babinoc Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 γεια σας παιδια!!εχω το s3 εδω και 1 εβδομαδα και μου κανει κολπα..τι μπορει να φταιει??π.χ. οταν παταω να γραψω κατι...το πληκτρολογιο δεν εμφανιζεται με την πρωτη..πρεπει να το κανω 3-4 φορες και παραπανω...επισης μερικες φορες η οθονη μου μαυριζει οταν το δουλευω..και κατι τελευταιο...δεν μου ερχονται τα μνμτ που μου στελνουν..σας ευχαριστω αν μπορει να βοηθησει καποιος!!ειναι αναγκη!!αν ειναι να το παω για αντικατασταση.. Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 γεια σας παιδια!!εχω το s3 εδω και 1 εβδομαδα και μου κανει κολπα..τι μπορει να φταιει??π.χ. οταν παταω να γραψω κατι...το πληκτρολογιο δεν εμφανιζεται με την πρωτη..πρεπει να το κανω 3-4 φορες και παραπανω...επισης μερικες φορες η οθονη μου μαυριζει οταν το δουλευω..και κατι τελευταιο...δεν μου ερχονται τα μνμτ που μου στελνουν..σας ευχαριστω αν μπορει να βοηθησει καποιος!!ειναι αναγκη!!αν ειναι να το παω για αντικατασταση.. Δοκίμασε ένα full wipe για αρχή.Για να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει καμία εφαρμογή για όλα αυτά.Επίσης φαντάζομαι ότι είσαι με stock Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Είδα στην οθόνη του κινητού 2 μικρές γρατσουνιές χωρίς να το κακό μεταχειριστικα.υπαρχει κάποιος τρόπος να φύγουν? Άλλοι λένε οτι αν βάλεις τη μεμβράνη zag δεν θα φαίνεται. Ισχύει? Ξέρουμε τπτ άλλο? Και γιατί γρατσουνιέται τόσο ευκολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 καλημερα.ηθελα να ρωτησω.κοντα στα Χριστουγεννα πηρα το κινητο απο cosmote.σημερα εψαξα προελευση και ειναι Γερμανικο.ειναι φυσιολογικο αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Root Checker Αν και δεν χρειαζεται ....δες αν έχεις εγκαταστημένο το superuser ή SuperSu το root checker μου εμφανιζει το μηνυμα sorry this device does not have proper root access Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 το root checker μου εμφανιζει το μηνυμα sorry this device does not have proper root access Αρα δεν εισαι ροοτ.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 καλημερα.ηθελα να ρωτησω.κοντα στα Χριστουγεννα πηρα το κινητο απο cosmote.σημερα εψαξα προελευση και ειναι Γερμανικο.ειναι φυσιολογικο αυτο? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Δες εδω να εισαι σιγουρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Είδα στην οθόνη του κινητού 2 μικρές γρατσουνιές χωρίς να το κακό μεταχειριστικα.υπαρχει κάποιος τρόπος να φύγουν? Άλλοι λένε οτι αν βάλεις τη μεμβράνη zag δεν θα φαίνεται. Ισχύει? Ξέρουμε τπτ άλλο? Και γιατί γρατσουνιέται τόσο ευκολα? Τόσο εύκολα, γιατί τα παραμύθια για οθόνες-γορίλες και μ@@κιες πουλάνε και τα πίστεψα κιεγώ. Κατευθείαν προφύλαξη οθόνης με το που το πάρεις το κινητό θέλει. Ισχύει οτι με κάποιες προφυλάξεις δε φαίνονται οι γραντζουνιές. Εγώ έχω της SGP και κάνουν δουλειά για τις ελαφριές που μπαίνουν με απλή "στεγνή" τοποθέτηση. Για πιο βαθιές ίσως να δοκίμαζες τη Skinomi, που έχει "υγρή" τοποθέτηση, για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια εδώ στο φόρουμ αλλά έχω δει και αρνητικό review στο αμαζον. Πάντως μην την ξαναφήσεις γυμνή την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560 Δες εδω να εισαι σιγουρος Απο εκει το ειδα.Ειναι Γερμανικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Απο εκει το ειδα.Ειναι Γερμανικο. Τι firmware φοράει το τηλέφωνο ,Γερμανικό ή της cosmote??? Όπως και να εχει αν στο πούλησαν για Ελληνικό ενώ δεν είναι .......τι να πει κάνεις και πως να τους χαρακτηρίσει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknith Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τι firmware φοράει το τηλέφωνο ,Γερμανικό ή της cosmote??? Όπως και να εχει αν στο πούλησαν για Ελληνικό ενώ δεν είναι .......τι να πει κάνεις και πως να τους χαρακτηρίσει . που το βλεπω το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ρε παιδιά τώρα τελευταία όταν βγαίνω από μία εφαρμογή αργεί να φορτώσει τα εικονίδια, έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Αρα δεν εισαι ροοτ.. και τοτε γιατι οταν συνδεω το κινητο με το kies μου εμφανιζει το μηνυμα οτι το κινητο δεν υποστηριζει ενημερωση Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Στον αδερφό μου που έχει τη συσκευή εισαγωγής από Γαλλία με 4.1.2 του ήρθε αναβάθμιση (για 4.2 φαντάζομαι) !!! Σε κανέναν άλλον ήρθε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) που το βλεπω το firmware? Γράψε στον dialer *#1234# Το τηλέφωνο εχει logo και εφαρμογές της cosmote ??? @@ james6 Έχει έρθει μόνο σε όσους έχουν Γαλλική συσκευή (ή firmware) και διορθώνει κάποια bugs . Edited February 5, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) και τοτε γιατι οταν συνδεω το κινητο με το kies μου εμφανιζει το μηνυμα οτι το κινητο δεν υποστηριζει ενημερωση Γιατι αυτος που το ειχε μπορει να εβαλε μια official ρομ με odin που δεν υποστηριζει αναβαθμηση... Το ειχα παθει και εγω, ενω εχει βγει η αναβαθμιση περασα μια official 4.1.1 (δεν θυμαμαι ποια) και δεν εκανε αναβαθμιση σε 4.1.2, μετα περασα μια αλλη 4.1.1 και εκανε αναβαθμιση κανονικα..Τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις μια 4.1.2 με odin..Δεν χρειαζεται να εισαι ροοτ.. Edit: αυτην περασα και δεν εκανε αναβαθμιση: I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_I9300XXDLID_HOME.tar Ofiicial 4.1.1 ειναι και οταν το συνδεσα στο kies μου εβγαζε το μηνυμα το κινητο δεν υποστηριζει ενημερωση Edited February 5, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Στον αδερφό μου που έχει τη συσκευή εισαγωγής από Γαλλία με 4.1.2 του ήρθε αναβάθμιση (για 4.2 φαντάζομαι) !!! Σε κανέναν άλλον ήρθε;;; Δεν φαντάζεσαι σωστά. 4.1.2 συνεχίζει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Α τσάμπα χάρηκα οτι έφτασε η 4.2 και στο Ες3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanostrelos Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Και μένα μου ήρθε χθες η αναβάθμιση (μετά την 4.1.2) αλλά και πάλι 4.1.2 έχω. Δεν κατάλαβα τι άλλαξε ακριβώς αλλά τελοςπάντων. Πιστεύω πάντως ότι θα πάρουμε και την 4.2 και την επόμενη ακόμα από αυτή. Εδώ το sii πήρε τόσες πολλές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinoc Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Δοκίμασε ένα full wipe για αρχή.Για να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει καμία εφαρμογή για όλα αυτά.Επίσης φαντάζομαι ότι είσαι με stock Rom. φιλε μου δεν τα πολυ ξερω αυτα για να τα κανω.:(.αν μπορεις να με βοηθησεις παραπανω ευχαριστω!!!:) Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 φιλε μου δεν τα πολυ ξερω αυτα για να τα κανω.:(.αν μπορεις να με βοηθησεις παραπανω ευχαριστω!!!:) Πήγαινε /ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Κάνοντας το θα χάσεις αυτα που εχεις στην εσωτερική sd (επαφές -εφαρμογές -sms -mms και οτιδήποτε άλλο) για αυτό κανε ενα backup αυτά που θέλεις. Backup & Restore σε Android συσκευές Μετά το factory reset πέρνα τις ποιο απαραίτητες εφαρμογές και παρακολούθησε το να δεις αν συνεχίζουν τα προβλήματα ή έφτιαξε. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babinoc Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 (edited) Πήγαινε /ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων . Κάνοντας το θα χάσεις αυτα που εχεις στην εσωτερική sd (επαφές -εφαρμογές -sms -mms και οτιδήποτε άλλο) για αυτό κανε ενα backup αυτά που θέλεις. Backup & Restore σε Android συσκευές Μετά το factory reset πέρνα τις ποιο απαραίτητες εφαρμογές και παρακολούθησε το να δεις αν συνεχίζουν τα προβλήματα ή έφτιαξε. ωραια φιλε μου παω να το κανω!!σ'ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! πιστευω να εφτιαξε το εκανε..τρεχει πιο καλα απο πριν κ δεν κολλαει πουθενα..αλλα τι να εφταιγε..? Edited February 6, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το κάνω να έχει την οθόνη landscape ενώ το τηλέφωνο είναι σε όρθια θέση; Όταν απενεργοποιείται η αυτόματη ανίχνευση βαρύτητας, παραμένει στην όρθια θέση, ενώ υπάρχει πλέον μια επιλογή που λέει ότι αυτόματα μπορεί να γυρίσει η οθόνη κοιτώντας η μπροστινή κάμερα που βρίσκεται το κεφάλι του χρήστη, αλλά δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 καλήσπέρα παιδιά, ξέρετε κάποιο τρόπο να κάνω να μπαίνει πιο σφηχτά το βύσμα του φορτιστή στο s3? λέτε να φταίει το καλώδι του usb? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καλημέρα παίδες.και εμένα χθές (γαλλικής εισαγωγής) μου ρθε μηνυμα για αναβαθμιση.. Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts