Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκτος απο τον go υπαρχουν και αλλοι καλοι launcher....(μην σου πω και ακομη καλυτεροι).....

Εγω πχ. θεωρω τον nova κορυφαιο και αυτον εχω.

Καλυτερα ομως να δεις αυτο το νημα που ειναι για launchers.....

Τον εγκατεστησα αλλα το ρολοι π.χ κ την ημερομηνια μου τα κοβει κ δεν φαινονται καλα. Πως το διορθωνω αυτο;

Edited by anastasiah
Το βρηκα!

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα παρακαλέσω η συζήτηση για τους launchers να συνεχιστει στο σωστο θέμα

Samsung galaxy s21+

ρε παιδια εχω ενα προβλημα.εκατσα και διαβασα στα φορουμς οτι γραφεται γι αυτο το κινητο,ολα τα προβληματα που αναφερουν διαφοροι και τελικα το αγορασα.αλλα οσο και αν το προσπαθω δεν εχω lag πουθενα.επισης δεν μου κολλαει ουτε κανει επανεκκινησεις μονο του!μηπως εχει καποιο προβλημα,να το παω πισω,τι να κανω?

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

ρε παιδια εχω ενα προβλημα.εκατσα και διαβασα στα φορουμς οτι γραφεται γι αυτο το κινητο,ολα τα προβληματα που αναφερουν διαφοροι και τελικα το αγορασα.αλλα οσο και αν το προσπαθω δεν εχω lag πουθενα.επισης δεν μου κολλαει ουτε κανει επανεκκινησεις μονο του!μηπως εχει καποιο προβλημα,να το παω πισω,τι να κανω?

Ποιο κινητό είχες πριν;

Καλησπερα παιδια. πρωτη φορα στο android επειτα απο τοσα χρονια με το μηλοφωνα. ως πρωταρης που ειμαι εχω αρκετες αποριες. :D διαβαζω παντου για κινητα με root και θελω να ξερω εαν ειναι τοσο απαραιτητο για το S3 η και με το εργοστασιακο firmware ειναι ΟΚ?? η επομενη ερωτηση εχει να κανει με που μπορει καποιος να δει την εκδοση του android της συσκευης και πως μπορω να επιλεξω να αναβαθμιζεται αυτοματα? τελος εαν και διαβασα τον οδηγο για το ρουταρισμα της συσκευης χαθηκα εντελως...:confused:

δε θα το χρειαστείς τουλάχιστον για τώρα. θα δεις ότι κάνεις τα παντα πιο ευκολα απο το iphone. την έκδοση android μπορεις να τη δεις αν πας στις ρυθμισεις μετά τέρμα κάτω στη τελευταια επιλογή πληροφορίες τηλεφώνου. εκεί θα έχει την έκδοση android. επίσης εκεί θα έχει και μια επιλογή για ενημέρωση λογισμικου. λογικά θα γινεται αυτόματα μεσω wifi. για μενα μη μπλεκεσαι ακομα με root, custom roms και kernels. χρησιμοποιησε για καμποσο καιρο ετσι τη συσκευη κι αν δεις οτι σου λειπει κάτι που πολυ δυσκολο βλεπεις μετα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

δε θα το χρειαστείς τουλάχιστον για τώρα. θα δεις ότι κάνεις τα παντα πιο ευκολα απο το iphone. την έκδοση android μπορεις να τη δεις αν πας στις ρυθμισεις μετά τέρμα κάτω στη τελευταια επιλογή πληροφορίες τηλεφώνου. εκεί θα έχει την έκδοση android. επίσης εκεί θα έχει και μια επιλογή για ενημέρωση λογισμικου. λογικά θα γινεται αυτόματα μεσω wifi. για μενα μη μπλεκεσαι ακομα με root, custom roms και kernels. χρησιμοποιησε για καμποσο καιρο ετσι τη συσκευη κι αν δεις οτι σου λειπει κάτι που πολυ δυσκολο βλεπεις μετα..

οντως φιλε εχεις δικιο! η εκδοση android μπορω να επιλεγω να αναβαθμιζεται αυτοματα? ναι για τα root, kernels κτλπ λεω να τα αφησω προς το παρον γιατι ειναι αρκετα πολυπλοκα συν οτι ακουσα αμα περασεις νεα ρομ χανεις οτι εφαρμογες εχεις μεσα στο κινητο εκτος απο τις επαφες κτλ που τα κανεις backup. και να ρωτησω και κατι ακομη τι ειναι τα ICS και JellyBean? ποιο ειναι καλυτερο??

όσων αφορα το root μπορείς να κάνεις backup εφαρμογες αλλά χάνεις εγγύηση. βέβαια μπορεις να το επαναφέρεις μετά. θα πας εκεί που σου ειπα στις ρυθμίσεις και θα βρεις την ενημέρωση λογισμικού. δε θυμαμαι αν επιλέγεις να γινεται αυτοματα η ειναι ετσι απο προεπιλογη..οι ics και jelly bean ειναι εκδοσεις του android, 4.0.4 και 4.1.2 για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. αν εχεις τη 4.1.2 έχεις τη τελευταια εκδοση και εισαι κομπλε..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

όσων αφορα το root μπορείς να κάνεις backup εφαρμογες αλλά χάνεις εγγύηση. βέβαια μπορεις να το επαναφέρεις μετά. θα πας εκεί που σου ειπα στις ρυθμίσεις και θα βρεις την ενημέρωση λογισμικού. δε θυμαμαι αν επιλέγεις να γινεται αυτοματα η ειναι ετσι απο προεπιλογη..οι ics και jelly bean ειναι εκδοσεις του android, 4.0.4 και 4.1.2 για το συγκεκριμενο τηλεφωνο. αν εχεις τη 4.1.2 έχεις τη τελευταια εκδοση και εισαι κομπλε..

το τσεκαρα και εχω την 4.1.2 οποτε ειναι η jelly bean. για τις μελλοντικες αναβαθμισεις των jelly bean και ics υποθετω οτι πρεπει να εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη επιλογη αλλιως θα μπορω χειροκινητα να διαλεγω ειτε τη μια ειτε την αλλη

οταν καποια στιγμη ερθει αναβαθμιση όταν συνδεθεις σε wifi θα σου βγαλει μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση για το κινητο σου. δε θα τη κανει μονο του θα σε ρωτησει πρωτα αν θελεις να τη κανεις

- Oneplus 12

το κινητο σε μαμα κατασταση λαγκαρει..εδω με custom rom(απαλαγμενες απο το bloatware) - nova launcher -ex dialer και παλι ......επανεκιννησεις και μενα δεν μου εχει κανει ποτε.εξαρταται τι κινητο ειχες πριν-ποσο το εχεις φορτωσει και τι απαιτησεις εχεις...εννοειται οτι σαν υλοποιηση ειναι πανω απο τον μεσο ορο και κατα την αποψη μου μπορει να ικανοποιησει και τον πλεον απαιτητικο (βαζοντας μια cyanogenmod το κινητο απελευθερωνει τη πραγματικη του δυναμη).

το τσεκαρα και εχω την 4.1.2 οποτε ειναι η jelly bean. για τις μελλοντικες αναβαθμισεις των jelly bean και ics υποθετω οτι πρεπει να εχω ενεργοποιημενη την αυτοματη επιλογη αλλιως θα μπορω χειροκινητα να διαλεγω ειτε τη μια ειτε την αλλη

μην μπερδευεσαι με ics...jelly bean εχεις και ειναι η τελευταια εκδοση που υπαρχει η 4.1.2

οταν η sammy δωσει update θα σου ερθει καποια στιγμη στο κινητο!

αν δεις οτι ο dialer τρωει σκαλωματα κατεβασε τον ex dialer!οπως και για launcher προτεινεται ο nova!

Καλησπέρα έβαλα τον ex dialer γιατί είχα κάποια κολλήματα τώρα τελευταία και μπορώ να πω εκ πρώτης ότι είναι πολύ καλός και παραμετροποιησιμος.

Δεν μπόρεσα να βρω πως θα αλλάξω από τις ρυθμίσεις την πλαϊνή μπάρα να μου την εμφανίζει με αγγλικούς χαρακτήρες και όχι ελληνικούς (αν μπορεί να γίνει φυσικά) γιατί έχω τις επαφές μου στα αγγλικά .

Περιμένω νέα σας.

Ευχαριστώ

2 ακομα ερωτησεις. εκανα εγγραφη στο dropbox για τα 50gb μεσω του κινητου για να ενεργοποιηθουν αυτοματα, αλλα ακομη γραφει ελευθερος χωρος 2GB.... η δευτερη ερωτηση εχει να κανει με τον χωρο ερευσης των αρχειων σε καταληξη .apk

Ποιο κινητό είχες πριν;

Galaxy nexus ειχα και η εντυπωση η δικη μου απο αυτο που λενε pure android ηταν κακιστη μπαταρια, χαλια radios,δηλαδη αδυναμο wifi,αποσυνδεσεις, χαλια 3g και πολλα αλλα.ναι ειχα αντροιντ 4.3 αλλα το galaxy s3 με 4.1.2 μου φαινεται πολυ πιο πληρες σαν υλοποιηση.

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Καλησπερα παιδια....Το εχει ενας φιλος και ενω προσθετει μια επαφη στην λιστα αποριψεων παλι εξακολοθει να δεχεται κλισεις απο αυτη ??

Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο προγραμματα στο play να μλοκαρει μια επαφη να μην τον καλει ?

Ευχαριστω και συγνωμη για την ...σφηνα μου εδω μεσα.

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

2 ακομα ερωτησεις. εκανα εγγραφη στο dropbox για τα 50gb μεσω του κινητου για να ενεργοποιηθουν αυτοματα, αλλα ακομη γραφει ελευθερος χωρος 2GB.... η δευτερη ερωτηση εχει να κανει με τον χωρο ερευσης των αρχειων σε καταληξη .apk

Πρέπει πρώτα να κάνεις κάποια βήματα που σου λέει για να πάρεις τα 50gb. Τα έχεις δει;

Την δεύτερη ερώτηση για να πω την αλήθεια δεν την κατάλαβα; ποιο είναι το πρόβλημα;

Πρέπει πρώτα να κάνεις κάποια βήματα που σου λέει για να πάρεις τα 50gb. Τα έχεις δει;

Την δεύτερη ερώτηση για να πω την αλήθεια δεν την κατάλαβα; ποιο είναι το πρόβλημα;

βασικα παιζει να κανα και βλακεια γιατι εδωσα πρωτα ενα αλλο account που ειχα χασει τον κωδικο και μετα εφτιαξα ενα καινουργιο ολο μεσα απο το sg3... ισως για αυτο δεν μου στειλε τα επομενα βηματα η μπορει να χρειαστει να περασουν καποιες ωρες για να ξαναστειλει mail. για το δευτερο ερωτημα βασικα ηθελα να περνω τα .apk αρχεια στην sd καρτα, αλλα ψαχνοντας ειδα οτι μονο στο sg4 γινεται αυτο.

Έχω το κινητό σχεδόν 3 μήνες. Δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Τις τελευταίες μέρες όμως όταν ανοίγω την κάμερα μου βγάζει 2 μικρές μπλε γραμμές στην οθόνη. Όταν τραβάω φωτογραφία αποτυπώνονται και οι γραμμές σε αυτή. Άρα μάλλον είναι θέμα τις κάμερας. Το τζαμακι της κάμερας πίσω δεν έχει ούτε γρατζουνιά.

Να το στείλω για εγγύηση?

Ρε παιδια πως γινεται οταν κανουμε εγκατασταση μια εφαρμογη να μην δημιουργει συντομευση στην αρχικη οθονη? Εχω φαει τον κόσμο και δεν μπορω να το βρω

Ρε παιδια πως γινεται οταν κανουμε εγκατασταση μια εφαρμογη να μην δημιουργει συντομευση στην αρχικη οθονη? Εχω φαει τον κόσμο και δεν μπορω να το βρω

Ανοίγεις το playstore και θα βρεις την επιλογή στις ρυθμίσεις του.

πως γινεται οταν συνδεεται το κινητο με το pc ειτε μεσω kies ειτε με usb να φενονται ΟΛΑ τα αρχεια οπως με εναν file manager(Astra,ES κτλ) για thn ασυρματη μεταφορα δεδομενων απο το pc στο sg3 εκτος απο bluetooth γινεται και με 2g?

δε γινεται..βάλε το airdroid απ το Play αλλά και πάλι μπορείς μόνο να δεις τα αρχεια του root οχι να τα διαγραψεις

- Oneplus 12

πως γινεται οταν συνδεεται το κινητο με το pc ειτε μεσω kies ειτε με usb να φενονται ΟΛΑ τα αρχεια οπως με εναν file manager(Astra,ES κτλ) για thn ασυρματη μεταφορα δεδομενων απο το pc στο sg3 εκτος απο bluetooth γινεται και με 2g?

Δοκίμασε το KIES Air.

Το κάνεις μέσω Wifi.

δε γινεται..βάλε το airdroid απ το Play αλλά και πάλι μπορείς μόνο να δεις τα αρχεια του root οχι να τα διαγραψεις

δηλαδη ειτε εισαι root ειτε οχι δεν εχει μεγαλη διαφορα σε αυτο το θεμα. αρα για τα υπολοιπα αρχεια απλως τα μεταφερεις στην συσκευη και μετα μεσω ενος file manager τα μεταφερεις απο την θεση "Phone" οπου θες...

Δοκίμασε το KIES Air.

Το κάνεις μέσω Wifi.

με 2g ασυρματα δεν γινεται αυτο;