Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest maklovinsam
καλησπερας σας παιδια,στις ρυθμισεις μπαινω εκει που λεει "μπαταρια" κ το πρωτο που λεει "αναμονη" μθ βγαζει το μεγαλυτερο νουμερο επι τησ% ενω εχω φουλ σημα συνεχεια,τι ακριβως γινεται?σας ευχαριστω.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερας σας παιδια,στις ρυθμισεις μπαινω εκει που λεει "μπαταρια" κ το πρωτο που λεει "αναμονη" μθ βγαζει το μεγαλυτερο νουμερο επι τησ% ενω εχω φουλ σημα συνεχεια,τι ακριβως γινεται?σας ευχαριστω.

Σε ποιο firmware είσαι; Νομίζω ότι τελευταία επίσημα έχει διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, που όντως υπήρχε παλαιότερα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Guest maklovinsam

φιλε μου δεν γνωριζω που ακριβως το βλεπεις,το τηλ ειναι γερμανικο το εχω μια βδομαδα αλλα δεν εχω παρει καμια αναβαθμιση.

Σε ποιο firmware είσαι; Νομίζω ότι τελευταία επίσημα έχει διορθωθεί αυτό το πρόβλημα, που όντως υπήρχε παλαιότερα.

αυτη εχω φιλε ι9300xxlh1 αλλα οταν παταω αναβαθμιση μου λεει ενημερωμενο

Edited by maklovinsam
4

αυτη εχω φιλε ι9300xxlh1 αλλα οταν παταω αναβαθμιση μου λεει ενημερωμενο

Είναι γνωστό το προβλημα αυτό με όλες τις ICS .Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί είναι να γίνεις ρουτ και να φλασαρεις το αντίστοιχο φιξ

Αγόρασα το κινητό το απόγευμα. Πριν είχα το sensation HTC. Το πρώτο που βλέπω και δεν ξέρω πως το διορθώνω είναι ότι έχει διαφορετική Ώρα πάνω δεξιά από ότι το widget. Πως το διορθώνω αυτό?

λεω να κανω το μεγαλο βημα,μετα απο 5 χρονια iphone, γνωριζει κανεις ποτε θα κυκλοφορησουν στην Ελλαδα τα νεα χρωματα? ειδικα το ασημενιο?
Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3

Καλησπερα. Το airview με το S-PEN ή το quick commands του note 2 παιζει να ειναι συμβατα το s3;;;

Όχι επίσημα... Ανεπίσημα κάτι θα βγει

:)

λεω να κανω το μεγαλο βημα,μετα απο 5 χρονια iphone, γνωριζει κανεις ποτε θα κυκλοφορησουν στην Ελλαδα τα νεα χρωματα? ειδικα το ασημενιο?

Να το κανείς. Κι εγω απο το 07 είχα σαν βασικό iPhone και τώρα πια S3. Όσο για τα χρώματα, το κόκκινο είναι ήδη σε κάποια καταστήματα. Προφανώς σύντομα και τα υπόλοιπα. Δες στο skroutz ποιοι έχουν ετοιμοπαραδοτο κόκκινο και ρώτησε τους για τα υπόλοιπα.

Καλησπερα και απο μενα. Η ρυθμιση για μηνυματα με 160 χαρακτηρες? Ευχαριστω εκ των προτερων...

Καλησπερα και απο μενα. Η ρυθμιση για μηνυματα με 160 χαρακτηρες? Ευχαριστω εκ των προτερων...

μηνύματα-ρυθμίσεις-λειτουργία εισαγωγής ------> Αλφάβητο gsm

Samsung galaxy s21+

μηνύματα-ρυθμίσεις-λειτουργία εισαγωγής ------> Αλφάβητο gsm

Για το sms go πως γινεται?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αγόρασα το κινητό το απόγευμα. Πριν είχα το sensation HTC. Το πρώτο που βλέπω και δεν ξέρω πως το διορθώνω είναι ότι έχει διαφορετική Ώρα πάνω δεξιά από ότι το widget. Πως το διορθώνω αυτό?

Το widget δίνει την τοπική ώρα, στο notification bar δείχνει την ώρα που έχεις ορίσει εσύ.

Από τις ρυθμίσεις ώρας σβήσε την αυτόματη ενημέρωση, ρύθμισέ το σε time zone της Ελλάδας (ή της όποιας χώρας είσαι) και μετά ρύθμισε την σωστή ώρα (αν χρειάζεται).

