inactiveaccount25012014 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 MAYDAY Εκανα προχτες την τελευταια αναβαθμιση και φορματ μετα. Σημερα δοκιμαζω Antutu να δω αν αλλαξε κατι. Σε ολες τις προηγουμενες μετρησεις εδινε σκορ 16000+ περιπου, με ολα μετρουμενα. 1η μετρηση: 11500 (ολα μεσα) 2η μετρηση: 15000 (χωρις μετρηση sd) 3η μετρηση: 13500 (ολα μεσα) Ειναι δυνατον να δικαιολογειται τετοια διαφορα σ ενα μηνα ; Θεωρω δυσκολο να ευθυνεται η τελευταια αναβαθμιση του Antutu. Εσεις τι νουμερο πιανετε στο Antutu ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 καλησπερα παιδια ,, σημερα ανταλαξα το htc one x μου με ενα σ3 32gb, το κιν ειναι απο vpn μου ειπε το παιδι,, εκανα επαναφορα αλλα εχει μεσα κατι apps η απο γερμανια ειναι η απο ru., θελω τα φωτα σασ.. εκδοση ανδροιτ. 4.1.2 εκδοση βασικου φασματοσ i9300xxell4. αριθμοσ κατασκευησ jzo54k.19300xxell4 σειριακοσ αριθμοσ RF1C580HEVB. ξερει κανενασ απο ποθ ειναι και αν μπορω να βαλω μεσα ελλ εκδοση λογισμικου;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 καλησπερα παιδια ,, σημερα ανταλαξα το htc one x μου με ενα σ3 32gb, το κιν ειναι απο vpn μου ειπε το παιδι,, εκανα επαναφορα αλλα εχει μεσα κατι apps η απο γερμανια ειναι η απο ru., θελω τα φωτα σασ.. εκδοση ανδροιτ. 4.1.2 εκδοση βασικου φασματοσ i9300xxell4. αριθμοσ κατασκευησ jzo54k.19300xxell4 σειριακοσ αριθμοσ RF1C580HEVB. ξερει κανενασ απο ποθ ειναι και αν μπορω να βαλω μεσα ελλ εκδοση λογισμικου;; Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S IIΙ περνα με οντιν οποια 412 θες ειναι πολυ ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 καλησπερα φιλοι μου,ημουν σε στοκ 4,1,2 κ μολις πηρα μια αναβαθμιση μεσω kies κ βλεπω οτι ειμαι ξανα σε 4,1,2.τι ακριβως update ηταν αυτο?το τηλ ειναι ελληνικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 MAYDAY Εκανα προχτες την τελευταια αναβαθμιση και φορματ μετα. Σημερα δοκιμαζω Antutu να δω αν αλλαξε κατι. Σε ολες τις προηγουμενες μετρησεις εδινε σκορ 16000+ περιπου, με ολα μετρουμενα. 1η μετρηση: 11500 (ολα μεσα) 2η μετρηση: 15000 (χωρις μετρηση sd) 3η μετρηση: 13500 (ολα μεσα) Ειναι δυνατον να δικαιολογειται τετοια διαφορα σ ενα μηνα ; Θεωρω δυσκολο να ευθυνεται η τελευταια αναβαθμιση του Antutu. Εσεις τι νουμερο πιανετε στο Antutu ; Νομίζω οτι το antutu τα χει παίξει.. εδώ ανεβάζω επεξεργαστή στα 1,7 με super performance και μου βγάζει λιγότερο σκορ απ οτι νορμάλ με 1,4. Ενώ ολα τα αλλά προγράμματά μου κάνουμε εμφανή διάφορα. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Νομίζω οτι το antutu τα χει παίξει.. εδώ ανεβάζω επεξεργαστή στα 1,7 με super performance και μου βγάζει λιγότερο σκορ απ οτι νορμάλ με 1,4. Ενώ ολα τα αλλά προγράμματά μου κάνουμε εμφανή διάφορα. Πες μου ενα αλλο που χρησιμοποιεις και το σκορ του για να συγκρινω κι εγω. Χωρις overclock ομως. Εκτος κι αν εισαι με custom ROM οποτε δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Οι υπολοιποι παρακαλω ; Σιγουρα τεσταρατε αναλογως τα δικα σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Είσαι σε λάθος θέμα γιατί αναφέρεσαι στο s2 και εδω συζητάμε για το s3. Για να είναι εντός εγγύησης πρέπει να έχει αυτό που σου βγάζει το kies. Συγνώμη νόμιζα ότι έγραφα στου S2. Ας μεταφερθεί στο σωστό. Προφανώς. Και δεν το "έχουν", το έχεις αφαιρέσει όταν έβαλες custom rom. Παρ' όλα αυτά βάζοντας το SN του, δεν θα έπρεπε κανονικά να μου βγάλει την EUR ? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Ποια επισημη ρομ ειναι καλητερη να περασω? απο οπιαδηποτε χωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinoc Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αυτό τα 7 βήματα που σου λέει το Dropbox να κάνεις με αντάλλαγμα έξτρα χωρου είναι ανεξάρτητα απο τα 50 Gb που σου δίνει για 2 χρόνια αν έχεις το S3. Για τα 50 Gb δεν χρειάστηκε τίποτα να κανω παρα να μπω στο Dropbox από το S3 μόλις το είχα πάρει. Αν είναι μεταχειρισμενο το κινητό σου προφανέστατα έχει πάρει τα 50 Gb ο προηγούμενος χρηστης αφού θα το ειχε συνδεσει πρωτος με το Dropbox και δεν γίνεται να τα πάρεις και εσύ. οχι φιλε μου το κινητο ειναι καινουργιο...σε ευχαριστω παντως!!δεν ξερω τι παιζει τωρα..:(:( Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Πες μου ενα αλλο που χρησιμοποιεις και το σκορ του για να συγκρινω κι εγω. Χωρις overclock ομως. Εκτος κι αν εισαι με custom ROM οποτε δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Οι υπολοιποι παρακαλω ; Σιγουρα τεσταρατε αναλογως τα δικα σας. Quadrand standard.. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλησπερα παιδια!! χτες πηρε ο αδερφος μου το galaxy με την προσφορα απο το πλαισιο.. εβαλε ενα φοντο το οποιο το εχω κ εχω στο τηλεφωνο μου κ του το δειχνει θολο εχει χαλια αναλυση.. τι μπορει να φταιει? ειναι ακριβως η ιδια εικονα που εχω κ εγω..:O:O:O Φιλε απλά βγάλε το εφέ νερού που έχει στην οθόνη κλειδώματος και τα χρώματα θα φτιάξουν. το είχα πάθει και γω μου έδειχνε ξεθωριασμενα τα χρώματα μόλις το έβγαλα η εικόνα έγινε σωστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Φιλε απλά βγάλε το εφέ νερού που έχει στην οθόνη κλειδώματος και τα χρώματα θα φτιάξουν. το είχα πάθει και γω μου έδειχνε ξεθωριασμενα τα χρώματα μόλις το έβγαλα η εικόνα έγινε σωστή πως το βγαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 ρυθμίσεις->κλείδωμα οθόνης-->επιλογές οθόνης κλειδώματος->εφέ κυμάτων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) καλημερα φιλοι μου,ημουν σε στοκ 4,1,2 κ μολις πηρα μια αναβαθμιση μεσω kies κ βλεπω οτι ειμαι ξανα σε 4,1,2.τι ακριβως update ηταν αυτο?το τηλ ειναι ελληνικο. Edited February 11, 2013 by maklovinsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Patis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλημέρα, Καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι μόλις αγόρασα το Samsung SIII και ήθελα να ρωτήσω κάτι: Όταν μπαίνω στο explorer του ιντερνετ που έχει ηδη εγκατεστημένο το κινητο (δεν εννοω το Chrome) πέφτει αυτόματα η φωτεινότητα της οθόνης. Ρώτησα και αυτό συμβαίνει και σε ένα φίλο μου. Μήπως ξέρεις κανείς που μπορεί να οφείλεται και αν γνωρίζει κανείς πως αντιμετωπίζεται; Μήπως έχει καποιο θέμα το κινητό μου; Ευχαριστώωωωω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Οταν μιλάει στο κινητό κάποιος μπορεί ταυτόχρονα να είναι και στο ίντερνετ μέσω Mobile data με Gprs ή Edge; Edited February 11, 2013 by ackel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosi Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 οχι φιλε μου το κινητο ειναι καινουργιο...σε ευχαριστω παντως!!δεν ξερω τι παιζει τωρα..:(:( και σε εμένα το ίδιο έκανε ο σάββατο μόλις ολοκλήρωσα 5 από τα 7 βήματα πήρα τα 48!! Παράθεση Cubot Dinosaur NO.1 G3 smartwatch Weloop Tommy smartwatch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Οταν μιλάει στο κινητό κάποιος μπορεί ταυτόχρονα να είναι και στο ίντερνετ μέσω Mobile data με Gprs ή Edge; Οχι δεν γινεται, αυτο δεν εχει να κανει με την συσκευη, αλλα την λειτουργια της μεταδοσης του σηματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καλημέρα, Καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω ότι μόλις αγόρασα το Samsung SIII και ήθελα να ρωτήσω κάτι: Όταν μπαίνω στο explorer του ιντερνετ που έχει ηδη εγκατεστημένο το κινητο (δεν εννοω το Chrome) πέφτει αυτόματα η φωτεινότητα της οθόνης. Ρώτησα και αυτό συμβαίνει και σε ένα φίλο μου. Μήπως ξέρεις κανείς που μπορεί να οφείλεται και αν γνωρίζει κανείς πως αντιμετωπίζεται; Μήπως έχει καποιο θέμα το κινητό μου; Ευχαριστώωωωω.... Ο Browser έχει ανεξάρτητη φωτεινότητα και γι' αυτό βλέπεις την διαφορά. Πάτα το αριστερό κουμπί (του μενού) όταν θα είσαι στον Browser και όρισε την φωτεινότητα που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 ηρθε μια ενημερωση λογισμικου 78,3ΜΒ τι ειναι αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 καλησπερα . Λοιπον ΣΟβαρο προβλημα !!! Εκανα το Σαββατο το μικρο update (22mb) Επειτα παταω παλι update κτλ και ιδου το μηνυμα της συσκευης !!! " Η συσκευη σας Εχει Τροποποιηθει. Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες " ;;;;; Τι θελει να μας πει ο ποιητης ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 καλησπερα . Λοιπον ΣΟβαρο προβλημα !!! Εκανα το Σαββατο το μικρο update (22mb) Επειτα παταω παλι update κτλ και ιδου το μηνυμα της συσκευης !!! " Η συσκευη σας Εχει Τροποποιηθει. Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες " ;;;;; Τι θελει να μας πει ο ποιητης ;;; Ότι έχεις κάνει root η έχεις βάλει λογισμικό άλλης χώρας από αυτήν που έχει βγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 καλησπερα . Λοιπον ΣΟβαρο προβλημα !!! Εκανα το Σαββατο το μικρο update (22mb) Επειτα παταω παλι update κτλ και ιδου το μηνυμα της συσκευης !!! " Η συσκευη σας Εχει Τροποποιηθει. Οι ενημερωσεις λογισμικου δεν ειναι διαθεσιμες " ;;;;; Τι θελει να μας πει ο ποιητης ;;; Θα φτιάξει μόνο του(αν βέβαια δεν εχεις κανει root) ,είναι κάποιο είδος bug ,δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς . Δοκίμασε και με ένα reboot μήπως και στρώσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Twinpower Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Ότι έχεις κάνει root η έχεις βάλει λογισμικό άλλης χώρας από αυτήν που έχει βγει Τωρα πλακα κανεις ; Δεν εχω κανει ποτε ΡΟΟΤ και δεν εκανε τιποτα στο τηλεφωνο. Ειπα εκανα το update απλα που εβγαλε απο μονο του !!!! παιδια μια λυση παρακαλω. Θα φτιάξει μόνο του(αν βέβαια δεν εχεις κανει root) ,είναι κάποιο είδος bug ,δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς . Δοκίμασε και με ένα reboot μήπως και στρώσει . Μιχαλη δεν το εκανα ΡΟΟΤ καινουριο ειναι δεν προλαβα !!! Οταν λες Reboot ; Απλη επανεκινηση του εκανα πολλες φορες και τιποτα. Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μιχαλη δεν το εκανα ΡΟΟΤ καινουριο ειναι δεν προλαβα !!! Οταν λες Reboot ; Απλη επανεκινηση του εκανα πολλες φορες και τιποτα. Δοκίμασε αργότερα ίσως να είναι πρόβλημα του server Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts