Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest maklovinsam
Καλά νέα για το δικό μου (DBT).

από ότι βλέπω έχουν βγεί ήδη για τρείς χώρες!

τι εννοεις φιλε DBT?γερμανικο ειναι κ μενα απο birdphone,δεν γνωριζω κατι περισσοτερο.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολυ καλά νέα αυτα με την 4.1 για τη γερμανική Rom να προλάβουμε να το χαρουμε πριν φύγουμε για άλλες πολιτειες οπως και ο Νικος παραπανω και βρεθεί παιδι που θα το χαρεί ολοκληρωτικά το κινητουλι :p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

τι εννοεις φιλε DBT?γερμανικο ειναι κ μενα απο birdphone,δεν γνωριζω κατι περισσοτερο.

ναι unbranded γερμανικο

θα το δεις πατωντας *#1234#

το csc θα ειναι λογικα Ι9300DBTxxxx αν ειναι γερμανικο unbranded

Guest maklovinsam
ναι unbranded γερμανικο

θα το δεις πατωντας *#1234#

το csc θα ειναι λογικα Ι9300DBTxxxx αν ειναι γερμανικο unbranded

Μου ειπανε απο το birdphone οτι η συσκευη ειναι ελευθερη,μολις παω σπιτι θα το δω.

Καλησπερα.Για να δουμε και μενα DBT ειναι Γερμανικο αλλα μεχρι στιγμης οσες αναβαθμισεις εχουν βγει τελευταιοι τις περνουμε.

Καλησπερα.Για να δουμε και μενα DBT ειναι Γερμανικο αλλα μεχρι στιγμης οσες αναβαθμισεις εχουν βγει τελευταιοι τις περνουμε.

Και ανακαζόμουνα να τις περάσω μόνο μου κάθε φορά...

Μόλις κατέβασα την rom από sammobile και διάβασα τα παραπάνω. Θα του δώσω μια δυο μέρες πριν την περάσω.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδιά πολλα κρασαρίσματα στον browser. Εκανα επαναφορά έργ. ρυθμίσεων γιατι δεν ειχα κανει wipe και επιχείρησα πάλι πριν στησω την συσκευη, στην ίδια σελίδα συγκεκριμένα στο insomnia.gr

Δεν σκρολαρει και κρασαρει μετα απο λίγο. Σε άλλες σελίδες δεν μου το εχει κάνει μέχρι στιγμής, έχετε ακούσει κάτι σχετικά?

Οπου αλλού δοκίμασα δεν είχα προβλημα. Μόνο σε μια σελίδα μου εξαφάνισε το κείμενο. Αλλα με refresh επανηλθε.

Μπορεί κάποιος που εχει οποιαδήποτε JB να δοκιμάσει το http://www.insomnia.gr ?

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπορεί κάποιος που εχει οποιαδήποτε JB να δοκιμάσει το http://www.isomnia.gr ?

Κώστα με omega 26 δεν μου την ανοίγει ούτε ο stock ούτε ο chrome (Web Page not available).

Μάκης

Κώστα με omega 26 δεν μου την ανοίγει ούτε ο stock ούτε ο chrome (Web Page not available).

Μάλλον εχει προβλημα η σελίδα. Δεν πειράζει έπρεπε να κάνω wipe έτσι κι αλλιώς.

Ηδη τελείωσα το στήσιμο.

Edit

Δεν σου άνοιγε γιατί κατα λάθος έγραψα στο link isomnia και όχι insomnia.

Με τον opera ανοίγει κανονικα πάντως και δεν κρασαρει. Ο official συνεχίζει μόλις μπαίνω σ αυτή την σελίδα τα κρασαρίσματα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλα ειναι σοβαροι εκει στην samsung?? Ετοιμαζουνε νεο γαλαξια με μεγαλυτερη ram?? Εμεις δηλαδη τι ειμασταν που το πηραμε με ενα giga πειραματοζωα?? Εχει ανακοινωθει αυτο το μοντελο για ευρωπη???

αυτο ρωταγα και εγω πριν μερικες σελιδες

μεγαλη ασεβεια προς τον καταναλωτη, κατι τετοια ειναι που με φοβιζουν ν αλλαξω εταιρια μετα απο 5 χρονια

αντε να σκασεις 700 τα χριστουγεννα και μετα απο 4 μηνες να βγει το σ4 το οποιο να ειναι εντελως διαφορετικο εξωτερικα και λειτουργικα.

αν ειχε κατι καλο η απλ ειναι οτι δεν σ εκανε να μετανιωνεις για την αγορα του κινητου σου μολις εβγαινε το επομενο, φροντιζε ανα 2 γενιες να υπαρχουν μεγαλες αλλαγες, και οχι σε μια γενια.

πανω που εχω μπει σε διαδικασια αγορας..παλι φρενο και ψαξιμο να δουμε αν θα ερθει ελλαδα αυτο το μοντελο

Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Παιδιά πολλα κρασαρίσματα στον browser. Εκανα επαναφορά έργ. ρυθμίσεων γιατι δεν ειχα κανει wipe και επιχείρησα πάλι πριν στησω την συσκευη, στην ίδια σελίδα συγκεκριμένα στο insomnia.gr

Δεν σκρολαρει και κρασαρει μετα απο λίγο. Σε άλλες σελίδες δεν μου το εχει κάνει μέχρι στιγμής, έχετε ακούσει κάτι σχετικά?

Οπου αλλού δοκίμασα δεν είχα προβλημα. Μόνο σε μια σελίδα μου εξαφάνισε το κείμενο. Αλλα με refresh επανηλθε.

Φυσικά δεν ανοίγει, είναι λάθος.

Το http://www.insomnia.gr ανοίγει κανονικά και σε mobile και κανονικά και με μαμά και με chrome σε μένα με.ω26.1

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Με την επίσημη πολωνική Cashάρει κι εμένα.. Ότι ακριβώς συνέβαινε και με τις leaked. Βέβαια με τον opera την ανοίγει μια χαρά...

Πάντως ούτε το bug με το led δεν αξιώθηκαν να λύσουν...

Προς το παρόν δεν παρατήρησα καμιά διαφορά με την dli8..

The sky moves on sideways

i9300eurblh1 τι ακριβως ειναι το δικο μου?

Νομίζω unbranded ελληνικό.

Παιδιά κάτι συμβαίνει με το insomnia.

Με ics/ω26 στο s3 κολλούσε για λίγο (σε καθε σελίδα/refresh) και στο S ακομα δεν πάει καλά.

(full site/stock browser σε κάθε περίπτωση)

Άλλη μια φωτογραφία.

Πάνω με φλας, στην μέση νορμάλ και κάτω με νυχτερινή ρύθμιση.

http://img507.imageshack.us/img507/2130/photostrip201209251.jpg

Συμβουλές:

Κάντε εξάσκηση στο κράτημα για σταθερότητα. Δεν είναι δύσκολο. Κρατάτε την συσκευή με τα δύο χέρια.

Την ώρα που πατάτε να εχετε τους αγκωνες ακουμπισμενους στο στηθος για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Έκανα πολλές δοκιμες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τελικά φαίνεται ότι δεν είχε να κάνει με "κακή" καμερα αλλά με τους drivers.Οι φώτος ειναι πάρα πολύ καλές.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

αυτο ρωταγα και εγω πριν μερικες σελιδες

μεγαλη ασεβεια προς τον καταναλωτη, κατι τετοια ειναι που με φοβιζουν ν αλλαξω εταιρια μετα απο 5 χρονια

αντε να σκασεις 700 τα χριστουγεννα και μετα απο 4 μηνες να βγει το σ4 το οποιο να ειναι εντελως διαφορετικο εξωτερικα και λειτουργικα.

αν ειχε κατι καλο η απλ ειναι οτι δεν σ εκανε να μετανιωνεις για την αγορα του κινητου σου μολις εβγαινε το επομενο, φροντιζε ανα 2 γενιες να υπαρχουν μεγαλες αλλαγες, και οχι σε μια γενια.

πανω που εχω μπει σε διαδικασια αγορας..παλι φρενο και ψαξιμο να δουμε αν θα ερθει ελλαδα αυτο το μοντελο

H Nokia που κάποτε μεσουρανούσε άλλαζε τα μοντέλα σαν τα πουκάμισα.

Είναι διαφορετικές στρατηγικές, η μία (Samsung) θέλει πάντα να έχει το κορυφαίο (ή από τα κορυφαία) κινητό στην αγορά για να ανεβάσει το brand name της. H apple από την άλλη έχοντάς το ήδη πετύχει προσπαθεί να μεγιστοποιήσει τα κέρδη της.

Δεν είναι κάτι που δεν ξέρουμε ότι θα γίνει, στο SII πχ είχε βγεί έκδοση με καλύτερη οθόνη.

Στην πράξη δεν αντικαθιστά το SIII με κάποιο άλλο, άλλες εκδόσεις για άλλες αγορές βγάζει (LTE). Και ναι το LTE θέλει παραπάνω μνήμη για να δουλέψει σωστά και θέλει και περισσότερη ενέργεια. Θα αδειάζει σε λίγες ώρες μέσα, καμία σχέση με το 3G.

Εγώ δεν μετανιώνω στιγμή που το πήρα, θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ το κινητό μου όσο μπορώ, με καλύπτει κατά 90% και το υπόλοιπο 10% δεν έχει να κάνει με μνήμη. (Οθόνη στον ήλιο, redraw home screen)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Παιδια οσοι εβαλαν την πολωνικη rom το led ειδοποιησεων ειναι εξισου πολυ δυνατα τα χρωματα η' οπως διαβασα παραπανω..... δεν ?:worry:

Παιδια οσοι εβαλαν την πολωνικη rom το led ειδοποιησεων ειναι εξισου πολυ δυνατα τα χρωματα η' οπως διαβασα παραπανω..... δεν ?:worry:

Ειναι δυνατό όσο πρεπει κατα την γνώμη μου. Πριν με τις ics μ ενοχλούσε αφάνταστα που ηταν υπερβολικά φωτεινό με αποτέλεσμα να διαθλαται το φως γύρω απο την οπη και να φαίνεται άσχημα κάτω απο το λευκο frame.

Απο λογική απόσταση αποκλείεται να μην το δει κάποιος.

Στο αυτοκίνητο επίσης διακρίνεται άνετα ακόμα και με ηλιο οταν ειναι η συσκευη σε βαση στο μπαμπριζ.

Τελικά φαίνεται ότι δεν είχε να κάνει με "κακή" καμερα αλλά με τους drivers.Οι φώτος ειναι πάρα πολύ καλές.

Σίγουρα υπάρχει μια βελτίωση όχι όμως εξωπραγματικη.

Έχω αφήσει τις ics απο τις πρώτες σταθερές leaked. To βέβαιο ειναι οτι το HDR κανει καλύτερα την δουλειά του. Την επιλογή "νύχτα" δεν την είχα δοκιμάσει πριν για να ξέρω. Την φοβόμουν γιατί απαιτεί σταθερό κρατημα της συσκευής. Ομως μετα απο τόσες δοκιμές διαπίστωσα οτι δεν ειναι τόσο δύσκολο.

Εννοείται οτι απαιτεί εντελώς ακίνητα πλάνα. Δηλαδή δεν μπορείς να πετύχεις σωστο αποτέλεσμα αν θελήσεις να βγάλεις ένα παιδάκι που κουνιέται συνεχώς.

Εκεί θα χρησιμοποιήσεις φλας. Αλλωστε σε τόσο κοντινές αποστάσεις το φλας αποδίδει καλύτερα.

Το "νύχτα" θα το χρησιμοποιήσεις για να βγάλεις φωτο σε εξωτερικούς χώρους με λιγοστό φως η σ ένα club.

Edited by Te_salat

Στη καμερα και στη ρυθμιση μετρηση ποια απο τις τρεις επιλογες ειναι καλυτερη να βαλουμε????

IPhone 15 Pro 

Κατά την φόρτιση π.χ. που το led είναι κόκκινο, σε ακαθοριστες φάσεις ανάβει αμυδρά, σε άλλες πάλι έντονα. Αυτο ποτε δεν συνεβαινε στην ics..

Κατάλαβα όπως και ειπώθηκε από το Κώστα παραπάνω δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την ics που εμένα με είχε βολέψει και μου άρεσε η φωτεινότητα του και θα μου κακοφανει αρκετά.

Ελπίζω σε σύντομο bugfix από Samsung.

Τουλάχιστον το WiFi είναι στο ίδιο επίπεδο έτσι?

Κατάλαβα όπως και ειπώθηκε από το Κώστα παραπάνω δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την ics που εμένα με είχε βολέψει και μου άρεσε η φωτεινότητα του και θα μου κακοφανει αρκετά.

Ελπίζω σε σύντομο bugfix από Samsung.

Τουλάχιστον το WiFi είναι στο ίδιο επίπεδο έτσι?

Το wifi σίγουρα είναι σε καλύτερα επίπεδα στην official jb, το σήμα(wifi) εμφανίζεται πιο δυνατό (κατά μία ή και 2 γραμμές) και η ένδειξη ανταποκρινεται στην πραγματικότητα .. Εκει έχουμε αισθητή βελτίωση!

παιδια καλησπερα πως μπορουμε να καταλαβουμε αν το κινητο μας ειναι unlock ? εμενα π.χ. εχει csc i9300OXFBLH1 ap i9300OXXBLH1 και cp i9300XXLH1