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Για το sms go πως γινεται?

Για Go SMS. Settings > Send Settings > Τικ στο Enable Locale support > Επιλέγεις από κάτω ελληνικά.

To κουλο με το δικο μου ειναι οτι οταν το βαλω σε συγκεκριμενο μερος στο σπιτι, συνεχιζεται το να μενει ο φωτισμος ανοιχτος. Ρωτησα στη Smartec ρωτησα στη Samsung δεν ξερουν τιποτα. Σιγουρα κατι παιζει με το Smart Stay και τον φωτισμο στο συγκεκριμενο σημειο. Φυσικα εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...

To κουλο με το δικο μου ειναι οτι οταν το βαλω σε συγκεκριμενο μερος στο σπιτι, συνεχιζεται το να μενει ο φωτισμος ανοιχτος. Ρωτησα στη Smartec ρωτησα στη Samsung δεν ξερουν τιποτα. Σιγουρα κατι παιζει με το Smart Stay και τον φωτισμο στο συγκεκριμενο σημειο. Φυσικα εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...

Αν κλείσεις το smart stay δηλαδή ο φωτισμός σου κλείνει?

Αν κλείσεις το smart stay δηλαδή ο φωτισμός σου κλείνει?

Ναι... Φυσικα ολα αυτα χωρις να το κοιταω. Δεν νομιζω να ειναι προβλημα του δικοιυ μου. Πρεπει να το εχουν και αλλοι απλα δεν το εχουν παρατηρησει η εχουν διαφορετικο φωτισμο...

Ναι... Φυσικα ολα αυτα χωρις να το κοιταω. Δεν νομιζω να ειναι προβλημα του δικοιυ μου. Πρεπει να το εχουν και αλλοι απλα δεν το εχουν παρατηρησει η εχουν διαφορετικο φωτισμο...

Έχει ακουστεί από αρκετούς... Έχει θεματάκια το smart stay...

Έχει ακουστεί από αρκετούς... Έχει θεματάκια το smart stay...

Έχει αναφερθει και απο αλλους οτι μενει ανοιχτος ο φωτισμος χωρις να το κοιταμε?

Καλησπερα! Πηρα μια ωραια καρτουλα 32 GB, και αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω ειναι πως μπορω να κανω την εγκατασταση των εφαρμογων στην καρτα sd και οχι στην μνημη του τηλεφωνου. Γινεται?

[QUOεμalassi;4299252]Έχει αναφερθει και απο αλλους οτι μενει ανοιχτος ο φωτισμος χωρις να το κοιταμε?

Και εμένα το κάνει όταν μπει μπροστά από την οθόνη στο σπίτι και έχω τέρμα φωτεινότητα, ή κάτι τέτοιο. Ξέρω ότι έχει να κάνει με την οθόνη αλλά δεν είμαι σίγουρος για την φωτεινότητα.

Αλέξανδρος

Κανένας που να γνωρίζει πως θα κάνω swap τις μνήμες?έχω τερματίσει τι μνήμη του κινητού.

Φωτογραφία την οθόνη πως την τραβάμε? Γίνετε?

Μέσα από το μενού ρυθμίσεις τσέκαρε την επιλογή κίνηση παλάμης για λήψη φωτογραφίας.

Κατόπιν στην οθόνη που επιθυμείς πέρασε το χέρι σου από πάνω και θα τραβήξει screen shot. Θέλει μερικές δοκιμές μέχρι να το πετύχεις.

Εναλλακτικά δοκίμασε να πατήσεις ταυτόχρονα volup + power + κεντρικό πλήκτρο

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Μέσα από το μενού ρυθμίσεις τσέκαρε την επιλογή κίνηση παλάμης για λήψη φωτογραφίας.

Κατόπιν στην οθόνη που επιθυμείς πέρασε το χέρι σου από πάνω και θα τραβήξει screen shot. Θέλει μερικές δοκιμές μέχρι να το πετύχεις.

Εναλλακτικά δοκίμασε να πατήσεις ταυτόχρονα volup + power + κεντρικό πλήκτρο

Αυτό με την παλάμη δεν το καταφέρνω αν και έχω τσεκάρει την ανάλογη επιλογή. Δεν το κάνω σωστά? πως περνάς το χέρι απο πάνω, δεν κάνει τίποτε. Την ακουμπάς την οθόνη? δεν την ακουμπάς? σε τι απόσταση απο την οθόνη?

Με τα κουμπιά οκ το έκανα