Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια, εχω την επισημη αναβαθμιση, καθως το NOTE 2 που εχω ειναι παραεισαγωγής. Η αλήθεια ειναι οτι δεν εντυπωσιαστηκα. Πολυ θορυβος για το τίποτα.

Συμπερασματικα το νεο στοιχειο ειναι μονο το ΚΝΟΧ. Η εφαρμογή του Spen παραμενει η ιδια. Ισως να υπάρχει καποια καλυτερη αποδοση στην μπαταρια, αλλα δεν το λεω με βεβαιοτητα. Τα υπολοιπα ειναι λεπτομέρειες.

Αν δεν έχει χειροτερέψει, αυτό και μόνο είναι πολύ θετικό :) Πρόσεξες αν υπάρχει lagάρισμα στην εκκίνηση των εφαρμογών (σε σχέση με την 4.1.2); Το λέω επειδή το ανέφερε ο truckman και μου έκανε εντύπωση.

Αν δεν έχει χειροτερέψει, αυτό και μόνο είναι πολύ θετικό :) Πρόσεξες αν υπάρχει lagάρισμα στην εκκίνηση των εφαρμογών (σε σχέση με την 4.1.2); Το λέω επειδή το ανέφερε ο truckman και μου έκανε εντύπωση.

Κοίτα, δεν το λες λαγκαρισμα,υπαρχει καθυστέρηση στο ανοιγμα-κλείσιμο των εφαρμογών,καραμπινατο,που ομως δεν ειναι θεμα λαγκ,ετσι το εχουν ρυθμισει.Δοκιμασα μεχρι και 4 διαφορετικες custom,ετσι για να δω μήπως είναι κάτι που οι άλλοι θα ειχαν καταφερει να το φτιάξουν μέσω κάποιων ρυθμίσεων, αλλά δεν...Σε αυτό το θέμα έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά και γι αυτο πολλοι χρηστες κάνουν παράπονα για αργές custom.Τωρα, επειδή είχα αρκετές μέρες την official ινδική, έφαγα και κάτι κουλά, ένα ξεκαρφωτο restart, αρκετές φορές να με παίρνουν και να μην τους ακούω όταν είχα ενεργο 3g, άλλες 2 φορές κόλλησε το πλήκτρο απάντησης...τι να πω, είναι πράγματα που δεν τα είχα ξαναδεί ουτε καν στις προηγουμενες leaked.

Edited by truckman

Παιδιά μου έβγαλε το note κατεστραμμένη sd card. Εκανε κατι δικα του σβηστηκαν ολα απο την καρτα και τώρα τη διαβάζει κανονικά με ολα τα αρχεία μου κατεστραμμένα. Τι μπορώ να κάνω?
Θοδωρής

Μάλλον τίποτα. Έλεγξε μήπως και μπορεί να τα διαβάσει ο υπολογιστής (που δεν νομίζω) και μετά κάνε της ένα Format και δοκίμασε να δεις αν δουλεύει και μπορεί να αποθηκεύσει και να διαβάσει αρχεία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μάλλον τίποτα. Έλεγξε μήπως και μπορεί να τα διαβάσει ο υπολογιστής (που δεν νομίζω) και μετά κάνε της ένα Format και δοκίμασε να δεις αν δουλεύει και μπορεί να αποθηκεύσει και να διαβάσει αρχεία.

Οκ. Το πισι δεν την διαβάζει από reader. Να είσαι καλά

Θοδωρής

Παίδες μου βγήκε ειδοποίηση για αναβάθμιση firmware. Το είχα πάρει από birdphone με το ΙΜΕΙ στην απόδειξη. Είναι παραεισαγωγής;

Εγώ που θέλω τα καλούδια του note 3 μάλλον θα πρέπει να βάλω custom έτσι; Άρα δεν πρέπει να κάνω αναβάθμιση τώρα;

Αν κάνεις αναβάθμιση και πάρει την 4.3 θα έχεις και Knox στον Bootloader οπότε ξεχνάς Custom ROMs να θες την εγγύηση.

Για να πάρεις τις αναβαθμίσεις του S-Pen που έχει το Note 3 θα πρέπει να βάλεις Custom ROM.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Αν κάνεις αναβάθμιση και πάρει την 4.3 θα έχεις και Knox στον Bootloader οπότε ξεχνάς Custom ROMs να θες την εγγύηση.

Για να πάρεις τις αναβαθμίσεις του S-Pen που έχει το Note 3 θα πρέπει να βάλεις Custom ROM.

Μετά την 4.3 custom μπορώ να γυρίσω στην επίσημη 4.3, αλλά από την 4.3 επίσημη αν πάω σε custom χάνω την εγγύηση;

Γενικά αν δεν έχεις περάσει τον Bootloader της 4.3 που δίνεται με τις επίσημες αναβαθμίσεις μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Μπορείς ακόμα και να γυρίσεις σε 4.1.2.

Αν περάσεις την επίσημη 4.3 τότε δεν θα μπορείς να κάνεις Downgrade σε 4.1.2 καθώς επίσης θα γράψει ο μετρητής Knox αν περάσεις Custom ROM οπότε και χάνεις την εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Οκ Ευχαριστώ. Μάλλον θα ψάχνω με τις custom πριν δεσμευτώ με την επίσημη. Άλλωστε θέλω και τα καλούδια του s-pen.

Τώρα για μασ μου βγήκε η αναβάθμιση είναι παραεισαγωγής άρα δεν έχω εγγύηση;

τι φαση που λενε και στο χωριο μου?

Γιατι δεν υποστηριζει?Να υπενθυμισω οτι το πηρα μεταχειρισμενο ετσι και δεν εχει ροοτ

http://s28.postimg.org/7784f4r4p/ntrt.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Ρε παιδια θα τρελαθώ. Σήμερα έφαγε σκαλωμα και όπως Ανέφερα η καρτα τα έπαιξε. Τις εκανα φορματ κλαίγοντας μιας και δεν.ειχα μπακ απ. Οταν την περασα στο τηλέφωνο τα είδε ολα και δουλεύει οπψς πριν. Τώρα παίρνω ενα μπακ απ να ειμαι σίγουρος. Αυτο το φαινόμενο μαε δείχνει οτι πεθαίνει?
Θοδωρής

Οκ Ευχαριστώ. Μάλλον θα ψάχνω με τις custom πριν δεσμευτώ με την επίσημη. Άλλωστε θέλω και τα καλούδια του s-pen.

Τώρα για μασ μου βγήκε η αναβάθμιση είναι παραεισαγωγής άρα δεν έχω εγγύηση;

Αν είναι από Ευρωπαϊκή χώρα έχεις κανονικά εγγύηση.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Γιατι δεν υποστηριζει?Να υπενθυμισω οτι το πηρα μεταχειρισμενο ετσι και δεν εχει ροοτ

To csc δεν ταιριάζει με το firmware .Δες για ποια χώρα ειναι η συσκευή σου και πέρνα το κατάλληλο firmware με odin .

Ρε παιδια θα τρελαθώ. Σήμερα έφαγε σκαλωμα και όπως Ανέφερα η καρτα τα έπαιξε. Τις εκανα φορματ κλαίγοντας μιας και δεν.ειχα μπακ απ. Οταν την περασα στο τηλέφωνο τα είδε ολα και δουλεύει οπψς πριν. Τώρα παίρνω ενα μπακ απ να ειμαι σίγουρος. Αυτο το φαινόμενο μαε δείχνει οτι πεθαίνει?

To ποιο πιθανό ναι ,μπορεί βέβαια να είναι και κάποιο bug από την rom ( αν φοράς custom ) .

Samsung galaxy s21+

http://s28.postimg.org/7784f4r4p/ntrt.jpg

Από ότι βλέπω από τη φώτο, το κίνητο σου έχει επάνω την ΜΙ6 την πρώτη leaked 4.3 και είναι λογικό που σου βγάζει τέτοιο μήνυμα το kies μια και δεν είναι official.Περνας την δική του και θα είσαι κομπλέ.

Αυτος που στο πούλησε έπρεπε να σου είχε πει ότι του έχει αλλάξει την ρομ.

Edited by truckman

To ποιο πιθανό ναι ,μπορεί βέβαια να είναι και κάποιο bug από την rom ( αν φοράς custom ) .

Ευχαριστώ πολύ. Ναι custom εχω και σκέφτηκα απξαναεν μου είχε συμβεί τι

Θοδωρής

Από ότι βλέπω από τη φώτο, το κίνητο σου έχει επάνω την ΜΙ6 την πρώτη leaked 4.3 και είναι λογικό που σου βγάζει τέτοιο μήνυμα το kies μια και δεν είναι official.Περνας την δική του και θα είσαι κομπλέ.

Αυτος που στο πούλησε έπρεπε να σου είχε πει ότι του έχει αλλάξει την ρομ.

Ναι μου το ειπε οτι περασε πανω την leaked 4.3 απλα νομισα οτι εφοσον ειναι το firmware της σαμμυ ταιριαζει.αρα πρεπει εφοσον το δικο μου ειναι πολωνικο να βρω το τελευταιο πολωνικο. Χμμμμ..i see....

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Είδα φίλο σήμερα που πούλησε το Note 2 και αγόρασε το Note 3. Μου παραπονέθηκε για παρόμοιο lag στο άνοιγμα και κλείσιμο των εφαρμογών! :lol: Να σας πω κι εγώ επειδή το έπιασα στα χέρια μου. Υπήρχε φυσικά το πρώτο ουάου λόγω της νέας συσκευής, αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για πιο γρήγορο κινητό από το Note 2, θα έπρεπε να ανταποκρίνεται πιο άμεσα. Μου έδωσε την εντύπωση πως το Note 2 είναι λίγο πιο άμεσο στο άνοιξε-κλείσε. Νομίζω ότι θα καταλήξω ότι δεν το έχει κάνει σκόπιμα η S. κάτι άλλο συμβαίνει. Ελπίζω να μην ευθύνεται το Knox για αυτό :X

Με 4.3 και στα δυο δεν καταλαβαινεις ποιο ειναι πιο γρηγορο, αλλα με 4.1.2 το note 2 ειναι οντως πιο άμεσο. Δεν ξέρω τι έχει κάνει η σαμυ στις official και γιατί, αλλα η πρώτη leaked 4.3 για το note2 δεν είχε τέτοιο θέμα, ήταν ταχύτατη, πιο γρήγορη κι από την 4.1.2.Τωρα, τι εγινε μετα, αγνωστο...

Η πρώτη leaked είχε knox; Ή προστέθηκε τίποτε άλλο στη συνέχεια;

Oχι εκεινη δεν ειχε, αλλα οι αλλες που τις βαλαμε και αυτες με knox free bootloader ειχαν θεμα

Edited by truckman

Μήπως λοιπόν να πάμε από τώρα στην πρώτη leaked 4.3 και να μην περιμένουμε την official εμείς οι"Έλληνες";

Είχε ένα θέμα με τους λογαριασμόυς του gmail,τους εκανε reset ανα τακτα χρονικα διαστηματα (προφανως εσκεμμένα το ειχαν ετσι).Νομιζω ειχε βρεθεί λυση αλλα δεν ειχα ασχοληθει

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)