Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν μου εχει συμβει ποτε κατι τετοιο,μηπως στις ρυθμισεις πειραξε κατι πχ το πως θα εμφανιζονται οι επαφες?
:ninja:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα έχει παρει ο φιλος μου το κινητό. Ξέρει καποιος αν θα πάρει την kitkat η θα μείνει με 4.3??

IPhone 15 Pro 

καλημέρα έχει παρει ο φιλος μου το κινητό. Ξέρει καποιος αν θα πάρει την kitkat η θα μείνει με 4.3??

δεν περνει την kitkat.

Παιδιά, θα ήθελα μια βοήθεια.

Στο Galaxy S3 μιας φίλης, καθώς κοιτούσε τις επαφές τηλεφώνου, άρχισαν να σβήνουν τα ονόματα και να μένουν μόνο τα νούμερα.

Έτσι, τώρα έχει μείνει μόνο με νούμερα τα οποία δεν ξέρει σε ποιον ανήκουν.

Γνωρίζεται κάτι για αυτό το πρόβλημα? Είναι κάποιο bug? Είναι ιός? Ή κάτι άλλο...?

Μήπως αυτό προέκυψε μετά από εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής ? Συμβαίνει κάποιες φορές.

Αν ναι ας την απεγκαταστήσει . .

Καλησπέρα..

Έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να ανοίξω την κάμερα για να βγάλω φωτογραφίες και μου εμφανίζει ότι Παρουσιαστηκε άγνωστο σφάλμα.

Μερικοί μου είπαν ότι είναι ή hardware και άλλοι κάμερα..

Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Το έχει πάθει κανείς άλλος;

Ευχαριστώ για τν χρόνο σας :)

Καλησπέρα..

Έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να ανοίξω την κάμερα για να βγάλω φωτογραφίες και μου εμφανίζει ότι Παρουσιαστηκε άγνωστο σφάλμα.

Μερικοί μου είπαν ότι είναι ή hardware και άλλοι κάμερα..

Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι;

Το έχει πάθει κανείς άλλος;

Ευχαριστώ για τν χρόνο σας :)

παρουσιαζοταν μερικες φορες μετα απο εγκατασταση customrom σε εμενα αλλα πριν στησω το τηλ.εκανα wipe data απο ρεκοβερυ και επανερχοταν.ισως αν κανεις απλη επαννεκινηση να επανελθει.πιστευω οτι ειναι σοφτγουερ προβλημα.

Το έκανα και απλή επανεκκίνηση και από wipedata αλλά τίποτα...

Όταν λες software τι εννοείς;

Πες μας τι kernel και τι ROM εχεις. Συνήθως πρέπει μέσω cwm να περάσεις stock kernel να ανοίξεις την camera app NA ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ και μετά να ξαναπερασεις το kernel που είχες μέσω cwm πάλι.

Το Kernel της συσκευής μου είναι:

3.0.31-2429075

dpi@HP20 #1

Thu Jan 16 23:47:54 KST 2014

Την Rom δεν βρήκα που την γράφει..

Και πως θα την κάνω όλη αυτή την διαδικασία; Υπάρχουν ακριβείς οδηγίες για να το κάνω;

εαν δεν εισαι ρουτ και εχεις επισημη ρομ,προτεινω αφου παρεις αντιγραφο επαφες,φωτο,αρχεια που εχεις στην μνημη του τηλεφωνου,να κανεις εγκατασταση εκ νεου την ρομ , η κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων,μεσα απο τις ρυθμισεις.την ρομ την βρισκεις στις ρυθμισεις-πληροφοριες για το τηλ.

Και μετά θα είναι όπως πριν;

Όπως όταν το αγόρασες .

Samsung galaxy s21+

Βρίσκεται στο > ρυθμίσεις> λογαριασμοί > δημιουργία αντιγράφων ασφαλειας> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων .

Πάρε ενα backup αυτά που θελεις και μετά προχώρα .

Samsung galaxy s21+

Το backup το έχω κάνει το να προχωρήσω μου είναι δύσκολο

εννοεις οτι φοβασαι? αν ειναι αυτο με επαναφορα δεν παθαινεις τιποτα,απλως μετα επαναφερεις τα αρχεια σου και ξαναπερνας τον κωδικο+gmail για να εχεις προσβαση σε playstore κλπ.

παιδια γινεται να κανω το κινητο μ φαση σαν router να μπορω να μοιραζω τα ΜΒ ιντερνετ που εχω και σε αλλες συσκευες;;; αν ναι ξερει κανενας πως γινεται;

παιδια γινεται να κανω το κινητο μ φαση σαν router να μπορω να μοιραζω τα ΜΒ ιντερνετ που εχω και σε αλλες συσκευες;;; αν ναι ξερει κανενας πως γινεται;

αν και δεν το χρησειμοποιησα ποτε,νομιζω στις ρυθμισεις-δυκτια,καπου εκει εχει κατι σχετικο(tethering)

με το towel root μπορουμε να κανουμε ρουτ το σ3?

για θυμιστε μου , αν γινει ρουτ σβηνεται τιποτα απο τα αρχεια του τηλεφωνου?

Ναι ,δεν δουλεύει μόνο σε συσκευές με (exynos / HTC /Motorola ),και όχι δεν χάνεται κάτι από την συσκευή .

Samsung galaxy s21+

αν και δεν το χρησειμοποιησα ποτε,νομιζω στις ρυθμισεις-δυκτια,καπου εκει εχει κατι σχετικο(tethering)

χμμμμ εχει να κανεις κατι διαμορφωσεις κατι τετοια! θα πειραματιστω αμα ειναι αν ξερει κανενας αλλος να μας πει εδω ειμαστε :p

Πήγαινε Ρυθμίσεις ->Tethering και φορητό σημείο πρόσβασης -> Φορητό σημείο πρόσβασης -> Διαμόρφωση.

Εκεί ορίζεις ένα όνομα (SSID) που θέλεις να έχει το δίκτυό σου καθώς και τον κωδικό πρόσβασης.Ασφάλεια άσε αυτό που έχει.

Το ενεργοποιείς,ανοίγεις τα δεδομένα και είσαι έτοιμος.

Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να ανοίξεις το wifi στις άλλες συσκευές,να βρεις το δίκτυο που έφτιαξες παραπάνω και να

συνδεθείς.

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, ποια είναι η εφαρμογή που σε ριυταρισμένο S3 προσθέτουμε οποίες εφαρμογές θέλουμε στην πλαϊνή μπάρα; (για multitasking)

me to towell root τελικα δεν γινεται ρουτ. το εβαλα να τρεξει και γραφει οτι δεν υποστηριζεται το τηλεφωνο. αρα μονο με την κλασικη διαδιακασια θα πρεπει να γινει. Edited by gsa1967

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, ποια είναι η εφαρμογή που σε ριυταρισμένο S3 προσθέτουμε οποίες εφαρμογές θέλουμε στην πλαϊνή μπάρα; (για multitasking)

Multi window manager

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge