v@gelis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δυστυχώς δεν μπορούμε και είναι αμφίβολο αν θα αλλάξει κάτι με την αναμενόμενη αναβάθμιση. Επίσης στα quick commands ενώ μπορείς να επιλέξεις ελληνικά όταν γράφω την εντολή δεν αντιδρά. Μάλλον η λύση είναι μια custom rom Η εναλλακτικα η official γαλλικη (και συντομα θα μπορουμε να βρουμε και την ελληνικη για οσους το θελουν). Μικρο το κακο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Να παραθέσω και εγώ τα δικά μου συμπεράσματα για την μπαταρία. Στο οχτάωρο της δουλειάς ακούω καθημερινά ραδιόφωνο μέσω ίντερνετ (tune in radio) συν τις κλήσεις και τα λοιπά που μπορεί να κάνω. Με το Note1 η καλύτερη κατανάλωση που είχα πετύχει ήταν στις οχτώ ώρες η μπαταρία να βρίσκεται στο 20%. Σήμερα πρώτο οχτάωρο του Note2 στη δουλειά και έμεινα Άφωνος! Με την ίδια ακριβώς χρήση με το 1 γύρισα σπίτι με 64% μπαταρία!!! Το τηλέφωνο απλά δεν παίζεται!!!!!:D:D:D http://db.tt/9WKdZhR3 Edited October 9, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Η εναλλακτικα η official γαλλικη (και συντομα θα μπορουμε να βρουμε και την ελληνικη για οσους το θελουν). Μικρο το κακο... Για εσένα που παίζεις το android στα δάχτυλα πράγματι είναι μικρό το κακό. Για εμένα που ακόμα προσπαθώ να περάσω την cwm recovery με το odin είναι λίγο μεγαλύτερο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Για εσένα που παίζεις το android στα δάχτυλα πράγματι είναι μικρό το κακό. Για εμένα που ακόμα προσπαθώ να περάσω την cwm recovery με το odin είναι λίγο μεγαλύτερο:D Κι εσυ με λιγη υπομονη θα δεις οτι ειναι εξαιρετικα ευκολο, ειδικα το να περασεις μια original rom ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Για εσένα που παίζεις το android στα δάχτυλα πράγματι είναι μικρό το κακό. Για εμένα που ακόμα προσπαθώ να περάσω την cwm recovery με το odin είναι λίγο μεγαλύτερο:D Θα σου συνιστουσα να το αποφυγεις.Εκτος και αν θες να ρισκαρεις να αποκτησεις binary counter Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Κι εσυ με λιγη υπομονη θα δεις οτι ειναι εξαιρετικα ευκολο, ειδικα το να περασεις μια original rom ;) Παικτάρα μου κάνε λιγο υπομονη και μάλλον αν επιβεβαιωθούν τα οσα μου είπε ο Νίκος(exteme-mobile) την παρασκευή θα έχουμε την flipcover σε τρία χρώματα αλλα και άλλες σιλικονάτες... Υ/Σ Περιττο να σου πω πως το μεγάλο εργαλείο με έχει εντυπωσιάσει... Δώσε μου μόλις μπορέσεις κανα λινγκ για να του πάρω μια θήκη ωραία... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pajeras Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 αξιζει να περιμενω να βγει η επισιμη ελληνικη ειτε γερμανικη rom που υποστηριζει τα ελληνικα στο s-pen? υπαρχει περιπτωση να βγει?? εχω κανει σε s2 root kai περασα omega.. μηδενισα τον counter με triangle away.. να παρω το ρισκο και να κανω κατι αναλογο στο note II ?? υπαρχει καποια αρκετα σταθερη ρομ που αξιζει να περασω και ποια ρισκα υπαρχουν ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 αξιζει να περιμενω να βγει η επισιμη ελληνικη ειτε γερμανικη rom που υποστηριζει τα ελληνικα στο s-pen? υπαρχει περιπτωση να βγει?? εχω κανει σε s2 root kai περασα omega.. μηδενισα τον counter με triangle away.. να παρω το ρισκο και να κανω κατι αναλογο στο note II ?? υπαρχει καποια αρκετα σταθερη ρομ που αξιζει να περασω και ποια ρισκα υπαρχουν ?? Στο δικό μου (γαλλικό) και αφού πέρασα την ελληνική από odin έχει κανονικά ελληνική γραφή... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Παικτάρα μου κάνε λιγο υπομονη και μάλλον αν επιβεβαιωθούν τα οσα μου είπε ο Νίκος(exteme-mobile) την παρασκευή θα έχουμε την flipcover σε τρία χρώματα αλλα και άλλες σιλικονάτες... Υ/Σ Περιττο να σου πω πως το μεγάλο εργαλείο με έχει εντυπωσιάσει... Δώσε μου μόλις μπορέσεις κανα λινγκ για να του πάρω μια θήκη ωραία... Νικολα χαιρομαι που σου αρεσει το εργαλειο (10.1) ;) Τελικα ειχαν κανει λαθος και επανηλθαν δινοντας μου tracking number, απο το οποιο διαπιστωσα οτι εχουν φτασει Αθηνα. Πιο πολυ ηθελα να καλυψω το φιλο Χαρη, μιας κι εγω εχω ηδη τη θηκουλα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 αξιζει να περιμενω να βγει η επισιμη ελληνικη ειτε γερμανικη rom που υποστηριζει τα ελληνικα στο s-pen? υπαρχει περιπτωση να βγει?? εχω κανει σε s2 root kai περασα omega.. μηδενισα τον counter με triangle away.. να παρω το ρισκο και να κανω κατι αναλογο στο note II ?? υπαρχει καποια αρκετα σταθερη ρομ που αξιζει να περασω και ποια ρισκα υπαρχουν ?? Το μόνο ρίσκο είναι ότι δεν έχει ενημερωθεί το triangle away για να υποστηρίζει ακόμα την συσκευή μας οπότε να κάτι χρειαστεί σε επίπεδο service θα είσαι με counter αυξημένο. Δες κι εδώ αν θες και ενημερώσου (δεν το έχω δοκιμάσει) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915386 Προσωπικά είμαι με αυξημένο counter και Omega (όπου τα πάντα τρέχουν νεράκι) και περιμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Τελικα ειχαν κανει λαθος και επανηλθαν δινοντας μου tracking number, απο το οποιο διαπιστωσα οτι εχουν φτασει Αθηνα. ;) Είναι πάντως "τα ζώα μου αργά" εδω στην Ελλάδα... Το handtec.co.uk μου έστειλε την θήκη την Παρασκευή. Σάββατο είχε φτάσει Αθήνα. Σήμερα Τρίτη έφυγε απο το Ελ. Βελ για το κέντρο διανομής Νοτίων Προαστίων... Θα φτάσει αύριο στο κατάστημα της περιοχής μου και θα μπορώ να την παραλάβω μεθαύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pajeras Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 με ενημερωσαν οτι με την αναβαθμιση του γερμανικου το κινητο θα υποστηριζει ελληνικη αναγνωριση στο S pen . ΑΛΗΘΕΥΕΙ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 αυτο με καίει και εμενα καθως μεθαυριο παω στη Γερμανια και ελεγα να το παρω αν το βρω σε καμία καλη τιμή. Που στο ειπαν οτι με την αναβάθμιση θα υποστηριζει τα ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δεν ξερω αν εννοουν αυτή την αναβαθμιση: XXALJ1 Android 4.1.1 Jelly Bean Firmware γιατί αφορα το multiviewing.Θα διορθώνει και το θέμα που συζητάμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Για την ακριβεια η οθονη του note 2 ειναι καλυτερη απο του S3. Καλυτερο saturation στα χρωματα και καλυτερη ευκρινεια παρα τα λιγοτερα ppi (καθαρα λογω τεχνολογιας οθονης). Οταν το ειδα δεν το πιστευα... Αρα συμβαινει το ακριβως αντιθετο απο αυτο που περιμενεις να δεις... ;) Στο δικο μου η ευκρινεια ειναι χειροτερη απο το s3.. λες να ειναι μονο στο δικο μου???:( (τορα ειδα την εικονα με το συγκριτικο και φαινεται καθαρα οτι οσο αφορα την ευκρεινια και μονο το S3 υπερτερει..ησυχασα..:O Edited October 9, 2012 by skoj Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pajeras Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Δεν ξερω αν εννοουν αυτή την αναβαθμιση: XXALJ1 Android 4.1.1 Jelly Bean Firmware γιατί αφορα το multiviewing.Θα διορθώνει και το θέμα που συζητάμε; ενας φιλος απο το εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Triangle away για το note2,σε λιγες ωρες διαθεσιμο:D 2.00 is not out yet, it will be a few hours, sorry about that. Pressed save on the first post already, should've waited. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Άντε αμήν αμήν ,για cwmr ούτε λόγος βεβαία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Triangle away για το note2,σε λιγες ωρες διαθεσιμο:D Βγήκε... το έτρεξα :p back to 0 :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 To Triangle Away αναβαθμίστηκε ήδη και είναι διαθέσιμο στο Play Store :) Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Άντε αμήν αμήν ,για cwmr ούτε λόγος βεβαία ? Γιατι βρε Χαρουλη?Αφου υπαρχει ηδη cwmr.Εκτος αν εννοεις την εφαρμογη.Λογικα θα βγει οταν ο cf παρει το gn2 Ελα βγηκε το triangle away http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Edited October 9, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Γιατι βρε Χαρουλη?Αφου υπαρχει ηδη cwmr.Εκτος αν εννοεις την εφαρμογη.Λογικα θα βγει οταν ο cf παρει το gn2 Ελα βγηκε το triangle away http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1494114 Αργύρη με αυτο το recovery δοκίμασες να κάνεις backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Αργύρη με αυτο το recovery δοκίμασες να κάνεις backup? Οχι λογω ελλειψης triangle away δεν πολυεπαιζα.Αλλα ο Νικολας (galanakop) νομιζω εχει κανει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Οχι λογω ελλειψης triangle away δεν πολυεπαιζα.Αλλα ο Νικολας (galanakop) νομιζω εχει κανει\ Άκου να σ πω , ο Νίκος είπε πως το backup έγινε σε χρόνο dt ,πες του να δει τι μέγεθος έχει το αρχείο κ θα καταλάβεις τι λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Ηρθε και μενα το πακετακι (θηκουλα+screen protector) απο ebay. Αψογο το grip :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts