Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια νομιζω οτι μας κανουν πλακα.....:p

[LEAK] I9300XXDLH8 (Region: BTU) (JB 4.1.1) OTA dated at 2012.09.06

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1872626

Μα καλά τι κάνουν???!!!! Κι ετοιμάζουν σήμερα να περάσω την χθεσινή.. Καλημέρα!! :)

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα καλά τι κάνουν???!!!! Κι ετοιμάζουν σήμερα να περάσω την χθεσινή.. Καλημέρα!! :)

Ευθυμη καλημερα.

Μα έχει βγει κ περνάω τώρα την Omega v20:happy:

giphy.gif

Ευθυμη καλημερα.

ειναι η official 4.1? να σε ρωτησω και κατι αλλο? ειχα την LH1 και εβαλα omega v13.1 . Μολις το ανοιξα σημερα μετα την εγκατασταση μου εβγαλε ενημερωση λογισμικου απο wifi. Τι να κανω?

Ευθυμη καλημερα.

Καλημέρα! Μα η Omega v20 είναι πάνω σε XXDLI2 test firmware. Να και το changelog

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26325755&postcount=2

ειναι η official 4.1? να σε ρωτησω και κατι αλλο? ειχα την LH1 και εβαλα omega v13.1 . Μολις το ανοιξα σημερα μετα την εγκατασταση μου εβγαλε ενημερωση λογισμικου απο wifi. Τι να κανω?

Ακομα δε γνωριζουμε αν ειναι official η leak.Μαλλον το 2ο.

Αν επιλεξεις να εγκαταστησεις την αναβαθμιση, μπορει να εγκατασταθει-μπορει και οχι, αλλα σιγουρα θα χασεις σιγουρα το root αν εγκατασταθει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ακομα δε γνωριζουμε αν ειναι official η leak.Μαλλον το 2ο.

Αν επιλεξεις να εγκαταστησεις την αναβαθμιση, μπορει να εγκατασταθει-μπορει και οχι, αλλα σιγουρα θα χασεις σιγουρα το root αν εγκατασταθει.

Κατι ακομα. Τωρα το ανοιξα πρωτη φορα με την omega και μου κανει εγκατασταση εφαρμογες που ειχα πριν καιρο. τι γινεται?

εκανα wipe πριν την omega.

Κατι ακομα. Τωρα το ανοιξα πρωτη φορα με την omega και μου κανει εγκατασταση εφαρμογες που ειχα πριν καιρο. τι γινεται?

εκανα wipe πριν την omega.

Εννοεις απο market μετα απο full wipe??????

Ειναι φυσιολογικο μιας και στις ρυθμισεις σου εχεις επιλεξει δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Με χάλασε που δεν αναγνωρίζει τη συσκευή η σύνδεση μέσω USB με το σύστημα του αυτοκινήτου και δεν μπορώ να ακούσω τα mp3 μου!!

Κατάλαβα... επάνω από μέρα τελικά δεν προκειται να κρατήσω φιρμ... βγαινουν σε καθημερινή βάση :/
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Με χάλασε που δεν αναγνωρίζει τη συσκευή η σύνδεση μέσω USB με το σύστημα του αυτοκινήτου και δεν μπορώ να ακούσω τα mp3 μου!!

Εχεις θυρα 3.5 jack στο αμαξι σου? Αν ναι συνδεσε το με αυτη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλημερα σε ολους, εχω σκαμπανεβασματα με το σημα και μαλλον πρεπει να φταιει ο παροχος εδω που ειμαι, αλλα επειδη κατι σκαλιζα χθες, εχω μια απορια..στην διαχειριση εφαρμογων μεσα στη εφαρμογη του τηλεφωνου, ειναι ανενεργο απο μονο του? δλδ εννοω να μην μπορεις να το πατησεις. Σε μενα φαινεται ανενεργο (αχνο) και απλα αναρωτιεμαι μηπως εκανα καμια βλακεια και φταιει αυτο.

Φίλε μου χρησιμοποιω όλα μου τα κινητα για να ακούω μουσικη στο αυτοκίνητο μέσω του car stereo.

Το Sii που υποστήριζε την USB δεν την χρησιμοποίησα ποτε γιατι αναγκάζεται να κανεις επιλογές μουσικής απο το στερεοφωνικο κάτι που είναι πολυ πιο εύκολο να γίνει απο την τεράστια οθόνη του κινητού και τις επιλογές που έχεις απο τον δικο της music player, για λίστες κλπ.

Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν για να ακούσεις μουσικη είναι: σύνδεση του κινητού με τον φορτιστη αυτοκινήτου κα επικοινωνία με το car stereo μέσω ΒΤ.

Πολυ καλη ποιότητα ήχου, μηδέν διακοπές, ταυτόχρονη φόρτιση, απάντηση στις κλήσεις και συνομιλία μέσω ηχείων και πολλα αλλα.

Επίσης υπάρχουν εφαρμογές όπως το car widget pro, που με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μόλις συνδέσεις τον φορτιστη, ανοιγει το ΒΤ επικοινωνεί με το στερεο, πηγαίνει την φωτεινότητα της οθόνης στο maximum, το ίδιο και τον ήχο. Μόλις αφαιρέσεις τον φορτιστη, κλείνει το ΒΤ και επανέρχονται οι ρυθμίσεις.

Λιγο δύσκολο να διαθέτει ενανcar stereo USB και να μην διαθέτει ΒΤ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλημερα σε ολους, εχω σκαμπανεβασματα με το σημα και μαλλον πρεπει να φταιει ο παροχος εδω που ειμαι, αλλα επειδη κατι σκαλιζα χθες, εχω μια απορια..στην διαχειριση εφαρμογων μεσα στη εφαρμογη του τηλεφωνου, ειναι ανενεργο απο μονο του? δλδ εννοω να μην μπορεις να το πατησεις. Σε μενα φαινεται ανενεργο (αχνο) και απλα αναρωτιεμαι μηπως εκανα καμια βλακεια και φταιει αυτο.

εμενα ο διαχειριστης εφαρμογων δεν ειναι αχνος και πατιεται κανονικα και εμφανιζει ολες τις εφαρμογες.

Ερωτηση: μπορω αν βαλω καρτα μνημης στο s3 να αποθηκευω εκει τις φωτο και τα βιντεο που τραβαω? η πρεπει να ειμαι root?

εμενα ο διαχειριστης εφαρμογων δεν ειναι αχνος και πατιεται κανονικα και εμφανιζει ολες τις εφαρμογες.

Ερωτηση: μπορω αν βαλω καρτα μνημης στο s3 να αποθηκευω εκει τις φωτο και τα βιντεο που τραβαω? η πρεπει να ειμαι root?

Κανονικα μπορεις.Δεν χρειαζεται root

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δύο ερωτησούλες:

Ναι το σύστημα έχει ΒΤ ...και συνδέεται με το κινητό για ομιλία...για μουσική πως γίνεται; θα μπορεί ταυτόχρονα να κάνει εναλλαγή σε χρήση τηλεφώνου όταν με καλέσουν ή καλέσω;

Έχω και θύρα jack. Πως να συνδέσω το κινητό με αυτήν; από την έξοδο των ακουστικών; θα χρειαστώ το αντίστοιχο καλώδιο δηλαδή σωστά;

Ναι το σύστημα έχει ΒΤ ...και συνδέεται με το κινητό για ομιλία...για μουσική πως γίνεται; θα μπορεί ταυτόχρονα να κάνει εναλλαγή σε χρήση τηλεφώνου όταν με καλέσουν ή καλέσω;

Έχω και θύρα jack. Πως να συνδέσω το κινητό με αυτήν; από την έξοδο των ακουστικών; θα χρειαστώ το αντίστοιχο καλώδιο δηλαδή σωστά;

Ναι την εξοδο για τα ακουστικα της συνδεεις στην εισοδο του car ραδιο.

ψαξε για κατι τετοιο http://www.ebay.com/itm/1M-3-5mm-to-3-5mm-Stereo-Jack-Plug-Audio-CAR-IPOD-AUX-PC-TV-MP3-Gold-Cable-Lead-/150877238086?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item2320fbf346

προτιμησε με χρυσα βυσματα και τα μετρα-εκατοστα που θες.

Edit να δεις πρωτα τα ακουστικα σου και το βισμα που εχουν γιατι αυτο που ποσταρα ειναι με τρεις(3) επαφες(δεν ξερω πως ονομαζεται). δες το απο κατω που ειναι με 4 επαφες.

http://www.ebay.com/itm/Red-3-5mm-4-Pole-Male-to-Male-Record-Car-aux-Audio-Cord-headphone-connect-Cable-/251135817166?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item3a78dc75ce

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχει δυο κανάλια ξεχωριστά. Όταν γίνει η σύζευξη για πρώτη φορα, στο μενου της ΒΤ θα δεις στις συσκευές που είναι συνδεδεμένες το στερεοφωνικο σου. Πατα δεξιά απο τον ονομα του στερεο στο εικονίδιο και θα τικαρεις την σύνδεση για ομιλία και ακρόαση μουσικής.

Μετα κάθε φορα που θα μπαίνεις στο αυτοκίνητο και έχεις ανοιχτό το ΒΤ και στις δυο συσκευές, θα συνδέεται αυτόματα.

Εν όσο ακούς μουσικη, αν σε καλέσουν, σταματα αυτόματα. Μπορεις να απαντήσεις απο κάποιο κουμπί του στερεοφωνικου. Στο δικο μου πατάω προς τα μέσα το volume button. Μόλις τελειώσει η συνομιλία επανέρχεται η μουσικη επίσης αυτόματα.

Το ίδιο γίνεται όταν θέλεις εσύ να καλεσεις. Με το που πατησεις το εικονίδιο του dialer στο galaxy, σταματα η μουσικη.

Ξέχασα να σου πω ότι αν ενεργοποιησεις στο κινητο την λειτουργία οδήγησης, Ρυθμίσεις/ Φωνή/ λειτουργία οδήγησης θα διαβάζει ονόματα καλουντος και μηνύματα. Βέβαια όταν είναι ελληνικά άστρα να πανε.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Bug που μόλις ανακάλυψα: Όταν κάνεις επεξεργασία μία επαφή και για εικόνα επαφής επιλέξεις την λήψη φωτογραφίας, αφού τραβήξεις την φωτογραφία, όταν πηγαίνεις στην εφαρμογή της κάμερας, κάτω δεξιά στο σημείο που όταν το πατάς βλέπεις τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει, σου δείχνει μονάχα την φωτογραφία της επαφής που τράβηξες, για να σου δείξει τις παλιές κανονικές φωτογραφίες που είχες, πρέπει να βγάλεις μια καινούργια κανονική φώτο (όχι φωτογραφία επαφής) τι κουλό πάλι είναι αυτό...

Bug που μόλις ανακάλυψα: Όταν κάνεις επεξεργασία μία επαφή και για εικόνα επαφής επιλέξεις την λήψη φωτογραφίας, αφού τραβήξεις την φωτογραφία, όταν πηγαίνεις στην εφαρμογή της κάμερας, κάτω δεξιά στο σημείο που όταν το πατάς βλέπεις τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει, σου δείχνει μονάχα την φωτογραφία της επαφής που τράβηξες, για να σου δείξει τις παλιές κανονικές φωτογραφίες που είχες, πρέπει να βγάλεις μια καινούργια κανονική φώτο (όχι φωτογραφία επαφής) τι κουλό πάλι είναι αυτό...

Έκανα ακριβώς αυτό που είπες και όταν πατήσω επάνω στην φώτο μέσω κάμερας,μου βγάζει κανονικότατα όλες τις φώτο.

Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

...Ξέχασα να σου πω ότι αν ενεργοποιησεις στο κινητο την λειτουργία οδήγησης, Ρυθμίσεις/ Φωνή/ λειτουργία οδήγησης θα διαβάζει ονόματα καλουντος και μηνύματα. Βέβαια όταν είναι ελληνικά άστρα να πανε.

Μόλις το εγκατέστησα :) και κάνω δοκιμές με την Αριάδνη.

Τα ονόματα των καλούντων μόνον λέει...

Τίποτε άλλο...

...

Σύμφωνα με το "The Verge" έχουν πουληθεί σε διάστημα 100 ημερών απο την κυκλοφορία του Galaxy Siii, 20 εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο.

6 εκατομμύρια μονάδες στην Ευρώπη, 4,5 εκατομμύρια στην Ασία, 4 εκατομμύρια στη Βόρεια Αμερική, και 2,5 εκατομμύρια στην Ν. Κορέα.

Η Samsung μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ΙΙΙ έχει πουλήσει τρεις φορές πιο γρήγορα απ όσα πούλησε στο ίδιο διάστημα το ΙΙ, και έξι φορές απο το αρχικό Galaxy S.

Σύμφωνα με το "The Verge" έχουν πουληθεί σε διάστημα 100 ημερών απο την κυκλοφορία του Galaxy Siii, 20 εκατομμύρια συσκευές ανά τον κόσμο.

6 εκατομμύρια μονάδες στην Ευρώπη, 4,5 εκατομμύρια στην Ασία, 4 εκατομμύρια στη Βόρεια Αμερική, και 2,5 εκατομμύρια στην Ν. Κορέα.

Η Samsung μπορεί να υπερηφανεύεται ότι ΙΙΙ έχει πουλήσει τρεις φορές πιο γρήγορα απ όσα πούλησε στο ίδιο διάστημα το ΙΙ, και έξι φορές απο το αρχικό Galaxy S.

Το διάβασα κι εγώ και είναι σίγουρα ενδιαφέρον. Το αγκάλιασαν οι παροχοι από την πρώτη στιγμή, σωστή διαφήμιση και τι άλλο... Αν, είναι και μαμω τα τηλέφωνα!! Όχι σαν κάτι άλλους που έκαναν παρουσίαση και μόνο φασαρία, ουσία μηδέν!

Μετά από αρκετό καιρό (Galaxy S) επέστρεψα και πάλι στη Samsung (Galaxy S3). Το παρέλαβα χθες, γερμανικό, Made By Samsung. Έχω όμως μερικές απορίες...

α) Τις συντομεύσεις των εφαρμογών στη Lock Screen, δε μπορώ να τις αλλάξω με αυτές που θέλω εγώ;

β) Στα notifications στα toggles μπορώ να προσθέσω με κάποιο τρόπο 3G on/off;

γ) Μήπως τελικά να αρχίσω πάλι με cwm και φλασαρίσματα;

Ευχαριστώ προκαταβολικά... ;)

Ε αφου κλεισαμε και επετειο 100 ημερων με 20 εκ.πωλησεις αρα πλησιαζει και η επισημη Jelly Bean.:p

Στο φιλο πιο πανω που ρωτησε:

a) Πας settings-security lock screen-lock screen option-shortcuts και βαζεις οτι θελεις

β)Οχι δεν μπορεις λογω περιορισμων του android,αλλα μπορεις να βαλεις πχ το Switch Network Type που σου προσθετει στη notification bar το εικονιδιο και με 2 κινησεις αλλαζεις απο GSM σε 3G.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια εχω ενα θεματακι

Πηρα σημερα ενα κινητο απο Γερμανια σφραγισμενο κανονικα

Το ανοιγω κ παιζει κανονικα

Οταν εσβησε η οθονη κ ξαναπατησα το power button για να ξανανοιξει

Βγαζει ενα κοκκινο πιξελ πανω δεξια στην οθονη το οποιο παραμενει για μερικα

Δευτερολεπτα κ μετα λειτουργει κανινικα(δεν ειναι καμμενο)

Ειναι φυσιολογικο αυτο?

επισης εχω την 4.04 και μου βγαζει ενημερωση η οποια ειναι 95mb

Να την κανω?