Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy S III

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημερα! Από rom έχετε δοκιμάσει τίποτα καλό? Η Android Revolution HD βλέπω ότι έχει ένα θεματακι με την θερμοκρασία που φλερτάρει συνεχώς με τους 40°C και με ξενερώνει λιγάκι το γεγονός. Δεν ξέρω βέβαια αν ευθύνεται η base γι αυτό γιατί κάτι τέτοιο κατάλαβα.. Δεν ξέρω τι να περάσω αλλά δεν βλέπω να την αφήνω την συγκεκριμένη. Επίσης έχω την εντύπωση ότι και η μπαταρία δεν είναι όπως σε άλλες custom και η αυτόματη φωτεινότητα είναι σε χαμηλό επίπεδο

Ευθύμη καλημέρα , δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλά είναι απ τις ποιο smooth rom, έχει γλυκάνει απίστευτα το screen scroll του UI.

Θερμοκρασία όντως υπάρχει πιάνει 40 εύκολα:mad:

giphy.gif

• Απαντήσεις 7,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευθύμη καλημέρα , δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλά είναι απ τις ποιο smooth rom, έχει γλυκάνει απίστευτα το screen scroll του UI.

Θερμοκρασία όντως υπάρχει πιάνει 40 εύκολα:mad:

Καλημέρα! Ναι αυτό είναι γεγονός αν και με nova και animations στο 0.5x λίγο πολύ το ίδια είναι.. Επίσης μου κάνει relaunch τα εικονίδια καμιά φορά όταν επιστρέφω σε home screen.. Ρε συ ποια φοράς? Εγώ 2.0.1

Θα σου βγαζει το τριγωνακι αλλα δεν θα εχει καμια σημασια για εσενα.

Απλα ειναι προειδοποιητικο.

Αλλα αν παρ' επλιδα σου παθει κατι το κινητο τοτε για να στο καλυψει η εγγυηση της Sammy θα πρεπει να του περασεις την μαμα ROM ετσι ωστε να μην φαινετε το τριγωνακι και επισης να μηδενισεις και τον counter για να μην φαινετε οτι το εχεις ρουταρει.....

Τα δυο τελευταια γινονται ευκολα (μαλλον για να ακριβολογω γινοντουσαν ευκολα στο SII) με το προγραμματακι που μπορεις να βρεις εδω: https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImV1LmNoYWluZmlyZS50cmlhbmdsZWF3YXkiXQ..

και που οπως βλεπω δουλευει και με το SIII οποτε δεν εχεις κανενα θεμα.

Καλημερα σε όλους!

Επαναφέρω ένα λίγο παλιό θέμα γιατί αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα s3 που αγόρασα μέσω σκρουτζ πριν απο καμιά 15αριά μέρες.

Το πρόβλημα αφορά στην ισχύ της εγγύησης, εφόσον η συσκευή δεν προοριζόταν για την ελληνική αγορά. Η παράδοση της συσκευής έγινε στο χώρο εργασίας μου πριν καμια 15αριά μέρες και μάλιστα την έφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιας και όπως είπε, είχε μια δουλειά εκεί κοντά. Σε ένα σύντομο διάλογο που ακολούθησε, μου είπε με σιγουριά οτι το κινητό είναι ευρωπαϊκό και μου έδωσε οδηγίες για την εγγύηση. Μου το είχε επιβεβαιώσει και την προηγούμενη μέρα στο τηλέφωνο, ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα. Εγώ επαναπαύθηκα και δεν ασχολήθηκα να το επιβεβαιώσω μέχρι χθες το πρωί που έμαθα από τη samsung οτι η συσκευή προορίζεται για την αγορά του Μαυροβουνίου(!!) και κατα συνέπεια δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Επικοινώνησα με τον τύπο ο οποίος στην αρχή επέμεινε πως το κινητό καλύπτεται κανονικά μεχρι που ο ίδιος μίλεσε με τη samsung και το επιβεβαίωσε. Επειδή , λοιπόν, η αγορά για την οποία κανονικά διατίθεται είναι η "αδριατική group" (έτσι μου είπε) προσφέρθηκε να μου το αλλάξει με ένα αγγλικό (συσκευασμένο ελπίζω...).

Το ζητούμενο είναι ότι το κινητό εγώ το είχα ρουτάρει. Ακολούθησα τις οδηγίες του συγκεκριμένου thread για unroot, αλλά δεν πήγαν όλα όπως περίμενα. Σε πρώτη φάση δεν μπόρεσα να βρω αυθεντική ROM απο το sammobile.com για την περιοχή του Μαυροβουνίου. Βρήκα μία που ταίριαζαν τα χαρακτηριστικά (AP: I9300XXALF2 CP: I9300XXLF2 CSC: I9300OXFALF1) αλλά ήταν Πολωνική. Tη φλάσαρα λοιπόν, με αποτέλεσμα το CSC να μην έχει τιμή πλέον. Τα αποτελέσματα που δίνει το *#1234# είναι "AP: I9300XXALF2 CP: I9300XXLF2 CSC: Unknown" . Επίσης εμφανίζεται το τρίγωνο όταν μπαίνω σε download mode παρόλο που έχω μηδενίσει τον flash counter και στο Device Status γράφει "Normal". Παρακαλώ πολύ, δώστε μου τα φώτα σας!!

ΥΓ. Ξέχασα να αναφέρω πως μετά το φλασάρισμα βρήκα αρχεία δικά μου μέσα στο files της εσωτερικής μνήμης. Αυτά δεν θα έπρεπε να έχουν σβηστεί???

Edited by tsekali

Ευθυμη εγώ φοράω από χθες βράδυ την Wanam 2.0 που βασίζεται στο LG8.

Το θέμα που είχα με την θερμοκρασία δεν υπάρχει. Ειδικά με wifi είναι πολύ καλά. Με συνεχή χρήση 3 g browsing πάει λίγο παραπάνω.αλλά όχι 40°.

Τώρα αυτό δοκίμαζα. Είναι στους 37,8°

Από αυτονομία την βρίσκω στα ίδια με όλες τις προηγούμενες γενικώς οι οποίες δεν έχουν kernel undervolt.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το θέμα που είχα με την θερμοκρασία δεν υπάρχει. Ειδικά με wifi είναι πολύ καλά. Με συνεχή χρήση 3 g browsing πάει λίγο παραπάνω.αλλά όχι 40°.

Από αυτονομία την βρίσκω στα ίδια με όλες τις προηγούμενες γενικώς οι οποίες δεν έχουν kernel undervolt.

Κωστα εισαι με στοκ κερνελ η περασες τον siyah 1.4?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Εκεί θα χτυπούσα μάλλον, WanamLite!! Θα την κατεβάσω και θα την περάσω σήμερα, ευχαριστώ Κώστα!! Από όσο φαντάζομαι έχεις περάσει τον στοκ ή έχεις αφήσει τον Siyah?

Καλημέρα! Ναι αυτό είναι γεγονός αν και με nova και animations στο 0.5x λίγο πολύ το ίδια είναι.. Επίσης μου κάνει relaunch τα εικονίδια καμιά φορά όταν επιστρέφω σε home screen.. Ρε συ ποια φοράς? Εγώ 2.0.1

Το πρωί πέρασα την 2.1.0 θα την αφήσω μέχρι αύριο και μετά θα δοκιμάσω RGUI .

giphy.gif

Εκεί θα χτυπούσα μάλλον, WanamLite!! Θα την κατεβάσω και θα την περάσω σήμερα, ευχαριστώ Κώστα!! Από όσο φαντάζομαι έχεις περάσει τον στοκ ή έχεις αφήσει τον Siyah?

Όπως έχω πει ο στοκ που έχει ο wanam στις ρόμ του, είναι λίγο modarismenos. Έξ ου και οι διάφορες σε ταχύτητα στα μενου σε σχέση με τις υπόλοιπες ρόμ.

Ο Siyah έχει διορθώσει τα προβλήματα που δημιουργούσε στο wifi των LG εκδόσεων.

Σταμάτησα να βάζω kernels αφου όλοι είναι downvolt για οικονομία.

Κάτι που θεωρω άχρηστο αφου ουσιαστικα προσφέρει λίγα πράγματα κυρίως όταν η συσκευη είναι σε sleep mode.

Προτιμώ να χάνω 1% ανά ώρα απο το να έχω καθυστερήσεις στο ξύπνημα και στο άνοιγμα κάποιων μενου.

Παλιότερα ήταν μόδα στους kernel, να ανεβάζουν την απόδοση της συσκευής. Τώρα κάνουν το αντίθετο.

Προσθέτουν κάποια παραπάνω futures αλλα θυσιάζουν στο βωμό της αυτονομίας κάποια αλλα.

Αν κάποιος δουλεύει σε γραφείο, κάνει πολλα χιλιόμετρα με αυτοκίνητο, δεν έχει λόγους να ασχολείται με την αυτονομία στο Siii.

Φανώ κάθε μερα στο γραφείο με 100%. Το απόγευμα με την μεγαλύτερη χρήση που μπορω να κάνω, όπως προχθές που δεν είχαμε Ίντερνετ και αναγκάστηκα να κάνω τα πάντα με το κινητο και να δώσω Ίντερνετ για αρκετη ώρα στο pc, έφυγα και ήμουν στο 69%.

Επιστρεφοντας σπιτι για 25' λεπτα διαδρομης στο αυτοκίνητο το είχα σε φόρτιση ακούγοντας παράλληλα μουσικη μέσω ΒΤ car stereo. Έφτασε το 86% παρόλο που είχα την οθόνη ανοικτη.

Άρα λοιπόν οι μόνοι που πρέπει να ασχολούνται με αυτονομία είναι όσοι βρίσκονται όλη μέρα έξω χωρίς αυτοκίνητο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μα σου κάνω μια ερώτηση κρίσεως? Το titanium backup από που το έχεις? Δεν πιστεύω απο κάποια άλλη συσκευή? Το πήρες από το s3 τώρα που το αγόρασες? Και δεν πιστεύω να επανεφερεις δεδομένα συστήματος? Αυστηρά μόνο εφαρμογές κάνουμε backup και επαναφέρουμε! Στο λέω γιατί κάτι τέτοιο μυρίζομαι έτσι που περιγράφεις την συμπεριφορά της συσκευής με τα την επαναφορά.. O nova launcher δεν παίρνει αναβαθμίσεις στα ελληνικά κάτι μπέρδεψες :p

Λοιπον οπως ειπα ειμαι με ωμεγα 10 χωρις αλλο κερνελ. Τωρα εχω γκο δουλευει αρκετα καλα και η αφη αψογα.. το τιτανιουμ το κατεβασα το δωρεαν απτο πλει στορ.. το. ΝΟβα λαντσερ τον κατεβασα απτην ωμεγα αλλα κ απτο πλει στορ παλι κολλησε.. εκει.. στην αφη. Ειχα κατεβασει κ το prime και μετα νομιζω εκανε την αναβαθμιση... εχειιιι ελληνικα παταω να μπω στις ρυθμισεις του νοβα λαντσερ κ τις εχει ελληνικα ολες! Δ ξερω αν περασα κατι π δεν επρεπε με το τιτανιουμ λογικα οχι.. θελω να βρω τι φταει αλλα το κινητο δ το εχω αφησει απτο χερι κ δεν ξανακολλησε πουθενα με τον γκο λαντσερ σε θεμα αφης αποκρισης οποτε δ θα φταιει το κινητο. Ετσι δ ειναι ?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Λοιπον οπως ειπα ειμαι με ωμεγα 10 χωρις αλλο κερνελ. Τωρα εχω γκο δουλευει αρκετα καλα και η αφη αψογα.. το τιτανιουμ το κατεβασα το δωρεαν απτο πλει στορ.. το. ΝΟβα λαντσερ τον κατεβασα απτην ωμεγα αλλα κ απτο πλει στορ παλι κολλησε.. εκει.. στην αφη. Ειχα κατεβασει κ το prime και μετα νομιζω εκανε την αναβαθμιση... εχειιιι ελληνικα παταω να μπω στις ρυθμισεις του νοβα λαντσερ κ τις εχει ελληνικα ολες! Δ ξερω αν περασα κατι π δεν επρεπε με το τιτανιουμ λογικα οχι.. θελω να βρω τι φταει αλλα το κινητο δ το εχω αφησει απτο χερι κ δεν ξανακολλησε πουθενα με τον γκο λαντσερ σε θεμα αφης αποκρισης οποτε δ θα φταιει το κινητο. Ετσι δ ειναι ?

καταρχην αδερφε γραφε λιγο πιο νορμαλ γιατι ειναι λες και διαβαζω σουαχιλι :p

δευτερον κ εγω νοβα εχω αλλα δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα...

αφου λες οτι μονο με νοβα στο παρουσιαζει αρα ειναι θεμα εφαρμογης...αν θες δοκιμασε apex που ειναι ιδιοι πανω κατω..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Νομίζω ότι κάτι κάνει λάθος στην επαναφορά από backup γιατί λέει ότι όλα παίζουν καλά και μετά την επαναφορά από titanium αρχίζουν τα θεματακια.. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά και nova/apex παίζουν χωρίς κανένα απολύτως θέμα.. Αν θες από το titanium δώσε προσεχή να επαναφερεις μόνο Εφαρμογές και όχι Δεδομένα Συστήματος... Το κινητό δεν φταίει σε καμία περίπτωση είναι θέμα software

Νομίζω ότι κάτι κάνει λάθος στην επαναφορά από backup γιατί λέει ότι όλα παίζουν καλά και μετά την επαναφορά από titanium αρχίζουν τα θεματακια.. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά και nova/apex παίζουν χωρίς κανένα απολύτως θέμα.. Αν θες από το titanium δώσε προσεχή να επαναφερεις μόνο Εφαρμογές και όχι Δεδομένα Συστήματος... Το κινητό δεν φταίει σε καμία περίπτωση είναι θέμα software

ναι απλα μου φαινετε περιεργο να φταιει το backup και να επηρεαζει μονο το νοβα και εφοσον λεει οτι με το go ειναι ολα οκ ειναι πολυ πιθανο να φταιει ο νοβα σε συνδυασμο με ωμεγα...

σε εμενα στην ομεγα 9 ο apex δεν καθοταν με τιποτα...ειχα σκαλοπατακια οτι και αν εκανα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

ναι απλα μου φαινετε περιεργο να φταιει το backup και να επηρεαζει μονο το νοβα και εφοσον λεει οτι με το go ειναι ολα οκ ειναι πολυ πιθανο να φταιει ο νοβα σε συνδυασμο με ωμεγα...

σε εμενα στην ομεγα 9 ο apex δεν καθοταν με τιποτα...ειχα σκαλοπατακια οτι και αν εκανα...

Τέτοιου είδους προβλήματα λύνονται με λίγη δουλεια.

Φλασαρισμα ξανα, καθαρο στήσιμο απο την αρχη με κατέβασμα των εφαρμογών και νέο backup στο titanium.

Όλα τα αλλα είναι χάσιμο χρόνου.

Πριν μέρες είχα πρόβλημα απο επαναφορα απο το titanium. Ενω έφερνα μόνο εφαρμογές + δεδομένα τους συν κάποιες πράγματα όπως bookmarks, λογαριασμούς, ρυθμίσεις. Πέρασα το NAND backup που είχα απο την official, ανανέωσα το titanium backup και μετα φλασαρισα ξανα την ρόμ που ήθελα, επέστρεψα το ανανεωμένο titanium backup και όλα ένταξη.

Προφανώς είχε περάσει στα δεδομένα κάποιας εφαρμογής κάτι που δημιουργούσε το πρόβλημα.

Φοβερό looking με το Transparent blue 15 toggles mod.

Τώρα μου μένει νσ κάνω το εικονίδιο της μπαταριας μπλε.

http://img163.imageshack.us/img163/8392/screenshot2012072816413.png

Νομίζω η WanamLite 2.0 είναι αρκετά καλή.. Θα την αφήσω να την δω καλύτερα αλλά ψάχνω την καλύτερη λύση ώστε να φύγω για διακοπές ήσυχος.. Μάλλον προς Ω με βλέπω εκείνη την ώρα :p

Νομίζω η WanamLite 2.0 είναι αρκετά καλή.. Θα την αφήσω να την δω καλύτερα αλλά ψάχνω την καλύτερη λύση ώστε να φύγω για διακοπές ήσυχος.. Μάλλον προς Ω με βλέπω εκείνη την ώρα :p

Ευθύμη τι διάφορες διακρίνεις σε σχέση με την omega?

Καταλαβαίνω ότι είναι βασισμένη σε καινούριο firmware που από μόνο του είναι σημαντική διάφορα άλλα θέλω να ξέρω σε σμουθ και ταχύτητα που με ενδιαφέρει...

Από τότε που πήρα το κινητό μόνο omega του έχω φορέσει και η αλήθεια είναι ότι ακούω καλά λόγια για wanam άλλα και darky v3 και είμαι στην διαδικασία σκέψης...

Επίσης με την omega έχω βάλει και το θέμα του kalagas και έχει πάρει απίστευτη μορφή το κινητό...

Για δώσε ότι μπορείς μπας Και φλασαρω και εγώ κάτι διαφορετικό...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ευθύμη τι διάφορες διακρίνεις σε σχέση με την omega?

Καταλαβαίνω ότι είναι βασισμένη σε καινούριο firmware που από μόνο του είναι σημαντική διάφορα άλλα θέλω να ξέρω σε σμουθ και ταχύτητα που με ενδιαφέρει...

Από τότε που πήρα το κινητό μόνο omega του έχω φορέσει και η αλήθεια είναι ότι ακούω καλά λόγια για wanam άλλα και darky v3 και είμαι στην διαδικασία σκέψης...

Επίσης με την omega έχω βάλει και το θέμα του kalagas και έχει πάρει απίστευτη μορφή το κινητό...

Για δώσε ότι μπορείς μπας Και φλασαρω και εγώ κάτι διαφορετικό...

Μα σου πω την αλήθεια βρε φίλε οι διαφορές γενικά δεν είναι μεγάλες αποστάσεις rom σε rom απλά είχα δοκιμάσει και κάποια παλιότερη από Wanam και μου άρεσε. Γενικά βλέπω την ίδια διαχείριση μπαταρίας με Ω και δεν μπορώ να πω ότι είναι πιο γρήγορη ή πιο αργή.. Και η προηγούμενη που είχα έτσι ήταν απλά ανέβαζε λίγο παραπάνω θερμοκρασία για αυτό έφυγε.. Αν δεν σε τρώει άστο ως έχει γιατί ούτε άλλο look έχει, stock είναι κι εδώ.. Κι εμένα μ' αρέσει το θέμα του Kalagas πολύ οπότε σύντομα θα περάσω κι από Ω πάλι.. Διάφορες πλέον θα δούμε μόνο με την ελευση του Jelly Bean ;)

Μα σου πω την αλήθεια βρε φίλε οι διαφορές γενικά δεν είναι μεγάλες αποστάσεις rom σε rom απλά είχα δοκιμάσει και κάποια παλιότερη από Wanam και μου άρεσε. Γενικά βλέπω την ίδια διαχείριση μπαταρίας με Ω και δεν μπορώ να πω ότι είναι πιο γρήγορη ή πιο αργή.. Και η προηγούμενη που είχα έτσι ήταν απλά ανέβαζε λίγο παραπάνω θερμοκρασία για αυτό έφυγε.. Αν δεν σε τρώει άστο ως έχει γιατί ούτε άλλο look έχει, stock είναι κι εδώ.. Κι εμένα μ' αρέσει το θέμα του Kalagas πολύ οπότε σύντομα θα περάσω κι από Ω πάλι.. Διάφορες πλέον θα δούμε μόνο με την ελευση του Jelly Bean ;)

Όκ ευχαριστώ...

Θα περάσω Μία βόλτα από darky για κανα δυημερο και μόλις βγει η καινούρια omega αν,είναι όλα καλά γυρνάω πάλι εκεί...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

τελικα ο Κωστας ειχε δικιο για τον μανισιο κερνελ του wanam..δινει μια σπιρταδα σε ολες σχεδον τις διεργασιες σε σχεση με τον siyah...

τωρα θελω να δω πως θα τα παει απο θερμοκρασια και μπαταρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ουσιαστικές διαφορές δεν υπάρχουν από Rom σε Rom ειδικά όταν έχουν το ίδιο firmware.

Όλοι τα ίδια tweaks χρησιμοποιούν.

Μην νομίζετε ότι είναι επιστήμη. Απλά φροντίζουν να ταιριάζουν όλα αυτά μεταξύ τους και να τα δοκιμάζουν.

Κάποιοι είναι πιο ριψοκίνδυνοι και επιπόλαιοι οποτε τους βγαίνουν προβλήματα.

Πριν λίγες μέρες έφτιαξα την official βάζοντας τα tweaks που κυκλοφορούν. Ελάχιστη διάφορα κι αυτή προέρχονταν από τον kernel.

Φλσσαρουμε μόνο και μόνο σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Η wanam είναι λίγο πιο γρήγορη στο ξεδίπλωμα των μενού και γενικά στο ui.

@@Parafron

Απο μπαταρία μια χαρα τα παει.

Απο θερμοκρασία δεν έχω πρόβλημα αλλα δεν την έχω δοκιμάσει σε παιχνίδια.

Edited by Te_salat

Εδώ και λίγες μέρες δεν μου έρχεται ενημέρωση όταν έχω καινούργιο μήνυμα στο Facebook messenger. Τι παίζει;;;

Εδώ και λίγες μέρες δεν μου έρχεται ενημέρωση όταν έχω καινούργιο μήνυμα στο Facebook messenger. Τι παίζει;;;

Κι εμένα το ίδιο.