Prakt0ras Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπέρα. Ο αδερφός μου έχει το Note 2 και από χτες έχει αρχίσει να του βγάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ένδειξη "Δε βρέθηκε η κάρτα sim, εισάγετε κάρτα sim". Γνωρίζει κάποιος να μας πει αν υπάρχει λύση και είναι αν είναι θέμα software ή hardware; Να τονίζω πως η συσκευή είναι μαμά και όχι rooted. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπέρα. Ο αδερφός μου έχει το Note 2 και από χτες έχει αρχίσει να του βγάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ένδειξη "Δε βρέθηκε η κάρτα sim, εισάγετε κάρτα sim". Γνωρίζει κάποιος να μας πει αν υπάρχει λύση και είναι αν είναι θέμα software ή hardware; Να τονίζω πως η συσκευή είναι μαμά και όχι rooted. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εχει πεσει ποτέ κατω; Η καρτα,ειναι κανονικη,ή κομμενη με το μηχανακι, απο την εταιρια; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Όχι, είναι πολύ προσεγμένο και πάντα στη γνήσια θήκη του. Η Micro-SIM κάρτα είναι απευθείας από τη Cosmote και δεν είναι κομμένη. Όπως αγοράστηκε, έτσι μπήκε και δεν έχει ξαναβγεί ποτέ. Η συσκευή είναι ακόμη σε εγγύηση βέβαια, απλά ήθελα να δω αν είναι συχνό πρόβλημα και αν υπάρχει κάποια απλή λύση. Δεν έχει γίνει update σε 4.4.1 ή 4.4.2, αν και δε νομίζω πως φταίει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Οποιος καταφερε να κανει φωνητικη κληση μεσω ΒΤ ακουστικου και χωρις προσβαση στο διαδικτυο, παρακαλω να γραψει τη διαδικασια. Ευχαριστω Δεν νομιζω να γινεται αυτο, υπαρχει καποιος τροπος δηλαδη; Εδω αντιμετωπιζω αλλο προβλημα: ενω μεχρι την 4.3 πατωντας το ακουστικο bluetooth κτλ εδινε επιλογη να αναλαβει το svoice ή το google voice, τωρα ανοιγει το δευτερο το οποιο δεν δουλευει κι αυτο σωστα και δεν εχω τροπο να το αλλαξω. Μεγιστη πατατα δεδομενου οτι ΝΑΙ χρησιμοποιουσα το svoice για πολλες κλησεις μου χωρις να βγαλω καν το κινητο απο την τσαντα και δουλευε τελεια και ειχα ξεγνιασει. @Prakt0ras Πιθανως χαλασμενο sim-tray, καπως ετσι λεγεται. 40cent ανταλλακτικο ή δωρεαν στο σερβις αν συνεχισει. Ε, δοκιμαστε και καμια αλλη sim κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Καλησπέρα. Ο αδερφός μου έχει το Note 2 και από χτες έχει αρχίσει να του βγάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα την ένδειξη "Δε βρέθηκε η κάρτα sim, εισάγετε κάρτα sim". Γνωρίζει κάποιος να μας πει αν υπάρχει λύση και είναι αν είναι θέμα software ή hardware; Να τονίζω πως η συσκευή είναι μαμά και όχι rooted. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κι εμένα μου το έκανε αυτό το Note II. Το πήγα στη Samsung Benelux εδώ στην Ολλανδια και μου άλλαξαν το SIM Tray δωρεάν εντός εγγυησης. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Δεν νομιζω να γινεται αυτο, υπαρχει καποιος τροπος δηλαδη; Εδω αντιμετωπιζω αλλο προβλημα: ενω μεχρι την 4.3 πατωντας το ακουστικο bluetooth κτλ εδινε επιλογη να αναλαβει το svoice ή το google voice, τωρα ανοιγει το δευτερο το οποιο δεν δουλευει κι αυτο σωστα και δεν εχω τροπο να το αλλαξω. Μεγιστη πατατα δεδομενου οτι ΝΑΙ χρησιμοποιουσα το svoice για πολλες κλησεις μου χωρις να βγαλω καν το κινητο απο την τσαντα και δουλευε τελεια και ειχα ξεγνιασει. Γινεται, γινεται. Ο φιλος Bezbozny τα 'χει καταφερει μ' αυτο. Εγω οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το μόνο λογικό είναι να αλλαχθεί η SIM Tray αλλά ψάχνοντας σε ξένα φόρα, είδα πως πολλοί και μετά τη συγκεκριμένη αλλαγή, δεν είχαν στην ουσία λύση στο πρόβλημα. Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ για το κόπο σας και θα επανέλθω όταν επιστρέψει από το σέρβις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Τα shortcuts στην οθόνη κλειδωματος γιατί δεν τα βλέπω. Έχω DTE και πέρασα την γαλλική οφισιαλ 4.4.2 με Odin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το μόνο λογικό είναι να αλλαχθεί η SIM Tray αλλά ψάχνοντας σε ξένα φόρα, είδα πως πολλοί και μετά τη συγκεκριμένη αλλαγή, δεν είχαν στην ουσία λύση στο πρόβλημα. Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ για το κόπο σας και θα επανέλθω όταν επιστρέψει από το σέρβις. Ναι. Κι εγω το χα διαβασει αυτό και φοβόμουν ότι δε θα λυνόταν, αλλά το service της Samsung Benelux το επιδιορθωσε με την πρώτη και παίζει εδώ και 7 μηνες άψογα :). Καλή τύχη :p. Ενημέρωσέ μας όταν έχεις νεα. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetes3e Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Φιλε Sokos δεν φαινεται στις γερμανικες εκδοσεις.. Την εψαξα και γω την δουλεια και δεν γινεται τιποτα.. Μονο με εφαρμογη Lock screen απο Play Store ή την καλύτερη για μενα λυση Custom Rom την τελευταια DN3 και το κινητο εχει απογειωθει.. Δεν θα σου ξαναλυψει τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Τα shortcuts στην οθόνη κλειδωματος γιατί δεν τα βλέπω. Έχω DTE και πέρασα την γαλλική οφισιαλ 4.4.2 με Odin Όντως, στις γερμανικές για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν τα shortcuts. Αν είσαι root, υπάρχει λύση: Μετονομασία το αρχείο customer.xml που βρίσκεται στο /system/csc σε customer.xml.bak. Reboot και οι συντομεύσεις εμφανίζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Καλημερα .. Μετα απο το περασμα της 4.42 και ροοτ exposed ktl χάθηκε η επιλογή αλλαγής γλώσσας στο samsung keyboard.. καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ξανακατέβασε την από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ξανακατέβασε την από τις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου. Δλδ? Εχω κανει reset settings εχω προσθέσει ελληνικά αγγλικά αλλα δεν μπορω να αλλαξω μεταξύ τους.. Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έχει ακουστεί τίποτα για την ελληνική έκδοση για το πότε θα βγει; Σε ποιες χώρες εκτός από Γαλλία και Ινδία έχει βγει η 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Οκ.. λύθηκε το πρόβλημά.. Settings > accessibility > geenify > off .. Σε περίπτωση που έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Έχει ακουστεί τίποτα για την ελληνική έκδοση για το πότε θα βγει; Σε ποιες χώρες εκτός από Γαλλία και Ινδία έχει βγει η 4.4.2; βγήκε χθες και για αρκετές νοτιο ασιατικές. Μαλαισία, Φιλιππίνες, Βιετνάμ κ.α. αλλά απο Ευρώπη μόνο η Γαλλική. φαντάζομαι οτι μέχρι το τέλος Μαίου θα βγουν και άλλες ευρωπαικές και ελπίζω να είναι και η δική μας μέσα, αλλά δεν κρατάω την ανάσα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Οκ.. λύθηκε το πρόβλημά.. Settings > accessibility > geenify > off .. Σε περίπτωση που έχει κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα. Δεν έκανε swipe το space?? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δεν έκανε swipe το space?? Ναι .. το ίδιο ακριβώς πρόβλημα όπως το βίντεο : http://youtu.be/ntjyou2bIIk Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Άλλο ενα παιδί από δω είχε αναφέρει το πρόβλημά (εκτός από μένα δλδ) .. και απενεργοποίησες ουσιαστικά το geenify αν κατάλαβα, και έφτιαξε? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machariel Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Άλλο ενα παιδί από δω είχε αναφέρει το πρόβλημά (εκτός από μένα δλδ) .. και απενεργοποίησες ουσιαστικά το geenify αν κατάλαβα, και έφτιαξε? Πας settins>device> accesability [ATTACH]45265[/ATTACH] Και απενεργοποίησε το greenify στα services. Παράθεση Galaxy Note 3 Lumia 1520 - Win10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Φιλε Sokos δεν φαινεται στις γερμανικες εκδοσεις.. Την εψαξα και γω την δουλεια και δεν γινεται τιποτα.. Μονο με εφαρμογη Lock screen απο Play Store ή την καλύτερη για μενα λυση Custom Rom την τελευταια DN3 και το κινητο εχει απογειωθει.. Δεν θα σου ξαναλυψει τιποτα.. Δυστυχως δεν ειμαι root καθωτι στην εγγύηση ακόμα. Ποιο ειναι το πρόβλημα? Οτι βαζουμε αλλης χωρας ρομ? Για το γερμανικο δεν εχει βγει ακόμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetes3e Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Δυστυχως δεν ειμαι root καθωτι στην εγγύηση ακόμα. Ποιο ειναι το πρόβλημα? Οτι βαζουμε αλλης χωρας ρομ? Για το γερμανικο δεν εχει βγει ακόμη? Οι γερμανικες συσκευες φταινε. Δεν εχει να κανει με τις ROM αλλης χωρας. Και στα Note 3 το ιδιο συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 (edited) Οι γερμανικες συσκευες φταινε. Δεν εχει να κανει με τις ROM αλλης χωρας. Και στα Note 3 το ιδιο συμβαινει. Τι λέτε τώρα ρε σεις??? Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε?? Άκου φταίνε τα κινητά!!!Ένα αρχείο μέσα στο csc είναι όλη η ιστορία (κι αυτο λόγω της τοπικής νομοθεσιας) που όποιος είναι ρουτ και το μετονομάσει θα του εμφανιστεί το μενού των συντομεύσεων,ελεος δηλαδή με αυτά που ποστάρετε!! Edited May 20, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Τι λέτε τώρα ρε σεις??? Τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε?? Άκου φταίνε τα κινητά!!!Ένα αρχείο μέσα στο csc είναι όλη η ιστορία (κι αυτο λόγω της τοπικής νομοθεσιας) που όποιος είναι ρουτ και το μετονομάσει θα του εμφανιστεί το μενού των συντομεύσεων,ελεος δηλαδή με αυτά που ποστάρετε!! Για πες να μαθαινουμε, ποιο αρχειο ειναι αυτο και ποιο μενου συντομευσεων ειναι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts