iox79 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Έχω το galaxy s3 neo εδώ και ένα μήνα περίπου. Είμαι εντυπωσιασμένος από το κινητό αλλά δυστύχως κάνει επανεκκίνηση σχεδόν 2 φορές την μέρα. Μηπως μπορείτε να με βοηθήσετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) παρε αντιγραφο επαφες φωτο αρχεια που εχεις στοτηλ.και μετα κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξαναστησε το τηλεφωνο,συνηθως λυνεται το προβλημα.αλλος τροπος ειναι να δεις πια εφαρμογη εβαλες και σου δημιουργει αυτο το φαινομενο και να την στειλεις η να την ξαναπερασεις. επισης ρωτα στο μελλον στο αναλογο θεμα για το ς3 νεο,σιγουρα θα γνωριζουν οι φιλοι εκει περισσοτερα Edited November 20, 2014 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Παιδιά έχω σχεδόν 1.5 χρόνο.Τώρα τελευταία εκεί που δουλεύει κανονικά το χάνεται ξαφνικά το σήμα και μετά τρεμοπαιζει η οθόνη και κλείνει.Τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία?Επειδή παρατήρησα ότι φαίνεται λίγο φουσκωμένη. Φαίνεται όμως θέμα hardware. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?Τι λέτε? Edited November 20, 2014 by georbap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παιδιά έχω σχεδόν 1.5 χρόνο.Τώρα τελευταία εκεί που δουλεύει κανονικά το χάνεται ξαφνικά το σήμα και μετά τρεμοπαιζει η οθόνη και κλείνει.Τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία?Επειδή παρατήρησα ότι φαίνεται λίγο φουσκωμένη. Φαίνεται όμως θέμα hardware. Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο?Τι λέτε? Μου έχει συμβεί το ίδιο και είναι η μπαταρία... Ειλικρινά απαντάω την λύση στο θέμα αυτό 2 φορές την εβδομάδα :-P μου φαίνεται κάπως αστείο πια.. Τεσπα.. Είχα ακριβώς το ίδιο. Τρεμοπαιζει η οθόνη, χάνεται το σήμα και σβήνει. Η μπαταρία λίγο φουσκωμενη. Σε εμένα όλο και χειροτερευε οπότε καλύτερα πάρε μια άλλη. Θα βρεις στο skroutz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnbin89 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλησπέρα σας Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ τον φορτιστή του κινητού , το κινητό δεν φορτίζει σχεδόν καθόλου. Σε μια ώρα το πολύ να ανέβει 1 ή 2 %. Αν χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή του Ν97 νοκια που είχα πριν απο αυτό, φορτίζει σφαίρα. Η μπαταρία αποφορτίζεται κανονικά και δεν φαίνεται να είναι φουσκωμένη. Κάπου διάβασα πιο πριν σε αυτό το πόστ, οτι μπορεί να φταίει το καλώδιο usb, οπότε και πήρα ενα απο το ebay.. αλλα το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω αν φταίει το καλώδιο από το ebay ή τελικά ο ίδιος φορτιστής ή η μπαταρία. Έχετε να προτείνετε εσείς κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο; Παράθεση Nokia 8210, Nokia 8310, Nokia 3650, Nokia N91, Nokia N97 , Samsung Galaxy S3, Oneplus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μου έχει συμβεί το ίδιο και είναι η μπαταρία... Ειλικρινά απαντάω την λύση στο θέμα αυτό 2 φορές την εβδομάδα :-P μου φαίνεται κάπως αστείο πια.. Τεσπα.. Είχα ακριβώς το ίδιο. Τρεμοπαιζει η οθόνη, χάνεται το σήμα και σβήνει. Η μπαταρία λίγο φουσκωμενη. Σε εμένα όλο και χειροτερευε οπότε καλύτερα πάρε μια άλλη. Θα βρεις στο skroutz.. Σ ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλησπέρα σας Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ τον φορτιστή του κινητού , το κινητό δεν φορτίζει σχεδόν καθόλου. Σε μια ώρα το πολύ να ανέβει 1 ή 2 %. Αν χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή του Ν97 νοκια που είχα πριν απο αυτό, φορτίζει σφαίρα. Η μπαταρία αποφορτίζεται κανονικά και δεν φαίνεται να είναι φουσκωμένη. Κάπου διάβασα πιο πριν σε αυτό το πόστ, οτι μπορεί να φταίει το καλώδιο usb, οπότε και πήρα ενα απο το ebay.. αλλα το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω αν φταίει το καλώδιο από το ebay ή τελικά ο ίδιος φορτιστής ή η μπαταρία. Έχετε να προτείνετε εσείς κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο; Στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορεί να είναι ο φορτιστής ή το καλώδιο ή και τα δύο . Εχει τύχει , καλώδια από eBay να είναι σκάρτα. Τα μόνο που σίγουρα είναι αθάνατα είναι τα Belkin αν μπορείς να τα βρείς . Αν θυμάμαι πριν από καιρό είχα συστήσει σε κάποιο φίλο , σε άλλο νήμα γιά άλλη συσκευή , την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα . Γκουγκλάρισέ το μάλλον θα τους βρεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλησπέρα σας Τον τελευταίο καιρό έχω το εξής πρόβλημα. Όταν χρησιμοποιώ τον φορτιστή του κινητού , το κινητό δεν φορτίζει σχεδόν καθόλου. Σε μια ώρα το πολύ να ανέβει 1 ή 2 %. Αν χρησιμοποιήσω έναν φορτιστή του Ν97 νοκια που είχα πριν απο αυτό, φορτίζει σφαίρα. Η μπαταρία αποφορτίζεται κανονικά και δεν φαίνεται να είναι φουσκωμένη. Κάπου διάβασα πιο πριν σε αυτό το πόστ, οτι μπορεί να φταίει το καλώδιο usb, οπότε και πήρα ενα απο το ebay.. αλλα το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω αν φταίει το καλώδιο από το ebay ή τελικά ο ίδιος φορτιστής ή η μπαταρία. Έχετε να προτείνετε εσείς κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο; Βάλε το galaxy charging current απο playstore να δεις αν τραβάει 1000mA ή τα ανάλογα του φορτιστη. Τελευταια έχω δει πολλά περίεργα καλώδια κ φορτιστες, ειδικά απο eBay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μου έχει συμβεί το ίδιο και είναι η μπαταρία... Ειλικρινά απαντάω την λύση στο θέμα αυτό 2 φορές την εβδομάδα :-P μου φαίνεται κάπως αστείο πια.. Τεσπα.. Είχα ακριβώς το ίδιο. Τρεμοπαιζει η οθόνη, χάνεται το σήμα και σβήνει. Η μπαταρία λίγο φουσκωμενη. Σε εμένα όλο και χειροτερευε οπότε καλύτερα πάρε μια άλλη. Θα βρεις στο skroutz.. Μπορείς να μου προτείνεις κάποια από το skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 για δες εδω που το συζητησαμε τις προάλλες.. ισως τα παιδια μπορουν να σου πουν απο που την πηραν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Δες και στο efinder για γνησια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Έκανα επαναφορά εργοστασίακων ρυθμ. αλλά το πρόβλημα παραμένει. Κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Μάλλον πρέπει να το πάω στο σέρβις και ο θεός βοηθός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Λέτε να φταίει η ram? Πάντως το μόνο που με τρομάζει είναι το γεγονός ότι να μην μπορέσουν να βρουν τη βλάβη στο σέρβις και να μου πούνε ότι το το τηλέφωνο ειναι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Λέτε να φταίει η ram? Πάντως το μόνο που με τρομάζει είναι το γεγονός ότι να μην μπορέσουν να βρουν τη βλάβη στο σέρβις και να μου πούνε ότι το το τηλέφωνο ειναι μια χαρά παλια το επαθα με το ς2 με custom rom και ευθηνοταν καποια εφαρμογη δεν θυμαμαι τωρα,και η λυση ηρθε με καθαρη εγκατασταση (wipes κλπ) και απεφυγα τις τελευταιες εφαρμογες που ειχα εγκαταστηση. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Εκτός από τις εφαρμογές που είναι προεγκατεστημενες δεν έχω βάλει άλλη. Οπότε κάτι άλλο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 H εκδοση LTE υποστηριζει ραδιο μεσω σπιριτ? Και στην στοκ Η' μονο σε καστομ? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 H εκδοση LTE υποστηριζει ραδιο μεσω σπιριτ? Και στην στοκ Η' μονο σε καστομ? δεν υποστηρίζει ραδιόφωνο γιατί δεν έχει το chip όχι γιατί λείπει η εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelakis_96 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Παρατήρησα οτι δεν μπορώ να κάνω εναλλαγή κλήσεων ούτε να βάλω σε αναμονή κάποιον ενώ πριν μπορούσα να τα κάνω και τα δυο..έχει συμβεί και σε κάποιον άλλον αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iox79 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Λέτε να φταίει η ram? Πάντως το μόνο που με τρομάζει είναι το γεγονός ότι να μην μπορέσουν να βρουν τη βλάβη στο σέρβις και να μου πούνε ότι το το τηλέφωνο ειναι μια χαρά Το κινητυο πηγε για σερβις.Αλλαγη μπαταριας και αναβαθμιση λογισμικου.Μια μερα τωρα που το εχω φαινεται να λυθηκε το προβλημα.Δεν μου εχει κανει επανεκκινηση.Μπραβο στο service στην Νικαια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kurkosdr Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 (edited) Παίδες να σας ρωτήσω κατι, τελικα με το προβλημα του audio stuttering που αναφερθηκε πριν απο μερικους μηνες τι εγινε; (αυτο που ενω ακους μουσικη κανονικα, ξαφνικα ακουγεται σαν να γινεται μια μικρη παυση ή σαν να λεει ο τραγουδιστης την ιδια συλλαβη δυο φορες, και συμβαινει και με την εφαρμογη Μουσικη και με την Play Music) Δυστυχως το εχω το προβλημα (stock 4.3 unrooted) απο τοτε που εφυγα απο την άψογη 4.1.2, και μου εχει σπασει τα νευρα.:( Βρηκε κανεις καποια λυση; ΥΓ: Οι λυσεις που βρηκα ψαχνοντας στο net περιλαμβανουν αλλαγη ρυθμισης του cpu governor, αύξηση της read ahead cache και αλλα κουλά. Χωρια οι λιτανίες του τυπου "βγαλε μπαταρια και sim για 15 λεπτα" "απενεργοποιησε τα data και wifi" που φυσικα δεν εκαναν τιποτα. Οποτε ας κανω ενα γκαλοπ για να δω ποσοι με stock το εχουν και αν βρηκαν κατι... Edited November 28, 2014 by kurkosdr Παράθεση Keeper of the faith... HTC Evo 3D, HTC One M7 (black and silver), HTC One Max, HTC One M8x (silver and light gunmetal grey), HTC One M8 (dark gunmetal grey), HTC One M9 (gunmetal gray), HTC U11+ (black) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δεν έχω ξαναγράψει αρκετές φορές μια επιεικια από τους διαχειριστές παρακαλώ.. Έχω πάρει ένα hdmi adaptor για Samsung gallaxy s3 και ξαφνικά έπαψε να το αναγνωρίζει το τηλέφωνο και δεν μπορώ να δω στην τηλεόραση από το κινητό. Πήρα καινούργιο hdmi adaptor και πάλι τα ίδια. Απλά φορτίζει το κινητό χωρίς να μεταφέρει την εικόνα στην τηλεόραση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δεν έχω ξαναγράψει αρκετές φορές μια επιεικια από τους διαχειριστές παρακαλώ.. Έχω πάρει ένα hdmi adaptor για Samsung gallaxy s3 και ξαφνικά έπαψε να το αναγνωρίζει το τηλέφωνο και δεν μπορώ να δω στην τηλεόραση από το κινητό. Πήρα καινούργιο hdmi adaptor και πάλι τα ίδια. Απλά φορτίζει το κινητό χωρίς να μεταφέρει την εικόνα στην τηλεόραση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Όταν λες ξαφνικά? Δούλεψε κάποιες φορές και μετά τίποτα? Άλλαξες rom ή kernel? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdp77 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Παίδες να σας ρωτήσω κατι, τελικα με το προβλημα του audio stuttering που αναφερθηκε πριν απο μερικους μηνες τι εγινε; (αυτο που ενω ακους μουσικη κανονικα, ξαφνικα ακουγεται σαν να γινεται μια μικρη παυση ή σαν να λεει ο τραγουδιστης την ιδια συλλαβη δυο φορες, και συμβαινει και με την εφαρμογη Μουσικη και με την Play Music) Δυστυχως το εχω το προβλημα (stock 4.3 unrooted) απο τοτε που εφυγα απο την άψογη 4.1.2, και μου εχει σπασει τα νευρα.:( Βρηκε κανεις καποια λυση; ΥΓ: Οι λυσεις που βρηκα ψαχνοντας στο net περιλαμβανουν αλλαγη ρυθμισης του cpu governor, αύξηση της read ahead cache και αλλα κουλά. Χωρια οι λιτανίες του τυπου "βγαλε μπαταρια και sim για 15 λεπτα" "απενεργοποιησε τα data και wifi" που φυσικα δεν εκαναν τιποτα. Οποτε ας κανω ενα γκαλοπ για να δω ποσοι με stock το εχουν και αν βρηκαν κατι... Το έχω και εγώ το πρόβλημα (επίσης με 4.3 unrooted και γενικά απείραχτο το τηλέφωνο). Δεν ξέρω ποια είναι η λύση... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=5479&dateline=1263640289 get a life... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Το έχω και εγώ το πρόβλημα (επίσης με 4.3 unrooted και γενικά απείραχτο το τηλέφωνο). Δεν ξέρω ποια είναι η λύση... Βάλε boeffla kernel ανέβασε το minimum της cpu στα 400-500 και δοκίμασε. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaszo Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Όχι δεν ξέρω να αλλάξω rom η kernel, έβλεπα ταινίες κανονικά και τώρα με το που του βάζω το usb δεν μου αναγνωρίζει το hdmi πριν έγραφε συνδέθηκε με καλώδιο hdmi και μετέφερε την εικόνα στην tv μου. Τώρα απλά βγάζει τον κεραυνό ότι φορτίζει. Γίνεται η θύρα usb του τηλεφώνου να λειτουργεί μόνο για φόρτιση και να μην μπορώ να στείλω δεδομένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts