Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους/ες...2 ερωτησεις σαν υποψηφιος αγοραστης του Γαλαξια 3 οσον αφορα την καμερα..

1)στην γρηγορη ληψη εχεις επιλογη εσυ να επιλεξεις ποιες φωτο να αποθηκευσεις κ

2)εχει σιγαση ηχου κλειστρου στην απλη ληψη φωτο?Ευχαριστω σε οσους βοηθησουν...:D

Poco X3 nfc 6/128

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα. Μην το ψάχνεις πολύ. Βαλε το sygic aura δωρεάν από το γνωστα μαγαζάκια με 3D γράφικα και πολύ καλές δρομολογήσεις

Καλημερα σε ολους/ες...2 ερωτησεις σαν υποψηφιος αγοραστης του Γαλαξια 3 οσον αφορα την καμερα..

1)στην γρηγορη ληψη εχεις επιλογη εσυ να επιλεξεις ποιες φωτο να αποθηκευσεις κ

2)εχει σιγαση ηχου κλειστρου στην απλη ληψη φωτο?Ευχαριστω σε οσους βοηθησουν...:D

1)Στις αποθηκεύει όλες μόνο του

2)Άμα το βάλεις στο αθόρυβο δεν ακούγεται ο ήχος. Αλλιώς δεν έχει επιλογή σίγασης.

απαρχει δυνατοτητα να αλλαζω τα τραγουδια απο τα κουμπια του ηχου?

Υπάρχει σχετικο tweak για rooted συσκευές.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα μπορει καποιος να με βοηθησει?εχω το s 3 και δεν μπορω να να συνδεθω απο το wifi ενω εχω φουλ σημα.με βγαζει μηνυμα

προσοχη το δικτυο αποσυνδεθηκε.η συνδεση δεν ειναι καλη.ενω απο αλλο κινητο μπαινω κανονικα.εχει μια βδομαδα που το πηρα και στην αρχη εμπαινε κανονικα.το εχει παθει κανεις

Θυμάσαι να Έβαλες καποια εφαρμογη και μετα να παρουσιάστηκε το πρόβλημα ?

Samsung galaxy s21+

καλημέρα. Μην το ψάχνεις πολύ. Βαλε το sygic aura δωρεάν από το γνωστα μαγαζάκια με 3D γράφικα και πολύ καλές δρομολογήσεις

Επειδη δεν ξερω τι εννοεις,μηπως μπορεις να κανεις μια μικρη επεξηγηση;Τι ειναι δηλαδη,και τι κανει,αυτο;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Επειδη δεν ξερω τι εννοεις,μηπως μπορεις να κανεις μια μικρη επεξηγηση;Τι ειναι δηλαδη,και τι κανει,αυτο;

Έχεις pm βρε Θεόδωρε!!

Εγω πάντως κατέβασα το sygic προκειμένου να το δοκιμάσω για 14 μέρες και δεν δουλευε σωστά.Ενώ κατέβασα ΚΑΙ τον Ελληνικό χάρτη,δεν μου έβγαζε λεπτομέρειες στο ζουμ,ενω όταν το έκλεινα κολλούσε και αναγκαζόμουνα να το κάνω kill...

Το απεγκατέστησα άμεσα...

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Είναι πρόγραμμα πλοήγησης για GPS.

Παιδιά ολους τους καινουργιους θα σας βοηθήσει πολύ η αναζήτηση του Google αν την χρησιμοποιήσετε σωστά.

Αν δηλαδή κάνεις ένα copy paste την ονομασία του προγράμματος και την βάλεις στην αναζήτηση του Google, θα μάθεις αμέσως τι είναι και τι κάνει.

Αν προσθέσεις και μερικές ελληνικές λέξεις πχ τι είναι το Aura Sygic?

Θα πάρεις αυτές τις απαντήσεις στα ελληνικά μάλιστα.

http://img31.imageshack.us/img31/5006/screenshot2012073117213.png

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα παιδιά..

Χρόνια κάτοχος iphone απο το πρώτο μεχρι και το 4αρι το οποίο αποχωρίστηκα χτες.

Σήμερα κάτοχος s3.

Αφού παιδεύτηκα αρκετά με κάποιες επαφές που βγαίναν τριπλές λόγω hotmail gmail facebook ολα καλά.

Πρίν λίγο μου έβγαλε ειδοποίηση για νέα αναβάθμιση λογισμικού.

Η ερώτηση είναι η εξής:θα γίνεται η τελευταία έκδοση root κανονικά.

Και επίσης αν ανέβω στη τελευταία έκδοση θα μπορώ να γυρίσω ανα πάσα στιγμή σε όποια έκδοση θέλω εγώ ?

Υπάρχει κάπου οδηγός για root στο s3 ?

Ευχαριστώ πολύ παιδιά να είστε καλά..

Ps:Με 57% μπαταρία που είχε όταν το άνοιξα δεν έβγαλα ούτε 3 ώρες!

Καλησπέρα παιδιά..

Χρόνια κάτοχος iphone απο το πρώτο μεχρι και το 4αρι το οποίο αποχωρίστηκα χτες.

Σήμερα κάτοχος s3.

Αφού παιδεύτηκα αρκετά με κάποιες επαφές που βγαίναν τριπλές λόγω hotmail gmail facebook ολα καλά.

Και επίσης αν ανέβω στη τελευταία έκδοση θα μπορώ να γυρίσω ανα πάσα στιγμή σε όποια έκδοση θέλω εγώ ?

Ναι γίνεται κανονικά ρουτ, αναλυτικος οδηγός στην ενότητα my guides

Εγω πάντως κατέβασα το sygic προκειμένου να το δοκιμάσω για 14 μέρες και δεν δουλευε σωστά.Ενώ κατέβασα ΚΑΙ τον Ελληνικό χάρτη,δεν μου έβγαζε λεπτομέρειες στο ζουμ,ενω όταν το έκλεινα κολλούσε και αναγκαζόμουνα να το κάνω kill...

Το απεγκατέστησα άμεσα...

Απλά να πω ότι στο δικό μου δουλεύει άψογα το sygic

- Alex

Καλησπέρα παιδιά..

Σήμερα κάτοχος s3.

Μέχρι τώρα όλες οι εκδώσεις γίνονται κανονικά root χωρίς πρόβλημα.

Μπορείς μέσω του Odin αλλά δεν βλέπω τον λόγο. Δεν είναι όπως το iOS που η νέα αναβάθμιση είναι και νέο κλείδωμα. Εδώ δεν παίζει κάτι τέτοιο, οι αναβαθμίσεις είναι μόνο για βελτιώσεις.

Εδώ

Είναι σχετικά κακό σε μπαταρία, από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Με κανονική χρήση (όλα ανοιχτά) μου βγάζει άνετα 36-40 ώρες, με απαλή χρήση (μόνο τηλέφωνο και λίγο wifi) 2,5-3 μέρες

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ρε παιδιά για να μην ψάχνω τόσες σελίδες επειδή κάπου εχει αναφερθεί νομίζω.

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά οταν αλλάζω wallpapers πρώτον δεν είναι συνεχόμενη η εικόνα οπως στο S2 (δηλαδή εκει που την κόβει και την βάζει αυτό το σημείο κρατάει σε ολες τις οθόνες). Αλλά το κυριότερο είναι πως είτε βάζω lock screen, είτε home screen wallpaper μου δίνει τις ιδιες επιλογές για crop. Δεν θέλω όμως να κόψω μια εικόνα για το Home με τον ίδιο τρόπο για το Lock. Θέλω απλά να την πάρω απο το Gallery και να την βάλω wallpaper. Τι μπορώ να κάνω;

%5Bimg%5Dhttp%3A//i46.tinypic.com/2ccqhad.png[/img]

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.

Όσο για τον οδηγό η στραβομάρα πάει σύννεφο.

Μια τελευταία ερώτηση ήθελα να κάνω..

Πως θα μεταφέρω αρχεία ασύρματα απο τον υπολογιστή στο τηλέφωνο ?

Το τηλέφωνο και ο υπολογιστής βρίσκονται στο ίδιο ρούτερ συνδεδεμένα,

ευχαριστώ πολύ,καλό βράδυ σε όλους!

Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά οταν αλλάζω wallpapers πρώτον δεν είναι συνεχόμενη η εικόνα οπως στο S2 (δηλαδή εκει που την κόβει και την βάζει αυτό το σημείο κρατάει σε ολες τις οθόνες). Αλλά το κυριότερο είναι πως είτε βάζω lock screen, είτε home screen wallpaper μου δίνει τις ιδιες επιλογές για crop. Δεν θέλω όμως να κόψω μια εικόνα για το Home με τον ίδιο τρόπο για το Lock. Θέλω απλά να την πάρω απο το Gallery και να την βάλω wallpaper. Τι μπορώ να κάνω;

Δεν μπορείς στο s3 με τον default launcher.Έχεις μόνο στατικό wallpaper, δεν μπορείς να το κάνεις να μετακινείται

Μόνο αν αλλάξεις launcher πχ Nova

(Για στοκ μιλάμε πάντα,με custom rom όσα γίνονται)

:)

δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή αν σε καλύπτει - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.srsdev.wallpapers&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5zcnNkZXYud2FsbHBhcGVycyJd

giphy.gif

Καλησπέρα παιδιά..

Σήμερα κάτοχος s3.

Θυμησου την πρώτη φορα που αγορασες iPhone πόσο είχες παιδευτει να το στάσεις και να κατανοήσεις την φιλοσοφία του.

Εγω πάντως με το 3g παρόλο ότι προερχόμουν απο συσκευές WM και παρόλο ότι είχα διαβάσει όλους τους οδηγούς του myphone δυσκολεύτηκα.

Τώρα για την μπαταρία.

Εκτός ότι δεν έχει καν ούτε μια πλήρη φόρτιση, για 3 ώρες δεν θα το αφήσεις καθόλου απο τα χέρια σου συν όλα αυτα που κάνουμε στο στήσιμο καταναλώνουν υπερβολικα.

Θα την δεις μετα απο 3-4 πλήρεις φορτίσεις.

Guest bossgs3
Δεν μου λέτε παιδιά υπάχει τίποτα νεώτερο σχετικά με την κακή (απουσία μπάσου κυρίως) ποιότητα του ήχου κατά την εγγραφή των βίντεο?

Διάβαζα τώρα αυτό:

Awful Audio Quality on video recordings on Galaxy S3

και κάτι αντίστοιχα που το χαρακτηρίζουν ως κάτι γνωστό πια (ήμουν η πρώτη ή έστω από τους πρώτους που το επισήμαναν από τα samples) και υπήρχε κάποια ελπίδα από τον γνωστό Supercurio.

Λέει όμως εδώ: "Supercurio is trying to fix this but says it may not be possible to due to proprietary libs in use relating to audio recording. Perhaps try the camera mod at XDA and see if that helps in the interim, it does have enhanced audio quality (although it may not have noise gating that is any more effective than stock, I haven't tried it out at a gig yet). "

Έχετε εσείς κάτι νεώτερο;

Και διαβάζω ότι δεν είναι πρόβλημα που διορθώνεται π.χ. αυξάνοντας τα μπάσα, γιατί φαίνεται να λείπει πληροφορία από τον ήχο.

Καλησπερα....και γω το χω παρατηρηση..οντως λειπουν τα μπασο μεσαια...ο ηχος του βιντεο σε live μουσικη ειναι πριμο μεσαιος....θα γινει κατι με αυτο ??? :/

Ένα root Κινητό γίνεται update κανονικά ?

Ή θέλει restore και στήσιμο απο την αρχή ?

Αν δεν έχεις περάσει κάποια άλλη rom (έστω και επίσημη αλλά άλλης χώρας) γίνεται κανονικά.

Αλλιώς το περνάς μόνος σου με το odin

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας.

Όσο για τον οδηγό η στραβομάρα πάει σύννεφο.

Μια τελευταία ερώτηση ήθελα να κάνω..

Πως θα μεταφέρω αρχεία ασύρματα απο τον υπολογιστή στο τηλέφωνο ?

Το τηλέφωνο και ο υπολογιστής βρίσκονται στο ίδιο ρούτερ συνδεδεμένα,

ευχαριστώ πολύ,καλό βράδυ σε όλους!

Έχει ένα πρόγραμμα AirDroid είναι δωρεάν θα το βρείς στο Market.

Σου εύχωμαι καλή αρχή.