skordasdim Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Το note 2 αρχισε να παιρνει την 4.4 και απο τι λενε(στο isomania που διαβασα το θεμα)θα τη παρει και το s3.ας ελπισουμε να την παρουμε και εμεις Δυστυχως εμεις ειμαστε οι ατυχοι της υποθεσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 σημερα μου ηρθε μυνημα για αναβαθμιση!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 αυτή η ενημέρωση εκτός από τις δυο εφαρμογές,που μάλλον αδιάφορες μας είναι,προσφέρει κάτι άλλο; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 αυτή η ενημέρωση εκτός από τις δυο εφαρμογές,που μάλλον αδιάφορες μας είναι,προσφέρει κάτι άλλο; Αν μιλάς για την μικρή αναβάθμιση των περίπου 70mb νομίζω πως μάλλον κακό κάνει. Αυτό που παρατήρησα είναι πως πλέον δεν μπορούσα να το κάνω root. Αν και έχει γραφεί στο παρελθόν πως στο s3 δεν θα μπει το Knox , μήπως τελικά αυτή η αναβάθμιση το περνάει ; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Έχω κι εγώ πρόβλημα με την χρήση της μνήμης. Από 80 μέχρι 94 πηγαίνει συνέχεια. Συνήθως γύρω στο 85% είναι. Αφού κάνω καθαρισμό με cc cleaner, άντε να πέσει στο 70, αλλά κι αυτό για πολύ λίγο. Τι μπορώ να κάνω; Παρακαλώ απαντήστε μου με απλά λόγια γιατι δεν το έχω καθόλου με τεχνολογία :P Δεν καταλαβαίνω καν τι είναι αυτό το root που λέτε. lol Μπορώ να κάνω εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα; Επίσης τις τελευταίες 2 μέρες έχουν εξαφανιστεί εικονίδια.... Τι γίνεται;;; Edited April 27, 2014 by Godfather80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Έχω κι εγώ πρόβλημα με την χρήση της μνήμης. Από 80 μέχρι 94 πηγαίνει συνέχεια. Συνήθως γύρω στο 85% είναι. Αφού κάνω καθαρισμό με cc cleaner, άντε να πέσει στο 70, αλλά κι αυτό για πολύ λίγο. Τι μπορώ να κάνω; Παρακαλώ απαντήστε μου με απλά λόγια γιατι δεν το έχω καθόλου με τεχνολογία :P Δεν καταλαβαίνω καν τι είναι αυτό το root που λέτε. lol Μπορώ να κάνω εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα; Επίσης τις τελευταίες 2 μέρες έχουν εξαφανιστεί εικονίδια.... Τι γίνεται;;; πατησε σταθερα το κεντρικο πληκτρο και θα ανοιξει ενα προγραμμα διαχειρισης μνημης,πατησε το κατω αριστερα και μετα επανω πατησε ram.διαβασε και θα καταλαβεις. επισης και το cleaner πουεχεις και αυτο καταναλωνει ραμ!!! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών και απενεργοποιησε εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι. Συνήθως εφαρμογές της Samsung και κάποιες της Google τραβάνε χωρίς λόγο μνήμη. Αν είσαι με την 4.3 απενεργοποιωντας αρκετές εφαρμογές θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μιλάμε από 150-250mb ελεύθερη ram . Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godfather80 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) πατησε σταθερα το κεντρικο πληκτρο και θα ανοιξει ενα προγραμμα διαχειρισης μνημης,πατησε το κατω αριστερα και μετα επανω πατησε ram.διαβασε και θα καταλαβεις. επισης και το cleaner πουεχεις και αυτο καταναλωνει ραμ!!! Και πριν κατεβάσω το cleaner, τα ίδια αποτελέσματα είχα... Έκανα διαγραφή μνήμης και είναι στο 82%... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε στην διαχείριση εφαρμογών και απενεργοποιησε εφαρμογές που δεν χρειάζεσαι. Συνήθως εφαρμογές της Samsung και κάποιες της Google τραβάνε χωρίς λόγο μνήμη. Αν είσαι με την 4.3 απενεργοποιωντας αρκετές εφαρμογές θα έχεις πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Μιλάμε από 150-250mb ελεύθερη ram . Το έκανα κι αυτό. Έσβησα αρκετές εφαρμογές και είναι ακόμα στο 85%... Την 4.3 έχω. Edited April 27, 2014 by Godfather80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Χθες το βραδυ μου εβγαλε το κινητο υπαρχει μια νεα ενημερωση.Στην αρχη χαρηκα νομιζοντας οτι θα παρω την 4.4 kit kat. Τελικα ηταν η 4.3 με 2 νεα πραγματακια. Ξερει κανεις εαν θα παρουμε τελικα την 4.4 kit kat ? Βρήκα αυτό: The users of Samsung Electronics Co.’s (KRX:005935) international version of the Galaxy S3, with model number GT-I9300, can now update their handsets to Android 4.4.2 KitKat using crDroid custom ROM, which is based on the latest Android version and CyanogenMod 11, or CM11. http://www.ibtimes.com/android-442-kitkat-samsung-galaxy-s3-gt-i9300-how-install-it-using-crdroid-custom-rom-tutorial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Και πριν κατεβάσω το cleaner, τα ίδια αποτελέσματα είχα... Έκανα διαγραφή μνήμης και είναι στο 82%... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα κι αυτό. Έσβησα αρκετές εφαρμογές και είναι ακόμα στο 85%... Την 4.3 έχω. Να τις σβήσεις δεν μπορείς , μάλλον εννοείς πως τις απενεργοποιησες . Μήπως έχεις κάποιο παιχνίδι η κάποια αλλά εφαρμογή που μένει συνέχεια ανοικτή; Δες ποιες εφαρμογές μένουν ανοικτές Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) ---Από Ομάδα Διαχείρισης--- Τα τελευταία μηνύματα που αφορούσαν custom roms μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο thread. Παρακαλείστε να παραμένετε εντός θέματος.:) Edited April 27, 2014 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Η οθόνη κλειδώματος εχει χωριστει σε 2 πλαισια . Στο πανω εχει την ωρα και στο κατω ενας κενος χώρος . Εχουν χαθεί και οι συντομευσεις οπως στην προηγουμενη εκδοση. Στις ρυθμίσεις δε βρίσκω κάτι για να το διορθώσω. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Παιδιά Sos. Θέλω να πουλήσω το S3 μου αλλά προσπαθώ να το κάνω επαναφορά σαν καινούργιο και δε μπορώ με τίποτα να καθαρίσω τη μνήμη του. Συνεχίζει να μου έχει περίπου 9Gb σε άλλα αρχεία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Η οθόνη κλειδώματος εχει χωριστει σε 2 πλαισια . Στο πανω εχει την ωρα και στο κατω ενας κενος χώρος . Εχουν χαθεί και οι συντομευσεις οπως στην προηγουμενη εκδοση. Στις ρυθμίσεις δε βρίσκω κάτι για να το διορθώσω. Τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ! στις ρυθμισεις εχει "κλειδωμα οθονης¨αποπου ρυθμιζεις συντομευσεις,ωρα,κλπ. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά Sos. Θέλω να πουλήσω το S3 μου αλλά προσπαθώ να το κάνω επαναφορά σαν καινούργιο και δε μπορώ με τίποτα να καθαρίσω τη μνήμη του. Συνεχίζει να μου έχει περίπου 9Gb σε άλλα αρχεία... στις ρυθμισεις εκει που ειναι οι λογαριασμοι εχει και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.κανε αυτο και μετα μεσω οντιν (αφου κανεις wipe data απο ρεκοβερυ)φλασαρε την οριτζιναλ.βεβαια ο μετρητης θα εχει γραψει,αλλα το φιρμγουερ θα γραφει oficial,και θα σβησουν και τα αρχεια.εχει και εναν αλλο τροπο για επαναφορα με κωδικο αλλα μου διαφευγει τωρα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Σ ευχαριστώ. Ήθελε και δεύτερη φορά και τώρα οκ. Με τη πρώτη δεν έγινε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 στις ρυθμισεις εχει "κλειδωμα οθονης¨αποπου ρυθμιζεις συντομευσεις,ωρα,κλπ. Μετά την αναβάθμιση που έκανα προχτες, δεν μου δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστώ αυτές τις ρυθμίσεις. Τι μπορεί να φταίει ? Please help , γιατί δεν μου αρέσει καθόλου. Μέχρι και τα μηνύματα και τις κλήσεις μου βγάζει στην οθόνη κλειδώματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias83 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σήμερα το πρωί το δικό είχε μήνυμα για Firmware Update. Το έκανα, αλλά δεν είδα αλλαγές. Ωστόσο ήμουν αρκετά δυσαρεστημένος από την 4.3. Θεωρώ πως έκανε το τηλέφωνο αρκετά πιο αργό, ειδικά όταν προσπαθούσες να ανοίξεις τον τηλεφωνικό κατάλογο. Ελπίζω με αυτό να λύνονται τα μικροκολληματάκια της 4.3 Παράθεση No one told you when to run, you missed the starting gun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Θεωρητικά πόσα format μπορώ να κάνω στο S3? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Θεωρητικά πόσα format μπορώ να κάνω στο S3? Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός σε αυτό, όσα θες λογικά.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 στις ρυθμισεις εχει "κλειδωμα οθονης¨αποπου ρυθμιζεις συντομευσεις,ωρα,κλπ. Μετά την αναβάθμιση που έκανα προχτες, δεν μου δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστώ αυτές τις ρυθμίσεις. Τι μπορεί να φταίει ? Please help , γιατί δεν μου αρέσει καθόλου. Μέχρι και τα μηνύματα και τις κλήσεις μου βγάζει στην οθόνη κλειδώματος. μηπως στην αρχικη οθονη βγαζει κατι σαν κλειδαρια?επισης κοιτα στις ρυθμισεις μηπως εχει καποια εντολη για αοσπ lockscreen? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σήμερα το πρωί το δικό είχε μήνυμα για Firmware Update. Το έκανα, αλλά δεν είδα αλλαγές. Ωστόσο ήμουν αρκετά δυσαρεστημένος από την 4.3. Θεωρώ πως έκανε το τηλέφωνο αρκετά πιο αργό, ειδικά όταν προσπαθούσες να ανοίξεις τον τηλεφωνικό κατάλογο. Ελπίζω με αυτό να λύνονται τα μικροκολληματάκια της 4.3 Έχοντας δοκιμάσει πρόσφατα την 4.1.2 και την 4.3 σε κοντινό χρονικό διάστημα μεταξύ τους μπορώ να πω με βεβαιότητα πως η 4.3 δεν υστερεί σε σχέση με την προηγούμενη και τρέχει πάρα πολύ καλά. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει είναι καθαρό install η αφού την περάσεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και σεταρισμα εκ νέου. Αν δεν είχε θέμα με το ρουταρισμα η official 4.3 σίγουρα θα την προτιμούσα Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τι θέμα έχει με το ρουτ η 4.3 ???? Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τι θέμα έχει με το ρουτ η 4.3 ???? O telmusic αντιμετώπισε πρόβλημα ακολουθώντας τον οδηγό για root στην τελευταία έκδοση της 4.3 (αυτής που περιλαμβάνει το τελευταίο μικρό update απ'τη Samsung). Έχει αναφερθεί εδώ κι εδώ. Ίσως είναι μεμονωμένο το πρόβλημα όμως και δεν ισχύει για όλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 μηπως στην αρχικη οθονη βγαζει κατι σαν κλειδαρια?επισης κοιτα στις ρυθμισεις μηπως εχει καποια εντολη για αοσπ lockscreen? Δεν υπαρχει κλειδαρια. Δεν βρισκω τετοια εντολη. Το όλο προβλημα είναι οτι στις ρυθμίσεις- κλείδωμα οθόνης , δεν μου αφηνει να επεξεργαστω τις επιλογες σάρωσης : "συντομευσεις" , Widget οθόνης κλειδώματος" και "Πολλαπλά widget". Ξέρει κανείς γιατί ? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIP Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Τι θέμα έχει με το ρουτ η 4.3 ???? δεν υπάρχει τρόπος να το ξεrootάρεις χωρίς να χάσεις την εγγύηση γιατί ανεβαίνει το KnoxCounter (σε όλα έχουν KNOX) Παράθεση Member of Klinns.com - The traveling search engine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts