spartan30gr Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4501047#post4501047 Σε ευχαριστω πολυ,αλλα οταν παταω την επιλογη αυτη δεν με αφηνει να την ενεργοποιησω?τι μπορει να παιζει?.:confused: Edited February 2, 2013 by spartan30gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Νομίζω πρέπει να έχεις μόνο τον μαμίσιο launcher (touchwiz) για να δουλέψει. Εμένα με nova δεν δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Νομίζω πρέπει να έχεις μόνο τον μαμίσιο launcher (touchwiz) για να δουλέψει. Εμένα με nova δεν δουλεύει... To εκανα αυτο που λες και το πηγα στο ντεφολτ λαντσερ που εχει (touchwiz)αλλα ξανα δεν μου την ενεργοποιει ****το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelakis_96 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μήπως έχει τύχη και σε κανέναν άλλο με τν 4.1.2 να αργεί να ανοίξει η συλλογή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μήπως έχει τύχη και σε κανέναν άλλο με τν 4.1.2 να αργεί να ανοίξει η συλλογή?? Εαν αργεί αρκετά , κάνε της μια εκκαθάριση δεδομένων και ενα restart στο τηλέφωνο . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Εαν αργεί αρκετά , κάνε της μια εκκαθάριση δεδομένων και ενα restart στο τηλέφωνο . Καλά το restart αλλά τι είναι το "εκκαθάριση δεδομένων" και πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλά το restart αλλά τι είναι το "εκκαθάριση δεδομένων" και πως γίνεται? Πήγαινε Ρυθμίσεις>Διαχειριστής εφαρμογών>όλα>Συλλογή και κανε Εκκαθάριση δεδομένων . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πήγαινε Ρυθμίσεις>Διαχειριστής εφαρμογών>όλα>Συλλογή και κανε Εκκαθάριση δεδομένων . Κάνει εκκαθάριση των thumbnails αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 4.1.2 + Nova prime: Δε μου φαίνονται τα widgets όταν πάω να τα δω από το συρτάρι εφαρμογών. Γράφει τα κείμενα από κάτω, δουλεύουν αν πας να τα βάλεις, αλλά δε φαίνονται οι εικόνες όταν πας να τα διαλέξεις. Έχει άλλος το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Σε μένα μια χαρα φαίνονται με prime 412 Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 4.1.2 + Nova prime: Δε μου φαίνονται τα widgets όταν πάω να τα δω από το συρτάρι εφαρμογών. Γράφει τα κείμενα από κάτω, δουλεύουν αν πας να τα βάλεις, αλλά δε φαίνονται οι εικόνες όταν πας να τα διαλέξεις. Έχει άλλος το πρόβλημα; Συμβαινει καμια φορα αυτο..Μαμισιος launcher ο καλυτερος γενικα..εκτος των gestures... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) To εκανα αυτο που λες και το πηγα στο ντεφολτ λαντσερ που εχει (touchwiz)αλλα ξανα δεν μου την ενεργοποιει ****το. Ενταξει το βρηκα τελικως. Edited February 2, 2013 by spartan30gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ενταξει το βρηκα τελικως. Πως το βρήκες, μήπως συμβεί και σε μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδιά πήρα το S3 τις προάλλες από ένα παιδί και είχε μέσα αυτή την μπαταρία http://www.ebay.com/itm/330758439655 τι λέτε είναι επικίνδυνη για το κινητό να αγοράσω την original? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδιά πήρα το S3 τις προάλλες από ένα παιδί και είχε μέσα αυτή την μπαταρία http://www.ebay.com/itm/330758439655 τι λέτε είναι επικίνδυνη για το κινητό να αγοράσω την original? Εγω θα επαιρνα την original παντως,ειναι και λιγο ψυχολογικο το θεμα.. Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλημέρα παιδια.Εκανα χθες ροοτ το κινητο και του περασα και cwm.Εβαλα triangle away αλλα ο μετρητης δεν σβηνει τελειως αλλα μου γραφει 1. Κανω κατι λαθος? Να πω οτι το κινητο το πηρα χτες απο αγγελια. Προτεινεται καποια ρομ? Ερχομαι απο nexus και ειχα συνηθησει την 4.2.Να παω σε cm? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Οκ και εγώ μάλλον προς τα κει κλείνω λέω να αγοράσω την original μπαταρία αλλά δεν ξέρω από που επίσης θέλω και ένα καινούριο πίσω καπάκι Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Οκ και εγώ μάλλον προς τα κει κλείνω λέω να αγοράσω την original μπαταρία αλλά δεν ξέρω από που επίσης θέλω και ένα καινούριο πίσω καπάκι Αυτο το ψαχνω και εγω αλλα σε ολα τα site που κοιταω το βρισκω στα 20 ευρω και καπου εκει και τις αυθεντικες μπαταριες. Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 παιδιά μετά την τελευταία αναβάθμιση σε 4.1.2 ΟΤΑ όταν πατάω να κάνω εγράφη απο ράδιο μου λέει η εφαρμογή ράδιο διακόπηκε άλλα συνεχίζει να ακούγεται το ράδιο χωρίς όμως να γράφει έχει κάνεις ίδιο θέμα? έκανα άλλη μια επαναφορά και πλέον όλα εντάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
warlock7 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδια εχω μια ερωτηση πως γινεται να δουμε τις εφαρμογες που εχουμε κανει αποκρυψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδια εχω μια ερωτηση πως γινεται να δουμε τις εφαρμογες που εχουμε κανει αποκρυψη; Ρυθμίσεις >διαχειριστής εφαρμογών>όλα > και θα τις βρεις τέρμα κάτω . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Οι φωτογραφίες ειδικά σε χαμηλό φωτισμό ακόμα και με φλας είναι άθλιες στο δικό μου τηλέφωνο τουλάχιστον. Μήπως υπάρχει τρόπος από τις ρυθμίσεις ή εγκαθιστώντας κάποιο πρόγραμμα να βελτιωθούν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 πως μπορω να ελενξω αν το κινητο ειναι root? ειναι μεταχειρισμενο οποτε θελω να δω τι εχει κανει ο προηγομενος κατοχος Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Οι φωτογραφίες ειδικά σε χαμηλό φωτισμό ακόμα και με φλας είναι άθλιες στο δικό μου τηλέφωνο τουλάχιστον. Μήπως υπάρχει τρόπος από τις ρυθμίσεις ή εγκαθιστώντας κάποιο πρόγραμμα να βελτιωθούν; Εγώ δεν θα τις έλεγα άθλιες, αλλά πάρα πολύ σκοτεινές. Και το φλας αλλοιώνει τρομερά τα χρώματα. Από εχθές ασχολούμαι με την φωτογραφική του και έχω σχετικά απογοητευθεί, θα το ψάξω να δω τί γίνεται. Edit: Μετά από μία ώρα ενασχόλησης, κατάφερα να βγάλω καλές φωτό. Το φλας όντως είναι κακό, αλλά τελικά το μηχάνημα μπορεί να βγάλει καλές φωτό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αν από τα "settings/λειτουργία λήψης" επιλέξεις το HDR ή το "χαμηλός φωτισμός". Αναθεωρώ, οι φωτό του είναι πολύ ικανοποιητικές έως πολύ καλές, αλλά θέλει αρκετό ψάξιμο μέχρι να μάθεις όλα τα κόλπα, πατώντας απλά το κουμπί χωρίς να ρυθμίσεις τίποτα, οι φωτό δεν είναι και πολύ καλές. Edited February 3, 2013 by Voodooman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 πως μπορω να ελενξω αν το κινητο ειναι root? ειναι μεταχειρισμενο οποτε θελω να δω τι εχει κανει ο προηγομενος κατοχος Root Checker Αν και δεν χρειαζεται ....δες αν έχεις εγκαταστημένο το superuser ή SuperSu Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts