afilopou Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Στην ενημερωση σε ρωτησε να επιλεξεις χωρα?!! Πρωτη φορα το ακουω Μηπως εννοεις στις ρυθμισεις κατα το στησιμο της συσκευης? Οπως και να εχει θα πρεπει να λαβεις κανονικα την ενημερωση λογισμικου στην 4.1.1. Δοκιμασε. Οταν πας στο software update σου βγαζει ενα κειμενο αποδοχης ορων.Αν θυμαμαι καλα κατω αριστερα εχει να επιλεξεις χωρα και αντιστοιχα τροποποιειται το κειμενο των ορων Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Οταν πας στο software update σου βγαζει ενα κειμενο αποδοχης ορων.Αν θυμαμαι καλα κατω αριστερα εχει να επιλεξεις χωρα και αντιστοιχα τροποποιειται το κειμενο των ορων Α ωραία, γιατί νόμιζα πως άλλαξα το update center σε Ελλάδα.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Οταν πας στο software update σου βγαζει ενα κειμενο αποδοχης ορων.Αν θυμαμαι καλα κατω αριστερα εχει να επιλεξεις χωρα και αντιστοιχα τροποποιειται το κειμενο των ορων Εμενα ποτε δεν μου το εβγαλε και η οποια επιλογη χωρας εχει να κανει να επιλεξεις τη γλωσσα που γνωριζεις για να διαβαζεις τους ορους και δεν εχει σχεση με την αναβαθμιση Βγηκε η ενημερωση σε 4.1.1 σε συσκευες Cosmote ''Greece (Cosmote) → 4.1.1 Update Available! (25/09)'' http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S3-JellyBean-CRS Οσοι εχετε δοκιμαστε. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Νομίζω ότι δεν γίνετε να Μην μείνες ευχαριστημένος η επιτυχία είναι δεδομένη.ΚΑΛΟΡΙΖΗΚΟ. ευχαριστω πολυ φιλε μου, ετσι λεω και εγω. Χαχαχα :lol: Ηλία προσπαθώ να τεκμηριωνω αυτα που γράφω για να μην υπάρχουν αμφιβολίες. Εδω είμαστε παρά πολλοί που προερχομαστε απο iOS. Ειδικα τον τελευταίο καιρό εχουν προστεθεί αρκετοί ακόμα θα έλεγα. Το αν θα μείνεις ευχαριστημένος εξαρτάται απο σένα. Η συσκευη κατα 90% κανει πολυ καλα αυτα που υπόσχεται. Θα πρεπει λοιπόν να ανακαλύψεις πράγματα που δεν μπορούσες τόσο καιρό να κανεις και να τα αξιοποίησεις. Οχι να κολλησεις σε 2-3 που κανει καλύτερα το iOS και να πεις οτι δεν έμεινα ευχαριστημένος. Εδω θα πρεπει να ξέρεις οτι υπάρχουν λύσεις για τα πάντα. Δεν σου αρέσει το πληκτρολόγιο της Samsung? υπάρχουν αλλα 10 στο market play για να βρεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα. Το ίδιο για browser, για dialer κλπ. Ολα αυτα εχουν την δυνατότητα κυρίας χρήσης όχι σαν το iPhone που βάζεις άλλο browser και μόλις κανεις tap σ ένα link σε παει υποχρεωτικά στον safari. Θα τα μάθεις όλα αρκεί να έχεις υπομονή. ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις συμβουλες.και γω ερχομαι με σκοπο να το μαθω οχι να το πουλησω κατευθειαν.τωρα πλεον αλλαζω συσκευη καθε χρονο περιπου και θελω να το εξερευνισω καλα το s3.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Εμενα ποτε δεν μου το εβγαλε και η οποια επιλογη χωρας εχει να κανει να επιλεξεις τη γλωσσα που γνωριζεις για να διαβαζεις τους ορους και δεν εχει σχεση με την αναβαθμιση Βγηκε η ενημερωση σε 4.1.1 σε συσκευες Cosmote ''Greece (Cosmote) → 4.1.1 Update Available! (25/09)'' http://www.youmobile.org/blogs/entry/Galaxy-S3-JellyBean-CRS Οσοι εχετε δοκιμαστε. Δεν ειπα κατι διαφορετικο.Απλα θυμησα οτι εκει βγαζει επιλογη χωρας που προφανως μπερδεψε το φιλο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O_Giannakis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Με τον TW δεν μετακινείται. Αν έχεις βάλει άλλο launcher (πχ Nova, Go κλπ) ψάξε στις ρυθμίσεις του. δεν εχω βαλει καποιον launcher...απλα μολις περασα την omega 27. Πρεπει να βαλω καποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργιο smartphone και μέσα στις επιλογές μου είναι και το samsung galaxy s3. Θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις σε όσους έχετε ήδη αυτό το κινητό. Καταρχήν στο θέμα internet είναι γρήγορο ή αργεί να φορτώσει τις σελίδες? Υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα ανάμεσα σε 3g και wifi? Και τέλος είδα στο youtube διάφορα βίντεο που έκαναν test στα video που τραβάει το samsung galaxy s3 και από ότι είδα ο ήχος ήταν χαμηλής ποιότητας. Επειδή δεν ξέρω αν τα βίντεο που είδα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή ήταν ψεύτικα θα ήθελα εσείς που το έχετε να μου πείτε αν ισχύει το πρόβλημα με τον ήχο στην εγγραφή των video ή αν ήταν ένα πρόβλημα το οποίο υπήρχε και πλέον έχει λυθεί. Αν ειναι αργο η γρηγορο σε 3g η σε wifi ειναι σχετικο,για παραδειγμα οταν βρεθεις σε δυκτιο Η+ τοτε στο internet το κινητο θα πεταει, οταν εισαι σε δυκτιο Η θα ειναι πιο αργο και παει λεγοντας.Τωρα αν εχεις wifi 15Μbps και πανω θα καταλαβεις τι κανει το κινητο αυτο.Ο ηχος ειναι αρκετα δυνατος αλλα οχι τοσο ποιοτικος αλλα η ποιοτητα βιντεο ειναι HD (παρα πολυ καλη).Γενικα το κινητο αυτο δεν εχει προβληματα που αποθαρρηνουν τον αγοραστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpasketmbolistas Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Αν ειναι αργο η γρηγορο σε 3g η σε wifi ειναι σχετικο,για παραδειγμα οταν βρεθεις σε δυκτιο Η+ τοτε στο internet το κινητο θα πεταει, οταν εισαι σε δυκτιο Η θα ειναι πιο αργο και παει λεγοντας.Τωρα αν εχεις wifi 15Μbps και πανω θα καταλαβεις τι κανει το κινητο αυτο.Ο ηχος ειναι αρκετα δυνατος αλλα οχι τοσο ποιοτικος αλλα η ποιοτητα βιντεο ειναι HD (παρα πολυ καλη).Γενικα το κινητο αυτο δεν εχει προβληματα που αποθαρρηνουν τον αγοραστη. Η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερα βίντεο βλέπω με video test τόσο λιγότερο με ενοχλεί ο ήχος. Έχω μια ακόμα απορία σχετικά με το wifi. Πέρα από wifi hotspot με ελεύθερο internet μπορώ να μπαίνω και από το wifi του σπιτιού μου που είναι κλειδωμένο βάζοντας απλά τον κωδικό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Η αλήθεια είναι πως όσο περισσότερα βίντεο βλέπω με video test τόσο λιγότερο με ενοχλεί ο ήχος. Έχω μια ακόμα απορία σχετικά με το wifi. Πέρα από wifi hotspot με ελεύθερο internet μπορώ να μπαίνω και από το wifi του σπιτιού μου που είναι κλειδωμένο βάζοντας απλά τον κωδικό μου? ναι , και οπου πας σε καφε και εχει ελεθευρα δικτυα και βαλεις κωδικο το εχει στη μνημη και οταν ξαναπας αμεσως μπαινεις στο νετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Η έκδοση της κοσμοτε που λέτε παραπάνω γιατί δεν βρίσκεται στην Sam mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Η έκδοση της κοσμοτε που λέτε παραπάνω γιατί δεν βρίσκεται στην Sam mobile? Δε βρίσκονται όλα στη sammobile. Πολλές φορές έχω βάλει στην πρώτη σελίδα Ελληνικές roms που ξέχασαν να βάλουν τα παιδιά εκεί, ή δεν ήξεραν ότι βγήκαν. Δεν είναι Samsung η sammobile, δεν έχουν καμία σχέση με τη Samsung επίσημα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Δε βρίσκονται όλα στη sammobile. Πολλές φορές έχω βάλει στην πρώτη σελίδα Ελληνικές roms που ξέχασαν να βάλουν τα παιδιά εκεί, ή δεν ήξεραν ότι βγήκαν. Δεν είναι Samsung η sammobile, δεν έχουν καμία σχέση με τη Samsung επίσημα. Είχα την εντύπωση ότι ήταν επίσημο της Samsung.Που μπορούμε να κατεβάσουμε το firmware αυτό ? Επισης από την Αγγλικη blg8 μέσω Odin περναω κατευθείαν την έκδοση αυτή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Είχα την εντύπωση ότι ήταν επίσημο της Samsung.Που μπορούμε να κατεβάσουμε το firmware αυτό ? Επισης από την Αγγλικη blg8 μέσω Odin περναω κατευθείαν την έκδοση αυτή ? Δεν υπάρχει ακόμα σαν firmware ολόκληρο. Αν όντως δίνεται, βάλε την τελευταία έκδοση της cosmote από το θέμα με τα επίσημα firmwares μέσω odin, και θα το πάρεις σαν OTA update, αν το τηλεφωνό σου ήταν αρχικά cosmote. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 δεν εχω βαλει καποιον launcher...απλα μολις περασα την omega 27. Πρεπει να βαλω καποιον? Οταν θέλεις να σε βοηθήσει κάποιος καλό είναι να λές και τι φοράς στο κινητό. Εχεις βάλει launcher, κάποιον από αυτούς που δίνει ο Γιάννης με την Ωμέγα. Δεν είναι προφανώς ο μαμά TW της Samsung. Στις ρυθμίσεις του launcher (nova, apex ?), θέλει λίγο σκάλισμα, θα βρείς την επιλογή που ψάχνεις. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παίδες μια γρήγορη ερώτηση. Το πολωνικό "επίσημο" 4.1.1 το φοράμε απευθείας ακολουθώντας τον οδηγό με ODIN? Xρειάζεται κάτι άλλο? π.χ να βάλουμε EUR κλπ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Παίδες μια γρήγορη ερώτηση. Το πολωνικό "επίσημο" 4.1.1 το φοράμε απευθείας ακολουθώντας τον οδηγό με ODIN? Xρειάζεται κάτι άλλο? π.χ να βάλουμε EUR κλπ? Ευχαριστώ. Όχι δε χρειάζεται τίποτα. Και δε γίνεται να βάλεις EUR. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Όχι δε χρειάζεται τίποτα. Και δε γίνεται να βάλεις EUR. Έχω φορέσει το πολωνικό επίσημο firmware κι έχω αλλάξει CSC σε EUR. Τι εννοείς δε γίνεται; Γενικά πάντως είναι ανούσιο να αλλάζουμε CSC. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Έχω φορέσει το πολωνικό επίσημο firmware κι έχω αλλάξει CSC σε EUR. Τι εννοείς δε γίνεται; Ώπα κάτσε, τι csc έχει το πολωνικό; To OXF περιέχει τώρα και Ελλάδα? Αν ναι sorry, δεν το ήξερα αυτό, σε προηγούμενα μοντέλα δεν ίσχυε. Ποια csc έχει μέσα δηλαδή; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ώπα κάτσε, τι csc έχει το πολωνικό; To OXF περιέχει τώρα και Ελλάδα? Αν ναι sorry, δεν το ήξερα αυτό, σε προηγούμενα μοντέλα δεν ίσχυε. Ποια csc έχει μέσα δηλαδή; Θα σε γελάσω πιο είχε default μιας και το άλλαξα αμέσως μετά την εγκατάσταση σε EUR. Πάντως έχει αρκετά μέσα. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Θα σε γελάσω πιο είχε default μιας και το άλλαξα αμέσως μετά την εγκατάσταση σε EUR. Πάντως έχει αρκετά μέσα. Ηλία τι βλέπεις με το Πολωνικό firmware? Είναι σαν κάθε άλλο leaked firmware ή εμπεριέχει καμιά αλλαγή? Εγώ έχω μείνει ακόμα στην δικιά σου, δεν το κουνάω ρούπι από 'δω!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Πάω να το "Φορέσω", αν κολλήσω θα ενημερώσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Ηλία τι βλέπεις με το Πολωνικό firmware? Είναι σαν κάθε άλλο leaked firmware ή εμπεριέχει καμιά αλλαγή? Εγώ έχω μείνει ακόμα στην δικιά σου, δεν το κουνάω ρούπι από 'δω!!! :D Διαφορές δεν υπάρχουν Ευθύμη.Οπτικές σίγουρα.Τώρα αν κρύβεται κάτι άλλο μέσα που δε μπορεί να φανεί εξ αρχής, δε το ξέρω ακόμα. Πάντως θα παραμείνω στην άποψη που είχα εκφράσει πριν κάποιες μέρες. Stock rooted odex, πιο γρήγορη/σταθερή (έστω και στα σημεία) από τις custom ROM. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Διαφορές δεν υπάρχουν Ευθύμη.Οπτικές σίγουρα.Τώρα αν κρύβεται κάτι άλλο μέσα που δε μπορεί να φανεί εξ αρχής, δε το ξέρω ακόμα. Πάντως θα παραμείνω στην άποψη που είχα εκφράσει πριν κάποιες μέρες. Stock rooted odex, πιο γρήγορη/σταθερή (έστω και στα σημεία) από τις custom ROM. Το root γίνεται όπως πάντα; δεν έχει αλλάξει εκεί κάτι; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 Το root γίνεται όπως πάντα; δεν έχει αλλάξει εκεί κάτι; Δεν έχει αλλάξει η διαδικασία root..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 ρε παιδια εγω εχω cosmote αγορασμένο απο Γερμανο αλλα δεν μου βγαζει το update γιατι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts