Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια. παρακαλώ χρειαζόμαι τα φώτα σας. Απο την 4.3. έκδοση που είχα μέχρι χθες στο μαμα πληκτρολόγιο ενω είχα τικαρει στις ρυθμίσεις Ελληνικά και αγγλικά Οταν πηγαινα να γράψω μου έβγαζε μονο την μια επιλογη. Ετσι έβαλα το go keyboard και δεν ασχολήθηκα πάλι. Με την κίτ κατ οχι μονο το θέμα Υπάρχει Ακόμη αλλα και το go keyboard διακοπταιται συνέχεια. Τώρα γράφω με το keyboard pro που Ευτυχώς δουλεύει καλά. Αυτο με το Μάμα γιατί να συμβαίνει ;:wacko:

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχετε κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων??Ουτε η 4.3 ειχε καποιο προβλημα με το πληκτρολόγιο αλλά ούτε και η 4.4.

Εκτός αν δεν το ρυθμίζετε σωστά.

To αφήνω χτες το βράδι στο 63% στο αθόρυβο αλλά sync-wifi-data κλειστά. Το πρωί είχε 62%. http://freesmileyface.net/smiley/music/heavy-metal-044.gif
Ι need a six month vacation, twice a year.

Και απ'ότι βλέπω πλέον έφτιαξε και το πρόβλημα που είχαμε πολλοί από δω με τις κλήσεις, που δεν μας άκουγαν μερικές φορές ή δεν ακούγαμε κι εμείς...:D

Aν έχεις Ν2 από σκρουτζομάγαζο δεν είναι ανάγκη να περιμένεις. Πέρασε την γαλλική μέσω odin. Είναι πολύ εύκολο.

Εγώ και ελληνικό να είχα πάλι θα την πέρναγα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Aν έχεις Ν2 από σκρουτζομάγαζο δεν είναι ανάγκη να περιμένεις. Πέρασε την γαλλική μέσω odin. Είναι πολύ εύκολο.

Εγώ και ελληνικό να είχα πάλι θα την πέρναγα.

Απο το Πλαίσιο το πήρα οπότε μάλλον ελληνικό...

Είναι εύκολο φαντάζομαι έτσι?

Το Note 2 μου είχε κάποια σημάδια από burn in στην οθόνη του μετά από 17 μήνες. Πήγα από την smartec πιστεύοντας ότι θα μου πουν διάφορα. Μέσα σε μια ώρα είχα το κινητό μου έτοιμο με καινούργια οθόνη. Ένα μεγάλο μπράβο τους για άλλη μια φορά.. :)

Ισχύει το ίδιο λέτε στη smartec και για αγορασμένα από Αγγλία με απόδειξη (με το ΙΜΕΙ γραμμένο πάνω) κινητά;

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Γιατί να μην ισχύει? Όλα τα ευρωπαϊκά έχουν την εγγύηση

Πάντως παιδιά την αυτονομία του note 2 δεν την πιάνει κανένα ακόμη

Γιατί να μην ισχύει? Όλα τα ευρωπαϊκά έχουν την εγγύηση

Πάντως παιδιά την αυτονομία του note 2 δεν την πιάνει κανένα ακόμη

Το lg g2 σε αυτονομία φυσάει, αλλά note δεν είναι.

Θα τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.

Ιδιαίτερα με την 4.4.2 όταν το κλείνεις δε χάνει καθόλου μπαταρία (η ευθεία γραμμή στην εικόνα).

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Εβαλα κι εγω την γαλλική χθες και απο τα λίγα που πρόλαβα να δω, σίγουρα η μπαταρία έγινε ακόμη πιό τούρμπο. Οση ώρα το έχω κλειστό δεν τρωει τίποτα απο μπαταρία. Ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα και στο άνοιγμα και στο άνοιγμα του wi fi. Γενικά νομίζω ότι είναι εξαιρετική η αναβάθμιση. Και συμειωτέον, δεν βαρέθηκα να κάνω επαναφορα εργ. ρυθμισεων.

Και μιά ερώτηση, ξέρει κανείς αν υπάρχει κανείς οδηγός στα ελληνικά όμως, για να περάσω κάποια ρομ που να έχει το air commant του νοτε 3;;; Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα λοιπόν ακούστε το πρόβλημα που έχω εγώ. Είχα βάλει custom όταν ήμουν σε 4.1.2 όμως με triangle away έσβησα counter και γύρισα σε stock 4.1.2.Οταν ήρθε η 4.3 ΟΤΑ μου έλεγε οτι είχα πειραγμένο software αλλά μέσω kies έγινε κανονικά η αναβάθμιση σε 4.3 χωρίς να έχει γράψει τίποτα το Knox 0x0 δηλαδή. Κοιτάω τώρα μέσω ΟΤΑ εάν υπάρχει αναβάθμιση αλλά πάλι λέει πειραγμένο software. Στο Kies δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα αλλά δεν υπάρχει και αναβάθμιση σε 4.4.2. Σκέφτομαι να κατεβάσω το γαλλικό και να το βάλω με Odin θα λυθεί το πρόβλημα που έχω με το OTA? Υπάρχει πιθανότητα να γράψει το Knox? Εάν πάρω backup full me kies και κάνω restore μετα από full factory reset 4.4 . 2 υπάρχει πιθανότητα να έχω πρόβλημα πάλι με το ΟΤΑ;

Ευχαριστώ

Όταν μηδένισες με triangle away, μετά έκανες factory reset;

Aν όχι, λογικά γι' αυτό έχει μείνει να λέει πειραγμένο software.

Με kies δεν έχω πάρει backup και δεν ξέρω τι μπορεί να επαναφέρει.

Πιο γνωστό για unrooted συσκευές είναι το Helium

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

To knox αν είναι τώρα μηδέν και περάσεις την γαλλική δεν θα γράψει με odin. Το έκαναν και άλλοι συμφορουμίτες.

καλησπερα..ερώτηση! έκανα εγκατάσταση τη νεα ΡΟΜ DN3 RC2 4.4.2. τρέχει κανονικά και είναι πολύ καλή γενικά. έκανα την εγκατάσταση -με philz 6.25 και οχι με twrp - όπως έλεγε στις οδηγίες αλλά βλέπω ακόμα οτι υπαρχουν στην εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου φάκελοι απο την προηγούμενη ρομ κλπ που τρωνε πολυ χωρο. πως μπορω να τα σβησω? ξερει κανεις?

Όταν μηδένισες με triangle away, μετά έκανες factory reset;

Aν όχι, λογικά γι' αυτό έχει μείνει να λέει πειραγμένο software.

Με kies δεν έχω πάρει backup και δεν ξέρω τι μπορεί να επαναφέρει.

Πιο γνωστό για unrooted συσκευές είναι το Helium

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup

To knox αν είναι τώρα μηδέν και περάσεις την γαλλική δεν θα γράψει με odin. Το έκαναν και άλλοι συμφορουμίτες.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι εάν είχα κάνει factory reset......

Δηλαδή προτείνεις να περάσω την 4.4.2 αφού έχω πάρει backup με Helium, μετά factory reset και μετά restore?

Προτείνω να πάρεις backup. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει το Helium γιατί δουλεύω με Titanium Backup (root) αλλά λογικά είναι το ίδιο.

Πάρε Backup λοιπόν. Μετά κάνεις factory reset και καμιά επανεκκίνηση για να δεις αν έχει φύγει η ένδειξη τροποποιημένο.

Φλασάρεις την 4.4.2 και μετά επαναφέρεις από το backup μόνο τα data των user apps. Τις εφαρμογές τις κατεβάζεις πάλι, καλύτερα είναι.

Όχι επαναφορά τα system apps με τα data τους.

Backup σε εξωτερική κάρτα ή pc. Μη σώσεις στην μνήμη του τηλεφώνου και μετά κάνεις factory reset!

Edited by periklik

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)