geopip Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γεια σας παιδιά... Έχω περάσει τη Liquidsmooth και θέλω να δοκιμάσω τη QS-i300-kk. Η διαδικασία είναι η ίδια? Πέρασμα της Rom στην SD όλα τα wipe και instal από recovery? Με τα gapps τι γίνεται? τα κατεβάζω εγώ ή τα περιέχει? Τον Kernel δε τον πείραξα. Να δοκιμάσω κάποιον άλλο? ή να κρατήσω τον stok? Με ενδιαφέρει η σταθερότητα (έμεινα εντυπωσιασμένος από τη Liquid σε όλα, αλλά μετά από ένα μήνα μου κάνει κάτι ξεκάρφωτες επανεκινήσεις) και η μπαταρία. Και κάτι ακόμη... ποιο είναι το link που με ενδιαφέρει από όλα αυτά? Download: QS-i9300XXUFNI2-KK MEGA QS-i9300XXUFNI2-KK Androidfilehost MD5: 8D597FA3C8856EB2F21C2C118891B65A QS-i9300-KK-v2.9(NI1) MEGA QS-i9300-KK-v2.9(NI1) Yandex MD5: BD680945A754728CF1A5CA9BD420B5C3 QS-i9300-KK-v2.8(NI1) MEGA QS-i9300-KK-v2.8(NI1) 4shared QS-i9300-KK-v2.8(NI1) MediaFire MD5: 7DA63690DB6796CC4352032C2F6F99B9 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γεια σας παιδιά... Έχω περάσει τη Liquidsmooth και θέλω να δοκιμάσω τη QS-i300-kk. Η διαδικασία είναι η ίδια? Πέρασμα της Rom στην SD όλα τα wipe και instal από recovery? Με τα gapps τι γίνεται? τα κατεβάζω εγώ ή τα περιέχει? Τον Kernel δε τον πείραξα. Να δοκιμάσω κάποιον άλλο? ή να κρατήσω τον stok? Με ενδιαφέρει η σταθερότητα (έμεινα εντυπωσιασμένος από τη Liquid σε όλα, αλλά μετά από ένα μήνα μου κάνει κάτι ξεκάρφωτες επανεκινήσεις) και η μπαταρία. Και κάτι ακόμη... ποιο είναι το link που με ενδιαφέρει από όλα αυτά? Download: QS-i9300XXUFNI2-KK MEGA QS-i9300XXUFNI2-KK Androidfilehost MD5: 8D597FA3C8856EB2F21C2C118891B65A QS-i9300-KK-v2.9(NI1) MEGA QS-i9300-KK-v2.9(NI1) Yandex MD5: BD680945A754728CF1A5CA9BD420B5C3 QS-i9300-KK-v2.8(NI1) MEGA QS-i9300-KK-v2.8(NI1) 4shared QS-i9300-KK-v2.8(NI1) MediaFire MD5: 7DA63690DB6796CC4352032C2F6F99B9 Ευχαριστώ. Τέσσερις μέρες που έχω την QS-i9300-KK-v2.9(NI1) δουλεύει άψογα. Στην αρχή βάλε τον stock kernel, άνοιξε την φωτογραφική βγάλε μια φωτογραφία και μετά αν θες βάλε τον boeffla kernel την έκδοση 6 beta 5. Μέχρι πρότεινος είχα την Omega v59 και ήμουν ευχαριστημένος, τώρα είμαι ακόμα περισσότερο. Install όπως το περιέγραψες. Τα gapps τα έχει, δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα άλλο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ότι σου είπε ο φίλος από πάνω. ..την έχω μια εβδομάδα μετά από αρκετές rom με γυμνό Android. ..δεν περίμενα ότι κολλήσω κάνα με touchwiz. ..Η QS είναι καλύτερη από τις 4.3 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Ότι σου είπε ο φίλος από πάνω. ..την έχω μια εβδομάδα μετά από αρκετές rom με γυμνό Android. ..δεν περίμενα ότι κολλήσω κάνα με touchwiz. ..Η QS είναι καλύτερη από τις 4.3 Από μπαταρία τι σας λέει ρε παιδιά; Μπήκα κι εγώ σε σκέψεις πάλι.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Και εγώ σήμερα την έβαλα και είναι άψογη... Μετά την πρώτη εγκατάσταση και αφού άνοιξα την φωτογραφική έβαλα και boeffla kernel και πετάει! Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Από μπαταρία τι σας λέει ρε παιδιά; Μπήκα κι εγώ σε σκέψεις πάλι.. :) Από μπαταρία φυσιολογικά πράγματα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Είναι που κατά τη Samsung το S3 με την 1gb ram δεν μπορούσε να τρέξει kitkat.. αχ αυτό το bloatware της πια.. έχω ψηθεί κι εγώ άγρια πάντως με την qs, τόσα καλά σχόλια.. μέχρι και στα βίντεο που βλέπω στο youtube δείχνει άψογη, τον touchwiz (που προσωπικά μισώ θανάσιμα :D ) τον αλλάζω με nova και τέλος. Δεν έχω χρόνο τώρα αλλά σίγουρα θα τη δοκιμάσω και σύντομα, να ρωτήσω κάτι όσους την εγκαταστήσατε ήδη. Τα updates της μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσα από τις ρυθμίσεις ή ψάχνετε στο xda και τα παίρνετε από εκεί; Λειτουργεί δηλαδή η αναζήτηση για νεότερες εκδόσεις; Λεπτομέρεια βέβαια. :) Edit: τελικά δεν άντεξα και την πέρασα ευθύς αμέσως, έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα με το πόσο ομαλά τρέχει, πόσο γρήγορα φορτώνει τα πάντα αμέσως μετά την εκκίνηση της συσκευής, άλλο πράγμα! Αυτά προς το παρόν, πάμε λοιπόν σε άλλη ερώτηση, την εγκατάσταση του boeffla kernel την κρίνετε απαραίτητη ή να αφήσω τον stock; Δεν έχω σκοπό να πειράξω πολλά πράγματα "μέσα", αν απλά εγκαθιστώντας τον δω κάποια διαφορά (μπαταρία για παράδειγμα) θα το κάνω, αν όχι τότε μένω κι έτσι.. ;) Edited November 12, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Είναι που κατά τη Samsung το S3 με την 1gb ram δεν μπορούσε να τρέξει kitkat.. αχ αυτό το bloatware της πια.. έχω ψηθεί κι εγώ άγρια πάντως με την qs, τόσα καλά σχόλια.. μέχρι και στα βίντεο που βλέπω στο youtube δείχνει άψογη, τον touchwiz (που προσωπικά μισώ θανάσιμα :D ) τον αλλάζω με nova και τέλος. Δεν έχω χρόνο τώρα αλλά σίγουρα θα τη δοκιμάσω και σύντομα, να ρωτήσω κάτι όσους την εγκαταστήσατε ήδη. Τα updates της μπορείτε να τα κατεβάσετε μέσα από τις ρυθμίσεις ή ψάχνετε στο xda και τα παίρνετε από εκεί; Λειτουργεί δηλαδή η αναζήτηση για νεότερες εκδόσεις; Λεπτομέρεια βέβαια. :) Edit: τελικά δεν άντεξα και την πέρασα ευθύς αμέσως, έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα με το πόσο ομαλά τρέχει, πόσο γρήγορα φορτώνει τα πάντα αμέσως μετά την εκκίνηση της συσκευής, άλλο πράγμα! Αυτά προς το παρόν, πάμε λοιπόν σε άλλη ερώτηση, την εγκατάσταση του boeffla kernel την κρίνετε απαραίτητη ή να αφήσω τον stock; Δεν έχω σκοπό να πειράξω πολλά πράγματα "μέσα", αν απλά εγκαθιστώντας τον δω κάποια διαφορά (μπαταρία για παράδειγμα) θα το κάνω, αν όχι τότε μένω κι έτσι.. ;) Άσε να δεις πως σου πάει με τον stock και βλέπεις. Εγώ επειδή είμαι fan του boeffla τον άλλαξα τη δεύτερη μέρα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athankar75 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Και εγώ με QS είμαι, καλή φαίνεται αλλά θα δείξει σε καμιά δεκαριά μέρες για πιο σίγουρα. Για δοκιμάστε όμως να στείλετε sms, γράφει μόνο κεφαλαία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Άσε να δεις πως σου πάει με τον stock και βλέπεις. Εγώ επειδή είμαι fan του boeffla τον άλλαξα τη δεύτερη μέρα. Κάνεις κάποιες αλλαγές μέσα από την εφαρμογή του boeffla ή απλά φλασάρεις τον kernel και τον αφήνεις ως έχει; Επίσης έχω άλλη μια σχετική απορία, γιατί αρκετοί προτιμάτε κάποια beta έκδοση του kernel κι όχι τις stable εκδόσεις του; Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος; Άντε άλλη μια, απλά φλασάρετε τον boeffla από πάνω (οκ ξέρω για τα wipe cache και dalvik από advanced) ή περνάτε πρώτα κάποιο script; Κάτι πήρε το μάτι μου για "ultimate cleaning script" που "φλασάρουμε" πριν την εγκατάσταση ενός kernel με σκοπό να καθαρίσουν ότι κατάλοιπα πιθανόν μείνουν απ'τον παλιό.. είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 το wifi fix πρεπει να μπει οπως και το modem ; η οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μια ερώτηση, αν κανω root στο s3 θα μπορέσω να αφαιρεσω ολες τις προεγκαταστημενες εφαρμογές της samsung ώστε να γίνει πιο γρήγορο το κινητό? Υπόψην ότι δεν σκοπεύω μν να περάσω κάποια custom rom. Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Μια ερώτηση, αν κανω root στο s3 θα μπορέσω να αφαιρεσω ολες τις προεγκαταστημενες εφαρμογές της samsung ώστε να γίνει πιο γρήγορο το κινητό? Υπόψην ότι δεν σκοπεύω μν να περάσω κάποια custom rom. Εννοείται φίλε μου...Υπάρχουν χονδρικά 50-60 εφαρμογές και πράγματα στο τηλέφωνο που τα σβήνεις και το τηλέφωνο δουλεύει απροβληματιστα Μια αναζήτηση galaxy s3 bloatware θα σου φέρει όλα τα σκουπίδια που έχει το τηλέφωνο προεγκατεστημενα Edited November 12, 2014 by Vag_koun Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εννοείται φίλε μου...Υπάρχουν χονδρικά 50-60 εφαρμογές και πράγματα στο τηλέφωνο που τα σβήνεις και το τηλέφωνο δουλεύει απροβληματιστα Μια αναζήτηση galaxy s3 bloatware θα σου φέρει όλα τα σκουπίδια που έχει το τηλέφωνο προεγκατεστημενα Υπάρχει κάποια απλή οδηγία για να ακολουθησω για το root? Έχω διαβάσει τους Παναγιάς τα ματια αλλά τίποτα! Χάνεται η εγγύηση όντως με το root? Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κάνεις κάποιες αλλαγές μέσα από την εφαρμογή του boeffla ή απλά φλασάρεις τον kernel και τον αφήνεις ως έχει; Επίσης έχω άλλη μια σχετική απορία, γιατί αρκετοί προτιμάτε κάποια beta έκδοση του kernel κι όχι τις stable εκδόσεις του; Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος; Άντε άλλη μια, απλά φλασάρετε τον boeffla από πάνω (οκ ξέρω για τα wipe cache και dalvik από advanced) ή περνάτε πρώτα κάποιο script; Κάτι πήρε το μάτι μου για "ultimate cleaning script" που "φλασάρουμε" πριν την εγκατάσταση ενός kernel με σκοπό να καθαρίσουν ότι κατάλοιπα πιθανόν μείνουν απ'τον παλιό.. είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο; :) Και εγώ έχω αυτές τις απορίες... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Κάνεις κάποιες αλλαγές μέσα από την εφαρμογή του boeffla ή απλά φλασάρεις τον kernel και τον αφήνεις ως έχει; Επίσης έχω άλλη μια σχετική απορία, γιατί αρκετοί προτιμάτε κάποια beta έκδοση του kernel κι όχι τις stable εκδόσεις του; Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος; Άντε άλλη μια, απλά φλασάρετε τον boeffla από πάνω (οκ ξέρω για τα wipe cache και dalvik από advanced) ή περνάτε πρώτα κάποιο script; Κάτι πήρε το μάτι μου για "ultimate cleaning script" που "φλασάρουμε" πριν την εγκατάσταση ενός kernel με σκοπό να καθαρίσουν ότι κατάλοιπα πιθανόν μείνουν απ'τον παλιό.. είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο; :) Δεν χρειάζεται ούτε wipe ούτε τίποτα. Περνάς τον kernel με recovery εγκαθιστάς αν θες και το boeffla config app για να βλέπεις τις ρυθμίσεις του kernel και είτε τις πειράζεις αν ξέρεις ή τις αφήνεις και δουλεύει έτσι μια χαρά. το wifi fix πρεπει να μπει οπως και το modem ; η οχι Δεν χρειάζεται να το περάσεις. Ήταν για παλιότερες εκδόσεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Μια απορία... Για να βάλω την QS-I9300-kk κατέβασα την v2.9 που είναι ενα αρχείο dll. Πως το περνάω? Με odin? Δε το κάνω instal με recovery από SD? Και αν είναι με odin πρέπει πρώτα το προετοιμάσω το τηλέφωνο με όλα τα wipe? Edit: Δε κατέβηκε σωστά. Το ξανακατεβάζω. Παρολα αυτά το MD5 ήταν σωστό... Edited November 12, 2014 by geopip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Υπάρχει κάποια απλή οδηγία για να ακολουθησω για το root? Έχω διαβάσει τους Παναγιάς τα ματια αλλά τίποτα! Χάνεται η εγγύηση όντως με το root? Όντως χάνεται αλλά έχει κάποια διαδικασία για να το επιστρέψεις στην αρχική κατάσταση. ..ο πιο απλός τρόπος για ρουτ που έχω κάνει είναι με framaroot για windows Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μια απορία... Για να βάλω την QS-I9300-kk κατέβασα την v2.9 που είναι ενα αρχείο dll. Πως το περνάω? Με odin? Δε το κάνω instal με recovery από SD? Και αν είναι με odin πρέπει πρώτα το προετοιμάσω το τηλέφωνο με όλα τα wipe? Edit: Δε κατέβηκε σωστά. Το ξανακατεβάζω. Παρολα αυτά το MD5 ήταν σωστό... Για φλασαρισμα μεσω ρεκοβερυ η ρομ πρεπει να ειναι αρχειο ζιπ Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofia21 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η καλύτερη μέχρι στιγμής ROM S5 για S3 ειναι η "S5 Mini Alpha 5.2 Kitkat 4.4.4" http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-12-edition-buy-s5-t2669724 το S3 φορτώνει στα 470Mb !!! και εχετε άλλα 360 Mb free RΑΜ! kernel: boeffla kernel 7.1 Polis4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 (edited) Δεν χρειάζεται ούτε wipe ούτε τίποτα. Περνάς τον kernel με recovery εγκαθιστάς αν θες και το boeffla config app για να βλέπεις τις ρυθμίσεις του kernel και είτε τις πειράζεις αν ξέρεις ή τις αφήνεις και δουλεύει έτσι μια χαρά. Να περάσω την τελευταία beta ή την stable όμως; Βλέπω ότι αρκετοί μιλάνε για την beta, υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό; Βασικά έχω ήδη κατεβάσει την stable και θα την περάσω αυτή τη στιγμή, αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά υπέρ της beta έκδοσης θα την περάσω κι αυτήν από πάνω.. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια απορία... Για να βάλω την QS-I9300-kk κατέβασα την v2.9 που είναι ενα αρχείο dll. Πως το περνάω? Με odin? Δε το κάνω instal με recovery από SD? Και αν είναι με odin πρέπει πρώτα το προετοιμάσω το τηλέφωνο με όλα τα wipe? Edit: Δε κατέβηκε σωστά. Το ξανακατεβάζω. Παρολα αυτά το MD5 ήταν σωστό... Εγώ βασικά κατέβασα το zip απ'το πρώτο link, αυτό που δεν αναγράφει έκδοση, πιο συγκεκριμένα το "QS-i9300XXUFNI2-KK από Androidfilehost" και εγκαταστάθηκε κανονικά απ'το recovery, δεν ξέρω αν έκανα καλά που προτίμησα αυτό το αρχείο αν και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα και δεν έχω κάποιο θέμα. :) Edit: κι από τη βιασύνη μου εγκατέστησα την 6.1 beta6 τελικά (την είχα κατεβάσει μαζί με τη stable).. οκ κανένα πρόβλημα, το πολύ πολύ να αλλάξω αν υπάρξει θέμα. Ωρέ πως τρέχει έτσι η συσκευή;;; Με το που ανοίξει όμως όλα φορτώνουν σε χρόνο ρεκόρ! :D Edited November 12, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Να περάσω την τελευταία beta ή την stable όμως; Βλέπω ότι αρκετοί μιλάνε για την beta, υπάρχει κάποιος λόγος που γίνεται αυτό; Βασικά έχω ήδη κατεβάσει την stable και θα την περάσω αυτή τη στιγμή, αν υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά υπέρ της beta έκδοσης θα την περάσω κι αυτήν από πάνω.. ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ βασικά κατέβασα το zip απ'το πρώτο link, αυτό που δεν αναγράφει έκδοση, πιο συγκεκριμένα το "QS-i9300XXUFNI2-KK από Androidfilehost" και εγκαταστάθηκε κανονικά απ'το recovery, δεν ξέρω αν έκανα καλά που προτίμησα αυτό το αρχείο αν και μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα και δεν έχω κάποιο θέμα. :) Edit: κι από τη βιασύνη μου εγκατέστησα την 6.1 beta6 τελικά (την είχα κατεβάσει μαζί με τη stable).. οκ κανένα πρόβλημα, το πολύ πολύ να αλλάξω αν υπάρξει θέμα. Ωρέ πως τρέχει έτσι η συσκευή;;; Με το που ανοίξει όμως όλα φορτώνουν σε χρόνο ρεκόρ! :D Την κατεβασα και εγω αλλα η 9 μου φανηκε καλυτερη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Την κατεβασα και εγω αλλα η 9 μου φανηκε καλυτερη. Ποια είναι η "9" βρε Σταύρο; Από το site του boeffla δεν κατεβάζετε τους kernels, αυτούς που απευθύνονται στην 4.4.2; Δεν βρήκα κάπου 9, ούτε στους beta αλλά ούτε και στους stable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 η κάμερα είναι οκ παίζει πάντα η κάνει τα γνωστά θέματα ; επίσης από μπαταρία τι λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Η καλύτερη μέχρι στιγμής ROM S5 για S3 ειναι η "S5 Mini Alpha 5.2 Kitkat 4.4.4" http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-galaxy-s5-mini-12-edition-buy-s5-t2669724 το S3 φορτώνει στα 470Mb !!! και εχετε άλλα 360 Mb free RΑΜ! kernel: boeffla kernel 7.1 Polis4 σε σχεση με πια ειναι καλυτερη,για να μπορουμε να κρινουμε.πχ εγω δοκιμασα την neat rom,και την QS-I9300 4.4.2,και οι δυο πολλυ καλες με προτιμηση στην δευτερη. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts