Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά. έχετε βρει καμία εφαρμογή που ανεβάζει λίγο την φωτεινότητα της οθόνης πέρα από τα εργοστασιακα?

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παιδιά. έχετε βρει καμία εφαρμογή που ανεβάζει λίγο την φωτεινότητα της οθόνης πέρα από τα εργοστασιακα?

http://www.searchmobileonline.com/simages?q=%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B1&idx=17&act=1&ac=search

Μόνο έτσι δεν θα έχει θέμα με τον ήλιο.

Δεν υπάρχει κάτι για την ώρα δυστυχώς..

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Αν είσαι root δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1791163

Samsung galaxy s21+

Γιατί νομίζω πως αυτό το φιξάκι δεν διορθώνει το πρόβλημα , αλλά απλά βελτιώνει την αυτόματη φωτεινότητα και μόνον?

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337652&page=3

Πατας *#34971539# και επιλεγεις να δεις μονο το πρωτο απο πανω-τιποτα αλλο δεν πειραζεις-

To ξαναβαζω,γιατι κατι εγινε και χαθηκε η απαντηση μου.

Cam FW VER FDO6

Phone VW Ver FF03

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

με την φωτεινότητα στο τέρμα δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον ήλιο αλλά με το αυτόματο δεν τερματίζει ακόμη και όταν 6 ήλιος πέφτει κάθετα. από την άλλη σε φουλ φωτεινότητα σε εσωτερικό χώρο δεν μπορείς να κανείς browsing για πολύ γιατί κουραζονται τα μάτια. το χρώμα του πληκτρολογίου δεν βοηθάει. στο xperia μίνι πού έχω τα πλήκτρα φαίνονται ποιο ξεκουραστα. άντε να δούμε αν στην επόμενη αναβάθμιση μας κάνει την Χάρη η Σάμη...

με την φωτεινότητα στο τέρμα δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον ήλιο αλλά με το αυτόματο δεν τερματίζει ακόμη και όταν 6 ήλιος πέφτει κάθετα. από την άλλη σε φουλ φωτεινότητα σε εσωτερικό χώρο δεν μπορείς να κανείς browsing για πολύ γιατί κουραζονται τα μάτια. το χρώμα του πληκτρολογίου δεν βοηθάει. στο xperia μίνι πού έχω τα πλήκτρα φαίνονται ποιο ξεκουραστα. άντε να δούμε αν στην επόμενη αναβάθμιση μας κάνει την Χάρη η Σάμη...

Η λύση για την περίπτωσή σου είναι αυτή που έδωσε ο Μιχάλης πιο πάνω.

- Alex

Παιδιά, το ξέρατε πως η Samsung ετοιμάζει ένα Galaxy s ΙΙΙ MINI?? Θα το ανακοινώσει σε λίγες μέρες!!!

Μάλλον θα είναι το ίδιο (..ποιος ξέρει, μπορεί να βάλουν και κάτι καλύτερο μέσα!!) , αλλά σε μικρότερη διάσταση μιας αρκετοί ήθελαν το συγκεκριμένο μοντέλο με τις τρομερές δυνατότητες, αλλά του γύρισαν την πλάτη λόγο μεγέθους!!

Δείτε εδώ περισσότερα...!!!:)

Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, αλλά με το κατάλληλο πρόγραμμα απλά ακούμπησα το τηλέφωνο πάνω στο διαβατήριό μου (με το μικροτσιπ), και μου έβγαλε τα πάντα.. μέχρι και τη φωτογραφία μου... τι έχουμε να δούμε ακόμα... :rolleyes:
- Alex

σε 4.3 θα είναι σουπερ!!!

Μάλλον σε 4 ιντσες θα είναι αλλα λιγο κατώτερο στα specs απο το κανονικό .Σύμφωνα πάντα με τις φήμες που κυκλοφορούν .

http://www.sammobile.com/2012/10/02/samsung-to-announce-the-new-galaxy-s-iii-mini-on-october-11/

Samsung galaxy s21+

Δεν ξέρω αν το έχει δοκιμάσει κανείς, αλλά με το κατάλληλο πρόγραμμα απλά ακούμπησα το τηλέφωνο πάνω στο διαβατήριό μου (με το μικροτσιπ), και μου έβγαλε τα πάντα.. μέχρι και τη φωτογραφία μου... τι έχουμε να δούμε ακόμα... :rolleyes:

Ναι το έχω δοκιμάσει!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλημέρα αυτό το NFC πώς το ενεργοποιούμε.

Ευχαριστώ

ΟΚ το βρήκα.

Ποιο προγραμμα ειναι αυτο?

Έχουμε κανένα νεότερο από τις jb αναβαθμίσεις; Ή έμειναν μόνο στην Πολωνία; :)

Ποιο προγραμμα ειναι αυτο?

NFC taginfo από nfc research labs, και το plugin του PassportImageDecoder.

- Alex

NFC taginfo από nfc research labs, και το plugin του PassportImageDecoder.

μηπως θελει τιποτα ειδικες ρυθμισεις γιατι δεν μου δουλευει?

Έχουμε κανένα νεότερο από τις jb αναβαθμίσεις; Ή έμειναν μόνο στην Πολωνία; :)

πάντα αυτό κάνει η samsung..βγάζει την αναβάθμιση σε ένα μέρος και μετά όλοι οι υπόλοιποι περιμένουν κανένα μήνα!!

μηπως θελει τιποτα ειδικες ρυθμισεις γιατι δεν μου δουλευει?

Ούτε σε μενα δουλεύει

Εχετε εγκαταστήσει και τα δύο προγράμματα και ενεργοποιήσει το NFC;

Αν μη τι άλλο με το που ακουμπάς το διαβατήριο πρέπει να βγεί κάποια πληροφορία. Αυτό με την φωτογραφία θα το δοκιμάσω αργότερα (όταν θα έχω το διαβατήριο στα χέρια μου στο σπίτι)

Αλέξανδρος,

Εχετε εγκαταστήσει και τα δύο προγράμματα και ενεργοποιήσει το NFC;

Αν μη τι άλλο με το που ακουμπάς το διαβατήριο πρέπει να βγεί κάποια πληροφορία. Αυτό με την φωτογραφία θα το δοκιμάσω αργότερα (όταν θα έχω το διαβατήριο στα χέρια μου στο σπίτι)

Και τα 2 προγράμματα έχω και ανοιχτά το nfc αλλά δεν κάνει τπτ

To Διαβατήριό σου είναι σίγουρα καινούριο; Από αυτά με το τσιπάκι;

A, και φοράει γνήσια μπαταρία; (το nfc είναι μέσα στην μπαταρία, με μαϊμού μπαταρίες δεν δουλεύει)

Αλέξανδρος,

Πρέπει να βάλεις και κάποια στοιχεία του διαβατηρίου για να σου δείξει αυτές τις πληροφορίες, δηλαδή αριθμό διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης και ημερομηνία λήξης. Μετά θα σου δείξει τις πληροφορίες (βάλε και το plugin που σου είπαν παραπάνω για να δεις και την φωτογραφία που έχεις στο διαβατήριο).

To Διαβατήριό σου είναι σίγουρα καινούριο; Από αυτά με το τσιπάκι;

A, και φοράει γνήσια μπαταρία; (το nfc είναι μέσα στην μπαταρία, με μαϊμού μπαταρίες δεν δουλεύει)

Το διαβατήριο ειναι 5/11 η μπαταρία που είχα ήταν μαμου.. μόλις έβαλα τη δική του όλα καλά, σε ευχαριστώ πολύ φίλε, τις πιστωτικές τις διαβάζει? δοκίμασα αλλά τπτ ίσως με κάποιο άλλο plugin?

Πρέπει να βάλεις και κάποια στοιχεία του διαβατηρίου για να σου δείξει αυτές τις πληροφορίες, δηλαδή αριθμό διαβατηρίου, ημερομηνία γέννησης και ημερομηνία λήξης. Μετά θα σου δείξει τις πληροφορίες (βάλε και το plugin που σου είπαν παραπάνω για να δεις και την φωτογραφία που έχεις στο διαβατήριο).

Το δοκίμασα και αυτό και δουλεύει μια χαρά, δεν λίγο επικίνδυνα όλα αυτά να γίνουν υποκλοπές στοιχείων?:)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων