monster1971 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 πάντως σε ένα συγκριτικό που είδα στο νετ μεταξύ συσκευών,μήλου,S3,htc οneχ-κτλ κάτω από ήλιο,δεν φαίνεται και τραγικό το πρόβλημα. Θέλει βέβαια βελτίωση δεν λέω. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Το Allshare cast απο το Allshare ειναι 2 τελειως διαφορετικα πραγματα . Με το allshare απλως στελνεις στην TV φωτογραφιες και Video , με το allshare cast προβαλεις την οθονη του κινητου στην TV , πχ μπορει να παιζεις ενα παιχνιδι και να το βλεπεις στην TV ή να πλοηγησε απλα στο menu. Αυτη την στιγμη χρειαζεσε ειδικο εξαρτημα για να λειτουργησει το Allshare CAST , ομως η samsung ειπε οτι με μελλοντικο update των τηλεορασεων τις (μοντελα smart TV του 2011 και 2012) ,θα υποστηριζουν allshare cast χωρις ειδικο εξοπλισμο. Το allshare χρησημοποιει το dlna για την διασυνδεση, δεν ειναι κατι διαφορετικο . Καμια φορα και εμενα δεν βρισκει αμεσως την TV , δοκιμασε να κλεισεις και να ξαναανοιξεις την TV και θα στην αναγνωρισει Τελικα εψαξα λιγο παραπανω το θεμα και αφου εγκατεστησα στο laptop την εφαρμογη AllShare ανοιξα την εφαρμογη εκανα αναζητηση συσκευων και μου βρηκε με τη μια την tv και ετσι εκανα ενα ασυρματο δικτυο μεταξυ tv και laptop οπου το pc παιζει το ρολο του media server και ετσι μπορω να παιξω απο τη tv αρχεια μουσικης-video-φωτο που ειναι στο pc. To θεμα ειναι οτι το κινητο δεν χωραει με τιποτα στη παρεα του media server,δεν συνδεεται καθολου με την tv,αλλα ουτε και με το laptop και το περιεργο ειναι οτι στην tv στην AllShare play μου εξαφανισε την επιλογη του dlna!!! και στη θεση του εμφανιζει το δικτυο που εχει δημιουργηθει(το media server δηλαδη)! Δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα εγω στο κινητο δεν εχω δημιουργησει λογαριασμο στο AllShare play και λεω μηπως πρεπει να δημιουργησω για να συνδεεται στην tv η' οπως αναφερεις και εσυ απλως η Samsung δεν υποστηριζει προς το παρον το Allshare cast χωρις ειδικο εξοπλισμο οπως φαινεται και στο link του video απο το youtube που αναφερθηκε απο αλλο παιδι,αλλα σε μελλοντικη αναβαθμιση του firmware της tv. Και επισης επειδη οπως λες το Allshare χρησιμοποιει το dlna για την διασυνδεση αρα υπαρχει θεμα και στη συσκευη διοτι το dlna στο κινητο ειναι ανενεργο/νεκρο στην ουσια,σε μενα τουλαχιστον ετσι ειναι. Μαλλον θα εποκοινωνισω με Samsung για να μου πουν ακριβως τι συμβαινει. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Α στο φίλε Alex πονεμένη ιστορία και για μένα δυστυχώς.. Το προσπάθησα με το s2 και το note και έβαλα ένα media share server στο imac αλλά μάταια, ποτέ δεν είδε το κινητό ο server ή tv που είναι samsung Led.. Τώρα τι φταίει δεν ξέρω αλλά είναι κρίμα δυστυχώς. Με το s3 δεν έχω προσπαθήσει καν :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί ξανά αλλά βρήκα αυτό http://www.gottabemobile.com/2012/07/31/how-to-speed-up-the-samsung-galaxy-s-iii-interface/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Gottabemobile+%28GottaBeMobile%29 Λεει πως αν αλλάξεις το Window animation scale στο 0.5x η ταχύτητα αυξάνεται. Το έκανα και παρ΄οτι δεν παρατήρησα διαφορά στην ταχύτητα (ετσι κι αλλιώς πήγαινε σφαίρα το κινητό) αυτό που είδα είναι πως οσο και αν πιέσω το κινητό δεν κάνει reload το touchwiz. 5 ωρες τώρα και ούτε ενα reload. Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί ξανά αλλά βρήκα αυτό http://www.gottabemobile.com/2012/07/31/how-to-speed-up-the-samsung-galaxy-s-iii-interface/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Gottabemobile+%28GottaBeMobile%29 Λεει πως αν αλλάξεις το Window animation scale στο 0.5x η ταχύτητα αυξάνεται. Το έκανα και παρ΄οτι δεν παρατήρησα διαφορά στην ταχύτητα (ετσι κι αλλιώς πήγαινε σφαίρα το κινητό) αυτό που είδα είναι πως οσο και αν πιέσω το κινητό δεν κάνει reload το touchwiz. 5 ωρες τώρα και ούτε ενα reload. Θα δείς διαφορά στο μπες-βγες από και στις ρυθμίσεις.. Εγώ το έχω μόνιμα στο 0.5x, είναι παλιό το κόλπο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παίδες καλησπέρα. Σας λειτουργεί το airdroid ? Έχω δοκιμάσει και σε XP και σε 7άρια με τελευταίο Firefox, και με explorer. Σε κανένα απο τα 2 δε λειτούργησε. "airdroid failed to connect. make sure your device is connected to a same wifi network" Καμμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Εγώ πάλι δεν έχω τέτοια προβλήματά,πάντα σε σκιά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Εγώ πάλι δεν έχω τέτοια προβλήματά,πάντα σε σκιά.Ενταξει,σε νορμαλ φως δεν εχει τετοιο θεμα αλλα οπως ειπαν και τα παιδια πιο πριν θα επρεπε να υπηρχε επιλογη για τον χρηστη να ανεβασει την φωτεινοτητα σε πιο υψηλα επιπεδα και συμφωνω απολυτα μαζι τους. Edited August 2, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Θα δείς διαφορά στο μπες-βγες από και στις ρυθμίσεις.. Εγώ το έχω μόνιμα στο 0.5x, είναι παλιό το κόλπο :p ΚΑΙ ΤΑ δυο να τα βαλουμε στο 0,5 και των παραθυρων αλλα και των γραφικων? και γιατι να μην τα τα βαλουμε στο οφ??:ninja: Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ΚΑΙ ΤΑ δυο να τα βαλουμε στο 0,5 και των παραθυρων αλλα και των γραφικων? και γιατι να μην τα τα βαλουμε στο οφ??:ninja: Μετά είναι εντελώς "ξερο", δεν υπάρχει ίχνος animation... Δοκίμασέ το κι αν σου αρέσει το αφήνεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 καλησπερα .και αν ακομη υπαρχει προβλημα στην φωτεινοτητα προγραμμα δεν υπαρχει που τα φτιαχνει?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Παίδες καλησπέρα. Σας λειτουργεί το airdroid ? Έχω δοκιμάσει και σε XP και σε 7άρια με τελευταίο Firefox, και με explorer. Σε κανένα απο τα 2 δε λειτούργησε. "airdroid failed to connect. make sure your device is connected to a same wifi network" Καμμιά ιδέα ? Windows 7 64 bit - firefox 14.0.1 λειτουργεί κανονικα σε μενα πρεπει ο υπολογιστης και το κινητο να ειναι στο ιδιο δυκτιο συνδεδεμενα Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerokost Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Windows 7 64 bit - firefox 14.0.1 λειτουργεί κανονικα σε μενα πρεπει ο υπολογιστης και το κινητο να ειναι στο ιδιο δυκτιο συνδεδεμενα Προφανώς και είναι. 192.168.1.5 το pc, 1.2 το sammy και 1.1 το router.. ping δέν κάνω στο τηλέφωνο για κανένα λόγο και δε ξέρω γιατί, παρόλο που μπαίνω στη σελίδα του airdroid.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ....το fix που μπορω να το βρω παιδια?πρεπει να ειναι ρουτ το κινητο?αν μπορει καποιος ας μου στειλει pm και λινκ να το κατεβασω...........στο τσακ ειμαι να παρω το κινητο και με αυτα που διαβαζω μου κοβεται συνεχεια η φορα:wacko::cry:..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Είναι κανείς που να γνωρίζει πότε περίπου θα κάνει αναβάθμιση το Kies για να υποστηρίζει το Mac os 10.8? Εστειλα ένα μην. στη Samsung εδώ και μου απάντησαν οτι δεν γνωρίζουν και οτι εγγυούνται ότι το kies λειτουργει κανονικά σε Windows PC (ότι να'ναι)…Δεν με απασχολεί τόσο η μεταφορά αρχείων προς και απο το κινητό, όσο οι αναβαθμίσεις σε firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 ΚΑΙ ΤΑ δυο να τα βαλουμε στο 0,5 και των παραθυρων αλλα και των γραφικων? και γιατι να μην τα τα βαλουμε στο οφ??:ninja: παιδια αυτο που λετε που το βρισκω; "τα δυο να τα βαλουμε στο 0,5" εξηγειστε αυτο το πραμα τι ειναι και που ειναι; Επισης για τον φιλο πιο πανω σχετικα με το AllShare Play και το dlna -> ναι πρεπει να κανεις λογαριασμο στο AllShare και για το dlna ειναι οντως γκριζο, ανοιξε το wi-fi του κινητου και μετα πατα επιμονα στο dlna για ενεργοποιηση και δουλευει μια χαρα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 παιδια αυτο που λετε που το βρισκω; "τα δυο να τα βαλουμε στο 0,5" εξηγειστε αυτο το πραμα τι ειναι και που ειναι; To εξηγεί αναλυτικά εδω φίλε μου http://www.gottabemobile.com/2012/07/31/how-to-speed-up-the-samsung-galaxy-s-iii-interface/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Gottabemobile+%28GottaBeMobile%29 Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 To εξηγεί αναλυτικά εδω φίλε μου http://www.gottabemobile.com/2012/07/31/how-to-speed-up-the-samsung-galaxy-s-iii-interface/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Gottabemobile+%28GottaBeMobile%29 το εκανα thanks, οντως βλεπεις μια ταχυτητα παραθυρων ανοιξε κλεισε πιο σβελτα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 παιδια αυτο που λετε που το βρισκω; "τα δυο να τα βαλουμε στο 0,5" εξηγειστε αυτο το πραμα τι ειναι και που ειναι; Επισης για τον φιλο πιο πανω σχετικα με το AllShare Play και το dlna -> ναι πρεπει να κανεις λογαριασμο στο AllShare και για το dlna ειναι οντως γκριζο, ανοιξε το wi-fi του κινητου και μετα πατα επιμονα στο dlna για ενεργοποιηση και δουλευει μια χαρα. Αν έχεις Ελληνικό μενού Ρυθμίσεις > Επιλογές προγραμματιστή > Κλίμακα κιν. παραθ. και Κλίμακα γραφικών μετάβασης. Μειώνει τον χρόνο διάρκειας των εφέ με αποτέλεσμα να ανοίγουν γρηγορότερα τα μενού και γενικώς δείχνει να έχει μια καλύτερη αμεσσότητα το τηλέφωνο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Όχι εννοώ στον dialer να πληκτρολογείς με τα ψηφία το όνομα .Δεν βγάζει τα ελληνικά ονόματα έτσι. Με "Ex-Dialer" όμως το πρόβλημα αυτό παρακάμπτεται... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 παιδια αυτο που λετε που το βρισκω; "τα δυο να τα βαλουμε στο 0,5" εξηγειστε αυτο το πραμα τι ειναι και που ειναι; Επισης για τον φιλο πιο πανω σχετικα με το AllShare Play και το dlna -> ναι πρεπει να κανεις λογαριασμο στο AllShare και για το dlna ειναι οντως γκριζο, ανοιξε το wi-fi του κινητου και μετα πατα επιμονα στο dlna για ενεργοποιηση και δουλευει μια χαρα. Δηλαδη πρεπει να ανοιξω λογαριασμο για να συνδεθει το κινητο στην tv,να σου εγω δεν θελω να ανεβασω περιοχομενο στο AllShare play και απο εκει να μου παιζει οποιοδηποτε αρχειο στην tv ,εγω θελω στην ουσια να μεταφερω την οθονη του κινητου στην tv ασυρματα και να μπορω να κανω οτιδηποτε στο κινητο μεσω της tv To δοκιμασα αυτο που λες για το dlna αλλα παραμενει γκριζο πρασινο δεν γινεται καθολου δηλαδη ενεργο:worry: Τι μπορω να κανω για να ανοιξει το dlna:confused: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δηλαδη πρεπει να ανοιξω λογαριασμο για να συνδεθει το κινητο στην tv,να σου εγω δεν θελω να ανεβασω περιοχομενο στο AllShare play και απο εκει να μου παιζει οποιοδηποτε αρχειο στην tv ,εγω θελω στην ουσια να μεταφερω την οθονη του κινητου στην tv ασυρματα και να μπορω να κανω οτιδηποτε στο κινητο μεσω της tv To δοκιμασα αυτο που λες για το dlna αλλα παραμενει γκριζο πρασινο δεν γινεται καθολου δηλαδη ενεργο:worry: Τι μπορω να κανω για να ανοιξει το dlna:confused: τι να πω φιλε μου. Εχω wifi ανοιχτο (χωρις wifi δε μου ανοιγει) πατω στο κοντινες συσκευες / κοινη χρηση αρχειων επιμονα ομως και μου γινεται πρασινο και δουλευει μια χαρα. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπερα παιδια..με μια απογοητευση χτες παρατηρησα οτι και με το καινουριο update XXLFB χαλια εως αθλιο ο ηχος βιντεο σε live μαγαζι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 δυστυχώς όσον αφορά λήψη βίντεο και φωτό σε δύσκολες συνθήκες δεν εχω βρει κινητό ανδροειδες της προκόπης εκτός τα νοκια που έχουν παράδοση σε αυτα (Ν8 ,808)ΚΤΛ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Το φρεσκο update ειναι το XXLG8 και αλλα παιδια που το δοκιμασαν ειδαν διαφορα προς το καλυτερο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts