telmusic Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει για τα παρακατω;; Α) Τι πρεπει να κανω για να παρω τα 50gb που δινουν στο dropbox; Εκανα εγγραφη απο το κινητο αλλα μου δινει μονο 2,5Gb Β) στην συλλογή με τις φωτογραφίες και τα βιντεο μου εμφανίζονται και εικονες από τα προγράμματα πλοήγησης… Αυτά δεν μπορω να τα κανω νε μην εμφανίζονται ( στο htc υπηρχε επιλογή ποιοι φακελοι με εικονες να φαίνονται) η θα πρεπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογη ( πραγμα που θα ηθελα να αποφύγω) Γ) το video Hub μπορει να δουλεψει στην χωρας μας η να το βγαλω ( η συσκευη εχει χωρα εισαγωγής την Γερμανια αν παιζει αυτό καποιο ρολο) …και τελος… Ε) τo διπλο χτυπημα στο πανω μερος τυο κινητου ανεβαζει την λιστα με τις επαφες στην αρχη ( ωραιο κολπακι) Αυτό όμως δεν γίνεται στις σελιδες του ιντερνετ η στο tapatalk … Μηπως γίνεται και σε αυτά; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Καλημερα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και μιας που ειδα και αλλον ταλαιπωρο με το ιδιο θεμα, θα ηθελα τη γνωμη σας αν γνωριζετε κατι. Ενω συνδεω λοιπον τη συσκευη με τον υπολογιστη, εχω ΠΟΛΛΕΣ φορες το παρακατω μηνυμα: http://img14.imageshack.us/img14/4717/captureius.jpg Μια συνδεεται, μια αποσυνδεεται!!!Συνεχομενα!!! Εχω δοκιμασει στο pc με 2 διαφορετικα καλωδια και 4 διαφορετικες θυρες!Στο laptop επισης (εκει το κανει σπανιοτερα)!!! Και τα 2 τρεχουν win7! Φυσικα οι Samsung drivers ειναι εγκατεστημενοι.Εκανα και επανεγκατασταση. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??? Fuc%$&g MTP!!!!!! edit: Λιγο google search δε θα με εβλαπτε!!! Fixed... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30364706 Edited August 20, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 (edited) Καλημερα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και μιας που ειδα και αλλον ταλαιπωρο με το ιδιο θεμα, θα ηθελα τη γνωμη σας αν γνωριζετε κατι. Ενω συνδεω λοιπον τη συσκευη με τον υπολογιστη, εχω ΠΟΛΛΕΣ φορες το παρακατω μηνυμα: http://img14.imageshack.us/img14/4717/captureius.jpg Μια συνδεεται, μια αποσυνδεεται!!!Συνεχομενα!!! Εχω δοκιμασει στο pc με 2 διαφορετικα καλωδια και 4 διαφορετικες θυρες!Στο laptop επισης (εκει το κανει σπανιοτερα)!!! Και τα 2 τρεχουν win7! Φυσικα οι Samsung drivers ειναι εγκατεστημενοι.Εκανα και επανεγκατασταση. Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει??? Fuc%$&g MTP!!!!!! Καλημέρα Ηλια δες εδώ φίλε. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30364706 Edited August 20, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30364706 Ειναι θεμα με τους τελευταιους usb drivers της samsung οπως μπορεις να δεις και στο link που εχω παραθεσει. Επισης μου εκανε το ''θεμα'' και στα αυθεντικα και στα μπανανα win7, σε διαφορετικες εκδοσεις. Τωρα, λιγη ωρα που εχω κανει τη λυση που προτεινεται στο link, δεν εχω καποιο προβλημα... Θα δουμε στη συνεχεια... Ευχαριστω πολυ για το χρονο σου...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Καλησπέρα παιδια.μια βοήθεια παρακαλω γιατί με το s3 εχω πελαγωσει στο θέμα με τον υπολογιστη το οποιο δεν ειχα με το s2 παλαιότερα. θελω οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη να μου βγαζει την καρτα μνημης και την εσωτερικη και να μεταφερω αρχεια απο και προς τον υπολογιστη. γιατι δεν γινεται στο s3?εχω wxp στο μου.τι πρεπει να κανω? πρεπει να κατεβασω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Περασε μια εβδομαδα με το S3 και το ψάξιμο συνεχιζεται… Μερικα θεματακια λοιπον και θα παρακαλούσα τους γνωστες για την βοηθεια τους… Ε) στο all share play ( που καταφερα επιτελους να το κανω να streamαρει βιντεο και φωτο από το pc) οι υποτιτλοι δεν παιζουν ενώ κανονικα ο player του κινητού αναγνωρίζει εξωτερικούς υποτιτλους… Δεν υποστηρίζει srt αρχεια μεσω streaming η κατι μου ξεφεύγει; Ευχαριστω και ελπιζω να μην σας κουρασα… Ουτε και εγω που το δοκιμασα παιζουν οι υποτιτλοι, οχι μονο στο pc αλλα και απο την tv ενω στο κινητο παιζουν κανονικα,δεν θα εχεις αυτο το θεμα με το allshare cast οταν η Samsung αποφασισει να δουλεψει επιτελους στο S3-εχω στειλει και αντιστοιχο email στη Samsung Ελλας.......αλλα μαλλον ''ξεχασαν'' να μου απαντησουν. Μαλλον θα ξαναστειλω στη μητρικη Samsung αντιστοιχο email. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 [LEAK] I9300XXDLH6 (JB 4.1.1) OTA dated at 2012.08.21 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844887 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 [LEAK] I9300XXDLH6 (JB 4.1.1) OTA dated at 2012.08.21 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844887 Με build date 01.01.1970 :p Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 [LEAK] I9300XXDLH6 (JB 4.1.1) OTA dated at 2012.08.21 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844887 Αντε να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα..... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Σήμερα πήρα και εγώ το κινητάκι! Όλα ωραία και καλά προς το παρών αλλά έχω το εξής πρόβλημα όποτε στέλνω sms με αγγλικούς χαρακτήρες πέρνει 160 αν όμως γράψω με ελληνικούς πέρνει μόνο 67! (Το κινητό είναι αγορασμένο από Σουηδία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλοριζικο :) Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων βαλε τη ρύθμιση στο "Αλφάβητο GSM". Αν πάλι δε δουλέψει εγκατέστησε κάποια εφαρμογή για sms, πχ GO sms. . . ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny69 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το κινητό 1 βδομάδα τώρα και μόλις παρατήρησα κάτι πολύ σπαστικό. Όταν βάζω τα ακουστικά για να ακούσω μουσική η να δω ταινία αν χτυπήσει το τηλέφωνο τότε το κουδούνισμα ακούγετε και από το speakerphone!!! Επίσης και πολλά από τα notifications (για sms, email etc) πάλι ακουγόντανε απο το speaker :(:cry: Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνετε mute τo speaker του κινητού οταν βάζεις τα ακουστικά? Ειμαι root και φοράω Omega 12. Επίσης δοκίμασα και το Tasker και Llama αλλά το τηλέφωνο τα αγνοεί παντελώς και το speaker "λαλάει" Sorry για το πρήξιμο παιδιά αλλά μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Sorry για το πρήξιμο παιδιά αλλά μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει? Απλα βαλτο στην σιγαση..ετσι νομοζω θα το ακους μονο απο τα ακουστικα. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Καλοριζικο :) Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων βαλε τη ρύθμιση στο "Αλφάβητο GSM". Αν πάλι δε δουλέψει εγκατέστησε κάποια εφαρμογή για sms, πχ GO sms. . . ;) Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα αυτό και όντως από 67 χαρακτήρες πήγε 160 αλλά όταν στέλνω μηνυμα οι άλλοι βλέπουν μόνο ερωτιματικά. Κατέβασα το handcentsms αλλά και αυτό μόνο 67 ελληνικούς με αφήνει.... Edited August 21, 2012 by FxEr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα αυτό και όντως από 67 χαρακτήρες πήγε 160 αλλά όταν στέλνω μηνυμα οι άλλοι βλέπουν μόνο ερωτιματικά. Κατέβασα το hansentsms αλλά και αυτό μόνο 67 ελληνικούς με αφήνει.... Και έμενα το ίδιο μου έκανε. Eπελεξα αυτόματο από τις επιλογές και έτσι έχω 160 χαρακτήρες και πάνε κανονικά τα sms. p.s Έχω βάλει για πληκτρολόγιο το swype δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στον αριθμό τον χαρακτήρων.. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ρε παιδια γιατί μερικές φορές κολλάει η ταπετσαρία και δεν ανοίγει? Αυτος ο launcher ειναι πιο αργος και απ τα σύννεφα. Δεν μπορω να τον αλλάξω χωρίς να είναι είμαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Ρε παιδια γιατί μερικές φορές κολλάει η ταπετσαρία και δεν ανοίγει? Αυτος ο launcher ειναι πιο αργος και απ τα σύννεφα. Δεν μπορω να τον αλλάξω χωρίς να είναι είμαι root? Nova η apex και εισαι αρχοντας...ειναι δωρεαν στο μαρκετ. Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 ρε παιδια σας εχει τυχει ποτε να κολαει τελειως το κινητο απο εφαρμογη? ειχα βαλει το multilng keyboard και μια μερα που το εκλεισα τελειως το τηλ. και το ξανα ανοιξα δεν με εβγαλε εκει που βαζουμε το pin αλλα στην αρχικη οθονη με αποτελασμα μολις προσπαθουσα να ξεκλειδωσω την οθονη κολαγε τελειως το τηλ. μαυρη οθονη και μετα δεν εκανε τιποτα, μολις του εκανα hard reset εφτιαχνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyraolga Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Γεια στο φορουμ. Βλεποντας αυτο το βιντεο καταλαβαινουμε οτι η αθλια ποιοτητα ηχου ειναι μονο στην εγγραφη βιντεο και οχι στην ηχογραφηση. Αρα δεν ειναι προβλημα hw. Υπαρχει τροπος να λυθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 (edited) Και έμενα το ίδιο μου έκανε. Eπελεξα αυτόματο από τις επιλογές και έτσι έχω 160 χαρακτήρες και πάνε κανονικά τα sms. p.s Έχω βάλει για πληκτρολόγιο το swype δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στον αριθμό τον χαρακτήρων.. Όχι εμένα και στο αυτόματο πάλι μέχρι 70 ελληνικούς χαρακτηρες με αφήνει...:worry: Και εγώ έχω το swype. Edit: Τελικά άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις στο handcent_sms και τώρα μπορώ να στείλω μήνυμα με 160 ελληνικούς χαρακτήρες. Edited August 21, 2012 by FxEr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread αλλά δε βρήκα κάποιο, ειδικά για Apps και ποιο συγκεκριμένα για Πλοηγούς σε Galaxy S III. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος να μου δώσει link με δοκιμασμένο skin για το iGO. Δυστυχώς, την συσκευή την έχει φίλος μου (δεν μπορώ να κάνω εύκολα δοκιμές) και όσα skin του έστειλα (1280x720) μού είπε ότι ότι η εφαρμογή παίζει σ' ένα μικρό κομμάτι της οθόνης μόνο. Eυχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 καπου ειχε παρει το ματι μου για το πως σε τηλεφωνο γερμανικο ενεργοποιουμε το s-voice μια και οταν παω να το ενεργοποιησω βγαινει στα γερμανικα. ποια ειναι η διαδικασια αν ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 καλημερα στην παρέα, μόλις πριν λίγο μου ήρθε ένα update στο s3 (I9300XXLH1) έκτος από τον browser που προστέθηκαν δυο βελάκια(<-- -->) πάνω στην μπάρα δεν παρατήρησα κάτι άλλο. Κάποιος με το ίδιο update γνωρίζει κάτι παραπάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Ηλία εγω το προβλημα του backup αλλα και πολλα αλλα το έχω λύσει με το Folder organizer. Έχω όλες τις εφαρμογές σε φακέλους αλλα και μεμονωμένες. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να τα επαναφέρω σαν απλά widgets. Δώσε link για τον modded TW please. Εγω τον θεωρώ too match, αλλάζει εντελώς την συσκευη. Γούστα είναι αυτα βέβαια. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691957&page=18 #173 post για την τελευταία leak JB η στην αρχή για ICS Καλημέρα Κώστα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691957&page=18 #173 post για την τελευταία leak JB η στην αρχή για ICS Καλημέρα Κώστα :) Thanks θα το δοκιμάσω. Περιμένω την νέα Ωμεγα με την LH6. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts