Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα οτα δέν μου έβγαλε αναβάθμιση . Είναι γερμανικό .

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"Opportunities are out there waiting to be seized and exploited. If you don't plan on doing so, let them be seized by someone who does."

Οριστε παιδια σας εχω χρωματακι εκπληξη για το S3:)

http://www.engadget.com/2012/07/28/atandts-garnet-red-galaxy-s-iii-for-vampires-we-go-hands-on/

Εμενα μου αρεσει παντως.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

http://www.engadget.com/2012/07/28/atandts-garnet-red-galaxy-s-iii-for-vampires-we-go-hands-on/

Ίσως πρέπει να το κοιτάξεις :p:p

Πάντως θα κάνει τρελό μπαμ αυτό το χρώμα αν είσαι έξω και μιλάς!!

Ε!!!! αλήθεια το λες οτι σου αρέσει ?

Μην τρελαθούμε σε λιγο θα βγάλουν κάνα < μπορτοκανελοπρασινοκοραλι >

Samsung galaxy s21+

Ίσως πρέπει να το κοιτάξεις :p:p

Πάντως θα κάνει τρελό μπαμ αυτό το χρώμα αν είσαι έξω και μιλάς!!

Καλα σιγουρα θα κανει μπαμ αλλα Κρακατοα μπαμ:D

Ε!!!! αλήθεια το λες οτι σου αρέσει ?

Μην τρελαθούμε σε λιγο θα βγάλουν κάνα < μπορτοκανελοπρασινοκοραλι >

Ε δεν ειναι και ασχημο το χρωμα......δινει και διαφορετικη νοτα στη καθημερινοτητα σου:p

Ειδικα μπροστα μου αρεσει περισσοτερο.

Καλα κανει η Samsung σιγουρο το χρωμα αυτο θα τραβηξει κοσμο στην Αμερικη.

Και μένα μου αρέσει!!!

Το καταλληλο χρωμα για σενα για να το τσιμπησεις το S3:p

Παιδιά μια βοήθεια. Φίλος που έχει την συσκευη έχει πρόβλημα με whatsapp Kai viber. Όταν έχει 3G ενώ έχει σύνδεση, μπορει να μπει σε κάποια σελιδα και τα σχετικά οι εφαρμογές whatsapp k viber δεν δουλεύουν, δεν του έρχονται μηνύματα. Έκανε κατι λάθος;

Παιδιά μια βοήθεια. Φίλος που έχει την συσκευη έχει πρόβλημα με whatsapp Kai viber. Όταν έχει 3G ενώ έχει σύνδεση, μπορει να μπει σε κάποια σελιδα και τα σχετικά οι εφαρμογές whatsapp k viber δεν δουλεύουν, δεν του έρχονται μηνύματα. Έκανε κατι λάθος;

Έχω ακούσει ότι η Vodafone στα φθηνά συμβόλαια μπλοκάρει το viber

:)

Έχω ακούσει ότι η Vodafone στα φθηνά συμβόλαια μπλοκάρει το viber

Και γω που έχω συμβόλαιο Cosmote το ίδιο πρόβλημα έχω. Πιστεύω ότι είναι θέμα εφαρμογής και όχι δικτύου.

To whatsappδεν χρεωνει μην λεμε οτι θελουμε ρε παιδια...

Λες δηλαδή ότι δεν χρεώνει για τα μηνύματα πού έρχονται με το υπόλοιπό πού μένει?εντάξει:)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Λες δηλαδή ότι δεν χρεώνει για τα μηνύματα πού έρχονται με το υπόλοιπό πού μένει?εντάξει:)

Φαντάζομαι εννοούν την εφαρμογή whatsup κι όχι το πρόγραμμα καρτοκινητης.. Η εφαρμογή δεν χρεώνει όπως και το viber εξάλλου ;)

Χρησιμοποιει data ρε παιδιά...mb πως το λένε...δεν είναι δυνατόν να σου τραβάει ευρώ άπο την κάρτα ούτε να σου χρεώνει τον λογαριασμό στα συμβόλαια...

Τώρα αν κάποιος δεν έχει στο συμβόλαιο/καρτοκινητο του πακέτο δεδομένων και τον χρέωσε πανάκριβα δεν φταίει η εφαρμογή έλεος

Edited by NeverMind
:)

Χρησιμοποιει data ρε παιδιά...mb πως το λένε...δεν είναι δυνατόν να σου τραβάει ευρώ άπο την κάρτα ούτε να σου χρεώνει τον λογαριασμό στα συμβόλαια...

Εννοείται ότι χρεώνει data. Όμως για κάποιον που έχει έστω κι ένα μικρο πακέτο τα data που απαιτούνται για ένα μήνυμα είναι αμελητέα. Πχ ένα μήνυμα 200 χαρακτήρων είναι 200 bites..

Φυσικα αν δεν έχεις data plan η έστω αυτο το πακετακι για καρτοκινητά που δίνει 60ΜΒ με 3ευρω, με το που στείλεις ένα μήνυμα μέσω whatsup η Viber θα χρεωθεις 1 ευρω που είναι το ημερήσιο κόστος εισόδου στο Ίντερνετ.

Θα πούμε για μια ακόμα φορα, ότι τέτοιες συσκευές είναι άχρηστες χωρίς έστω ένα μικρο data plan. Είναι καλύτερα για όσους δεν θέλουν online σύνδεση να πάρουν ένα ΝΟΚΙΑ 808 και να έχουν την καλύτερη κάμερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τώρα αν κάποιος δεν έχει στο συμβόλαιο/καρτοκινητο του πακέτο δεδομένων και τον χρέωσε πανάκριβα δεν φταίει η εφαρμογή έλεος

Το ίδιο λέμε όλοι μην χαλιεσαι :)

Εμένα οτα δέν μου έβγαλε αναβάθμιση . Είναι γερμανικό .

Εμενα,ομοιως Γερμανικο,ξεκινησε να λεει κατι για αναβαθμιση λογισμικου,αλλα σταματησε,και τωρα γραφει μονον ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ.:confused:

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μπορεί να θυμίσει κάποιος την διαδικασία να πάρουμε τα 50gb στο drombox σε υπάρχον λογαριασμό;

Login με τον λογαριασμό σου στο dropbox του s3.

εχω το εξης προβλημα. εχω συγχρονισμενο το κινητο με gmail και facebook. το facebook μου εχει προσθεσει τους φιλους μου απο το facebook στο τηλεφωνο. ομως οταν καποιος φιλος μου αλλαζει φωτογραφια προφιλ στο facebook δεν αλλαζει και στο τηλεφωνο. ο συγχρονισμος με το facebook ειναι ενεργοποιημενος εννοειται. εχω δοκιμασει και να κλεισω τον συγχρονισμο και να τον ξανανοιξω αλλα τιποτα παλι. τι φταει?

Login με τον λογαριασμό σου στο dropbox του s3.

Εμενα ετσι δεν μου εδωσε 50gb...

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

Εμενα ετσι δεν μου εδωσε 50gb...

Μόλις συνδεθείς σου λέει να κάνεις και κάποια άλλα πράγματα. Όπως να εγκαταστήσεις το dropbox σε κάποιον υπολογιστή και να συνδεθείς και από εκεί, να το κάνεις folow στο twitter κτλ. Αν κάνεις κάτι από αυτά στα δίνει τα 50Gb + κάτι ψιλά.

πρεπει να ολοκληρωσεις τα βηματα που σου λεει.

Δεν μου τα εβγαλε αυτα που λετε...μηπως πρεπει να κανω account απο το galaxy? Γιατι εγω απλα login εκανα και μου εδωσε οτι ειχα και στο μηλοτηλεφωνο...

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB