Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου τα εβγαλε αυτα που λετε...μηπως πρεπει να κανω account απο το galaxy? Γιατι εγω απλα login εκανα και μου εδωσε οτι ειχα και στο μηλοτηλεφωνο...

Τσεκαρες το mail σου?

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έκανα τα 5 από τα 7 βήματα αλλά τίποτα τελικά και με αυτό.

Φιλε μου κι εγω εκανα τα 5 απο τα 7 βηματα και μου ηρθε στα mail μου οτι για 2 χρονια θα εχω 50GB.Την διαδικασια την εκανα απο το

S III ,δεν ξερω αν παιζει ρολο.

Unbox Your Phone

Φιλε μου κι εγω εκανα τα 5 απο τα 7 βηματα και μου ηρθε στα mail μου οτι για 2 χρονια θα εχω 50GB.Την διαδικασια την εκανα απο το

Εγώ την είχα κάνει από "πειραγμένη" εφαρμογή στο note μόλις είχε βγει το s3 οπότε μάλλον δεν παίζει ρόλο αν πρέπει να γίνει από την συσκευή

Μέσω Kies είναι ο επίσημος και "νομιμος" τρόπος (μαζί με ΟΤΑ).

Μέσω Odin περνάς "δια της πλαγίας οδού" όποιο firmware θέλεις που αν είναι συμβατό με την συσκευή σου θα δουλέψει.

Είχα βάλει μέσω odin το Ελληνικό firmware (σε γερμανικό τηλέφωνο) και πάλι μέσω odin ξαναπέρασα το γερμανικό (το καινούριο) και ήρθα στα ίσα μου!

Υ.Γ. Μέσω odin γίνεται και το root σε περίπτωση που το αποφασίσεις. :)

Προσπαθησα να ξεκινησω το ΚΙΕS,που εχω βαλει στον υπολογιστη,και μου εβγαλε ενα παραθυρο με καποιες επιλογες.

Γραφει πανω,"αυτοματη εκτελεση,και μεσα,γραφει τα εξης.

1.Συγχρονισμος αρχειων ψηφιακων πολυμεσων στη συσκευη.

2.Ανοιγμα συσκευης για προβολη αρχειων.

Ποιο απο τα δυο παταω για να συνεχισω;

Edit.

Tελικα το KIES,εβγαλε παραθυρο οτι εχει τη νεα εκδοση,αλλα μου λεει να κανω πρωτα back up,για να μη χασω αρχεια.

Πως το κανω αυτο;

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δεν ξέρω εγώ τέτοιο μαιλ δεν έχω λάβει .

Με το τελευταίο update LG8 διορθώσαν και τον ήχο στο βίντεο..

Το σημαντικότερο fix για μένα!:)

The sky moves on sideways

Δεν ξέρω εγώ τέτοιο μαιλ δεν έχω λάβει .

Τσέκαρε και στα junk mail μήπως το πέταξε εκεί.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Προσπαθησα να ξεκινησω το ΚΙΕS,που εχω βαλει στον υπολογιστη,και μου εβγαλε ενα παραθυρο με καποιες επιλογες.

Γραφει πανω,"αυτοματη εκτελεση,και μεσα,γραφει τα εξης.

1.Συγχρονισμος αρχειων ψηφιακων πολυμεσων στη συσκευη.

2.Ανοιγμα συσκευης για προβολη αρχειων.

Ποιο απο τα δυο παταω για να συνεχισω;

Edit.

Tελικα το KIES,εβγαλε παραθυρο οτι εχει τη νεα εκδοση,αλλα μου λεει να κανω πρωτα back up,για να μη χασω αρχεια.

Πως το κανω αυτο;

Προχωρα κανονικα δεν θα χασεις αρχεια-ρυθμισεις,ουτε back-up να κανεις,εγω ποτε απο αναβαθμιση δεν εχω χασει αρχεια-ρυθμισεις και σχετικα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Προχωρα κανονικα δεν θα χασεις αρχεια-ρυθμισεις,ουτε back-up να κανεις,εγω ποτε απο αναβαθμιση δεν εχω χασει αρχεια-ρυθμισεις και σχετικα.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.Αν δεν μου εδινες θαρρος,δεν θα το αποφασιζα,διοτι ειμαι φοβιλος,ως ασχετος.

Τελικα,πηρε το XXLBG8.

ΥΓ.Η πλακα ειναι οτι,καποια στιγμη,και ενω ειχε τελειωσει το κατεβασμα, και ειχε κανει επανεκκινηση,πεταχτηκε ενα μηνυμα που μιλουσε για λαθος στο κατεβασμα,που ενω αρχικα νομιζα οτι ειχε να κανει με το κατεβασμα του αρχειου αναβαθμισης,βλεποντας πιο προσεκτικα,ειδα οτι ηταν κατι που ειχε να κανει με το PC Companion,που το βαλαμε με τον ανηψιο μου,για να κανουμε μεταφορα επαφων,απο το W995 στο S3,οταν το αγορασα!Περιττο να σου πω οτι κοψοχολιαστηκα.Ευτυχως,δεν ηταν κατι για το Samsung.

Τι ηταν ομως;Γιατι πεταχτηκε;

Edit.

Eκεινο που παρατηρησα αμεσως,ειναι οτι το σημα,απο 3 γραμμες το πολυ,πηγε καρφι στις 5.

Θαυμα,θαυμα!

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Με το τελευταίο update LG8 διορθώσαν και τον ήχο στο βίντεο..

Το σημαντικότερο fix για μένα!:)

Για ποιον ηχο λες;Οταν κανουμε rec Βιντεο απο την καμερα του κινητου;

Ακριβώς, πλέον συχνοτικά ειναι πιο ισορροπημένο.Προσθέσαν και τις χαμηλομεσαιες .. Edited by Awaker
The sky moves on sideways

σε κοκκινο το εχετε δει?

http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samson-Galaxy-S-III-RED-Available-Online-for-199-99

edit:εδω http://www.technobuffalo.com/companies/samsung/atts-garnet-red-samsung-galaxy-s-iii-hands-on-video-and-gallery/attachment/garnet-red-samsung-galaxy-s-iii-att3/ εχει καποιες φωτο που φαινεται καλυτερα το χρωμα. χτες κυκλοφορησε στην Αμερικη

Edited by margaritagr
:cool:

Το καταλληλο χρωμα για σενα για να το τσιμπησεις το S3:p

:lol::lol:

Αν σου πω Αλέξη ότι πήγα με έναν φίλο σε ένα πλαίσιο και πήγε να με βάλει να πάρω το Nexus!!

Τι να την κάνω την γκριζούρα καλέ μου του λέω??:p

Πάντως τώρα το οραματίστηκα σε γυαλιστερό μαύρο (!) σαν τα πλήκτρα του πιάνου το S3!

Λέτε?

Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry:

Μανία στο Λονδίνο με την συλλογή Samsung Badges!!! Δείτε εδώ http://mobileriam.wordpress.com/2012/07/29/days-3-4-london-calling-takepart2012/
"Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does."

Το GSM arena έχει συγκριτικό με άλλα τετραπύρηνα.

Ανάμεσα στα άλλα διαβάζω ότι, σύμφωνα με αυτούς, έχει την καλύτερη αναγνωσιμότητα κάτω από τον ήλιο! Περίεργο, γιατί όσα έχω διαβάσει βγάζανε καλύτερο το One X

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ανάμεσα στα άλλα διαβάζω ότι, σύμφωνα με αυτούς, έχει την καλύτερη αναγνωσιμότητα κάτω από τον ήλιο! Περίεργο, γιατί όσα έχω διαβάσει βγάζανε καλύτερο το One X

Καλα ας τους αυτούς. Εγω στα τεστ τους όταν υπάρχει συσκευη της Samsung ανάμεσα τους, κοιτάω μόνο τους πίνακες και βγάζω τα δικα μου συμπεράσματα.

Μάλλον το gsmarena θα πρέπει να γίνει επίτιμο μέλος των Samsung mobilers.

Το που υπερέχει το S3 το ξέρουμε και το έχουμε γράψει στο VS thread του myphone.

Εκτος του οτι εχουμε δει και τις δυο, πως είναι δυνατόν να είναι καλύτερη η συμπεριφορα του S3 κάτω απο τον ήλιο με τέτοιες τιμές?

Display test 50% brightness 100% brightness

Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio Black, cd/m2 White, cd/m2 Contrast ratio

Samsung I9300 Galaxy S III 0 174 ∞ 0 330 ∞

HTC One X. 0.15 200 1375 0.39 550 1410

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι να σχολιασω με αυτα που γραφουν,το μαυρο ασπρο το κανουν......απλα οι τυποι ειναι γελοιοι με αυτα που γραφουν ωρες-ωρες,τους το χαριζω το δικο μου αν μου πουν face to face οτι τους αρεσει η ευκρινεια στον ηλιο.:cool:

Τοσο απλα;)

Ειχα δωσει ενα Link συγκριτικο σε εξωτερικο χωρο στον ηλιο(S3/One X/LG 4X που ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.

Με μια λεξη.......τραγωδια και για τα 3 μοντελα.

Πολυ ελαφρως καλυτερη η εικονα στο One X.

Τι να σχολιασω με αυτα που γραφουν,το μαυρο ασπρο το κανουν......απλα οι τυποι ειναι γελοιοι με αυτα που γραφουν ωρες-ωρες,τους το χαριζω το δικο μου αν μου πουν face to face οτι τους αρεσει η ευκρινεια στον ηλιο.:cool:

Τοσο απλα;)

Ειχα δωσει ενα Link συγκριτικο σε εξωτερικο χωρο στον ηλιο(S3/One X/LG 4X που ειναι πολυ κοντα στην πραγματικοτητα.

Με μια λεξη.......τραγωδια και για τα 3 μοντελα.

Πολυ ελαφρως καλυτερη η εικονα στο One X.

Η απάντηση στις απορίες μας βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του Gsmarena. H διαφήμιση που υπάρχει μονίμως εκει, χειμωνα καλοκαιρι, ανήκει στην Samsung.;)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Η απάντηση στις απορίες μας βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του Gsmarena. H διαφήμιση που υπάρχει μονίμως εκει, χειμωνα καλοκαιρι, ανήκει στην Samsung.;)

Ελπιζω η Samsung οταν φτασει σε νορμαλ επιπεδα η OLED τεχνολογια που και η ιδια προωθει http://blog.gsmarena.com/samsung-reportedly-squeezed-out-350-ppi-out-of-an-oled-display-panel/,http://english.etnews.com/device/2621292_1304.html να εχει καλυτερη συμπεριφορα στο τομεα αυτο

να την καθιερωσει και στα smartphone/tablet και να αφησει την Amoled.

http://phandroid.com/2012/07/28/move-aside-apple-retina-display-here-come-350ppi-oled-displays-from-samsung/

Edited by alextrela

Ελπιζω η Samsung οταν φτασει σε νορμαλ επιπεδα η OLED τεχνολογια που και η ιδια προωθει http://blog.gsmarena.com/samsung-reportedly-squeezed-out-350-ppi-out-of-an-oled-display-panel/,http://english.etnews.com/device/2621292_1304.html να εχει καλυτερη συμπεριφορα στο τομεα αυτο

να την καθιερωσει και στα smartphone/tablet και να αφησει την Amoled.

http://phandroid.com/2012/07/28/move-aside-apple-retina-display-here-come-350ppi-oled-displays-from-samsung/

Μάλλον έχεις μπερδευτεί λιγάκι φιλέ μου.... Εκτος και αν το διατύπωσες λάθος :)

Samsung Display Increased Resolution of [b]AM OLED[/b] with FMM Technology

2012/07/26 By Moon Bo-gyeong

Samsung Display succeeded in boosting the screen resolution of [b]AM OLED[/b] by means of fine metal mask (FMM) technology. 

In doing so, the display panel manufacturer veered from laser-induced thermal imaging (LITI), an alternative technology it had focused its R&D efforts on. Experts are paying attention to whether the new technique will be able to fully resolve [b]AM OLED’s[/b] resolution problem, its weakest point compared with the Retina Display of the iPhone. 

According to industry sources, Samsung Display raised RGB stripe [b]AM OLED’s[/b] resolution up to 350ppi in a lab test by using FMM technology. The figure is higher than that of iPhone4 at 326ppi. 

FMM technology is used to deposit pixels on a substrate. A metal mask with small grooves is placed on the substrate and then sprayed with an organic substance. 

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Μάλλον έχεις μπερδευτεί λιγάκι φιλέ μου.... Εκτος και αν το διατύπωσες λάθος :)

Samsung Display Increased Resolution of [b]AM OLED[/b] with FMM Technology

2012/07/26 By Moon Bo-gyeong

Samsung Display succeeded in boosting the screen resolution of [b]AM OLED[/b] by means of fine metal mask (FMM) technology. 

In doing so, the display panel manufacturer veered from laser-induced thermal imaging (LITI), an alternative technology it had focused its R&D efforts on. Experts are paying attention to whether the new technique will be able to fully resolve [b]AM OLED’s[/b] resolution problem, its weakest point compared with the Retina Display of the iPhone. 

According to industry sources, Samsung Display raised RGB stripe [b]AM OLED’s[/b] resolution up to 350ppi in a lab test by using FMM technology. The figure is higher than that of iPhone4 at 326ppi. 

FMM technology is used to deposit pixels on a substrate. A metal mask with small grooves is placed on the substrate and then sprayed with an organic substance. 

Οριστε και εδω το λεει πιο ξεκαθαρα http://www.oled-info.com/

Να θυμισω οτι η OLED τεχνολογια εχει ηδη παρουσιαστει απο Sony και LG ανακοινωνοντας μοντελα στις tv βεβαια αλλα ελπιζω να περασουν και σε κινητα/tablet

Εφοσον βεβαια εχουν καλυτερη συμπεριφορα στο τομεα που ανεφερα που υπολειπονται τα τωρινα μοντελα:)

Οντως υπαρχει ενα παιχνιδι μαρκετινγκ γυρω απο την ονομασια http://www.fullhd.gr/hdtvs/oled-tv/13565-amoled-vs-oled-.html

και ισως ψιλομπερδευτικα,αλλα αν καταλαβα καλα μια διαφορετικη υλοποιηση στη κατασκευη των οθονων που προσθετει και παραπανω ppi και ελπιζω καλυτερη συμπεριφορα σε εξωτερικους χωρους.

Edited by alextrela

Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιο μελος στο forum και θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω και ειναι πολυ σοβαρο. Κατ αρχας εχω τη συσκευη samsung galaxy siii αγορασμενη 2 εβδομαδες απο το kinitomania. Δεν εχω πειραξει το λογισμικο του δεδομενου οτι πιο πριν ειχα το iphone 4 και προς το παρον ξερω μονο απο ios και οχι απο android. Ειμαι στην 4.0.4 και οταν καλω μερικες φορες εναν αριθμο μου βγαζει το μηνυμα¨Μη εγγεγραμμενο στο δικτυο. Επισης σε αυτην την φαση το κινητο δεν δεχεται καθολου κλησεις. Κατι διαβασα σε αλλο topic για modem και τετοια αλλα προς το παρον δεν ξερω τπτ απο αυτα. Πρακαλω βοηθηστε με. Η καρτα sim ειναι απο Γερμανο και ειναι cosmote.

Την καλημέρα μου σε όλους, είμαι εδώ και περίπου ένα μήνα κάτοχος του S3 και ενώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του, έχω ταυτόχρονα και 2-3 παράπονα. Το πρώτο είναι η αυτονομία της μπαταρίας που με δυσκολία μου βγάζει μια μέρα, όσο δηλαδή και με το πρώτο sgs. Δεύτερον το κάλυμμα της μπαταρίας είναι πολύ ευαίσθητο σε γρατσουνιές και ευτυχώς το πρόλαβα νωρίς πριν αποκτήσει κάποια έντονη και έβαλα τη θήκη slim της Samsung.

Τρίτο και κυριότερο το gorilla glass του που δεν είναι και τόσο "gorilla" ήδη έχει τρεις γρατσουνιές ενώ το προσέχω σαν τα ματιά μου και δεν το έχω βάλει ποτέ σε τσέπη με κλειδιά η κέρματα ούτε το αφήνω με την οθόνη στο τραπέζι, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως έγιναν..και δεν θέλω να φανταστώ πως θα γίνει μετά από λίγο καιρό και ειδικά αν πάψω να είμαι τόσο υπερπροστατευτικός! Να σημειώσω εδώ ότι το πρώτο S ακόμα και σήμερα μετά από 2 χρόνια δεν έχει ούτε μια γρατσουνιά και έχει φάει και αρκετή ταλαιπωρία. υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια ελαττωματική παρτίδα gorilla; έχει ακούσει κανένας τίποτα;