Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε αργότερα ίσως να είναι πρόβλημα του server

βρε Μανωλη απο το Σαββατο ειναι ετσι το κινητο.

ΛΕτε να επαθε τιποτα ;;;;

Απο οτι ακουσα βγηκε και αλλο update ομως εγω δεν μπορω να το λαβω λογο του μηνυματος αυτου.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βρε Μανωλη απο το Σαββατο ειναι ετσι το κινητο.

ΛΕτε να επαθε τιποτα ;;;;

Απο οτι ακουσα βγηκε και αλλο update ομως εγω δεν μπορω να το λαβω λογο του μηνυματος αυτου.

τιποτα δεν επαθε κατι κωλυμα υπαρχει και το update δεν αλλαξε τιποτα μην στεναχωρεισαι, ισως με ενα hard reset να ειναι οκ αν δεν σε κουραζει το στησιμο ξανα..

τιποτα δεν επαθε κατι κωλυμα υπαρχει και το update δεν αλλαξε τιποτα μην στεναχωρεισαι, ισως με ενα hard reset να ειναι οκ αν δεν σε κουραζει το στησιμο ξανα..

καταλαβα-μακαρι !!

Μπα δεν το κανω Reset διοτι εχω μεσα 160 εφαρμογες και απο αυτες παρακολουθω συνεχεια τις 20. Θελουν names+passowords οποτε...

Τελικα βγηκε και αλλο update στα 78mb ?

καλησπερα . Λοιπον ΣΟβαρο προβλημα !!!

Εκανα το Σαββατο το μικρο update (22mb)

Επειτα παταω παλι update κτλ και ιδου το μηνυμα της συσκευης !!!

" Η συσκευη σας Εχει Τροποποιηθει. Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες " ;;;;;

Τι θελει να μας πει ο ποιητης ;;;

Μην αγχωνεσαι ,κολλημα ειναι σε ολους πρεπει να εχει συμβει.Θα ξεκολησει μονο του

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Παιδιά 2 ερωτήσεις σας παρακαλώ.

1. Επειδή είμαι νέος στο android, πως βλέπω αν έχω σήμα 3g και πιο είναι το σύμβολο αυτού?

2. Αν είμαι στο Internet μέσω wifi, πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν ενεργοποιούνται και τα δεδομένα μέσω του δικτύου της κινητής και έτσι να έχω έξτρα χρέωση.

Οταν ειμαστε ροοτ οι αναβαθμισεις μεσω κιες εμφανιζονται;

Ναι κανονικά. Μόνο η ΟΤΑ αναβάθμιση επηρεάζεται.

- Alex

Παιδιά 2 ερωτήσεις σας παρακαλώ.

1. Επειδή είμαι νέος στο android, πως βλέπω αν έχω σήμα 3g και πιο είναι το σύμβολο αυτού?

2. Αν είμαι στο Internet μέσω wifi, πως μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν ενεργοποιούνται και τα δεδομένα μέσω του δικτύου της κινητής και έτσι να έχω έξτρα χρέωση.

Στο δειχνει πανω δεξια ενδειξη 3g

Αν εχεις κλειστα τα δεδομενα του κινητου απο το task bar εισαι οκ δεν χρεωνεσαι!

Καλημερα,μολις τωρα σηκωθηκα και το κινητο μου ειχε βγαλει οτι ηθελε αναβαθμιση και την εκανα 22mb ηταν ξερετε τι αλλαξε?

Καλημερα,μολις τωρα σηκωθηκα και το κινητο μου ειχε βγαλει οτι ηθελε αναβαθμιση και την εκανα 22mb ηταν ξερετε τι αλλαξε?

Εγω την εκανα εχτες το βράδυ και το τηλέφωνο μετά το update πηγαίνει σφαίρα.δεν ξέρω τι αλλάξανε αλλσ σίγουρα κάτι κάνανε :):)

Στο δειχνει πανω δεξια ενδειξη 3g

Αν εχεις κλειστα τα δεδομενα του κινητου απο το task bar εισαι οκ δεν χρεωνεσαι!

Αυτό ήξερα και εγώ, αλλά εδω δε το βλέπω πουθενά το 3g???????

Αυτό ήξερα και εγώ, αλλά εδω δε το βλέπω πουθενά το 3g???????

Μονο οταν συνδεθεις με τα δεδομενα της εταιριας σου εμφανιζεται...

Οποτε κλεισε το wifi και ανοιξε τα δεδομενα για να το δεις...

Καλημέρα παιδες.πριν 3,4 μερες εκανα και εγω μια αναβαθμιση που μου ηρθε στα 22mb.το κινητο επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο αυτα και δεν ξερω αν παιζει ρολο το πηρα απο σκρουτζ κ ειναι γαλλικης προελευσεως.μετα την αναβαθμιση οπου δεν αλλαξε τιποτα στην ουσια το τηλεφωνο σε-ρνε-ται!!οταν σας λεω σερνεται σερνεται δεν υπαρχει πιο κατω.γνωριζει κανενας τι μπορει να συμβαινει;
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Καλημέρα παιδες.πριν 3,4 μερες εκανα και εγω μια αναβαθμιση που μου ηρθε στα 22mb.το κινητο επειδη ειμαι ψιλοασχετος απο αυτα και δεν ξερω αν παιζει ρολο το πηρα απο σκρουτζ κ ειναι γαλλικης προελευσεως.μετα την αναβαθμιση οπου δεν αλλαξε τιποτα στην ουσια το τηλεφωνο σε-ρνε-ται!!οταν σας λεω σερνεται σερνεται δεν υπαρχει πιο κατω.γνωριζει κανενας τι μπορει να συμβαινει;

Με ένα factory reset θα στρώσει.

- Alex

Να ρωτησω κατι. εγω εχω ακομα την ics εκδοση αν βαλω την jelly b, θα πηγαινει καλυτερα το κινητο? γιατι στην ics εχει μερικα lag και δεν ειναι τοσο smooth στα μενου.

Μία απορία, είμαι rooted με official 4.1.2 και δεν μου δουλεύει ούτε το system cleanup, ούτε το sd maid, και τα δύο μένουν κολλημένα μόλις πατάω την συντόμευσή τους.Καμία ιδέα;.

Μία απορία, είμαι rooted με official 4.1.2 και δεν μου δουλεύει ούτε το system cleanup, ούτε το sd maid, και τα δύο μένουν κολλημένα μόλις πατάω την συντόμευσή τους.Καμία ιδέα;.

Είσαι σίγουρα rooted? :)

- Alex

τι γινεται με το factory reset με τις πληρωτεες εφαρμογες παιδια;;)

Τίποτα..

Με το που συνδεεσαι ξανά στον λογαριασμό σου τις κατεβάζεις ελεύθερα

τι γινεται με το factory reset με τις πληρωτεες εφαρμογες παιδια;;)

Οι εφαρμογές σου είναι χρεωμένες στο εμαιλ σου, δεν έχουν σχέση με το τηλέφωνο

Μπορει να με βοηθησει καποιος με καποιο back up να κανω factory reset?(δεν την παλευω μια :lol:)
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Ναι!.. :lol:

Αφού είσαι root και δεν σου δουλεύουν κανένα απο τα δυο τότε κάτι πρέπει να παίζει με το superuser

Samsung galaxy s21+