manan69t Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πάντα στα κινητά μου έχω 1 εικονικό λουκετάκι για σβήσιμο της οθόνης για ευκολία αλλά και για να μη ταλαιπωρω το hard button. Έως τώρα χρησιμοποιούσα το lock screen το άσπρο εκτός απ'το one x που δε δούλευε κ είχα βάλει άλλο! Δε θυμάμαι πιο όμως και μιας και είμαι σε νησί για δουλειά δεν έχω ευκολία για ψάξιμο! Το lock screen που έχω λοιπόν τώρα δουλεύει αλλά όταν το πατήσω σβήνει και ξανά ανάβει την οθόνη στιγμιαία πριν σβήσει τελείως πράγμα σπαστικό! Λέω μήπως φταίει και η 4.04 μιας κ κάνει το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό και το Sony neo v που έχω αναβαθμισμένο! Χρησιμοποιεί κανένας κάποιο παρόμοιο που να δουλεύει απροβλημάτιστα;; Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Δε ξέρω αν λες αυτό, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock στο note δουλεύει απροβλημάτιστα! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Γνωρίζετε αν ο αντάπτορας HDTV για το SII (για να συνδεθεί με την τηλεόραση) δουλεύει και στο SIII; Δεν ταιριαζει,μπορεις ομως να παρεις εναν ανταπτορα και να χρησημοποιεις του SII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Δε ξέρω αν λες αυτό, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock στο note δουλεύει απροβλημάτιστα! Αυτό πρέπει να είναι φίλε ovelix μιας και στο neo v που έχω μαζί μου τώρα το έβαλα και δε μου κάνει το lag! Θα το δοκιμάσω μετά και στο S3 κ θα αναφέρω! Ευχαριστώ! :-) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Τα κινητα δεν ειναι πατζαρια απο τη λαικη να ρωτησεις ποιος τα εχει πιο φρεσκα.....ολα τα κινητα ειναι το ιδιο και οτι σου κατσει αμα πεσεις σε ελαττωματικο εισαι απλα ατυχος.... ρε αδερφε κοψε λιγο την ειρωνεια περι λαικες και παντζαρια ρωτησα απλως να ξερω αν εχει φερει ελαττωματικη παρτιδα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp30169 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πάντα στα κινητά μου έχω 1 εικονικό λουκετάκι για σβήσιμο της οθόνης για ευκολία αλλά και για να μη ταλαιπωρω το hard button. Έως τώρα χρησιμοποιούσα το lock screen το άσπρο εκτός απ'το one x που δε δούλευε κ είχα βάλει άλλο! Δε θυμάμαι πιο όμως και μιας και είμαι σε νησί για δουλειά δεν έχω ευκολία για ψάξιμο! Το lock screen που έχω λοιπόν τώρα δουλεύει αλλά όταν το πατήσω σβήνει και ξανά ανάβει την οθόνη στιγμιαία πριν σβήσει τελείως πράγμα σπαστικό! Λέω μήπως φταίει και η 4.04 μιας κ κάνει το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό και το Sony neo v που έχω αναβαθμισμένο! Χρησιμοποιεί κανένας κάποιο παρόμοιο που να δουλεύει απροβλημάτιστα;; Kαι σε μενα δυστυχως το ιδιο κανει και με νευριαζει... Παράθεση Γιώργος S25 Ultra | iPhone 16 Pro Max | iPad Pro 12.9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Kαι σε μενα δυστυχως το ιδιο κανει και με νευριαζει... και μενα το κανει. Ισως το βελτιωσουν σε μια αναβαθμιση. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinaci Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 και μενα το κανει. Ισως το βελτιωσουν σε μια αναβαθμιση. δοκιμασε το screen off δεν το εχω βαλει!,το ειχα πιο παλια σε αλλο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisgeorg Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Αυτό που είδα στη δικιά μου τη συσκευή ήταν πως σε μαύρο φόντο και στο σκοτάδι o φωτισμός των δύο πλήκτρων αφής περνούσε στην οθόνη. Το έχω επιστρέψει στο Πλαίσιο για έλεγχο και περιμένω απάντηση ελπίζω σήμερα. Τελικά τι έγινε με την περιπτωσή σου? Έγινε αντικατάσταση απο το Πλαίσιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Μου ηρθε πακετο αναβαθμισης 21.56mb.... Το κατεβαζω... Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) Μια προχειρη φωτο απο το θηριο και χωρις καμμια ρυθμιση. http://img507.imageshack.us/img507/8581/20120625152529.jpg Uploaded with ImageShack.us Edited June 25, 2012 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πάντα στα κινητά μου έχω 1 εικονικό λουκετάκι για σβήσιμο της οθόνης για ευκολία αλλά και για να μη ταλαιπωρω το hard button. Έως τώρα χρησιμοποιούσα το lock screen το άσπρο εκτός απ'το one x που δε δούλευε κ είχα βάλει άλλο! Δε θυμάμαι πιο όμως και μιας και είμαι σε νησί για δουλειά δεν έχω ευκολία για ψάξιμο! Το lock screen που έχω λοιπόν τώρα δουλεύει αλλά όταν το πατήσω σβήνει και ξανά ανάβει την οθόνη στιγμιαία πριν σβήσει τελείως πράγμα σπαστικό! Λέω μήπως φταίει και η 4.04 μιας κ κάνει το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό και το Sony neo v που έχω αναβαθμισμένο! Χρησιμοποιεί κανένας κάποιο παρόμοιο που να δουλεύει απροβλημάτιστα;; Μάνο και σ' εμένα κάνει το ίδιο και είναι το ίδιο λουκετάκι που είχα και στο note που εκεί δεν έκανε κάτι παρόμοιο.. προφανώς είναι κάποιο bug της base γιατί κι Omega που φοράω μου κάνει ακριβώς το ίδιο...;) Ίσως κάποιο update διορθώσει τέτοιες μικρές λεπτομέρειες αφού για νέα συσκευή δεν βλέπω να έχει κανένα απολύτως θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εχει δουλεψει κανεις το S3 με καρτα 2in1 ? Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r1538 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) Μου ηρθε πακετο αναβαθμισης 21.56mb.... Το κατεβαζω... Και μένα !!!! ξέρει κανείς τι ακριβώς βελτιώνει η ενημέρωση αυτή; Edited June 25, 2012 by r1538 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Τελικά τι έγινε με την περιπτωσή σου? Έγινε αντικατάσταση απο το Πλαίσιο ? Μου το αντικατέστησαν αλλά κατά κάποιο τρόπο χαριστικά όπως μου είπαν γιατί η Samsung τους είπε ότι το κάνουν όλες οι οθόνες λίγο η πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εχει δουλεψει κανεις το S3 με καρτα 2in1 ? εγω φιλε μου ,παιζει κανονικοτατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisr Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Μάνο και σ' εμένα κάνει το ίδιο και είναι το ίδιο λουκετάκι που είχα και στο note που εκεί δεν έκανε κάτι παρόμοιο.. προφανώς είναι κάποιο bug της base γιατί κι Omega που φοράω μου κάνει ακριβώς το ίδιο...;) Ίσως κάποιο update διορθώσει τέτοιες μικρές λεπτομέρειες αφού για νέα συσκευή δεν βλέπω να έχει κανένα απολύτως θέμα Για όσους έχουν πρόβλημα με το screen off πηγαίνετε ρυθμίσεις και τικάρετε το delay device locking... Θα είναι καλύτερα μετά απ αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 εγω φιλε μου ,παιζει κανονικοτατα Πες μου οτι εισαι Wind .... :-) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Μου ηρθε πακετο αναβαθμισης 21.56mb.... Το κατεβαζω... Ελληνικο ειναι η απο αλλη χωρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ελληνικο ειναι η απο αλλη χωρα ? Απο ΠΛΑΙΣΙΟ το πηρα....:shifty: Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maik1982 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 (edited) Μου ήρθε και μενα το πακέτο το κατέβασα αλλα δεν μπόρεσα να το εγκαταστήσω. Είναι ελληνικό από το πλαίσιο αλλά ειναι root. Πώς θα μπορέσω να το εγκαταστήσω; Εννοώ γίνεται να το εγκαταστήσω ενώ το έχω ρουταρει; Γιατί μέσω της Samsung λέει κάτι κάτι για το verification signature και δεν το εγκαθιστά, με αφήνει στο recovery και κάνω reboot Τελικά έγινε το update μέσω kies, πλέον PDA:LF5 / PHONE LF5 / CSC:LF3(EUR) Edited June 25, 2012 by Maik1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πες μου οτι εισαι Wind .... :-) cosmote hehe not to worry δεν παιζει να εχεις προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πάντα στα κινητά μου έχω 1 εικονικό λουκετάκι για σβήσιμο της οθόνης για ευκολία αλλά και για να μη ταλαιπωρω το hard button. Έως τώρα χρησιμοποιούσα το lock screen το άσπρο εκτός απ'το one x που δε δούλευε κ είχα βάλει άλλο! Δε θυμάμαι πιο όμως και μιας και είμαι σε νησί για δουλειά δεν έχω ευκολία για ψάξιμο! Το lock screen που έχω λοιπόν τώρα δουλεύει αλλά όταν το πατήσω σβήνει και ξανά ανάβει την οθόνη στιγμιαία πριν σβήσει τελείως πράγμα σπαστικό! Λέω μήπως φταίει και η 4.04 μιας κ κάνει το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό και το Sony neo v που έχω αναβαθμισμένο! Χρησιμοποιεί κανένας κάποιο παρόμοιο που να δουλεύει απροβλημάτιστα;; Βαλε το lock Screen Off Widget και καθαρισες οριστικα ειναι με κοκκινο χρωμα:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Τελικά άλλαξα το λευκό με ένα μπλε γιατί αυτό ήθελα εξ' αρχής. Απλά τα σπάει είναι πανέμορφο.. Όχι ότι το λευκό υπολείπεται αλλά έχει άλλη ομορφιά, είναι διαφορετικό από οτιδήποτε μπλε, μαύρο, γκρι κτλ.. Ανάλογα με το φωτισμό αλλάζει και χρώμα, εγώ αν ήμουν Samsung θα το έλεγα chameleon blue ή κάτι τέτοιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Πεσ μας πως το άλλαξες να το αλλάξω κ εγώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts