Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείτε να προτείνεται κάποια καλή ρύθμιση στον Boefla με στοκ EUR ρομ 4.3?

Τι εννοείς λέγοντας καλή. Το καλό είναι σχετικό και για τον καθένα διαφορετικό.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς λέγοντας καλή. Το καλό είναι σχετικό και για τον καθένα διαφορετικό.

Σωστός.

Αυτό με ενδιαφέρει βασικά είναι να γίνει λίγο πιο φιλικό προς την μπαταρία χωρίς να χάσει και πολύ απο επιδώσεις αν γίνεται.

Xiaomi 12 Pro

Σωστός.

Αυτό με ενδιαφέρει βασικά είναι να γίνει λίγο πιο φιλικό προς την μπαταρία χωρίς να χάσει και πολύ απο επιδώσεις αν γίνεται.

Μπορείς να το κάνεις όπως εγώ. Φτιάξε μερικά profiles που θα χρησιμοποιείς ανάλογα με το που βρίσκεσαι.

Δες στο screenshot τα δικά μου. Λέω καποιες πληροφορίες από κάτω.

Όλα είναι σε zzmove (εκτός του Dual core στο οποίο έβαλα αναγκαστικά pagasusq 2 cores)

Και έχω κάνει ανάλογα κάποιες ρυθμίσεις.

Τα έχω κάνει κάπως σαν εκδόσεις.

Αυτό που χρησιμοποιώ συνέχεια είναι το 1.1

Το 1.1.1 το έχω για έξω και η μόνη διαφορά είναι ότι έχει άλλες ρυθμίσεις ήχου και μικρό underclock στα 1.2ghz.

Το στοκ δεν το χρησιμοποιώ απλά είναι εντελώς σταθερό

Τα Powersave τα χρησιμοποιώ αν ξέρω πως θα χρειάζομαι πολύ μπαταρία και το κάνω διπύρηνο όταν είμαι στο όριο και θέλω να αντέξει παραπάνω.

Έξτρα performance βάζω πολύ πιο σπάνια, σχεδόν ποτέ, αλλά απ ότι λες δεν ψάχνεις αυτό..

[ATTACH]43701[/ATTACH]

Καλησπερα παιδια!! Υπαρχει καποιος τροπος να δουλευει το ραδιοφωνο στην cyanogen 11??

Μπορείς να δοκιμάσεις το SpiritFm.

παίδες το xposed framework μπαίνει σε στοκ 4.3 με boefla kernel?

Μπαίνει σε οποιαδήποτε root συσκευή απ'όσο γνωρίζω. Τα modules που θα διαλέξεις να χρησιμοποιήσεις απλά μπορεί να έχουν άλλες απαιτήσεις.

...και αν μπορείς να μου πεις αν έχει επιλογή για απάντηση στην κλήση με το home button?

Για κοίτα εδώ και εδώ μήπως κάποιο κάνει αυτό που θέλεις.

Λογω κάποιου προβλήματος της συσκευής και ανάγκης του επίσημου service θα αναγκαστώ να το ξερουταρω και να του περάσω την αρχικη rom .

Το ειχα ξανακάνει στο παρελθόν αλλα τα εχω ξεχασει.

Στο παρελθόν θυμάμαι έναν οδηγο που έλεγε πως με το serial number της συσκευής που αναγράφεται κατω από την μπαταρία μπορεις να κατεβασεις κατευθείαν την επίσημη rom που ειχε το κινητο χωρις να ψαχνω .

Βλεποντας λοιπον αυτόν το οδηγο και για να ειμαι σίγουρος θελω να ξερω… πρωτα χρησιμοποιώ το triangle away για τον μηδενισμό και μετα ξανακατεβάζω την official rom η δεν εχει σιμασια;

Και τελος πως χρησιμοποιώ το triangle away;

Λογω κάποιου προβλήματος της συσκευής και ανάγκης του επίσημου service θα αναγκαστώ να το ξερουταρω και να του περάσω την αρχικη rom .

Το ειχα ξανακάνει στο παρελθόν αλλα τα εχω ξεχασει.

Στο παρελθόν θυμάμαι έναν οδηγο που έλεγε πως με το serial number της συσκευής που αναγράφεται κατω από την μπαταρία μπορεις να κατεβασεις κατευθείαν την επίσημη rom που ειχε το κινητο χωρις να ψαχνω .

Βλεποντας λοιπον αυτόν το οδηγο και για να ειμαι σίγουρος θελω να ξερω… πρωτα χρησιμοποιώ το triangle away για τον μηδενισμό και μετα ξανακατεβάζω την official rom η δεν εχει σιμασια;

Και τελος πως χρησιμοποιώ το triangle away;

to triangkl το δουλευεις σαν εφαρμογη. μετα ειτε το συνδεεις στο κιες ειτε αν κατεβασεις την επισημη, μεσω οντιν.με το οντιν δεν πρεπει να τρεχει ταυτοχρονα το κιες

:ninja:

Θα κατεβάσω με το kies την επίσημη Μετά θα μπορώ με το triangle να μηδενισω τον counter η πρέπει να το κάνω από πριν;

Θα κατεβάσω με το kies την επίσημη Μετά θα μπορώ με το triangle να μηδενισω τον counter η πρέπει να το κάνω από πριν;
Πρέπει πρώτα να τρέξεις το triangle καί μετά σε download mode να φλασάρεις την επίσημη.Φρόντισε μόνο να έχεις πάρει back up--Greece cosmote Kοίτα καί εδώ Edited by Antonybak
LG G4 RED

Στο triangle κανω μονο κλικ στην επιλογη reset flash counter και τελος;

Αν ειναι να το κανω γιατι με προειδοποιεί για πιθανη περίπτωση να χαλασω την συσκευή μου;

Με εχει κανει να το κοιταω χωρις να ξερω τι να αποφασίσω...

Στο triangle κανω μονο κλικ στην επιλογη reset flash counter και τελος;

Αν ειναι να το κανω γιατι με προειδοποιεί για πιθανη περίπτωση να χαλασω την συσκευή μου;

Με εχει κανει να το κοιταω χωρις να ξερω τι να αποφασίσω...

Προχώρα καί rom οταν αλλάζεις περίπου τα ίδια λέει
LG G4 RED

Το έκανα και από 4 που έγραφε ο counter τώρα μετά την επανεκκίνηση γράφει 1.

Είναι σωστό η θα έπρεπε να γράφει μηδέν;

Το έκανα και από 4 που έγραφε ο counter τώρα μετά την επανεκκίνηση γράφει 1.

Είναι σωστό η θα έπρεπε να γράφει μηδέν;

Αν θυμάμαι καλά θα έπρεπε να γράφει είτε "No" είτε "Official", πάντως όχι 1.

Για να γραψει official δεν θα πρεπει να περασω πρωτα την official?

Όχι απαραίτητα, με τον μηδενισμό έπρεπε να σου γράψει κάτι από τα 2, έτσι τουλάχιστον το έχω δει στις περισσότερες Samsung συσκευές. Ας σου απαντήσει και κάποιος κάτοχος της συσκευής σου όμως καλύτερα ώστε να το επιβεβαιώσεις.

Official μεν γράφει αλλά ο counter είναι στο 1

http://i402.photobucket.com/albums/pp110/cinemusic/My%20phone%20screenshots/Screenshot_2014-04-16-09-06-45_zpsx5ed9ve7.png

Είναι σωστό;

Να σημειώσω χωρίς να ξέρω αν παίζει ρόλο πως έχω custom kernel boeffla

Να σημειώσω χωρίς να ξέρω αν παίζει ρόλο πως έχω custom kernel boeffla

Αυτό βλέπει νομίζω και γράφει ξανά ο μετρητής μόλις κάνεις επανεκκίνηση.. το triangle σου μηδενίζει κανονικά δηλαδή αλλά κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση ο counter "διαβάζει" τον kernel και "γράφει"..

Λύση κατ'εμέ. Περνάς από πάνω το firmware με το Odin και το ρουτάρεις απ'την αρχή (σαφώς σε αυτή τη φάση ο μετρητής θα έχει ακόμα το 1), βάζεις ξανά triangle away και μηδενίζεις πάλι. Λογικά αφού αυτή τη φορά θα έχεις τον στοκ kernel ο μετρητής δεν θα ξαναγράψει κατά την επανεκκίνηση. Μόλις μηδενίσεις για δεύτερη φορά, περνάς ακόμα μια το firmware από πάνω (για να χαθεί και το root δηλαδή) και είσαι κύριος..:)

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση με τη σειρά μου μιας και είμαι root κι έχω τον μετρητή στο 1, αν εγκαταστήσω το triangle away και απλά πατήσω το reset counter θα μπορέσω να τον μηδενίσω (να παραμείνω δηλαδή root αλλά χωρίς τον άσσο στον μετρητή) ή απαιτείται όλη αυτή η διαδικασία που αναγράφεται στο νήμα για το root του S3;

Επισυνάπτω:

"Χρησιμοποίησε το Triangle Away για να μηδενίσεις τον flash counter, και βγάλε τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση (στο σήμα του SIII).

Mπες στο recovery mode και κάνε wipe, και βγάλε πάλι τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση.

Κατέβασε το firmware της Samsung που είχε αρχικά το τηλέφωνο.

Φλάσαρε το firmware (αναλυτικές οδηγίες γι'αυτό εδώ)

Mετά την επανεκκίνηση, πέρνα από το setup (χωρίς να βάλεις τα στοιχεία σου), μέχρι να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή.

Κάνε ξανά επανεκκίνηση.

Περίμενε 10 λεπτά.

Έλεγξε το Settings->About device->Status και σιγούρεψε ότι το Device Status δε γράφει "Modified".

Kάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και μετά έλεγξε και το counter στο download mode που πρέπει να είναι στο μηδέν."

Με επίσημη 4.3 χρειάζονται όλα αυτά; Δεν μπορώ απλά να μηδενίσω αποφεύγοντας το factory reset κλπ κλπ; Εσύ που δοκίμασες το triangle away στον μηδενισε (άσχετα το ότι ξαναγράφει λόγω kernel) επιλέγοντας απλά το reset counter; Θέλω να το δοκιμάσω αλλά θέλω να αποφύγω το factory reset αυτή τη στιγμή, πάνε λίγες μέρες που το έστησα και βαριέμαι να τα ξανακάνω από την αρχή, τουλάχιστον για τώρα..

Edit: άστο το δοκίμασα μόλις (αυτό που ρώτησα παραπάνω), ενώ η διαδικασία με το triangle away προχωράει κανονικά ο counter δεν μηδενίζει. Μάλλον απαιτούνται τα βήματα που αναγράφονται στον οδηγό οπότε, μηδενίζω αν και όταν με το καλό έρθει η ώρα για factory reset.. ;)

Edited by makis206

Edit: άστο το δοκίμασα μόλις (αυτό που ρώτησα παραπάνω), ενώ η διαδικασία με το triangle away προχωράει κανονικά ο counter δεν μηδενίζει. Μάλλον απαιτούνται τα βήματα που αναγράφονται στον οδηγό οπότε, μηδενίζω αν και όταν με το καλό έρθει η ώρα για factory reset.. ;)

Απορία.. περνώντας stock kernel μέσω odin και rootάροντας με κάποιο άλλο τρόπο (μέσω adb πχ.) ώστε να μην βλέπει ούτε custom recovery ούτε custom kernel για να γράψει ο μετρητής δεν θα έπρεπε να σου κάνει τη δουλειά?

Αν και βασικά ο μετρητής θα έπρεπε να σας απασχολεί μόνο και μόνο 1 ώρα πριν το πάτε μελλοντικά στο service :p

Απορία.. περνώντας stock kernel μέσω odin και rootάροντας με κάποιο άλλο τρόπο (μέσω adb πχ.) ώστε να μην βλέπει ούτε custom recovery ούτε custom kernel για να γράψει ο μετρητής δεν θα έπρεπε να σου κάνει τη δουλειά?

Αν και βασικά ο μετρητής θα έπρεπε να σας απασχολεί μόνο και μόνο 1 ώρα πριν το πάτε μελλοντικά στο service :p

Έτσι ακριβώς, αν χρειαστεί να πάει και στο σέρβις ποτέ.. :D

Όσον αφορά τώρα τα περί stock kernel δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει, πιθανολογώ πως αν μπορούσε να γίνει κάτι θα είχε ήδη γίνει και θα είχαμε και τον οδηγό για να το κάνουμε, ποιος ξέρει..

Επισυνάπτω:

"Χρησιμοποίησε το Triangle Away για να μηδενίσεις τον flash counter, και βγάλε τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση (στο σήμα του SIII).

Mπες στο recovery mode και κάνε wipe, και βγάλε πάλι τη μπαταρία αμέσως μόλις αρχίσει η επανεκκίνηση.

Κατέβασε το firmware της Samsung που είχε αρχικά το τηλέφωνο.

Φλάσαρε το firmware (αναλυτικές οδηγίες γι'αυτό εδώ)

Mετά την επανεκκίνηση, πέρνα από το setup (χωρίς να βάλεις τα στοιχεία σου), μέχρι να μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή.

Κάνε ξανά επανεκκίνηση.

Περίμενε 10 λεπτά.

Έλεγξε το Settings->About device->Status και σιγούρεψε ότι το Device Status δε γράφει "Modified".

Kάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, και μετά έλεγξε και το counter στο download mode που πρέπει να είναι στο μηδέν."

Το λοιπον εκανα όλα τα παραπάνω και βρισκομαι στο σημείο που εχω την stock ειμαι root αλλα σε download mode ειμαι με τις ενδείξεις

Custom binary download : 0

Current binary: Sasmung official

και

System status: Official

Κατασταση συσκευης : Κανονικο

Συνεπως σε αυτο το σημειο ξαναπερνώ την stock για να σβησω και το root και ειμαι οκ..

Σωστα;

Παρατηρώ όμως το εξής παραξενο

Στην εσωτερική καρτα του κινητου υπαρχει ενας φακελος που ειχε δημιουργηθεί με τον recovery που ονομαζει Ο και μεσα σε αυτό υπαρχουν δυο υποφακελοι ο ένας είναι του clockworkmod και ο άλλος από τον boeffla kernel .

Και οι δυο εχουν καποια αρχεία που αδυνατώ να τα σβησω και γενικώς δεν μπορω να σβησω ολον τον φακελο Ο και τα περιεχομενα του

Δοκιμασα και με τον root explorer χωρις αποτελεσμα.

Πως μπορω να εξαφανισω αυτους του περιττούς φακελους;

Κανονικα αφου περασα την official δεν θα επρεπε να σβηστεί οτιδήποτε μεσα στην εσωτερκη μνημη της συσκευής;

Edited by telmusic

Το λοιπον εκανα όλα τα παραπάνω και βρισκομαι στο σημείο που εχω την stock ειμαι root αλλα σε download mode ειμαι με τις ενδείξεις

Custom binary download : 0

Current binary: Sasmung official

και

System status: Official

Κατασταση συσκευης : Κανονικο

Συνεπως σε αυτο το σημειο ξαναπερνώ την stock για να σβησω και το root και ειμαι οκ..

Σωστα;

Σωστότατα, τον μετρητή πως τον μηδενισες; Κάνοντας απλώς reset counter στο triangle away ή όλα τα βήματα που αναγράφονται στον οδηγό για root με αφαίρεση μπαταρίας δηλαδή κλπ κλπ;

Για το άλλο με τον φάκελο που δεν σβήνεται θα σου πρότεινα ένα πράγμα για αρχή και για όσο είσαι ακόμα root. Εγκατέστησε το clean master και δώστου δικαιώματα root, μπες μέσα στο μενού του και θα βρεις στα "άχρηστα αρχεία - προηγμένη" κάποιους άχρηστους φακέλους που λογικά θα μπορείς να σβήσεις, πιθανότατα θα εξαφανιστεί με αυτόν τον τρόπο.. κάτι ακόμα σε περίπτωση που δεν φύγει, κατέβασε το sdmaid και αφού δώσεις και σ'αυτό δικαιώματα root πήγαινε στα "νεκρά αρχεία" και διέγραψε τα.

Αν δεν διαγραφεί κι έτσι (κανε και καμία επανεκκίνηση μετά τις διαγραφές να δεις) δεν ξέρω κάτι άλλο να προτείνω, ελπίζω να βρεθεί σύντομα κάποιος να δώσει λύση που θα σε απαλλάξει οριστικά κι από αυτό.

Λογικά μόλις τον σβήσεις καθάρισες, εγκαθιστάς ξανά το firmware από πάνω (με όλα τα wipes που απαιτούνται εννοείται) και είσαι έτοιμος να τους το πας.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά χωρίς περεταίρω ταλαιπωρίες :)