Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

υπάρχουν 2 διαφορετικά hardware κάμερας στις παρτίδες του sgiii.

Η μια ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ είναι καλύτερη, ΑΛΛΑ κατά τη ταπεινή μου άποψη δε πρόκειται κάποιος normal χρήστης να καταλάβει διαφορά!

Τώρα αν είσαι φωτογράφος και παίζεις με τις λεπτομέρειες στο Photoshop, μπορεί να παρατηρήσεις μια κάποια διάφορα.

Αλλά ξαναλέω αυτά είναι για να γίνεται παιχνίδι...

Μπορεις να μας πεις τους κωδικους απο τα hardware και πως μπορουμε να δουμε ποιο εχουμε;;

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεις να μας πεις τους κωδικους απο τα hardware και πως μπορουμε να δουμε ποιο εχουμε;;

http://gadget-mag.com/galaxy-s3-firmware-update-for-the-camera/

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά μπορεί κάποιος που εχει Jelly beam να δοκιμάσει να ανεβάσει κάποια φωτογραφία στο Facebook? εδω και αρκετό καιρο μου βγάζει error. Μου το έκανε τόσο με custom JB αλλα και με την official που έχω τώρα.

Μόλις δοκίμασα, από την gallery και δούλεψε κανονικά. Εχω την πολωνέζικη official JB.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλημερα.Βοηθεια παιδια απο εχθες βραδυ η συσκευη μου κανει ενα κουλο πραμα εκτος αν ειναι σε ολους και οσο το εχω 3μιση μηνες δεν το ειχα παρατηρηση.

Λοιπον σταυς 2 αισθητηρες αυτους που εχει η συσκευη διπλα στην μπροστινη καμερα ο ενας αισθητηρας εχει αναψει και φενεται αισθητα κοκκινος.Τι μπορει να ειναι;

Εχει συμβει σε κανεναν αλλον;HELP...

Edited by Rospy7

Καλημέρα σε όλους. Πως μπορούμε στο κινητό να βάλουμε μια εφαρμογή στην εξωτερική SD? Όταν πάω στην διαχείριση εφαρμογών και πατάω σε μια εφαρμογή δεν μου εμφανίζει το κουμπάκι που γράφει "μετακίνηση στην SD". Αυτό μου το εμφάνιζε στο S2...

Καλημερα.Βοηθεια παιδια απο εχθες βραδυ η συσκευη μου κανει ενα κουλο πραμα εκτος αν ειναι σε ολους και οσο το εχω 3μιση μηνες δεν το ειχα παρατηρηση.

Λοιπον σταυς 2 αισθητηρες αυτους που εχει η συσκευη διπλα στην μπροστινη καμερα ο ενας αισθητηρας εχει αναψει και φενεται αισθητα κοκκινος.Τι μπορει να ειναι;

Πρωτη φορά το ακούω, Δεν φωτίζει ποτέ.

Στην πραγματικότητα δεν είναι δύο αισθητήρες, είναι ένας πομπός και ένας δέκτης. Ο πομπός εκπέμπει σε αόρατο για το μάτι φάσμα (υπέρυθρο) και εκπέμπει συνέχεια. Πιθανά κάποιο φίλτρο που έχει επάνω για να κόβει τις ορατές συχνότητες του φωτός να έχει χαλάσει, ή να έχει ζημιά γενικά ο πομπός και να έχει ανεβάσει πολύ την έντασή του, τόσο που να περνάει και στο ερυθρό φάσμα.

1) Δοκίμασες restart;

2) Εχεις πειράξει τίποτα από κρυφά μενού, ή έβαλες κάποιο πρόγραμμα που έχει να κάνει με τον αισθητήρα αυτόν;

Αν δεν επανέλθει άμεσα με restart ή hard reset, τότε πάς για σερβις.

Edit: Σε κάμερα πρέπει να φαίνεται συνέχεια αναμένο (διαβάσει τις υπέρυθρες), εσένα αναβοσβήνει. Κάτι δεν πάει καλά.

Καλημέρα σε όλους. Πως μπορούμε στο κινητό να βάλουμε μια εφαρμογή στην εξωτερική SD? Όταν πάω στην διαχείριση εφαρμογών και πατάω σε μια εφαρμογή δεν μου εμφανίζει το κουμπάκι που γράφει "μετακίνηση στην SD". Αυτό μου το εμφάνιζε στο S2...

Εχει απαντηθεί πολλές φορές, δεν γίνεται. Αυτό γιατί έχει ενωθεί όλη η εσωτερική μνήμη σε μία (από δύο που ήταν στο SII) οπότε δεν χρειάζεται.

Σε εξωτερική μνήμη δεν γίνεται ούτε στο SII (επίσημα και από όσο έχω διαβάσει εδώ, δεν το έχω για να ξέρω σίγουρα)

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Εμενα λεει ZDFE02....

Εμένα έλεγε cam fw ...03 και το απο κάτω 02 και πάτησα (κατά λάθος) την δεύτερη επιλογή και μου έγραψε ένα update και μετά έλεγαν και τα δύο 03. Τι έκανα δεν το κατάλαβα αν και το υποψιάζομαι. Τώρα επομένως εμένα λέει GDFF03.

Οι άλλες επιλογές μήπως κάνουν και αυτές κανένα update? Να τις πατήσουμε?

Όποιος ξέρει αν μας δώσει τα φώτα του.

Εμένα έλεγε cam fw ...03 και το απο κάτω 02 και πάτησα (κατά λάθος) την δεύτερη επιλογή και μου έγραψε ένα update και μετά έλεγαν και τα δύο 03. Τι έκανα δεν το κατάλαβα αν και το υποψιάζομαι. Τώρα επομένως εμένα λέει GDFF03.

Όποιος ξέρει αν μας δώσει τα φώτα του

Απλά έκανες αναβάθμιση το firmware της κάμερας..:)

Όλα καλά...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Off topic

Παιδιά όσοι δεν έχετε αγορασει κάποια εφαρμογη office ειναι ευκαιρία τώρα με την προσφορά της google για τα 25 δις downloads.

Αγόρασα για 0,25€ το OfficeSuite Pro το οποίο ειναι απο τα καλύτερα καθώς διαθέτει πολλές απο τις original δυνατότητες των MS office και συνεργάζεται με τους cloud server όπως Dropbox κλπ.

Αγόρασα επίσης 0,25 το asphalt 7, το angry birds space pro και κάποιες ακόμα εφαρμογές.

Προλάβετε :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πρωτη φορά το ακούω, Δεν φωτίζει ποτέ.

Στην πραγματικότητα δεν είναι δύο αισθητήρες, είναι ένας πομπός και ένας δέκτης. Ο πομπός εκπέμπει σε αόρατο για το μάτι φάσμα (υπέρυθρο) και εκπέμπει συνέχεια. Πιθανά κάποιο φίλτρο που έχει επάνω για να κόβει τις ορατές συχνότητες του φωτός να έχει χαλάσει, ή να έχει ζημιά γενικά ο πομπός και να έχει ανεβάσει πολύ την έντασή του, τόσο που να περνάει και στο ερυθρό φάσμα.

1) Δοκίμασες restart;

2) Εχεις πειράξει τίποτα από κρυφά μενού, ή έβαλες κάποιο πρόγραμμα που έχει να κάνει με τον αισθητήρα αυτόν;

Αν δεν επανέλθει άμεσα με restart ή hard reset, τότε πάς για σερβις.

Edit: Σε κάμερα πρέπει να φαίνεται συνέχεια αναμένο (διαβάσει τις υπέρυθρες), εσένα αναβοσβήνει. Κάτι δεν πάει καλά.

Οχι δεν αναβοσβηνει ουτε εβαλα καποια εφαρμογη για τον proximity light sensor ουτε πηγα στο κρυφο menu με *#0*#.Απλα καθεται αισθητα αναμμενο συνεχεια μολις βαζω το χερι μου γυρω του το βλεπω μεσα αισθητα αναμενο κοκκινο.Restart εκανα αμεσως αλλα τιποτα το ιδιο.Απλα ηθελα να αποφυγω το Hard reset.

Edited by Rospy7

Off topic

Παιδιά όσοι δεν έχετε αγορασει κάποια εφαρμογη office ειναι ευκαιρία τώρα με την προσφορά της google για τα 25 δις downloads.

Αγόρασα για 0,25€ το OfficeSuite Pro το οποίο ειναι απο τα καλύτερα καθώς διαθέτει πολλές απο τις original δυνατότητες των MS office και συνεργάζεται με τους cloud server όπως Dropbox κλπ.

Αγόρασα επίσης 0,25 το asphalt 7, το angry birds space pro και κάποιες ακόμα εφαρμογές.

lol

Σχεδόν τα ίδια πήρα και εγώ, εκτός από το angy birds που είχα αγοράσει το HD (από την ταμπλέτα μου). Εχει καμία διαφορά από το premium?

Αλέξανδρος,

lol

Σχεδόν τα ίδια πήρα και εγώ, εκτός από το angy birds που είχα αγοράσει το HD (από την ταμπλέτα μου). Εχει καμία διαφορά από το premium?

Δεν νομίζω να διαφέρει σε κάτι.

Εγω πήρα και το tasks αλλα δεν μου άρεσε. Έχω δωρεάν το Gtasks που ειναι καλύτερο.

Ομως πολυ καλή ειναι μια εφαρμογη για spor που αγόρασα επίσης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Off topic

lol

Δεν νομίζω να διαφέρει σε κάτι.

Εγω πήρα και το tasks αλλα δεν μου άρεσε. Έχω δωρεάν το Gtasks που ειναι καλύτερο.

Ομως πολυ καλή ειναι μια εφαρμογη για spor που αγόρασα επίσης.

Το officesuite pro το πείρα και εγώ, ελπίζω να αλλάξουν οι εφαρμογές που είναι σε προσφορά, μην είναι αυτές και τις 5 μέρες που θα παίζει το discount!

Το officesuite pro το πείρα και εγώ, ελπίζω να αλλάξουν οι εφαρμογές που είναι σε προσφορά, μην είναι αυτές και τις 5 μέρες που θα παίζει το discount!

Πέρσι που είχε αντίστοιχα προσφορές, άλλαζαν κάθε μέρα (6-7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας)

Αλέξανδρος,

Πέρσι που είχε αντίστοιχα προσφορές, άλλαζαν κάθε μέρα (6-7 το απόγευμα ώρα Ελλάδας)

Το ξέρω γι'αυτό το λέω, είχα πάρει πολύ πράμα πέρυσι ;)

Επειδή κι εγώ από το πρωί παλεύω με το ίδιο θέμα, και δοκίμασα ότι σχεδόν υπάρχει :eek:, έχω να σου πω πως η αιτία που μένει συνέχεια αναμμένος ο αισθητηρας, είναι η αναβάθμιση του viber :mad:

Δεν ξέρω αν πρόλαβες να το παρατηρήσεις αλλά αυτό προκαλεί και μεγάλο battery drain σε κατάσταση stand by..

Βέβαια όταν πηγαίνεις στις επαφές του τηλεφώνου (όχι του viber) και επιλέγεις μια, ο αισθητήρας ανάβει μέχρι να πατήσεις το back button. Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό.. ας μας πουν τα παιδιά αν συμβαίνει και σε αυτούς..

Να πω ότι φοράω την επίσημη πολωνική..

Υγ. Για να διαπιστώσετε ότι ο αισθητήρας ανάβει θα πρέπει να το δείτε σε χαμηλό φωτισμό, σχεδόν σε σκοτεινό δωμάτιο.

The sky moves on sideways

Επειδή κι εγώ από το πρωί παλεύω με το ίδιο θέμα, και δοκίμασα ότι σχεδόν υπάρχει :eek:, έχω να σου πω πως η αιτία που μένει συνέχεια αναμμένος ο αισθητηρας, είναι η αναβάθμιση του viber :mad:

Δεν ξέρω αν πρόλαβες να το παρατηρήσεις αλλά αυτό προκαλεί και μεγάλο battery drain σε κατάσταση stand by..

Βέβαια όταν πηγαίνεις στις επαφές του τηλεφώνου (όχι του viber) και επιλέγεις μια, ο αισθητήρας ανάβει μέχρι να πατήσεις το back button. Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό.. ας μας πουν τα παιδιά αν συμβαίνει και σε αυτούς..

Υγ. Για να διαπιστώσετε ότι ο αισθητήρας ανάβει θα πρέπει να το δείτε σε χαμηλό φωτισμό, σχεδόν σε σκοτεινό δωμάτιο.

Πολύ σωστά, ανάβει όταν είσαι μέσα σε μια επαφή (του τηλεφώνου) και κατά 99% είναι ο Proximity Sensor ;)

Τώρα αν τον κολλάει κάποια εφαρμογή.. αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

ΥΓ. Stock (χωρίς bloat) BLG8 / Cf-root

Πολύ σωστά, ανάβει όταν είσαι μέσα σε μια επαφή (του τηλεφώνου) και κατά 99% είναι ο Proximity Sensor ;)

Τώρα αν τον κολλάει κάποια εφαρμογή.. αλλουνού παπά ευαγγέλιο!

ΥΓ. Stock (χωρίς bloat) BLG8 / Cf-root

Ωραία, άρα είναι φυσιολογικό να συμβαίνει στις επαφές :)

Οπότε τον βρήκαμε τον ένοχο.. Mr viber? :cool:

Ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα.. Δεν σκοπεύω να μου τελειώνει η μπαταρία σε 8 ώρες για να έχω το viber.. Ήδη έφαγε σουτι..

Οντος εχθες νομιζω μου εβγαλε update το viber και την εκανα.Αν κανουμε unistall την εφαρμογη παραμενει o SENSOR αναμμενος;

Μηπως εκανες hard reset και δεν λυθηκε το προβλημα;Εμενα ειναι με ICS 4.0.4 XXBLH3 Γερμανικη συσκευη.

Off topic

Να κλείσω το οφφ σημειώνοντας ότι το asphalt είναι τζάμπα από τη Samsung για μας, για το s3. Μαζί με άλλα 2 μεγάλα παιχνίδια.

- Alex

Οντος εχθες νομιζω μου εβγαλε update το viber και την εκανα.Αν κανουμε unistall την εφαρμογη παραμενει o SENSOR αναμμενος;

Μηπως εκανες hard reset και δεν λυθηκε το προβλημα;Εμενα ειναι με ICS 4.0.4 XXBLH3 Γερμανικη συσκευη.

Απεγκατεστησε το και ο Proximity Sensor θα σβήσει.. Μην κάνεις hard reset..

Ωραία, άρα είναι φυσιολογικό να συμβαίνει στις επαφές :)

Οπότε τον βρήκαμε τον ένοχο.. Mr viber? :cool:

Ελπίζω να το φτιάξουν γρήγορα.. Δεν σκοπεύω να μου τελειώνει η μπαταρία σε 8 ώρες για να έχω το viber.. Ήδη έφαγε σουτι..

Απεγκατεστησε το και ο Proximity Sensor θα σβήσει.. Μην κάνεις hard reset..

Έχω αντικαταστήσει εδώ και καιρό το viber με Whats up messenger γιατί έχω παρατηρήσει να κάνει και άλλες ********..(και skype για φωνητικές κλήσεις)

Να κλείσω το οφφ σημειώνοντας ότι το asphalt είναι τζάμπα από τη Samsung για μας, για το s3. Μαζί με άλλα 2 μεγάλα παιχνίδια.

Πια ειναι τα αλλα δυο;;;

IPhone 15 Pro 

Το 6 είναι δωρεάν, το 7 έχει 1.23 Ευρώ. (sorry για το off topic :D)

Αλέξανδρος,