efthimis31 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 σωστα κ μονο οταν εχω κληση,πουθενα αλλου,εννοω δεν μενει μονιμα ανοιχτο.οποτε ειναι λογικο ε? Ναι αν έχεις κλήση και το φέρεις στο αυτί σου τότε είναι λογικό να λειτουργεί το proximity sensor.. Δεν το έχω προσέξει πότε πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ναι αν έχεις κλήση και το φέρεις στο αυτί σου τότε είναι λογικό να λειτουργεί το proximity sensor.. Δεν το έχω προσέξει πότε πάντως.. οποτε δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου,σωστα?το ειδες κ στο δικο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 οποτε δεν υπαρχει προβλημα φιλε μου,σωστα?το ειδες κ στο δικο σου? Όχι εμένα μένει μόνιμα ανοιχτό ένα πολύ dim light (τόσο αχνό που μόνο σε σκοτεινό χώρο ίσως το παρατηρήσεις) στο proximity sensor και αν κάνω exit στο viber. Αυτό το δικό σου δεν το έχω παρατηρήσει.. Ίσως κάποιο από τα παιδιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Όχι εμένα μένει μόνιμα ανοιχτό ένα πολύ dim light (τόσο αχνό που μόνο σε σκοτεινό χώρο ίσως το παρατηρήσεις) στο proximity sensor και αν κάνω exit στο viber. Αυτό το δικό σου δεν το έχω παρατηρήσει.. Ίσως κάποιο από τα παιδιά? οχι,εμενα δεν μενει μονιμα ανοιχτο,αλλα μονο σε κληση,με το τελος της κλησης σβηνει κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) 1. Eίσαι με stock ROM; Γιατί εγω εχω ενα μήνυμα για κλήση που εγινε οσο φόρτιζα το τηλέφωνο ενω ήταν κλειστό και το μήνυμα είναι ως εξής: είχατε 1 κλήση "αριθμός" ημερομηνία ώρα κλήσης ..... και δίπλα απο το συννεφάκι η ώρα που έλαβα το μήνυμα. 2. Στο app που λέει gmail μπορείς να βάλεις όλα τα Gmail account σου (και μόνο gmail). Στο email μπορείς να βάλεις απο όποιο provider. Εγω προσωπικά το gmail μου το εχω βάλει στο Gmail app. 3. Στην οθόνη που θέλεις να κάνεις sceenshot, βάλε την παλάμη σου στην ακρη της οθόνης και "σύρε" την στην άλλη άκρη. 4. Xωρίς να είμαι 100% σίγουρος το iPhone, πρέπει να γράφει mp4. Οπότε ο default player θα τα παίζει. Αλλιώς δοκίμασε τις κλασσικές Android επιλογές MX Player / mVideoPlayer HD / RockPlayer Για emoticons δεν γνωρίζω κάτι, καθώς δεν πολυχρησιμοποιώ. Ελπίζω να βοήθησα ;) σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυυυυυ για την βοηθεια!!!!!!!!!!!!!! στο μηνυμα εμενα δεν μου δειχνει ωρα οταν το εχω κλειστο..:( το ανοιγω κ μου δειχνει την ωρα που το διαβασα οχι την ωρα που μου το εστειλαν ξερει καποιος αν εχει καπου ρυθμιση που αλλαζει??:(:( ******Από ομάδα Διαχείρισης: Παρακαλώ να μη γράφεις με χρώματα γιατί απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Edited September 29, 2012 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 σωστα κ μονο οταν εχω κληση,πουθενα αλλου,εννοω δεν μενει μονιμα ανοιχτο.οποτε ειναι λογικο ε? Μόλις το δοκίμασα και έτσι κάνει και σε μένα. Μάλλον αυτό είναι το φυσιολογικό! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Μόλις το δοκίμασα και έτσι κάνει και σε μένα. Μάλλον αυτό είναι το φυσιολογικό! ναι οντως το διαβασα κ αλλου,ετσι δουλευει σωστα,ησυχασα φιλαρακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) σε ευχαριστω παρα παρα παρα πολυυυυυ για την βοηθεια!!!!!!!!!!!!!! στο μηνυμα εμενα δεν μου δειχνει ωρα οταν το εχω κλειστο..:( το ανοιγω κ μου δειχνει την ωρα που το διαβασα οχι την ωρα που μου το εστειλαν ξερει καποιος αν εχει καπου ρυθμιση που αλλαζει??:(:( Συγνώμη για το διπλό ποστ είμαι από το κινητό και δύσκολα μπορώ να κανω edit. Αν κρατήσεις πατημένο το δάχτυλο πάνω στο μήνυμα, θα σου ανοίξει ένα μενού. Στα στοιχεία του μηνύματος (κάτω κάτω) έχει όλες τις πληροφορίες Edited September 30, 2012 by Superuser Μορφοποίηση Κειμένου Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 ναι οντως το διαβασα κ αλλου,ετσι δουλευει σωστα,ησυχασα φιλαρακι. Ναι έτσι κάνει μόλις το είδα κι εγώ οπότε κυριλέ όλα καλά!! Πάντως πρέπει να είσαι σε σκοτάδι για να το παρατηρήσεις, 3 μήνες το έχω και τώρα το παρατήρησα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) Συγνώμη για το διπλό ποστ είμαι από το κινητό και δύσκολα μπορώ να κανω edit. Αν κρατήσεις πατημένο το δάχτυλο πάνω στο μήνυμα, θα σου ανοίξει ένα μενού. Στα στοιχεία του μηνύματος (κάτω κάτω) έχει όλες τις πληροφορίες το δοκιμασα κ αυτο τπτ παλι δειχνει την ωρα που το διαβαζεις οταν ανοιγεις το τηλ..υπαρχει ρυθμιση καπου γι αυτο?μονο για αυτο τον λογο σκεφτομαι να το αλλαξω..:O:(:( Edited September 29, 2012 by Tyxerakias Αφαίρεση χρωμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Ναι έτσι κάνει μόλις το είδα κι εγώ οπότε κυριλέ όλα καλά!! Πάντως πρέπει να είσαι σε σκοτάδι για να το παρατηρήσεις, 3 μήνες το έχω και τώρα το παρατήρησα :p k γω φιλε μου σημερα το ειδα στο ασχετο αλλα οπωσ λεσ ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) το δοκιμασα κ αυτο τπτ παλι δειχνει την ωρα που το διαβαζεις οταν ανοιγεις το τηλ..υπαρχει ρυθμιση καπου γι αυτο?μονο για αυτο τον λογο σκεφτομαι να το αλλαξω..:O:(:( περίεργο σε μένα γράφει και πότε εστάλη και πότε ελήφθη Edited September 30, 2012 by Superuser Μορφοποίηση Κειμένου Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 περίεργο σε μένα γράφει και πότε εστάλη και πότε ελήφθη σε μενα οχι γιατι???:(:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 σε μενα οχι γιατι???:(:(:(:( εεεεε... ουπς, είχα πατήσει σε μήνυμα που έστειλα. sorry, έχεις δίκιο Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 εεεεε... ουπς, είχα πατήσει σε μήνυμα που έστειλα. sorry, έχεις δίκιο αα μα ειπα κ εγω!! κ δεν εχει επιλογη προφανως να δειχνει ε?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 αα μα ειπα κ εγω!! κ δεν εχει επιλογη προφανως να δειχνει ε?:O όσο έψαξα, τουλάχιστον στη μαμά εφαρμογή οχι. Δεν δοκιμάζεις και καμία άλλη; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 (edited) όσο έψαξα, τουλάχιστον στη μαμά εφαρμογή οχι. Δεν δοκιμάζεις και καμία άλλη; οχι..:( εγω ηθελα να το εχει στην μαμα εφαρμογη..:p βλεπω να τρωει σουτ το τηλ..:worry: κατι ακομα φτιαχνω την φωτεινοτητα στο ιντερνετ βγαινω μπαινω μετα απο λιγο κ μετα θελει παλι ρυθμιση γιατι το κανει αυτο? κ μετα στην συλλογη ενω εχω βαλει συγκεκριμενες φωτο μου εμφανιζει φωτογραφιες του fb παταω επιλογη μονο του τηλ φωτογραφιες να δειχνει κ μετα τις εμφανιζει ξανα αλλαζει αυτο? Edited September 29, 2012 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 οχι..:( εγω ηθελα να το εχει στην μαμα εφαρμογη..:p βλεπω να τρωει σουτ το τηλ..:worry: Το android γι'αυτό έχει δυνατότητα να το φέρεις στα μέτρα σου, σε αντίθεση με τα μηλόφωνα. Αν δε σ'αρέσει κάποιο πρόγραμμα ή θέλεις κάτι να κάνει που δεν το κάνει το ήδη υπάρχον, το αντικαθιστάς με κάποιο άλλο. Υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερες εφαρμογές με πολλές περισσότερες δυνατότητες από αυτές που δίνει η μαμά εφαρμογή. Και δε χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις. Η φιλοσοφία του Android είναι περισσότερο "κάντο μόνος σου όπως σ'αρέσει", παρά "σου δίνουμε ό,τι θέλουμε εμείς και μην αλλάζεις τίποτα". Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχει ο διχασμός μεταξύ Apple και υπολοίπων. Αν δεν προσαρμοστείς σ'αυτό, ίσως να μη σου ταιριάζει το Android. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisf Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 παιδια μια ερωτηση . αν περασω μεσω odin την πολωνικη 4.1.1 , μετα αν θελω να ξαναπερασω την 4.0.4 την ελληνικη μπορω η δεν μπορει να την δεχτη το τηλεφωνο . παιδια μηπως ξερει καποιος? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Το android γι'αυτό έχει δυνατότητα να το φέρεις στα μέτρα σου, σε αντίθεση με τα μηλόφωνα. Αν δε σ'αρέσει κάποιο πρόγραμμα ή θέλεις κάτι να κάνει που δεν το κάνει το ήδη υπάρχον, το αντικαθιστάς με κάποιο άλλο. Υπάρχουν ΠΟΛΥ καλύτερες εφαρμογές με πολλές περισσότερες δυνατότητες από αυτές που δίνει η μαμά εφαρμογή. Και δε χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις. Η φιλοσοφία του Android είναι περισσότερο "κάντο μόνος σου όπως σ'αρέσει", παρά "σου δίνουμε ό,τι θέλουμε εμείς και μην αλλάζεις τίποτα". Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχει ο διχασμός μεταξύ Apple και υπολοίπων. Αν δεν προσαρμοστείς σ'αυτό, ίσως να μη σου ταιριάζει το Android. δεν εχω θεμα με το Android μπορω να πω οτι με εχει βολεψει αν κ το εχω λιγες μερες κ το προτιμω μεχρι στιγμης απο iphone που το ειχα χρονια..αλλα καποια βασικα πραγματα περιμενα να τα εχει..πχ οταν εχω ωρες το τηλ κλειστο η καμια φορα κ μερες κ μου ερχονται sms κ δεν μπορω να δω ποτε μου τα εστειλαν ε ειναι εκνευριστικο..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 δεν εχω θεμα με το Android μπορω να πω οτι με εχει βολεψει αν κ το εχω λιγες μερες κ το προτιμω μεχρι στιγμης απο iphone που το ειχα χρονια..αλλα καποια βασικα πραγματα περιμενα να τα εχει..πχ οταν εχω ωρες το τηλ κλειστο η καμια φορα κ μερες κ μου ερχονται sms κ δεν μπορω να δω ποτε μου τα εστειλαν ε ειναι εκνευριστικο..:O Nαι αλλά σου έδωσαν λύση παραπάνω... το να σε εκνευρίζει το να βάλεις ένα καλύτερο πρόγραμμα επειδή κάτι εσένα σε ενοχλεί και να απαντάς όχι εγώ το θέλω απ'τη μαμά, τώρα θα το σουτάρω... σόρρυ, αλλά μάλλον έχεις θέμα με το Android. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Nαι αλλά σου έδωσαν λύση παραπάνω... το να σε εκνευρίζει το να βάλεις ένα καλύτερο πρόγραμμα επειδή κάτι εσένα σε ενοχλεί και να απαντάς όχι εγώ το θέλω απ'τη μαμά, τώρα θα το σουτάρω... σόρρυ, αλλά μάλλον έχεις θέμα με το Android. ενταξει εχεις δικιο παω πασο..:D οχι οτι εχω θεμα με τα Android οτι ειμαι υπερβολικη.. υπαρχει καποιο προγραμμα για τα μηνυματα γνωριζεις?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 ενταξει εχεις δικιο παω πασο..:D οχι οτι εχω θεμα με τα Android οτι ειμαι υπερβολικη.. υπαρχει καποιο προγραμμα για τα μηνυματα γνωριζεις?:) Τα δύο που κατά γενική ομολογία είναι τα καλύτερα είναι το Go SMS και το Handcent SMS... να σου πω την αλήθεια δεν έχω κοιτάξει αν κάνουν αυτό που θες, αλλά αν κι αυτά δεν το κάνουν, μάλλον δε γίνεται. (Τότε ναι, σούταρέ το ;)) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 :) θα τα δοκιμασω !! σε ευχαριστω πολυυυ!!!!! Το handcend SMS την έχει αυτή την δυνατότητα. Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα και επιλέξεις προβολή λεπτομερειών μηνύματος, σου γράφει και την ώρα αποστολής, καθώς και την ώρα παραλαβής του μηνύματος. Η εφαρμογή είναι πολύ καλή, πλήρως παραμετροποιήσιμη και την συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 Το handcend SMS την έχει αυτή την δυνατότητα. Αν πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα και επιλέξεις προβολή λεπτομερειών μηνύματος, σου γράφει και την ώρα αποστολής, καθώς και την ώρα παραλαβής του μηνύματος. Η εφαρμογή είναι πολύ καλή, πλήρως παραμετροποιήσιμη και την συστήνω σε όλους ανεπιφύλακτα... το κατεβασα αλλα οταν εχεις κλειστη την συσκευη κ δεις μετα τα μηνυματα δεν σου γραφει τι ωρα στο εστειλαν ουτε εκει..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts