Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδω είσαι . Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος .

κατεβαζω εφαρμογη- εγκαθιστω- παταω Root Device και μετά Grant στο παράθυρο που θα πεταχτεί και ειμαι κομπλε ;;;

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατεβαζω εφαρμογη- εγκαθιστω- παταω Root Device και μετά Grant στο παράθυρο που θα πεταχτεί και ειμαι κομπλε ;;;

Θα το κάνεις με odin και cf-auto ,γιατί με Exynos Abuse root δεν μπορεί να γίνει πλέον από την ELLA 4.1.2 και μετα .

Samsung galaxy s21+

Θα το κάνεις με odin και cf-auto ,γιατί με Exynos Abuse root δεν μπορεί να γίνει πλέον από την ELLA 4.1.2 και μετα .

:wacko: ειναι καπως περιπλοκο το ροοτ στο χ8 το εκανα με ενα κλικ χD! θα μελετησω τα βηματα και για τυχον αποριες θα επιστρεψω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

:wacko: ειναι καπως περιπλοκο το ροοτ στο χ8 το εκανα με ενα κλικ χD! θα μελετησω τα βηματα και για τυχον αποριες θα επιστρεψω! ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

Και εδω στην ουσια ενα κλικ ειναι...Διαβασε προσεκτικα και θα καταλαβεις..

το κιν το πηρα μεταχειρισμενο και εχει περασμενο πανω το ομεγκα. σκεφτομαι να κανω unroot γιατι τα εικονιδια κτλ που εχει δεν μου αρεσουν... αξιζει να κανω η ειναι καλυτερο με την omega?

την omega v40

Edited by Tyxerakias
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων
Don't give up! :!:

το κιν το πηρα μεταχειρισμενο και εχει περασμενο πανω το ομεγκα. σκεφτομαι να κανω unroot γιατι τα εικονιδια κτλ που εχει δεν μου αρεσουν... αξιζει να κανω η ειναι καλυτερο με την omega?

Και unroot να κανεις φιλε τα ιδια εικονιδια θα εχει...Τα εχει αλλαξει αυτος που το ειχε; ανεβασε ενα screenshot...

ναι ηταν αλλαγμενα...και ειναι ολα σκουρα μαυρα... δηλ αυτο ηταν καταδικαστηκα.; επισης δεν μου ειπες αν αξιζει να κανω unroot

ναι ηταν αλλαγμενα...και ειναι ολα σκουρα μαυρα... δηλ αυτο ηταν καταδικαστηκα.; επισης δεν μου ειπες αν αξιζει να κανω unroot

Δεν καταδικαστηκες! Ολα αλλάζουν, δεν είναι iOS. Θα σου πρότεινα αρχικά να διαβάσεις τις έννοιες root, custom Roms κτλ. γιατί κάπου μπερδεύεσαι.

Για αρχη για να ηρεμήσεις κοίτα στις thread του φόρουμ για το πως να βάλεις επισημη Rom!

αχ δεν εχω ιδεα τι μου λες.... θα βρω καποιον να μου κανει unroot.... ποιο ευκολο μου ακουγεται...

αχ δεν εχω ιδεα τι μου λες.... θα βρω καποιον να μου κανει unroot.... ποιο ευκολο μου ακουγεται...

με unroot δεν θα αλλαξει τιποτα στην συσκευη σου........τουλαχιστον στην εμφανιση του μενου και των εικονιδιων......

αφιερωσε λιγο χρονο και διαβασε λιγο στο φορουμ και θα δεις οτι δεν ειναι τοσο μπερδεμενα τα πραγματα τελικα. :-)

τα εικονιδια γιατι δεν θα αλλαξουν;; μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που ακριβως να κοιταξω; ειμαι εντελως αρχαριος και θελω ληση...:wacko:

το root ειναι κατι παρομοιο με το jailbreak στο ios, ''ξεκλειδωνει'' την συσκευη, δεν αλλαζει κατι αλλο

για αρχη δες εδω....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 και εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584 (για το πως θα περασεις επισημο firmware) και

εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336716 (αν θελεις να βαλεις νεοτερη omega)

Γεια.. ειναι η τελεφταια φορα που γραφω απο το ,htc one x.....

σημερα εκανα παραγγελια απο το kaizershop το s3 σε λευκο παλι.

η sam μου ειπε οτι ειναι γερμανικο. Και δεν ξερουν αν ειναι branded. Το ιδιο και απο το μαγαζι. Πηρες κανεις αλλος απο εκει? Εχεις κανεις αλλος γερμανικο? Updates? Ευχαριστω και καλως σας βρηκα.....

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Γεια.. ειναι η τελεφταια φορα που γραφω απο το ,htc one x.....

σημερα εκανα παραγγελια απο το kaizershop το s3 σε λευκο παλι.

η sam μου ειπε οτι ειναι γερμανικο. Και δεν ξερουν αν ειναι branded. Το ιδιο και απο το μαγαζι. Πηρες κανεις αλλος απο εκει? Εχεις κανεις αλλος γερμανικο? Updates? Ευχαριστω και καλως σας βρηκα.....

Γιατί φεύγεις από το one x και δεν περιμένεις λιγο ακόμα τα νέα μοντέλα ?

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

θα το μετανιωσω το ξερω... αλλα με επιασε η βιασυνη.... διαβασα για το s4 και το νεο htc αλλα δεν κρατιεμαι να παρει...... ελπιζω η καμερα του να με ανταμειψει . αυτος ειναι και ο λογος που εφυγα απο το hox.

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

παιδια το βημα ενα δεν το πολυ καταλαβα κανω σεταπ το kies και μετα;; αγνωστες πηγες και σφαλματα πως να τα εχω παιζουν κανεναν ρολο εδω;;

παιδια το βημα ενα δεν το πολυ καταλαβα κανω σεταπ το kies και μετα;; αγνωστες πηγες και σφαλματα πως να τα εχω παιζουν κανεναν ρολο εδω;;

To kies το εχεις κλειστό ,δεν σου χρειαζεται .Όπως και τις " άγνωστες πηγές και σφάλματα "δεν χρειαζεται να τα πειράξεις .

Τρέξε το odin ως διαχειριστή και ακολούθησε τον οδηγό .

Samsung galaxy s21+

θα το μετανιωσω το ξερω... αλλα με επιασε η βιασυνη.... διαβασα για το s4 και το νεο htc αλλα δεν κρατιεμαι να παρει...... ελπιζω η καμερα του να με ανταμειψει . αυτος ειναι και ο λογος που εφυγα απο το hox.

Καλά εντάξει δεν είναι και το καλύτερο του η κάμερα

To kies το εχεις κλειστό ,δεν σου χρειαζεται .Όπως και τις " άγνωστες πηγές και σφάλματα "δεν χρειαζεται να τα πειράξεις .

Τρέξε το odin ως διαχειριστή και ακολούθησε τον οδηγό .

δηλαδη να μην το κανω καθολου εγκατασταση το kies ακολουθω τον οδηγο....! συγνωμη για τις αποριες μ εχω μια προιστορια με ολα αυτα αλλα δεν ξερω πως ειναι για το σ3!

δηλαδη να μην το κανω καθολου εγκατασταση το kies ακολουθω τον οδηγο....! συγνωμη για τις αποριες μ εχω μια προιστορια με ολα αυτα αλλα δεν ξερω πως ειναι για το σ3!

Εγκατάστησε το ,αυτο που θέλεις ειναι οι drivers αλλά και το kies θα σου χρειαστει κάποια στιγμή .

Δεν χρειαζεται να ζητάς συγνώμη για τις απορίες .Οποιαδήποτε άλλη απορία εχεις μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα που αφορά το root ,ώστε να κρατήσουμε αυτό καθαρό .

Samsung galaxy s21+

τι να σου πω..δεν νομιζω οτι αξιζει η κινηση αλλα εσυ ξερεις καλυτερα.

Προσωπικα το htc one με ξετρελανε και σαν design. ερχεται και το xperia z και ανακοινωνεται σε λιγες μερες και το s4.

Προφανως ομως εσυ ξερεις καλυτερα.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Καλά εντάξει δεν είναι και το καλύτερο του η κάμερα

Tετοια πες μου να μου κανεις την καρδια περιβολι.... ξερω οτι ερχονται πολυ καλυτερα κιν με καμερες 13 και αλλα τετοια. αλλα το μπατζετ ειναι μεχρι εκει. αν και off topic θα συμφωνησω οτι το χ ειναι ποιο ομορφο κτλπ... αλλα κατι με χαλουσε στις φωτο και το βιντεο ολο χαζα ζοομ... αν δεν κανει και ο γαλαξιας θα γυρισω στο αγαπημενο Ν82....:blink:

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Tετοια πες μου να μου κανεις την καρδια περιβολι.... ξερω οτι ερχονται πολυ καλυτερα κιν με καμερες 13 και αλλα τετοια. αλλα το μπατζετ ειναι μεχρι εκει. αν και off topic θα συμφωνησω οτι το χ ειναι ποιο ομορφο κτλπ... αλλα κατι με χαλουσε στις φωτο και το βιντεο ολο χαζα ζοομ... αν δεν κανει και ο γαλαξιας θα γυρισω στο αγαπημενο Ν82....:blink:

στις φωτο πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος .βγαζει πολυ καλες .πριν απο αυτο ειχα το iphone5 που ηταν χειροτερο.

Γιαννης

στις φωτο πιστευω θα μεινεις ικανοποιημενος .βγαζει πολυ καλες .πριν απο αυτο ειχα το iphone5 που ηταν χειροτερο.

ετσι.....:):):) φτιαξε με λιγακι.... γιατι με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου αν εκανα το σωστο... και χαρηκα για αυτο που ειπες για το 5.... αυριο με το καλο,,,,,:rolleyes::rolleyes:

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro