Minotavrs Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Μια τελευταία ερώτηση μάλλον και τελείωσα Έβαλα και την rom αλλά με stock kernel Τώρα για να βάλω τον boeffla τι κάνω; TWRP,install επιλέγω το zip του boeffla και τέλος; εχεις pm ;) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis28 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 εχεις pm ;) :p Αχάμ αχάμ το είδα. Εντάξει ακολούθησα τις οδηγίες σου και όλα κομπλέ.Πάει σφαίρα μέχρι στιγμής.Θα πω περισσότερες εντυπώσεις όταν περάσουν λίγες μέρες και το δω και γενικότερα πως τα πάει. Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου γενικότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παιδια ποιο ειναι το καλυτερο μοντεμ για cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 παιδια ποια ρομ ειναι γρηγορη και σταθερη? επισεισ για screen mirroring? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) παιδια ποια ρομ ειναι γρηγορη και σταθερη? επισεισ για screen mirroring? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/rom-qs-i9300-kk-t2755841 τελευταια δοκιμαζουμε πολλοι αυτην,διαλεξε η την πρωτη βερσιον στο download η την δευτερη,για το δευτερο που ρωτας δες στην εγκατασταση πιον κερνελ θελεις. Edited November 21, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 ευχχαριτω φιλε αλλα ειναι σταθερη ?ποια η διαφορα η πρωτη απο τη δευτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 ευχχαριτω φιλε αλλα ειναι σταθερη ?ποια η διαφορα η πρωτη απο τη δευτερη? Ειναι σταθερη.η πρωτη ειναι χρονικα πιο νεα.κατα 2 εβδομαδες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 πως την περναω υπαρχη καποιο βιντεο η λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Είμαι και εγώ πολύ ικανοποιημενος από την QS-I9300-KK-V3.0 και όπως έχω αναφέρει πολυ εντυπωσιασμενος από την αυτονομία ειδικά όταν η συσκευή βρίσκεται σε ηρεμία. Από χτες όμως έχει αλλάξει εικόνα . Η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα και μου κανει κάποια λαγκαρισματα . Δεν μπορω να εξηγησω αυτην την αλλαγη εκτος και αν ειναι καμπανακι για να βαλω την πιο καινουργια . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babaros10 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Είμαι και εγώ πολύ ικανοποιημενος από την QS-I9300-KK-V3.0 και όπως έχω αναφέρει πολυ εντυπωσιασμενος από την αυτονομία ειδικά όταν η συσκευή βρίσκεται σε ηρεμία. Από χτες όμως έχει αλλάξει εικόνα . Η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα και μου κανει κάποια λαγκαρισματα . Δεν μπορω να εξηγησω αυτην την αλλαγη εκτος και αν ειναι καμπανακι για να βαλω την πιο καινουργια . Μηπως καποια εφαρμογή που εγκατεστησες τελευταία στη κανει τη ζημια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Όχι εκτός αν κάποιο update από τις ήδη εγκατεστημενες το προκάλεσε Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Είμαι και εγώ πολύ ικανοποιημενος από την QS-I9300-KK-V3.0 και όπως έχω αναφέρει πολυ εντυπωσιασμενος από την αυτονομία ειδικά όταν η συσκευή βρίσκεται σε ηρεμία. Από χτες όμως έχει αλλάξει εικόνα . Η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα και μου κανει κάποια λαγκαρισματα . Δεν μπορω να εξηγησω αυτην την αλλαγη εκτος και αν ειναι καμπανακι για να βαλω την πιο καινουργια . Μάλλον είναι παρόμοιο με αυτό που ανάφερα κι εγώ λίγες μόλις μέρες πριν, έτσι ξαφνικά άρχισε να πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρία στην v3.0 χωρίς κανένα λόγο.. τελικά επέστρεψα στην XXUFNI2 και ξεμπέρδεψα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) θεωρω,μετα απο δοκιμη και της τελευταιας QS,οτι η προηγουμενη (v 3.0) ειναι πιο σταθερη.επισης για την μπαταρια παραθετω εικονα και θελω να ρωτησω τα ποσοστα αδρανειας και αναμονης ειναι φυσιολογικα?υποψιν οτι το τηλ.δεν χρεισημοποιηθηκε στο διαστημα αυτο.και μια εικονα απο το δυναμομετρο. Edited November 22, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Είναι λίγο καλύτερα από τα χάλια που περιγράφω παραπάνω στην περίπτωση μου. Σε εμένα σε 6 ώρες έγραψε 92% και μιλώ σε συνθήκες ηρεμίας ( την νύχτα με όλα κλειστά ) πράγμα αρνητικό αφού πριν δύο μέρες για την ίδια ώρα έχανε με τα βίας 1%. Πριν λίγη ώρα πέρασα το nand backup που κράτησα από την περασμένη βδομάδα και θα δω αν συνεχίσει την καθοδικη πορεία Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 ισως να παιζουν ρολο οι αναβαθμησεις εφαρμογων που γινονται σε βαθος χρονου,και καποια κανει την ζημια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michalis28 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπερα και παλι. Απο προχθες το βραδυ που εβαλα την qs ολα μια χαρα πανε και παει σφαιρα το κινητο. Και πολυ καλη αυτονομια. Το μονο μου θεμα που παρατηρησα μολις ειναι πως επειδη ειναι καινουρια η μπαταρια(3η φορτιση κανω τωρα) πηγα να το κλεισω το κινητο για να φορτισει αλλα με το που βαζω τον φορτιστη αναβει αυτοματα και το ξανακλεινω και ξαναναβει παλι. Γενικα καταλαβα οτι δεν μππρω να το φορτισω κλειστο. Υπαρχει γενικα αυτο το θεμα ή σε εμενα ετυχε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπερα και παλι. Απο προχθες το βραδυ που εβαλα την qs ολα μια χαρα πανε και παει σφαιρα το κινητο. Και πολυ καλη αυτονομια. Το μονο μου θεμα που παρατηρησα μολις ειναι πως επειδη ειναι καινουρια η μπαταρια(3η φορτιση κανω τωρα) πηγα να το κλεισω το κινητο για να φορτισει αλλα με το που βαζω τον φορτιστη αναβει αυτοματα και το ξανακλεινω και ξαναναβει παλι. Γενικα καταλαβα οτι δεν μππρω να το φορτισω κλειστο. Υπαρχει γενικα αυτο το θεμα ή σε εμενα ετυχε; ειναι προβλημα σε ολες τις ρομ τετοιου ειδους και το γραφουν στις ειδοποιησεις.επισης σε εμενα οταν παω στους σελιδοδεικτες του browser βγαζει το εξης μηνυμα..η διαδικασια com.google.process.gapps διακοπηκε..τι φταιει? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilste1965 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Καλησπερα και παλι. Απο προχθες το βραδυ που εβαλα την qs ολα μια χαρα πανε και παει σφαιρα το κινητο. Και πολυ καλη αυτονομια. Το μονο μου θεμα που παρατηρησα μολις ειναι πως επειδη ειναι καινουρια η μπαταρια(3η φορτιση κανω τωρα) πηγα να το κλεισω το κινητο για να φορτισει αλλα με το που βαζω τον φορτιστη αναβει αυτοματα και το ξανακλεινω και ξαναναβει παλι. Γενικα καταλαβα οτι δεν μππρω να το φορτισω κλειστο. Υπαρχει γενικα αυτο το θεμα ή σε εμενα ετυχε; Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Ενώ το απενεργοποιώ ξανανοίγει μόνο του. Γενικά δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω. Όσο για την εγκατάστασή το wifi & mondem που έκανα δεν βελτίωσε την κατάστασή απεναντίας την χειροτέρεψε . Το έκανα επαναφορά και πάλι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Ενώ το απενεργοποιώ ξανανοίγει μόνο του. Γενικά δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω. Όσο για την εγκατάστασή το wifi & mondem που έκανα δεν βελτίωσε την κατάστασή απεναντίας την χειροτέρεψε . Το έκανα επαναφορά και πάλι . Βρε παιδιά.. ακριβώς από πάνω απαντάει ο Σταύρος για το θέμα, το αναφέρει κι ο developer της QS αλλά οκ, αυτό μπορεί να διαφύγει στον καθένα, είναι και στα αγγλικά η αναφορά.. εδώ όμως "μιλάμε" μεταξύ μας, αν μας ξεφεύγουν τόσα μηνύματα θα γεμίζει το νήμα με ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά. Να ήταν δυο σελίδες πίσω να το καταλάβω αλλά έτσι; Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι η "επίθεση" γίνεται σε φιλικό τόνο και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Απλά τώρα τελευταία παρατηρείται αρκετά συχνά το φαινόμενο και κουράζει τον αναγνώστη.. :P Η QS λοιπόν δεν φορτίζει τη συσκευή κλειστή, είναι ένα "πρόβλημα" (ανύπαρκτο κατ'εμέ μιας και έχω πάντα αναμμένη τη συσκευή) το οποίο ο developer δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να διορθώσει. Το έχει αναφέρει κιόλας στο νήμα της QS στο xda. :) Edited November 22, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Το θέμα με την φόρτιση το έχουν και άλλες ρομ όπως πχ η arhidroid. Το ανεχόμαστε λόγο των άλλων θετικών που έχουν Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 καλησπερα φίλη εχει το samsung s3. ειχε καποια προβληματα με μπαταρια. εγινε αλλαγη με γνησια samsung (η παλια ειχε φουσκωσει) αλλα και πάλι συνεχιζει να κολλαει, να πεφτει ξαφνικά η μπαταρία πχ απο 60% σε πιο χαμηλό ποσοστό η ακόμα και να κλεινει. εκανα root & factory reset περασα τον kernel boeffla 5.3 samsung i-9300 cwm εψαξα στο xda και κατεβασα καποιες rom οπως slim i9300 4.4.4 - cm11-pa i9300 4.41 - archidroid v 1.7.18 αλλα μου βγαζει signature fail σε οτι κ να εχω δοκιμάσει τι κανω λάθος; μηπως φταίει η αλλαγή Kernel η αλλαγη rom θα διορθωσει το προβλημα της μπαταρίας έστω και λίγο ευχαριστω Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achkap Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Η πιο όμορφη rom που έχει βγει ποτέ. Οχι ακόμα η πιο γρήγορη και lagfree και με αρκετα προβληματα ακομα,αλλά σίγουρα η πιο ωραια. Και μάλλον σύντομα θα είναι και λειτουργική σε μεγαλο βαθμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonybak Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) καλησπερα φίλη εχει το samsung s3. ειχε καποια προβληματα με μπαταρια. εγινε αλλαγη με γνησια samsung (η παλια ειχε φουσκωσει) αλλα και πάλι συνεχιζει να κολλαει, να πεφτει ξαφνικά η μπαταρία πχ απο 60% σε πιο χαμηλό ποσοστό η ακόμα και να κλεινει. εκανα root & factory reset περασα τον kernel boeffla 5.3 samsung i-9300 cwm εψαξα στο xda και κατεβασα καποιες rom οπως slim i9300 4.4.4 - cm11-pa i9300 4.41 - archidroid v 1.7.18 αλλα μου βγαζει signature fail σε οτι κ να εχω δοκιμάσει τι κανω λάθος; μηπως φταίει η αλλαγή Kernel η αλλαγη rom θα διορθωσει το προβλημα της μπαταρίας έστω και λίγο ευχαριστωKαλησπέρα.Κατέβασε καί φλάσαρε την τελευταία έκδοση του recovery πού χρησιμοποείς.Bρες μία rom πού ταιριάζει με τα γούστα σου καί πάντα τελευταία έκδοση kernel Edited November 23, 2014 by Antonybak Παράθεση LG G4 RED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Η πιο όμορφη rom που έχει βγει ποτέ. Οχι ακόμα η πιο γρήγορη και lagfree και με αρκετα προβληματα ακομα,αλλά σίγουρα η πιο ωραια. Και μάλλον σύντομα θα είναι και λειτουργική σε μεγαλο βαθμο Εγώ είμαι από αυτούς που ακόμα περιμένω να γίνει πιο σταθερή :-P Πέρα από τα δεδομένα που, αν δεν κάνω λάθος έχουν πρόβλημα και δεν ανοίγουν, υπάρχει κάτι που θα με εμποδιζε να την φλασαρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 καντε υπομονη γιατι οπως αναφερουν οι developers εχουν μεγαλες ελειψεις ακομα.κατα την γνωμη μου κακως κυκλοφορουν αλλα φαινεται οτι προτιμωτερο ειναι να χαλανε αλλων οι συσκευες παρα των ιδιων των devs. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts