Lurker Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Έβαλα απο χτες android revolution hd. Μια μέρα αντεξα...Αν εχεις συνηθίσει σε cyanogen ολες οι υπόλοιπες σέρνονται...Οποτε για ακόμη μια φορά temasek cm απο μένα! Εξήγησε μας σε παρακαλώ αυτό το "σέρνονται" γιατί πολύ υπερβολικό σε βρίσκω. Η Revolution HD που την έχω από την αρχή σχεδόν που πήρα S3 πάει πολύ καλά. Για διευκρίνισε μας το "σέρνεται". Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Εξήγησε μας σε παρακαλώ αυτό το "σέρνονται" γιατί πολύ υπερβολικό σε βρίσκω. Η Revolution HD που την έχω από την αρχή σχεδόν που πήρα S3 πάει πολύ καλά. Για διευκρίνισε μας το "σέρνεται". Επειδη οι cm roms ειναι γυμνες και κατα συνεπεια ελαφριες, τρεχουν πιο smooth στην συσκευη... αυτο μαλλον εννοει ο φιλος... αλλα χανεις ολες τις λειτουργιες του s3, με επιπλεον καποια γνωστα bugs των cm roms... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 H Temasek CM τι ποιοτικές διαφορές έχει από την κλασική CM όσοι την έχετε δοκιμασει ; Παρεπιπτοντως δοκιμαζω τώρα την Carbon ROM v 1.7 και είναι πολύ σταθερώ με πολλές δυνατοτητες παραματροποιησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Η κάμερα πλεον δεν έχει freezes και fc. Είπα οτι αν συνηθισεις με aosp πλεον οι stock based σου φαίνονται αργές. Με στοκ η free ram παιζει 100-150 ενω με aosp με 30-40 apps εχεις 300-400 free ram. Στο boot?μακρά πιο γρήγορη. Γενικά με τις aosp και το pure android βλέπεις τις δυνατότητες του τηλεφώνου. Η παραμετροποίηση παλι της aosp είναι υποδειγματική. Εγώ ας πουμε χρησιμοποιώ navbar που δεν υπάρχει σε στοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 εγώ γύρισα στην Stock. Πραγματικά θεωρώ πως είναι πιο ολοκληρωμένη και αν ασχοληθείς λίγο να την πειράξεις (root και με titanium backup να βγάλεις όσα δεν θέλεις και μετά πάλι full unroot) έχεις ακριβώς αυτό που θέλεις Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλημερα εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει, που να ηταν κατοχος και του S2, αν εχει μικρη-μεγαλη-καθολου διαφορα στην καμερα με το S3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλημερα εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει, που να ηταν κατοχος και του S2, αν εχει μικρη-μεγαλη-καθολου διαφορα στην καμερα με το S3 ? Έχει αρκετή διαφορά ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλημερα εχει καποιος την καλοσυνη να μου πει, που να ηταν κατοχος και του S2, αν εχει μικρη-μεγαλη-καθολου διαφορα στην καμερα με το S3 ? δεν συγκρινονται καν.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 εγώ γύρισα στην Stock. Πραγματικά θεωρώ πως είναι πιο ολοκληρωμένη και αν ασχοληθείς λίγο να την πειράξεις (root και με titanium backup να βγάλεις όσα δεν θέλεις και μετά πάλι full unroot) έχεις ακριβώς αυτό που θέλεις +1 hotcarver1: Δεν ξέρω πόσο γρήγορες είναι οι AOSP αλλά οι stock και ειδικά η Revolution HD σίγουρα ΔΕΝ σέρνεται. Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Whatever.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 +1 hotcarver1: Δεν ξέρω πόσο γρήγορες είναι οι AOSP αλλά οι stock και ειδικά η Revolution HD σίγουρα ΔΕΝ σέρνεται. Εντάξει, καλές οι στοκ, αλλά αργούν σε σχέση με αοσπ.- Εδώ τα contacts/phone έχουν τρομερό λαγκ. Τα redraws πιο συχνά, και γενικά το multitasking σε στοκ, δεν υπάρχει Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Σε όλες τις stock και stock based roms υπάρχει ένα memory leak που προκύπτει απο την υπηρεσία "kiesexe" η οποία απαιτείται για την λειτουργία του Kies. Το πρόβλημα όμως, είναι οτι ακόμα και μόλις τελειώσει η εκτέλεση της υπηρεσίας (εκκινείται αμέσως μόλις ενεργοποιήσετε το κινητό, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιείτε το Kies ποτέ), μένουν κατάλοιπα στην μνήμη, δεσμεύοντάς τη χωρίς λόγο. Το κερασάκι στην τούρτα είναι και το οτι δεν μπορεί να την κάνει "kill" το σύστημα και έτσι μένει συνέχεια στη μνήμη και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το κενό που έπρεπε κανονικά να υπάρχει για να μείνει άλλη εφαρμογή και να έχουμε καλύτερο multitasking. Για να λύσουμε το πρόβλημα ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα (δουλεύει σε όλες τις stock και stock based roms. Για τις AOSP based δεν υπάρχει νόημα να το κάνετε γιατί δεν υπάρχει το "kiesexe"). Η διαδικασία απαιτεί να είστε root. Εαν απενεργοποιήσετε την υπηρεσία "kiesexe" ΔΕΝ θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Kies. Σε περίπτωση που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε πρέπει να ενεργοποιήσετε και πάλι την υπηρεσία "kiesexe"!!! Πρόκειται για μια απολύτως ασφαλή διαδικασία, αλλά προχωρήστε με δική σας ευθύνη. Δεν ευθύνομαι για bootloops κλπ. -Αν έχετε κάποια recovery, απλά φλασάρετε αυτό το αρχείο και είστε έτοιμοι. Για να ενεργοποιήσετε ξανά την υπηρεσία, φλασάρετε αυτό. -Αν δεν έχετε recovery: Ανοίξτε έναν root file manager και κάντε mount r/w το system Πηγαίνετε στην διαδρομή /system/bin και εντοπίστε το αρχείο "kiesexe" Μετονομάστε το σε "kiesexe.bak" έτσι ώστε αν θέλετε να το ενεργοποιήσετε και πάλι με μια απλή διαγραφή των χαρακτήρων ".bak" να είστε έτοιμοι Κάντε επανεκκίνηση το κινητό και τελειώσατε. ;) Edited May 10, 2013 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Ειναι απο τα γνωστα bugs των cm roms... δεν εχουν πανω τα sources του firmware της samsung για την καμερα, γι αυτο... τωρα που ξαναγυρισα σε samsung based rom, καταλαβα αμεσως την διαφορα σε ποιοτητα απεικονησης στην καμερα... Όχι μόνο ποιότητα αλλά και ταχύτητα και αξιοπιστία. Η κάμερα πλεον δεν έχει freezes και fc. Είπα οτι αν συνηθισεις με aosp πλεον οι stock based σου φαίνονται αργές. Με στοκ η free ram παιζει 100-150 ενω με aosp με 30-40 apps εχεις 300-400 free ram. Στο boot?μακρά πιο γρήγορη. Γενικά με τις aosp και το pure android βλέπεις τις δυνατότητες του τηλεφώνου. Η παραμετροποίηση παλι της aosp είναι υποδειγματική. Εγώ ας πουμε χρησιμοποιώ navbar που δεν υπάρχει σε στοκ. Φίλε μου που τα βλέπεις αυτά? Σε slimbean, cm, rootbox, liquidsmooth, paranoid που έχω δοκιμάσει η κάμερα είναι χάλια. Παραμόρφωση, κολλήματα fc και κακή ποιότητα μόνο είδα εγώ Edited May 10, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Temasek cm απο την 86-87 νομιζω και μετα δεν υπαρχουν fc και freezes και η ποιότητα είναι πολύ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Έβαλα απο χτες android revolution hd. Μια μέρα αντεξα...Αν εχεις συνηθίσει σε cyanogen ολες οι υπόλοιπες σέρνονται...Οποτε για ακόμη μια φορά temasek cm απο μένα! Δεν έχει θέματα όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Μην ανησυχεις. Αν ειναι sudden Death έχει καεί η πλακέτα και 100% δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσουν αν είχες root κλπ. Απλά δοκιμάστε να το ανοίξετε με τα τρια κουμπια που λες και εσύ . Πες του να το αφήσει κάμποσες ώρες στην φόρτιση . Μην είναι τίποτα άλλο και προδωθείτε μόνοι σας ! παιδια χθες το εστειλαν απτο καταστημα και δουλευει ενταξει απο οτι μ ειπε το παιδι που του το πουλησα,,, δεν ξερω ακομα τι ειχε παθει και αν ειναι μητρικη... θα επανελθω να γραψω τι ειχε παθει οταν μου φερει τα χαρτια να τα δω αλλα κ το σ3! σημασια εχει οτι μετρησε κανονικα η εγγυηση (το πιο λογικο δηλαδη ) αν κ χακαρισμενο... τωρα αν το καταλαβαν δε ξερω... θα επιστερψω δημητριος... χα χα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έχει βγει κάποια rom για το s3 που να έχουν περαστεί οι λειτουργίες του s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έχει βγει κάποια rom για το s3 που να έχουν περαστεί οι λειτουργίες του s4? Οχι... υπομονη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Έχω εδώ και μερικές μέρες το κινητό και σε σχέση με το Motorola DEFY που είχα προηγουμένως έχω πολύ χειρότερο σήμα. Ειδικά στη δουλειά που με το μοτορολα ήμουν οριακά με το siii δεν πιάνω τίποτα. Το τηλέφωνο είναι γερμανικό με την 4.1.2. Υπάρχει κάποιο mod να φλασαρω μέσω cwm που να λύνει το πρόβλημα; Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis1988 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδια εχω ενα προβλημα. Το κινητο μου εκλεισε απο μονο του ενω ειχε μπαταρια.Δεν ανοιγε και ανοιξε αφου αφαιρεσα τη μπαταρια. Μολις το ανοιξα μ εβγαλε ενα μηνυμα.Πως μπορω να επισυναψω εικονα για να δειξω το screenshot ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδια να κανω μια ερωτηση,η εφαρμογη app to sd ισχυει για τι s3 με 4.1.2 jb?γιατι βλεπω οτι δεν μπορω να κανω μετακινηση.Αν οχι,υπαρχει αλλος τροπος?να πω οτι δεν ειμαι root,αλλα αν υπαρχει τροπος εστω με root πειτε το γιατι αν χρειαστει θα rootαρω,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για πειτε κανα καλο antivirus..ειμαι με omega k root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για εφαρμογές αποκλειστικά στην ενότητα Android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παιδια να κανω μια ερωτηση,η εφαρμογη app to sd ισχυει για τι s3 με 4.1.2 jb?γιατι βλεπω οτι δεν μπορω να κανω μετακινηση.Αν οχι,υπαρχει αλλος τροπος?να πω οτι δεν ειμαι root,αλλα αν υπαρχει τροπος εστω με root πειτε το γιατι αν χρειαστει θα rootαρω,ευχαριστω [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S III Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Καλησπέρα πείτε καμία καλή ρόμ παιδιά να περάσω . Είναι για γυναίκα θέλω να της περάσω μια ρόμ που να δουλεύει άψογα κ σταθερά κ να μείνει εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts