sirgab Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Επισης κατεβασε απο play store αυτο ''Switch3G'' και βαλτω στην επιφανεια εργασιας για να κανεις λιγοτερες κινησεις εναλλαγη 3G/GSM αφου η google δεν μας αφηνει την αυτοματη εναλλαγη οσον αφορα το δικτυο, ελπιζω να αλλαξει με τη 4.1 επιτελους. Να δω επιτέλους τέτοιο "μαμίσιο" widget και τι στο κόσμο..... Ειδικά σε περιπτώσεις που βρίσκεσαι σε "δύσκολες" από σήμα περιοχές είναι πάρα πολύ σπαστικό, ακόμα και με τις εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες στο market... Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom000 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Δεν είχε counter το S, ούτε έγραφε modified στο firmware. Επέστρεψε από το service επισκευασμένο εντός εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το πρόβλημα του Θοδωρα το είχα και εγώ με το Νοτε και το ΚΟΣΜΟΤΕ. Το είχα επισημάνει πολλές φορές και στο τοπικ του Νοτε αλλά και στο τοπικ της ΚΟΣΜΟΤΕ. Δυστυχώς Θοδωρα δεν είχε παρόμοιο θέμα κάποια από τα μέλη και δεν "ενδιαφέρθηκε" κανείς. . . (αν και νομίζω και κάποιος άλλος φίλος περίπου το Μάρτιο αν θυμάμαι είχε γράψει παρόμοιο πρόβλημα και πάλι με παροχο ΚΟΣΜΟΤΕ) Αν κοιτάξεις τα ποστ θα δεις ότι προσωπικό συμπερασμα 99% είναι φταίξιμο του ΚΟΣΜΟΤΕ. . . Επειδή τους έκανα άνω-κάτω στις διακοπές για αυτό το λόγο αν χρειαστείς κάτι ενόχλησε με με πμ. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κώστα μου το ξανάβγαλε... είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Έχω omega v11.1, (stock modem). Έχω δύο sim με τον ίδιο αριθμό, αλλά όταν ενεργοποιώ τη δεύτερη δεν είναι και οι δύο σε λειτουργία. Το δεύτερο κινητό δηλ. με τη δεύτερη sim είναι σε flight mode... Πληκτρολόγησα τους κωδικούς που λες και μου βγάζει europe.... (eur) Για να επανέλθει (από όταν μου βγάζει "δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο") πρέπει να κάνω restart, ή να "ανοιγοκλείσει" το flight mode να απενεργοποιηθεί και να ξαναεργοποιηθεί το τηλέφωνο από ότι καταλαβαίνω... >Μενού > Ρυθμίσεις > Περισσότερες Ρυθμίσεις > Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας > Λειτουργία δικτύου και επιλέγεις "Μόνο GSM" Είναι καθαρα θέμα κάρτας 2-1 Κάπου γίνεται μπλεξιμο. Θα πρέπει να μάθεις να ζεις μ αυτο:lol: αν πρέπει να έχεις δυο κάρτες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Είναι καθαρα θέμα κάρτας 2-1 Κάπου γίνεται μπλεξιμο. Θα πρέπει να μάθεις να ζεις μ αυτο:lol: αν πρέπει να έχεις δυο κάρτες. Πάντως ειναι παράξενο ! Και και εγω εχω κάρτα 2 σε 1 (cosmote) αλλά δεν μου εχει βγαλει ποτε τέτοιο μήνυμα . Κάπου διάβασα οτι ισως καποιο widget που αλλαζεις τα BT - WIFI κ.τ.λ να προκαλεί κατι τέτοιο. Πάντως η cosmote εχει ψιλοκοληματα στο σήμα ,παγώνει και κατι τέτοια . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 καλησπέρα παιδιά. για τον φίλο που δεν έχει σήμα, αν η κάρτα του είναι κομμένη και όχι γνήσια να πάει στον γερμανο να την αλλάξει γιατί αυτή κάνει το θέμα. το κινητό το έχω μια εβδομάδα, τώρα κατεβαίνω από Χαλκιδική και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. βασικά δεν περίμενα να βγάζει τέτοιες φωτο. ένα θέμα έχω μόνο. υπάρχει τρόπος να ανοίγω και να κλείνω το τ9 γρήγορα χωρίς να Μπαίνω συνέχεια στις ρυθμίσεις? είναι σπαστικό.επίσης δεν μπορώ να προσθέσω νέες λέξεις. στο προηγούμενο γαλαξία που είχα γινόταν αυτό. μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Πάντως ειναι παράξενο ! Και και εγω εχω κάρτα 2 σε 1 (cosmote) αλλά δεν μου εχει βγαλει ποτε τέτοιο μήνυμα . Κάπου διάβασα οτι ισως καποιο widget που αλλαζεις τα BT - WIFI κ.τ.λ να προκαλεί κατι τέτοιο. Πάντως η cosmote εχει ψιλοκοληματα στο σήμα ,παγώνει και κατι τέτοια . Για να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί μπερδεύτηκα με τα 2 in 1 κ.τ.λ. Έχω δύο κάρτες που αντιστοιχούν στον ίδιο αριθμό. Τη μία φορά το S3 (κομμένη) και την άλλη φορά το desire που το έχω σα δεύτερο κινητό. Όντως και τις δύο φορές που μου το έκανε, νομίζω ότι ήταν μετά από άνοιγμα του desire... Αλλά ήταν σε flight mode από το bootάρισμα....:confused: Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 καλησπέρα παιδιά. για τον φίλο που δεν έχει σήμα, αν η κάρτα του είναι κομμένη και όχι γνήσια να πάει στον γερμανο να την αλλάξει γιατί αυτή κάνει το θέμα. το κινητό το έχω μια εβδομάδα, τώρα κατεβαίνω από Χαλκιδική και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. βασικά δεν περίμενα να βγάζει τέτοιες φωτο. ένα θέμα έχω μόνο. υπάρχει τρόπος να ανοίγω και να κλείνω το τ9 γρήγορα χωρίς να Μπαίνω συνέχεια στις ρυθμίσεις? είναι σπαστικό.επίσης δεν μπορώ να προσθέσω νέες λέξεις. στο προηγούμενο γαλαξία που είχα γινόταν αυτό. μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Καλό μεσημέρι. Το είχα ρωτήσει και εγώ αυτό στις πιο πίσω σελίδες φίλτατε αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει λύση όσο αφορά το "μαμα" πληκτρολόγιο. Δοκίμασα κανα 2-3 διαφορετικά keyboard αλλά δε μου άρεσαν. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παρακαλώ επαληθεύστε μου κάτι για να σταματήσω να ψάχνω. Το swiftkey πληκτρολόγιο δε δουλεύει στα gsm μηνύματα σωστά. Το έχει καταφέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Δεν ξέρω που να ρωτήσω, αλλά όταν κάνω προσθήκη επαναλαμβανόμενου συμβάντος και θέλω μετά να σβήσω ένα ενδιάμεσο συμβάν δεν μου αφήνει να σβήσει μόνο αυτό και μου λέει να σβήσει και όλα τα άλλα (μελλοντικά συμβάντα) από εκεί και πέρα!!!!!!!!!!!!! Είναι πρόβλημα του ICS ή κάτι άλλο? Υπάρχει κανένα ημερολόγιο άλλο στο Android να μην το κάνει αυτό? Έχω το S3 Εγώ με HTC one S με ICS έχω μερικά επαναλαμβανόμενα συμβάντα στο ημερολόγιο του λειτουργικού και σβήνω κανονικά τα ενδιάμεσα συμβάντα. Άρα είναι θέμα samsung. Είμουν έτοιμος να πάρω το sIII, και καθώς περιεργάστικα και τα δύο, κατέληξα στο one s. Παρακολουθόντας τα φόρουμς και των δύο πιστεύω ότι έκανα σώστη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παρακαλώ επαληθεύστε μου κάτι για να σταματήσω να ψάχνω. Το swiftkey πληκτρολόγιο δε δουλεύει στα gsm μηνύματα σωστά. Το έχει καταφέρει κανείς; Τι εννοείς δεν δουλεύει σωστά; Αυτό έχω και δουλεύει μια χαρά. Αν εννοείς τους 160 χαρακτήρες ειναι θεμα εφαρμογής μηνυμάτων. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apapoulis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλησπέρα, επειδή δεν έχω εγκαταστήσει το lightflow, ούτε έχω ενεργό το talk back, ξέρει κανείς να μου πει, πως μπορώ να απενεργοποιήσω την φωνητική οδηγία που μου λέει συνέχεια "ο Φάκελος είναι ανοιχτός" και "ο φάκελος έκλεισε"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Το galaxy s 1 ειχε ενα feature ,οπου αν τραβουσες video ή ειχες απλως την καμερα ανοικτη με το on-off πληκτρο κλειδωνε την οθονη (δεν την εσβηνε , απλως δεν ανταποκρινοταν η οθονη σε πατηματα) υπαρχει κανενα αντιστοιχο mod ή app για το S3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Υπαρχει καποια εφαρμογη για να τραβηξουμε φωτο σε 16:9, χωρις να ριξουμε την αναλυση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nstasino Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Τι εννοείς δεν δουλεύει σωστά; Αυτό έχω και δουλεύει μια χαρά. Αν εννοείς τους 160 χαρακτήρες ειναι θεμα εφαρμογής μηνυμάτων. Η εφαρμογή μηνυμάτων δέχεται input από Samsung keyboard ή Swiftkey. Στο μεν πρώτο, μετατρέπει αυτόματα σε gsm αλφάβητο, στο δε, πρέπει να το γυρίσεις στα κεφαλαία ΑΤΟΝΑ ώστε να μην πετάει ερωτηματικά στον παραλήπτη. Υπάρχει αυτή η λεπτή ασυμβατότητα. Εσύ πως στέλνεις -έστω 63 chars-, μέσω Samsung messaging ή άλλης εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλησπέρα, επειδή δεν έχω εγκαταστήσει το lightflow, ούτε έχω ενεργό το talk back, ξέρει κανείς να μου πει, πως μπορώ να απενεργοποιήσω την φωνητική οδηγία που μου λέει συνέχεια "ο Φάκελος είναι ανοιχτός" και "ο φάκελος έκλεισε"; Δοκίμασε Settings/Language and input/Text-to-speech output/ Driving Mode off. ή talkbalk ειναι ανοιχτο . Accessibility>talkbalk. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κώστα μου το ξανάβγαλε... είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Έχω omega v11.1, (stock modem). Έχω δύο sim με τον ίδιο αριθμό, αλλά όταν ενεργοποιώ τη δεύτερη δεν είναι και οι δύο σε λειτουργία. Το δεύτερο κινητό δηλ. με τη δεύτερη sim είναι σε flight mode... Πληκτρολόγησα τους κωδικούς που λες και μου βγάζει europe.... (eur) Για να επανέλθει (από όταν μου βγάζει "δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο") πρ Μ το εχει κανει κ μενα μια φορα πηγαινα να παρω τηκ κ εγραφε δεν ειστε εγγεγραμμενοι στο δικτυο εχω κομμενη καρτα cosmote Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Κώστα μου το ξανάβγαλε... είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Έχω omega v11.1, (stock modem). Έχω δύο sim με τον ίδιο αριθμό, αλλά όταν ενεργοποιώ τη δεύτερη δεν είναι και οι δύο σε λειτουργία. Το δεύτερο κινητό δηλ. με τη δεύτερη sim είναι σε flight mode... Πληκτρολόγησα τους κωδικούς που λες και μου βγάζει europe.... (eur) Για να επανέλθει (από όταν μου βγάζει "δεν είναι εγγεγραμμένο στο δίκτυο") πρ Μ το εχει κανει κ μενα μια φορα πηγαινα να παρω τηκ κ εγραφε δεν ειστε εγγεγραμμενοι στο δικτυο εχω κομμενη καρτα cosmote Έχω κι εγω μια κομμένη cosmocarta που χρησιμοποιω όταν έρχομαι στην Ελλάδα. Δεν την βλέπει καθόλου ενω σε όλες τις άλλες συσκευές που την έχω δοκιμάσει παίζει κανονικα. Ελπίζω όταν έρθω Ελλάδα και την αλλάξω με γνήσια micro sim θα δουλέψει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 καλησπέρα. πως μπορώ να δω αν η κάμερα χρειάζεται αναβάθμιση, η την έκδοση που έχει τώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Τελικα παιδια τι κανετε με την συνδεση στο pc μεσω usb; Προσπαθώ εδώ και μια ωρα να περασω καποια αρχεια και δεν τα καταφέρνω. Επιλεγω καμερα PTP και μονο ετσι μπορω να περασω φωτο μουσικη αλλα για αλλα αρχεια αρνείται να συνεργαστεί… Τελικά τι κάνουμε ; ( ο λογος γινετε για μεταφορά αρχειων από το pc στην εσωτερική μνημη του s3) Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manxania Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Οι αναβαθμίσεις στη Samsung δε δίνονται παντού ταυτόχρονα. Αν το κινητό σου είχε Vodafone firmware, περιμένεις μέχρι να βγει η αναβάθμιση από Vodafone, κοιτώντας μεσω του προγράμματος Samsung kies στο pc. Αλλιώς βάζεις ανεπίσημα ότι θέλεις μόνος σου μέσω Odin, χάνοντας και την εγγύηση αν βάλεις άλλη rom από αυτή που προορίζεται για τη συσκευή σου. Από αυτά που έγραψες, το έχεις κάνει ήδη μια φορά αλλάζοντας την αρχική Vodafone rom σε μια sim free. Αν θέλεις να γυρίσεις σε Vodafone απλά της φλασάρεις μέσω Odin (και επιστρέφεις και εντός εγγύησης) Η αναβάθμιση μου ήρθε στο κινητό και εγώ απλά την εγκατέστησα..δεν είχα συνδεθεί στο Kies...ασφαλώς και θέλω να έχω την εγγύηση της vodafone.τι εννοείς μέσω odin?? Σου στέλνω αναλυτικά πληροφορίες συσκευής: Εκδοση Android 4.0.4 Εκδοση βασικού φάσματος Ι9300XXLFB. Την αναβάθμιση την έκανα μεσω wifi... όταν μου το ζήτησε..δεν το έχω πειράξει το κινητό!!!ευχαριστώ και συγνώμη που σε ζαλίζω... :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited August 13, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 καλησπέρα στο φόρουμ και τους κατόχους του μοναδικού S3...μια ερώτηση σχετικά με την ενημέρωση λογισμικού. Έχω πάρει την συσκευή από Voda..και από τις 26 Ιουνίου έχω εγκαταστήσει την Ι9300XXLFB...παρακολουθώ το forum καθημερινά και διαπίστωσα ότι έχει βγει νεότερη αναβάθμιση.Κάνω έλεγχο για ενημερώσει λογισμικού αλλά τίποτα...να ανησυχήσω??? Η αναβάθμιση μου ήρθε στο κινητό και εγώ απλά την εγκατέστησα..δεν είχα συνδεθεί στο Kies...ασφαλώς και θέλω να έχω την εγγύηση της vodafone.τι εννοείς μέσω odin?? 1ον. Η εγγύηση δίνεται από την samsung και όχι από τους πωλητές της συσκευής (π.χ. vodafone). Μία από τις προϋποθέσεις για να ισχύει η εγγύηση είναι να μην παρέμβει στο λογισμικό του τηλεφώνου ο χρήστης (π.χ. με root, πέρασμα custom rom, πέρασμα official rom που δεν αντιστοιχεί με το imei της συσκευής κοκ). 