ampelift Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλημέρα... Έχει γίνει συνήθεια, σαν το πρωινό καφέ! Νέο leak JB firmware, XXDLI4!!! http://www.hotfile.com/dl/170962470/1410d6c/GT-I9300_I9300XXDLI4-OTA-I9300XXBLG8_BTU_296998263.zip.html edit:Προσοχη!!!Ειναι update κι οχι full rom. Καλημερα... Πλαααααακα μας κάνουν , δεν προλαβαίνεις να στήσεις το τηλ κ φτου κ απ την αρχή:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλημέρα... Έχει γίνει συνήθεια, σαν το πρωινό καφέ! Νέο leak JB firmware, XXDLI4!!! http://www.hotfile.com/dl/170962470/1410d6c/GT-I9300_I9300XXDLI4-OTA-I9300XXBLG8_BTU_296998263.zip.html edit:Προσοχη!!!Ειναι update κι οχι full rom. Xaxaxaxa θα μας τρελάνουν οι σχιστοματιδες.... Ακόμα δεν προλάβαμε να κατεβάσουμε LI3 :blink: Από την άλλη καλό είναι να ασχολούνται τόσο έντονα με το θεριό Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ρε παιδιά, έχω ενεργοποιήσει τον καιρό στην lock screen και αφού δε δουλεύει καλά, αποφάσισα να το απενεργοποιήσω. Που διάολο είναι η ρύθμιση και δεν τη βρίσκω; Τόσο στραβωμάρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ρε παιδιά, έχω ενεργοποιήσει τον καιρό στην lock screen και αφού δε δουλεύει καλά, αποφάσισα να το απενεργοποιήσω. Που διάολο είναι η ρύθμιση και δεν τη βρίσκω; Τόσο στραβωμάρα; Settings / Lock screen / lock screen options / Weather ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλημέρα... Έχει γίνει συνήθεια, σαν το πρωινό καφέ! Νέο leak JB firmware, XXDLI4!!! http://www.hotfile.com/dl/170962470/1410d6c/GT-I9300_I9300XXDLI4-OTA-I9300XXBLG8_BTU_296998263.zip.html edit:Προσοχη!!!Ειναι update κι οχι full rom. Όχι άλλο firmware!!! Εντάξει είναι απίστευτοι οι τύποι κανονικά! Με το DLI3 πάντως η συσκευή είναι απλά απίστευτη σε όλα της... Καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καλημέρα... Έχει γίνει συνήθεια, σαν το πρωινό καφέ! Νέο leak JB firmware, XXDLI4!!! http://www.hotfile.com/dl/170962470/1410d6c/GT-I9300_I9300XXDLI4-OTA-I9300XXBLG8_BTU_296998263.zip.html edit:Προσοχη!!!Ειναι update κι οχι full rom. Μία βοήθεια πως το κάνουμε εγκατάσταση το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 περιπου με ποσο free ram ειναι φυσιολογικο να τρεχει το κινητο?? κατι γινεται σε μενα κ τρψει πολυ μνημη εχει πεσει κ κατω απο 100μβ χωρις να τρεχω καποιο βαρυ προγραμμα Δεν γίνεται τίποτα, μην ανησυχείς. Υπάρχουν παρα πολλές εφαρμογές που Κρήτη;τάδε την ram για να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Αν ανοίξεις τώρα οποιαδήποτε εφαρμογη θα δεις αντί να μειωθεί θα αυξηθεί. Δεν επηρεάζεται η λειτουργία της συσκευής. Μην σε ανησυχεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Μία βοήθεια πως το κάνουμε εγκατάσταση το update. Πρέπει να περάσεις μέσω Odin το lg8 stock firmware και από πάνω αυτό το update. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Παιδες για την official JB ξερουμε τιποτα; Με το ζορι κρατιεμαι να μην περασω τις leaked! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Όχι άλλο firmware!!! Εντάξει είναι απίστευτοι οι τύποι κανονικά! Με το DLI3 πάντως η συσκευή είναι απλά απίστευτη σε όλα της... Καλημέρα!Ευθυμη με το χρονο ανοιγματος dialer-επαφων ειδες καμια βελτιωση?Δεν ξερω βεβαια και τι καθυστερηση παρουσιαζει σε σενα γιατι απ οτι φαινεται παιζει ρολο και ο ογκος των επαφων Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Πρέπει να περάσεις μέσω Odin το lg8 stock firmware και από πάνω αυτό το update. Αυτό το από πάνω δεν ξέρω πώς το κάνουν. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ευθυμη με το χρονο ανοιγματος dialer-επαφων ειδες καμια βελτιωση?Δεν ξερω βεβαια και τι καθυστερηση παρουσιαζει σε σενα γιατι απ οτι φαινεται παιζει ρολο και ο ογκος των επαφων Έχει διαφορά, το κινητό μετά από επανεκκινηση και ο dialer και η επαφες άνοιξαν αστραπιαία. Αυτό δεν γινόταν στην προηγούμενη.Και επάνω που ήθελα να γράψω ότι μου φάνηκαν ίδιες,να όμως που δεν είναι τελικά. Πάντως σκίζει η Samsung, έχουν κάνει τρομερή δουλειά στο κινητό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Έχει διαφορά, το κινητό μετά από επανεκκινηση και ο dialer και η επαφες άνοιξαν αστραπιαία. Αυτό δεν γινόταν στην προηγούμενη.Και επάνω που ήθελα να γράψω ότι μου φάνηκαν ίδιες,να όμως που δεν είναι τελικά. Πάντως σκίζει η Samsung, έχουν κάνει τρομερή δουλειά στο κινητό. Αν λυθηκε αυτο τοτε παμε καλα,μου ειχε σπασει τα νευρα!! Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Αν λυθηκε αυτο τοτε παμε καλα,μου ειχε σπασει τα νευρα!! Πιστεύω ότι μειώθηκε αρκετά από πριν, εγώ έχω περίπου 290 επαφες, τώρα σε κάποιον που έχει 1000 δεν ξέρω,με κάθε leak πάμε και καλύτερα,αν και η βασικές του λειτουργίες είναι ειδή super.Η 2 τελευταίες ρομ θα μπορούσαν άνετα να είναι και επίσημες.. Άσε που έχουμε ειδή καινούριο leak... Ευτυχώς που δουλεύουν σωστά ακόμα και αν τα περάσεις από πάνω από το παλιό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) καλημερα παιδες ερωτηση εχει η ειχε κανεις προβλημα με το μικροφωνο του;να φευγει και να ρχεται το προβλημα μιλαω και δεν μ ακουνε στην αλλη γραμμη με περνουν το ιδιο βρηκε ποτε κανεις το ιδιο; αν ναι πως το αντιμετωπισε; εντιτ περασα στοκ και παιζει κανονικα.... Edited September 8, 2012 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Που είσαι Παναγιώτη δεν σε διαβάζουμε συχνά. :) Φίλε Κώστα αυτόν τον καιρό είμαι λίγο πνιγμένος, αλλά να είσαι σίγουρος ότι σας παρακολουθώ σε καθημερινή βάση και χαίρομαι πολύ που μαζευόμαστε και εδώ οι παλιοί και καλοί αλλά και νέα αξιόλογα παιδιά. Καλημέρα... Έχει γίνει συνήθεια, σαν το πρωινό καφέ! Νέο leak JB firmware, XXDLI4!!! Παιδες για την official JB ξερουμε τιποτα; Με το ζορι κρατιεμαι να μην περασω τις leaked! Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως από μέρα σε μέρα πρέπει να περιμένουμε το επίσημο OTA update jb. Δεν δίνουν ακριβή ημερομηνία και καλά κάνουν αφού θεωρούν ότι δεν είναι ακόμα έτοιμοι, αλλα φαίνεται ότι ασχολούνται πυρετωδώς και διορθώνουν ότι έχει αναφερθεί από τους χρήστες ότι δεν πάει καλά. Πάντως πιστεύω ότι στοχεύουν στην ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου μήλου για να ξεκινήσει το roll out. Εγώ επιμένω και δεν μπαίνω στο χωρό των φλασαρισμάτων ακόμα περιμένοντας την τελική τους πρόταση. Από κει και πέρα έχουμε την ευτυχία να απολαμβάνουμε πληθώρα επιλογών :) Edited September 8, 2012 by red_herring Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) καλημερα παιδες ερωτηση εχει η ειχε κανεις προβλημα με το μικροφωνο του;να φευγει και να ρχεται το προβλημα μιλαω και δεν μ ακουνε στην αλλη γραμμη με περνουν το ιδιο βρηκε ποτε κανεις το ιδιο; αν ναι πως το αντιμετωπισε; εντιτ περασα στοκ και παιζει κανονικα....Ρε συ Αλεκο,ξερω σε ριχνω στα απαρνημενα σου μονοπατια,αλλα δε βαζεις μια στοκ να δεις μηπως σου κανει νερα η custom?Ενα θεματακι με την ενταση του μικροφωνου υπαρχει,αλλα αυτο που αναφερεις τωρα ειναι κουλο. Edited September 8, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) με στοκ ημουν οκ ρε συ το γραψα το καλο ειναι οτι ρουταρα με cf και παλι εκανα μια κληση και στην αρχη δεν ακουγομουν μετα ακουστηκα τωρα γυρναω στο recovery που κρατησα να δω τι γινεται... εφτιαξε... απ οσο εψαξα στο γουγλι ειναι κοινο προβλημα οταν ειναι ενεργοποιημενο το noise reduction το εκλεισα και ειμαι κομπλε ειτε στη φορτιση ειτε κανονικα Edited September 8, 2012 by mantzaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ρε παιδιά στη stock mail εφαρμογή, πως επιλέγεις να έχεις push mail? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Παιδια μια μικρη βοηθεια καθως εχω ψαξει παντου στην συσκευη και δεν το εχω βρει. Πώς γινονται mute τα πλαινα αριστερα της εντασης ηχου ωστε οταν ανεβαζεις/κατεβαζεις την ενταση να μην ακουγεται αυτο το ενοχλητικο μπιπ-μπιπ? Παιδες κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) Αν λυθηκε αυτο τοτε παμε καλα,μου ειχε σπασει τα νευρα!! Όχι δεν λύθηκε το πρόβλημα αυτό και ούτε πρόκειται. Από reboot ανοίγουν γρηγορότερα γιατί είναι από τις εφαρμογές που ενεργοποιούνται με το startup. Αν όμως περάσει κανα μισαωρο χωρίς να τις ανοίξεις, θα υπάρξει καθυστέρηση. Εγώ βέβαια έχω πολλές επαφές συγχρονισμένες και με FB μισές στα αγγλικά και μισές στα ελληνικά οπότε αργούν περισσότερο. Edit Βελτίωση είδα τώρα που έκανα το εξής: Συμαζεψα τις επαφές με συγχωνευση που ήταν σκόρπιες άλλου το Facebook άλλου το τηλέφωνο και άλλου το mail. Δοκιμαζω τώρα κάτι άλλο για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση. Εκανα εξαγωγή στην κάρτα μου ολες τις επαφες και μετά εισαγωγή στην μνήμη του τηλεφώνου. Θέλω να δω αν καταργήσω τον συγχρονισμό με Gmail πως θα πάει. Edited September 8, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Ρε παιδιά στη stock mail εφαρμογή, πως επιλέγεις να έχεις push mail? Αν θυμάμαι καλά μέσα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού έχει τον χρόνο που θα κάνει συχρονισμό... Εκεί σου δίνει και την επιλογή για push. Αυτό βέβαια ίσχυε για τα exchange, δεν ξέρω τι έχεις σετάρει. Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εδώ βάλει 3 λογαριασμούς. Gmail, yahoo και ένα pop3. Για όλα στο συγχρονισμό έχει μόνο ανά 5 λεπτά 10 κοκ, αλλά πουθενά δε βλέπω push. Επίσης, στο συγχρονισμό των επαφών με το facebook , εμφανίζονται φωτογραφίες μόνο σε 1-2 επαφές από τις 300... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Εδώ βάλει 3 λογαριασμούς. Gmail, yahoo και ένα pop3. Για όλα στο συγχρονισμό έχει μόνο ανά 5 λεπτά 10 κοκ, αλλά πουθενά δε βλέπω push. Επίσης, στο συγχρονισμό των επαφών με το facebook , εμφανίζονται φωτογραφίες μόνο σε 1-2 επαφές από τις 300... Σιγουρος δεν ειμαι αλλα push δεν εχει μονο για microsoft exchange? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Στα sgs1 και sgs2 όλα είχαν. Στο sgs2 μέσω το social hub το όριζες ως premium... Τώρα δε βρίσκω πως γίνεται... Δε μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχει push για όλα τα mail. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts