - 6.1 Black

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-12-edition-buy-s5-t2669724

δοκιμασε την!

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841 νεα αναβαθμηση με ολα οσα γνωριζουμε και καλουδια-εμφανιση ς5.προσωπικα μου αρεσε πολυ και οχι μονο για την εμφανιση.:)

Η καλύτερη μέχρι στιγμής ROM S5 για S3 ειναι η "S5 Mini Alpha 5.2 Kitkat 4.4.4"

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-12-edition-buy-s5-t2669724

το S3 φορτώνει στα 470Mb !!!

και εχετε άλλα 360 Mb free RΑΜ!

kernel: boeffla kernel 7.1

Polis4

Δεν είναι άσχημη ειδικα εάν θελεις να δωσεις μια νεα νοτα στο s3 σου βάζοντας τα καλούδια αλλα και χρησιμοποιώντας το νέο skin του s5.

Δυστυχώς η συγκεκριμένη ρομ δεν εχει έκδοση που να αφαιρεί το bloat ετσι μετα την εγκατάσταση εισαι γεματος από άχρηστες εφαρμογές που θα πρέπει να απενεργοποιήσεις μια μια για να το φέρεις σε πιο ομαλή κατάσταση.

Επίσης λογο του ότι πρόκειται για Version από το s5 δεν εχει την εφαρμογή του ραδιοφωνου,

Θα μπορουσε να του περάσει ενα ραδιο οπως γινεται στην QS-i9300-KK

Edited by telmusic

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841 νεα αναβαθμηση με ολα οσα γνωριζουμε και καλουδια-εμφανιση ς5.προσωπικα μου αρεσε πολυ και οχι μονο για την εμφανιση.:)

Να μια ερώτηση που θέλω να κάνω τώρα, τη νέα έκδοση πως την εγκατέστησες; Την κατέβασες και την φλάσαρες απ'την αρχή μέσω recovery (με wipes κλπ) ή έψαξες για OTA update και την έβαλες έτσι; Δίνεται δηλαδή αυτή η δυνατότητα;

Με βλέπω να αλλάζω πάλι (είχα εγκαταστήσει την qs που δεν έγραφε version), και βαριέμαι το στήσιμο απ'την αρχή πάλι...

Edit: Σιγά μην άντεχα, από χτες το βράδυ με v3.0 κι εγώ λοιπόν - η οποία εκτός από άψογη είναι και πανέμορφη με τα καλούδια του S5! Η απορία μου παραμένει πάντως, αν ας πούμε βγάλει σήμερα την v3.1 με ποιον τρόπο αναβαθμίζουμε σε αυτήν; ;)

Edited by makis206

λογικα αν βγει 3.1 την περναμε απευθειας,απλως στην v3 επειδη φανταζομαι ειναι καλη αναβαθμηση κατι σαν απο 4.0.4 σε4.3 ηθελε καθαρη εγκατασταση.

Παιδιά... στα ξαφνικά σβήνει το τηλέφωνο και προσπαθεί να ξανανάψει. Όμως οταν βγάζει το logo "Galaxy Siii GT-i9300" μενει εκεί και αναβοσβήνει δείχνοντας το logo ανα 3 sec. Αυτό το κάνει για πολύ ώρα μέχρι που κάποια στιγμή θα του' ρθει να ξεκινήσει. Χθες όλο το βράδυ με έπριξε και σήμερα το πρωί για καμια ώρα. Καμιά φορά προλαβαίνει να φανεί το εγχρωμο logo της Samsung και πολλες φορες παει πάλι στα ιδια να ανασβήνει. Το περίεργο είναι οτι βγάζω τη μπαταρια για αρκετη ώρα και όταν τη βάζω ξανά συνεχίζει σα να μη την έβγαλα ποτέ χωρις να πειράξω τίποτα. Εχω την QS με stok kernel. Μου φαίνεται για hardware θέμα πάντως. Έχει κάποιος κάτι υπ'όψιν του; Η μπαταρία είναι καινούργια.