2ον. Ο Αλέξανδρος βασιζόμενος σε αυτήν σου την πρόταση "Έχω πάρει την συσκευή από Voda..και από τις 26 Ιουνίου έχω εγκαταστήσει την Ι9300XXLFB" θεώρησε ότι αγόρασες συσκευή branded από την vodafone και στην συνέχεια πέρασες με odin την Ι9300XXLFB, η οποία δεν είναι rom για την vodafone άρα ακύρωσες την εγγύησή σου. 3ον. Όμως με την πρότασή σου αυτή "Η αναβάθμιση μου ήρθε στο κινητό και εγώ απλά την εγκατέστησα..δεν είχα συνδεθεί στο Kies" εννοείς ότι έκανες αναβάθμιση ΟΤΑ άρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην φοράς το σωστό επίσημο λογισμικό, είσαι εντός εγγύησης και το κινητό σου είναι unbranded. 4ον. Αφού λοιπόν το κινητό σου έχει το γενικό ελληνικό product code άρα η rom που φοράς είναι η τελευταία και δεν υπάρχει νεότερη. Ο κατάλογος των ελληνικών rom είναι αυτός. 5ον. Όσον αφορά το τι εστί odin δες εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Η εφαρμογή μηνυμάτων δέχεται input από Samsung keyboard ή Swiftkey. Στο μεν πρώτο, μετατρέπει αυτόματα σε gsm αλφάβητο, στο δε, πρέπει να το γυρίσεις στα κεφαλαία ΑΤΟΝΑ ώστε να μην πετάει ερωτηματικά στον παραλήπτη. Υπάρχει αυτή η λεπτή ασυμβατότητα. Εσύ πως στέλνεις -έστω 63 chars-, μέσω Samsung messaging ή άλλης εφαρμογής; Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, στέλνω μικρά τονισμένα (μου την σπάνε τα μηνύματα με κεφαλαία) και φτάνουν μια χαρά. Εχω το swiftkey tablet και το απλό (αγορασμένα απο το play store) και ποτέ δεν μου κάνανε το παραμικρό πρόβλημα σε όλες τις συσκευές μου. Χρησιμοποιώ την εφαρμογή της samsung για τα μηνύματα. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Τελικα παιδια τι κανετε με την συνδεση στο pc μεσω usb; Προσπαθώ εδώ και μια ωρα να περασω καποια αρχεια και δεν τα καταφέρνω. Επιλεγω καμερα PTP και μονο ετσι μπορω να περασω φωτο μουσικη αλλα για αλλα αρχεια αρνείται να συνεργαστεί… Τελικά τι κάνουμε ; ( ο λογος γινετε για μεταφορά αρχειων από το pc στην εσωτερική μνημη του s3) Το S3 υποστηριζει Media Transfer Protocol και οχι usb mass storage,για να παιρνας αρχεια απο και προς pc,επελεξε καλυτερα as Media device(MTP) και οχι σαν Camera(PTP),επισης τι λειτουργικο φοραει το pc σου και τι αρχεια θες να περασεις που δεν γινεται,εκτος φωτο,μουσικη που λες? Και επισης πως το αναγνωριζει το κινητο σου το pc,σαν τι? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Για να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί μπερδεύτηκα με τα 2 in 1 κ.τ.λ. Έχω δύο κάρτες που αντιστοιχούν στον ίδιο αριθμό. Τη μία φορά το S3 (κομμένη) και την άλλη φορά το desire που το έχω σα δεύτερο κινητό. Όντως και τις δύο φορές που μου το έκανε, νομίζω ότι ήταν μετά από άνοιγμα του desire... Αλλά ήταν σε flight mode από το bootάρισμα....:confused: Tην πρωτη φορα που το εκανε,δεν ειχα δευτερη καρτα,μια ειχα,αυτη του κινητου. Και δεν την εκοψαν,τουλαχιστον μπροστα μου.Την εβγαλαν απο μια μεγαλη,σαν πιστωτικη,που την πατας και πεταγεται η καρτα απο αυτην. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts