afilopou Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 Screenshot από παιχνίδι δεν μπορώ να πάρω? Home+power ταυτοχρονα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisanis88 Δημ. September 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2012 καλησπερα παιδια,εχω το εξης προβλημα, οταν μου ερχεται ενα μηνυμα και το διαβαζω στην συνεχεια συνεχιζει να φαινεται οτι εχω μηνυμα φαινεται δηλαδη το 1 επανω στα μηνυματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 καλησπερα παιδια,εχω το εξης προβλημα, οταν μου ερχεται ενα μηνυμα και το διαβαζω στην συνεχεια συνεχιζει να φαινεται οτι εχω μηνυμα φαινεται δηλαδη το 1 επανω στα μηνυματα διαβασε το μεσα απο τα μυνηματα ξανα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisanis88 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παλι δεν φευγει.θελει reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παλι δεν φευγει.θελει reset. Δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουργιο θεμα.Γραφεις σε ενα απο τα θεματα που ηδη υπαρχουν(πχ Επισημο Galaxy SIII). Πηγαινε settings-applications manager πηγαινε στην καρτελα All και βρες το Messaging.Πατα επανω του και κανε clear data και αν ειναι και ενεργο το clear cache πατα και αυτο.Κανε reboot και δες αν συνεχιζεις να εχεις το 1 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 έχει περάσει κανείς jb?το κινητό μου φοράει εδώ και καμία εβδομάδα την 4.1.1 κανονικά μέσω Odin (μέσω ενός φίλου που σκαμπάζει από αυτά και την βρήκε)... official firm χωρίς να το έχω "πειράξει" το τηλέφωνο... το μόνο που με ενδιαφέρει άμεσα είναι να μπορώ να πετάξω από το τηλέφωνο κάποιες άχρηστες custom εφαρμογές που έχει μέσα... Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 έχει περάσει κανείς jb?το κινητό μου φοράει εδώ και καμία εβδομάδα την 4.1.1 κανονικά μέσω Odin (μέσω ενός φίλου που σκαμπάζει από αυτά και την βρήκε)... official firm χωρίς να το έχω "πειράξει" το τηλέφωνο... το μόνο που με ενδιαφέρει άμεσα είναι να μπορώ να πετάξω από το τηλέφωνο κάποιες άχρηστες custom εφαρμογές που έχει μέσα... Καλημερα. Αυτήν την ερώτηση δεν την κάνουν εδώ :lol: Πάνω απ τους μισούς εδώ μέσα είμαστε αρκετό καιρό Beta testers τις μαμά Sammy:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Καλημερα. Αυτήν την ερώτηση δεν την κάνουν εδώ :lol: Πάνω απ τους μισούς εδώ μέσα είμαστε αρκετό καιρό Beta testers τις μαμά Sammy:lol: Καλή μας μέρα κιόλας!! αυτό το σενάριο δεν μου ειπώθηκε... :cry: :blink: δεν θα το δοκίμαζα... θα πήγαινα κατευθείαν για κάποιο άλλο firm... να ρωτήσω ρε παιδιά?εκείνος ο οδηγός που βρισκόταν στα banners πάνω πάνω στην πρώτη σελίδα που τον βρίσκω?με τα βήματα μέσω Odin? Edited September 18, 2012 by DrGus Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 έχει περάσει κανείς jb?το κινητό μου φοράει εδώ και καμία εβδομάδα την 4.1.1 κανονικά μέσω Odin (μέσω ενός φίλου που σκαμπάζει από αυτά και την βρήκε)... official firm χωρίς να το έχω "πειράξει" το τηλέφωνο... το μόνο που με ενδιαφέρει άμεσα είναι να μπορώ να πετάξω από το τηλέφωνο κάποιες άχρηστες custom εφαρμογές που έχει μέσα... Όντως οι περισσότεροι εδώ είμαστε με "πειραγμένες jb" εδώ και καιρό και έχουμε δοκιμάσει τα πάντα. Για να μπορέσεις να σβύσεις μαμά εφαρμογές θα πρέπει να κάνεις root. Να πάρεις δηλαδή τον έλεγχο του κινητού εξ'ολοκλήρου. Έτσι όμως χάνεις την εγγύηση (βεβαίως μπορείς ανα πάσα στιγμή να γίνεις unroot και να είσαι οκ) Υπάρχει οδηγός πως γίνεται root εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629 Αφού γίνεις root μπορείς να κατεβάσεις κάποιο προγραμματάκι που όπως το Uninstaller Pro και να βγάλεις οτιδήποτε θέλεις. Αν λοιπόν μπεις στο τρυπάκι αυτό απο την αρχή,εγώ στο λέω,σε καμιά βδομάδα θα καταλήξεις και'συ με κάποια Custom έκδοση Omega πχ ή Wannam και δεν θα ξαναπας σε μαμα. Τα πέρασα πριν 2 μήνες που μπήκα στο κόσμο του Android.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Τι *****, λες να χω αλλη εκδοση? Εγω εχω !1. Νεο παραθυρο, 2. Προσθηκη σελιδοδεικτη, 3. Προσθ. συντ. στην Αρχικη, 4. Κοινη χρηση σελιδας, 5. Ευρ. σε σελιδα, 6. Προβολη επιφανειας ε..., 7. Αποθηκευση και αναγνωση, 8. Ληψεις, 9. Εκτυπωση, 10. Ρυθμισεις αυτα δεν εχει κατι αλλο Για δοκίμασε και κάτι ακόμα, Πήγαινε ρυθμίσεις (όχι του browser αλλά τις γενικές ρυθμίσεις τις συσκευής) - εξοικονόμηση ενέργειας και απενεργοποίησε το "χρώμα φόντου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μια ερώτηση :) : Στην εφαρμογή του mail (OXI την gmail) έχω συνδέσει 4 ΡΟΡ3 λογαριασμούς. Μετά από 1-2 μέρες (δεν το έχω προσέξει ακριβώς) σβήνει μόνο του τα mails που έχουν αναγνωσθεί. Δεν βλέπω κάποια ρύθμιση για να κάνει η να μην κάνει αυτή την αυτόματη διαγραφή...έχεις κανείς άποψη; Είναι μήπως κάποιο "γνωστό" θέμα; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μια ερώτηση :) : Στην εφαρμογή του mail (OXI την gmail) έχω συνδέσει 4 ΡΟΡ3 λογαριασμούς. Μετά από 1-2 μέρες (δεν το έχω προσέξει ακριβώς) σβήνει μόνο του τα mails που έχουν αναγνωσθεί. Δεν βλέπω κάποια ρύθμιση για να κάνει η να μην κάνει αυτή την αυτόματη διαγραφή...έχεις κανείς άποψη; Είναι μήπως κάποιο "γνωστό" θέμα; :!: Θα πας στις ρυθμίσεις του κάθε email λογαριασμού και στην επιλογή "Πρόσφατα μηνύματα" θα επιλέξεις "Σύνολο" Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ευχαριστώ το είχα στα 25 και το ρύθμισα όπως είπες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Να πώ και γω μια απορία για κάτι που δεν έχω καταφέρει να διορθώσω.. Θέλω να κάνω sync τα google ημερολόγια μου 1 χρόνο πίσω και δεν έχω βρεί κάπου επιλογή.. Έχει βρει άκρη κάποιος απο εσάς ? Μου κάνει sync 2μήνες πριν περίπου αλλά θέλω να τα έχω όλα. Είναι εργαλείο δουλειάς. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Να πώ και γω μια απορία για κάτι που δεν έχω καταφέρει να διορθώσω.. Θέλω να κάνω sync τα google ημερολόγια μου 1 χρόνο πίσω και δεν έχω βρεί κάπου επιλογή.. Έχει βρει άκρη κάποιος απο εσάς ? Μου κάνει sync 2μήνες πριν περίπου αλλά θέλω να τα έχω όλα. Είναι εργαλείο δουλειάς. Έχετε να προτείνετε κάποια λύση ? Ενοχλητικό bug του Google Calendar (όχι του τηλεφώνου) και διορθώνεται ως εξής: Κάνεις Login στο gmail σου, πας στο Calendar, μετά στο Calendar settings (δεξιά στο γρανάζι) και διαλέγεις την 2η καρτέλα (Calendars). Εκεί πατάς export Calendars και σου δίνει σε ένα .zip. Μέσα στο .zip έχει ένα αρχείο .ics. Το κάνεις unzip και το κάνεις import (στην ίδια καρτέλα με το export που έκανε πριν) διαλέγοντας το ημερολόγιο που θέλεις να πάει (αν έχεις πάνω από ένα αντίστοιχα). Δεν θα σου δημιουργήσει διπλότυπες έγραφες στο ημερολόγιο, θα σου κάνει refresh το modified date από τα events σου και ως αποτέλεσμα θα στα συγχρονίσει κανονικά. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ενοχλητικό bug του Google Calendar (όχι του τηλεφώνου) και διορθώνεται ως εξής: Κάνεις Login στο gmail σου, πας στο Calendar, μετά στο Calendar settings (δεξιά στο γρανάζι) και διαλέγεις την 2η καρτέλα (Calendars). Εκεί πατάς export Calendars και σου δίνει σε ένα .zip. Μέσα στο .zip έχει ένα αρχείο .ics. Το κάνεις unzip και το κάνεις import (στην ίδια καρτέλα με το export που έκανε πριν) διαλέγοντας το ημερολόγιο που θέλεις να πάει (αν έχεις πάνω από ένα αντίστοιχα). Δεν θα σου δημιουργήσει διπλότυπες έγραφες στο ημερολόγιο, θα σου κάνει refresh το modified date από τα events σου και ως αποτέλεσμα θα στα συγχρονίσει κανονικά. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! :) Δούλεψε αμέσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! :) Δούλεψε αμέσως.. Να'σαι καλά, είχα το ίδιο πρόβλημα στο παρελθόν ;) Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Για δοκίμασε και κάτι ακόμα, Πήγαινε ρυθμίσεις (όχι του browser αλλά τις γενικές ρυθμίσεις τις συσκευής) - εξοικονόμηση ενέργειας και απενεργοποίησε το "χρώμα φόντου". Το εχω δοκιμάσει ήδη και αυτό! Δεν κανει τιποτα. Να φανταστεις ακομη και με απενεργοποιημενη την λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας καθως και την αυτοματη φωτεινοτητα, αυτο εκει τον χαβα του!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα αντιστρέψω τις μνήμες? Θέλω η κάρτα μνήμης να γίνει εσωτερική και η εσωτερική να γίνει εξωτερική. Βρήκα έναν τρόπο με μια εφαρμογή που λέγεται gl to sd είναι κυρίως για τα παιχνίδια της game loft αλλα μπορεί να μεταφέρει και αλλες εφαρμογές. Εγώ δοκίμασα να μεταφέρω το amazing spider man και το μετέφερε αλλά όταν το ανοίγω μου λέει ότι δεν βρίσκει τα αρχεία και πρέπει να τα ξανά κατεβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πει πως θα αντιστρέψω τις μνήμες? Θέλω η κάρτα μνήμης να γίνει εσωτερική και η εσωτερική να γίνει εξωτερική. Βρήκα έναν τρόπο με μια εφαρμογή που λέγεται gl to sd είναι κυρίως για τα παιχνίδια της game loft αλλα μπορεί να μεταφέρει και αλλες εφαρμογές. Εγώ δοκίμασα να μεταφέρω το amazing spider man και το μετέφερε αλλά όταν το ανοίγω μου λέει ότι δεν βρίσκει τα αρχεία και πρέπει να τα ξανά κατεβάσω. Και εγω το δοκιμασα αλλα ουτε αυτη η εφαρμογη παιζει σωστα(μαζι με τη bind to sd).Τζιφος η υπόθεση :mad: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Είναι προβλημα πάντως γιατί ήδη από το tablet την έχω γεμίσει την μνήμη.. Άσε που δεν μπορείς να κάνεις και την δουλειά σου. Θέλω το subdroid πχ να μου κατεβάζει τους υπότιτλους σε κάθε ταινία αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί τις ταινίες τις έχω στην κάρτα και δεν μπορώ να δώσω σαν path την εξωτερική. για να δεί τις ταινίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Είναι προβλημα πάντως γιατί ήδη από το tablet την έχω γεμίσει την μνήμη.. Άσε που δεν μπορείς να κάνεις και την δουλειά σου. Θέλω το subdroid πχ να μου κατεβάζει τους υπότιτλους σε κάθε ταινία αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί τις ταινίες τις έχω στην κάρτα και δεν μπορώ να δώσω σαν path την εξωτερική. για να δεί τις ταινίες. Ειναι μεγαλο fail για μενα αυτη η αποφαση της samsung.Ας εχει οση μνημη θελει το τηλεφωνο.Ας εδινε την ελευθερια στο χρηστη να διαλεξει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 καλησπερας σας παιδια,στις ρυθμισεις μπαινω εκει που λεει "μπαταρια" κ το πρωτο που λεει "αναμονη" μθ βγαζει το μεγαλυτερο νουμερο επι τησ% ενω εχω φουλ σημα συνεχεια,τι ακριβως γινεται?σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m1me Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παιδιά βάλτε wannamlite v3.6 ΤΑ ΣΠΑΕΙ βασισμενη πανω στη τελευταια rom που διερευσε από τη samsung, pure samsung jelly bean. κορυφαια ταχυτητα, μπαταρια, σταθεροτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 παιδιά βάλτε wannamlite v3.6 ΤΑ ΣΠΑΕΙ βασισμενη πανω στη τελευταια rom που διερευσε από τη samsung, pure samsung jelly bean. κορυφαια ταχυτητα, μπαταρια, σταθεροτητα. Για οποιαδήποτε customια, μιλάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336582 :) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts