Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια!!εχω το s3 εδω και 1 εβδομαδα και μου κανει κολπα..τι μπορει να φταιει??π.χ. οταν παταω να γραψω κατι...το πληκτρολογιο δεν εμφανιζεται με την πρωτη..πρεπει να το κανω 3-4 φορες και παραπανω...επισης μερικες φορες η οθονη μου μαυριζει οταν το δουλευω..και κατι τελευταιο...δεν μου ερχονται τα μνμτ που μου στελνουν..σας ευχαριστω αν μπορει να βοηθησει καποιος!!ειναι αναγκη!!αν ειναι να το παω για αντικατασταση..
Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

γεια σας παιδια!!εχω το s3 εδω και 1 εβδομαδα και μου κανει κολπα..τι μπορει να φταιει??π.χ. οταν παταω να γραψω κατι...το πληκτρολογιο δεν εμφανιζεται με την πρωτη..πρεπει να το κανω 3-4 φορες και παραπανω...επισης μερικες φορες η οθονη μου μαυριζει οταν το δουλευω..και κατι τελευταιο...δεν μου ερχονται τα μνμτ που μου στελνουν..σας ευχαριστω αν μπορει να βοηθησει καποιος!!ειναι αναγκη!!αν ειναι να το παω για αντικατασταση..

Δοκίμασε ένα full wipe για αρχή.Για να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει καμία εφαρμογή για όλα αυτά.Επίσης φαντάζομαι ότι είσαι με stock Rom.

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Είδα στην οθόνη του κινητού 2 μικρές γρατσουνιές χωρίς να το κακό μεταχειριστικα.υπαρχει κάποιος τρόπος να φύγουν? Άλλοι λένε οτι αν βάλεις τη μεμβράνη zag δεν θα φαίνεται. Ισχύει? Ξέρουμε τπτ άλλο? Και γιατί γρατσουνιέται τόσο ευκολα?

καλημερα.ηθελα να ρωτησω.κοντα στα Χριστουγεννα πηρα το κινητο απο cosmote.σημερα εψαξα προελευση και ειναι Γερμανικο.ειναι φυσιολογικο αυτο?

Root Checker

Αν και δεν χρειαζεται ....δες αν έχεις εγκαταστημένο το superuser ή SuperSu

το root checker μου εμφανιζει το μηνυμα sorry this device does not have proper root access

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

το root checker μου εμφανιζει το μηνυμα sorry this device does not have proper root access

Αρα δεν εισαι ροοτ..

καλημερα.ηθελα να ρωτησω.κοντα στα Χριστουγεννα πηρα το κινητο απο cosmote.σημερα εψαξα προελευση και ειναι Γερμανικο.ειναι φυσιολογικο αυτο?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560

Δες εδω να εισαι σιγουρος

Ρε παιδιά μια ερώτηση. Είδα στην οθόνη του κινητού 2 μικρές γρατσουνιές χωρίς να το κακό μεταχειριστικα.υπαρχει κάποιος τρόπος να φύγουν? Άλλοι λένε οτι αν βάλεις τη μεμβράνη zag δεν θα φαίνεται. Ισχύει? Ξέρουμε τπτ άλλο? Και γιατί γρατσουνιέται τόσο ευκολα?

Τόσο εύκολα, γιατί τα παραμύθια για οθόνες-γορίλες και μ@@κιες πουλάνε και τα πίστεψα κιεγώ. Κατευθείαν προφύλαξη οθόνης με το που το πάρεις το κινητό θέλει.

Ισχύει οτι με κάποιες προφυλάξεις δε φαίνονται οι γραντζουνιές. Εγώ έχω της SGP και κάνουν δουλειά για τις ελαφριές που μπαίνουν με απλή "στεγνή" τοποθέτηση. Για πιο βαθιές ίσως να δοκίμαζες τη Skinomi, που έχει "υγρή" τοποθέτηση, για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια εδώ στο φόρουμ αλλά έχω δει και αρνητικό review στο αμαζον.

Πάντως μην την ξαναφήσεις γυμνή την οθόνη.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424560#post4424560

Δες εδω να εισαι σιγουρος

Απο εκει το ειδα.Ειναι Γερμανικο.

Απο εκει το ειδα.Ειναι Γερμανικο.

Τι firmware φοράει το τηλέφωνο ,Γερμανικό ή της cosmote???

Όπως και να εχει αν στο πούλησαν για Ελληνικό ενώ δεν είναι .......τι να πει κάνεις και πως να τους χαρακτηρίσει .

Samsung galaxy s21+

Τι firmware φοράει το τηλέφωνο ,Γερμανικό ή της cosmote???

Όπως και να εχει αν στο πούλησαν για Ελληνικό ενώ δεν είναι .......τι να πει κάνεις και πως να τους χαρακτηρίσει .

που το βλεπω το firmware?

Ρε παιδιά τώρα τελευταία όταν βγαίνω από μία εφαρμογή αργεί να φορτώσει τα εικονίδια, έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Αρα δεν εισαι ροοτ..

και τοτε γιατι οταν συνδεω το κινητο με το kies μου εμφανιζει το μηνυμα οτι το κινητο δεν υποστηριζει ενημερωση

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Στον αδερφό μου που έχει τη συσκευή εισαγωγής από Γαλλία με 4.1.2 του ήρθε αναβάθμιση (για 4.2 φαντάζομαι) !!!

Σε κανέναν άλλον ήρθε;;;

που το βλεπω το firmware?

Γράψε στον dialer *#1234#

Το τηλέφωνο εχει logo και εφαρμογές της cosmote ???

@@ james6

Έχει έρθει μόνο σε όσους έχουν Γαλλική συσκευή (ή firmware) και διορθώνει κάποια bugs .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

και τοτε γιατι οταν συνδεω το κινητο με το kies μου εμφανιζει το μηνυμα οτι το κινητο δεν υποστηριζει ενημερωση

Γιατι αυτος που το ειχε μπορει να εβαλε μια official ρομ με odin που δεν υποστηριζει αναβαθμηση...

Το ειχα παθει και εγω, ενω εχει βγει η αναβαθμιση περασα μια official 4.1.1 (δεν θυμαμαι ποια) και δεν εκανε αναβαθμιση σε 4.1.2, μετα περασα μια αλλη 4.1.1 και εκανε αναβαθμιση κανονικα..Τωρα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις μια 4.1.2 με odin..Δεν χρειαζεται να εισαι ροοτ..

Edit:

αυτην περασα και δεν εκανε αναβαθμιση: I9300XXDLJ4_I9300OXFDLJ2_I9300XXDLID_HOME.tar

Ofiicial 4.1.1 ειναι και οταν το συνδεσα στο kies μου εβγαζε το μηνυμα το κινητο δεν υποστηριζει ενημερωση

Edited by motomoto00

Στον αδερφό μου που έχει τη συσκευή εισαγωγής από Γαλλία με 4.1.2 του ήρθε αναβάθμιση (για 4.2 φαντάζομαι) !!!

Σε κανέναν άλλον ήρθε;;;

Δεν φαντάζεσαι σωστά. 4.1.2 συνεχίζει να είναι.

Και μένα μου ήρθε χθες η αναβάθμιση (μετά την 4.1.2) αλλά και πάλι 4.1.2 έχω. Δεν κατάλαβα τι άλλαξε ακριβώς αλλά τελοςπάντων. Πιστεύω πάντως ότι θα πάρουμε και την 4.2 και την επόμενη ακόμα από αυτή. Εδώ το sii πήρε τόσες πολλές!

Δοκίμασε ένα full wipe για αρχή.Για να είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει καμία εφαρμογή για όλα αυτά.Επίσης φαντάζομαι ότι είσαι με stock Rom.

φιλε μου δεν τα πολυ ξερω αυτα για να τα κανω.:(.αν μπορεις να με βοηθησεις παραπανω ευχαριστω!!!:)

φιλε μου δεν τα πολυ ξερω αυτα για να τα κανω.:(.αν μπορεις να με βοηθησεις παραπανω ευχαριστω!!!:)

Πήγαινε /ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .

Κάνοντας το θα χάσεις αυτα που εχεις στην εσωτερική sd (επαφές -εφαρμογές -sms -mms και οτιδήποτε άλλο) για αυτό κανε ενα backup αυτά που θέλεις.

Backup & Restore σε Android συσκευές

Μετά το factory reset πέρνα τις ποιο απαραίτητες εφαρμογές και παρακολούθησε το να δεις αν συνεχίζουν τα προβλήματα ή έφτιαξε.

Samsung galaxy s21+

Πήγαινε /ρυθμίσεις/Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας/Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων .

Κάνοντας το θα χάσεις αυτα που εχεις στην εσωτερική sd (επαφές -εφαρμογές -sms -mms και οτιδήποτε άλλο) για αυτό κανε ενα backup αυτά που θέλεις.

Backup & Restore σε Android συσκευές

Μετά το factory reset πέρνα τις ποιο απαραίτητες εφαρμογές και παρακολούθησε το να δεις αν συνεχίζουν τα προβλήματα ή έφτιαξε.

ωραια φιλε μου παω να το κανω!!σ'ευχαριστω πολυ να σαι καλα!!

πιστευω να εφτιαξε το εκανε..τρεχει πιο καλα απο πριν κ δεν κολλαει πουθενα..αλλα τι να εφταιγε..?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να το κάνω να έχει την οθόνη landscape ενώ το τηλέφωνο είναι σε όρθια θέση; Όταν απενεργοποιείται η αυτόματη ανίχνευση βαρύτητας, παραμένει στην όρθια θέση, ενώ υπάρχει πλέον μια επιλογή που λέει ότι αυτόματα μπορεί να γυρίσει η οθόνη κοιτώντας η μπροστινή κάμερα που βρίσκεται το κεφάλι του χρήστη, αλλά δε φαίνεται να λειτουργεί σωστά.

καλήσπέρα παιδιά, ξέρετε κάποιο τρόπο να κάνω να μπαίνει πιο σφηχτά το βύσμα του φορτιστή στο s3?

λέτε να φταίει το καλώδι του usb?

1+ Never Settle

Καλημέρα παίδες.και εμένα χθές (γαλλικής εισαγωγής) μου ρθε μηνυμα για αναβαθμιση..
Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..