monster1971 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 καλησπέρα παιδιά. έχετε βρει καμία εφαρμογή που ανεβάζει λίγο την φωτεινότητα της οθόνης πέρα από τα εργοστασιακα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 καλησπέρα παιδιά. έχετε βρει καμία εφαρμογή που ανεβάζει λίγο την φωτεινότητα της οθόνης πέρα από τα εργοστασιακα? http://www.searchmobileonline.com/simages?q=%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1&idx=17&act=1&ac=search Μόνο έτσι δεν θα έχει θέμα με τον ήλιο. Δεν υπάρχει κάτι για την ώρα δυστυχώς.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 καλησπέρα παιδιά. έχετε βρει καμία εφαρμογή που ανεβάζει λίγο την φωτεινότητα της οθόνης πέρα από τα εργοστασιακα? Αν είσαι root δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791163 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Αν είσαι root δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791163 Γιατί νομίζω πως αυτό το φιξάκι δεν διορθώνει το πρόβλημα , αλλά απλά βελτιώνει την αυτόματη φωτεινότητα και μόνον? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337652&page=3 Πατας *#34971539# και επιλεγεις να δεις μονο το πρωτο απο πανω-τιποτα αλλο δεν πειραζεις- To ξαναβαζω,γιατι κατι εγινε και χαθηκε η απαντηση μου. Cam FW VER FDO6 Phone VW Ver FF03 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 με την φωτεινότητα στο τέρμα δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον ήλιο αλλά με το αυτόματο δεν τερματίζει ακόμη και όταν 6 ήλιος πέφτει κάθετα. από την άλλη σε φουλ φωτεινότητα σε εσωτερικό χώρο δεν μπορείς να κανείς browsing για πολύ γιατί κουραζονται τα μάτια. το χρώμα του πληκτρολογίου δεν βοηθάει. στο xperia μίνι πού έχω τα πλήκτρα φαίνονται ποιο ξεκουραστα. άντε να δούμε αν στην επόμενη αναβάθμιση μας κάνει την Χάρη η Σάμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 με την φωτεινότητα στο τέρμα δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον ήλιο αλλά με το αυτόματο δεν τερματίζει ακόμη και όταν 6 ήλιος πέφτει κάθετα. από την άλλη σε φουλ φωτεινότητα σε εσωτερικό χώρο δεν μπορείς να κανείς browsing για πολύ γιατί κουραζονται τα μάτια. το χρώμα του πληκτρολογίου δεν βοηθάει. στο xperia μίνι πού έχω τα πλήκτρα φαίνονται ποιο ξεκουραστα. άντε να δούμε αν στην επόμενη αναβάθμιση μας κάνει την Χάρη η Σάμη... Η λύση για την περίπτωσή σου είναι αυτή που έδωσε ο Μιχάλης πιο πάνω. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Ξέρει κανείς αν έχει γίνει port για το κινητό μας το s note από το galaxy note 10.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Παιδιά, το ξέρατε πως η Samsung ετοιμάζει ένα Galaxy s ΙΙΙ MINI?? Θα το ανακοινώσει σε λίγες μέρες!!! Μάλλον θα είναι το ίδιο (..ποιος ξέρει, μπορεί να βάλουν και κάτι καλύτερο μέσα!!) , αλλά σε μικρότερη διάσταση μιας αρκετοί ήθελαν το συγκεκριμένο μοντέλο με τις τρομερές δυνατότητες, αλλά του γύρισαν την πλάτη λόγο μεγέθους!! Δείτε εδώ περισσότερα...!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 σε 4.3 θα είναι σουπερ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, αλλά με το κατάλληλο πρόγραμμα απλά ακούμπησα το τηλέφωνο πάνω στο διαβατήριό μου (με το μικροτσιπ), και μου έβγαλε τα πάντα.. μέχρι και τη φωτογραφία μου... τι έχουμε να δούμε ακόμα... :rolleyes: Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 σε 4.3 θα είναι σουπερ!!! Μάλλον σε 4 ιντσες θα είναι αλλα λιγο κατώτερο στα specs απο το κανονικό .Σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν . http://www.sammobile.com/2012/10/02/samsung-to-announce-the-new-galaxy-s-iii-mini-on-october-11/ Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, αλλά με το κατάλληλο πρόγραμμα απλά ακούμπησα το τηλέφωνο πάνω στο διαβατήριό μου (με το μικροτσιπ), και μου έβγαλε τα πάντα.. μέχρι και τη φωτογραφία μου... τι έχουμε να δούμε ακόμα... :rolleyes: Ναι το έχω δοκιμάσει! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakos1963 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, αλλά με το κατάλληλο πρόγραμμα απλά ακούμπησα το τηλέφωνο πάνω στο διαβατήριό μου (με το μικροτσιπ), και μου έβγαλε τα πάντα.. μέχρι και τη φωτογραφία μου... τι έχουμε να δούμε ακόμα... :rolleyes: Καλημέρα αυτό το NFC πώς το ενεργοποιούμε. Ευχαριστώ ΟΚ το βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, αλλά με το κατάλληλο πρόγραμμα απλά ακούμπησα το τηλέφωνο πάνω στο διαβατήριό μου (με το μικροτσιπ), και μου έβγαλε τα πάντα.. μέχρι και τη φωτογραφία μου... τι έχουμε να δούμε ακόμα... :rolleyes: Ποιο προγραμμα ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Έχουμε κανένα νεότερο από τις jb αναβαθμίσεις; Ή έμειναν μόνο στην Πολωνία; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ποιο προγραμμα ειναι αυτο? NFC taginfo από nfc research labs, και το plugin του PassportImageDecoder. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 NFC taginfo από nfc research labs, και το plugin του PassportImageDecoder. μηπως θελει τιποτα ειδικες ρυθμισεις γιατι δεν μου δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μηπως θελει τιποτα ειδικες ρυθμισεις γιατι δεν μου δουλευει? Ούτε σε μενα δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Έχουμε κανένα νεότερο από τις jb αναβαθμίσεις; Ή έμειναν μόνο στην Πολωνία; :) πάντα αυτό κάνει η samsung..βγάζει την αναβάθμιση σε ένα μέρος και μετά όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν κανένα μήνα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 μηπως θελει τιποτα ειδικες ρυθμισεις γιατι δεν μου δουλευει? Ούτε σε μενα δουλεύει Εχετε εγκαταστήσει και τα δύο προγράμματα και ενεργοποιήσει το NFC; Αν μη τι άλλο με το που ακουμπάς το διαβατήριο πρέπει να βγεί κάποια πληροφορία. Αυτό με την φωτογραφία θα το δοκιμάσω αργότερα (όταν θα έχω το διαβατήριο στα χέρια μου στο σπίτι) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Εχετε εγκαταστήσει και τα δύο προγράμματα και ενεργοποιήσει το NFC; Αν μη τι άλλο με το που ακουμπάς το διαβατήριο πρέπει να βγεί κάποια πληροφορία. Αυτό με την φωτογραφία θα το δοκιμάσω αργότερα (όταν θα έχω το διαβατήριο στα χέρια μου στο σπίτι) Και τα 2 προγράμματα έχω και ανοιχτά το nfc αλλά δεν κάνει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Και τα 2 προγράμματα έχω και ανοιχτά το nfc αλλά δεν κάνει τπτ To Διαβατήριό σου είναι σίγουρα καινούριο; Από αυτά με το τσιπάκι; A, και φοράει γνήσια μπαταρία; (το nfc είναι μέσα στην μπαταρία, με μαϊμού μπαταρίες δεν δουλεύει) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Και τα 2 προγράμματα έχω και ανοιχτά το nfc αλλά δεν κάνει τπτ Πρέπει να βάλεις και κάποια στοιχεία του διαβατηρίου για να σου δείξει αυτές τις πληροφορίες, δηλαδή αριθμό διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης και ημερομηνία λήξης. Μετά θα σου δείξει τις πληροφορίες (βάλε και το plugin που σου είπαν παραπάνω για να δεις και την φωτογραφία που έχεις στο διαβατήριο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 (edited) To Διαβατήριό σου είναι σίγουρα καινούριο; Από αυτά με το τσιπάκι; A, και φοράει γνήσια μπαταρία; (το nfc είναι μέσα στην μπαταρία, με μαϊμού μπαταρίες δεν δουλεύει) Το διαβατήριο ειναι 5/11 η μπαταρία που είχα ήταν μαμου.. μόλις έβαλα τη δική του όλα καλά, σε ευχαριστώ πολύ φίλε, τις πιστωτικές τις διαβάζει? δοκίμασα αλλά τπτ ίσως με κάποιο άλλο plugin? Πρέπει να βάλεις και κάποια στοιχεία του διαβατηρίου για να σου δείξει αυτές τις πληροφορίες, δηλαδή αριθμό διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης και ημερομηνία λήξης. Μετά θα σου δείξει τις πληροφορίες (βάλε και το plugin που σου είπαν παραπάνω για να δεις και την φωτογραφία που έχεις στο διαβατήριο). Το δοκίμασα και αυτό και δουλεύει μια χαρά, δεν λίγο επικίνδυνα όλα αυτά να γίνουν υποκλοπές στοιχείων?:) Edited October 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts