psiliammos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδια παντως απο τοτε που πηγα απο 4.1.1 σε 4.1.2 εχω ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ...τι συμβαινει??Αν ηταν να κουβαλαω φορτιστες μαζι μου θα επερνα το lg to 4πυρηνο..εσεις ειδατε διαφορά??Ενταξει,οχι μερα με τη νυχτα αλλα το προτιμουσα οπως πριν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδια παντως απο τοτε που πηγα απο 4.1.1 σε 4.1.2 εχω ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ...τι συμβαινει??Αν ηταν να κουβαλαω φορτιστες μαζι μου θα επερνα το lg to 4πυρηνο..εσεις ειδατε διαφορά??Ενταξει,οχι μερα με τη νυχτα αλλα το προτιμουσα οπως πριν.... Καμία διαφορά δεν είδα. Κάποια εφαρμογή σου την τρώει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Τσέκαρε να δεις Τι ποσοστό σου τρώει τα Google services Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 οι εφαρμογες ειναι κλειστες...το google services..φιλε μου επειδην δεν το κατεχω τι εννοεις τι μου τρωει??το πιο μεγαλο ποσοστο μου το τρωει το chrome...γυρω στο 26% και 27% η οθονη... Ρε παιδια αρχιζω και το παρατηρω μετα την αναβαθμιση αλλα και μετα απο το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΡΟΥΤΕΡ που μου εφεραν...παιζει ενα router να κανει κατι τετοιο??Ειμαι μονιμα με full σημα αφου ειναι στα 2 μετρα παντα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest tomas94 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 παιδιά παρακαλώ βοηθήστε με. έκανα τη διαδικασία όπως την περιγράψετε για το root. Ήταν επιτυχές. Μετά ξεκίνησα να κατεβάζω κάτι προγραμματάκια και ξαφνικά το κινητό μου έσβησσε και άρχισε να κάνω μόνο του επανεκινήσεις φτάνοντας με το λογότυπο της Samsung (που αναβοσβήνουν τα γράμματα, λίγο πριν μπει στο κινητό. του βγάζω την μπαταρία, λειτουργεί για περίπου 10 δευτερόλεπτα και μετά ξανά το ίδιο. Η μπαταρία μου, όταν συνέβει αυτό ήταν στο 81% και τώρα είναι στο 85% και στη φόρτιση. (Την παραπάνω διαδικασία τη δοκίμασα και στη φόρτιση. Βοηθήστε με, σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ισως κάποιο από τα προγράμματα που κατέβασες να σου έκανε την ζημιά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest tomas94 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μου πρότειναν να κάνω full wipe. Πως θα το κάνω αυτό. Και πως συνδέομαι σε αυτό το recovery; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Θα μας χαζεψει η Sammy ? http://itechaddict.com/leaked-samsung-memo-shows-some-kitkat-love-for-the-galaxy-lineup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Μου πρότειναν να κάνω full wipe. Πως θα το κάνω αυτό. Και πως συνδέομαι σε αυτό το recovery; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σε recovery mode μπαίνεις κρατώντας πατημένα power/volume up/home button και αν θες να κανεις wipe επιλεγεις wipe data .factory . Μπορείς να το κάνεις και απο τις ρυθμίσεις : ρυθμίσεις> λογαριασμοί > δημιουργία αντιγράφων ασφάλειας> επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων Σε κάθε περίπτωση κανε ενα backup γιατι θα χάσεις ολα οσα βρίσκονται στην εσωτερική μνήμη . Edited November 22, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Θα μας χαζεψει η Sammy ? http://itechaddict.com/leaked-samsung-memo-shows-some-kitkat-love-for-the-galaxy-lineup Δύο αναβαθμίσεις μέσα σε 6 μήνες...Για να δούμε μακάρι !!! :) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Θα μας χαζεψει η Sammy ? http://itechaddict.com/leaked-samsung-memo-shows-some-kitkat-love-for-the-galaxy-lineup Να το δω και να μην το πιστέψω... Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ρε παιδια κατι off topic με την αναβαθμιση, αλλα εχτες το βραδι η micro sd της γυναικας μου παρεδωσε πνευμα στο S3 της. Ξαφνικα εβγαλε μυνημα "κατεστραμενη καρτα μνημης, εισαγεται νεα καρτα" . Τωρα τι γινεται με τις φωτογραφιες και τα βιντεο που ειχε μεσα; Ο υπολογιστης δεν την βλεπει. Υπαρχει καποιο προγραμμα να βαλω στον υπολογιστη ωστε να την δει και να ανακτησουμε τα δεδομενα; Επειδη παλιοτερα ειχαν καποιοι προβλημα με το νοτε, γι'αυτο ρωταω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Δοκίμασε με το recuva Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν σας έχει συμβεί; Παρατηρώ ότι ορισμένες φορές (δηλαδή 3-4 μεσ' τη βδομάδα), όταν λαμβάνω τηλεφώνημα δεν ακούω ήχο απ' τον καλούντα, ενώ αυτός με ακούει. Αν ξαναπάρει μιλάμε κανονικά (χωρίς να έχω αλλάξει θέση, πχ να πάω κάπου με καλύτερο σήμα). Αν ήταν θέμα σήματος δε θα είχε πρόβλημα να με ακούσει κι αυτός; Βασικό επίσης ότι το έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής μόνο όταν μιλάω μέσω bluetooth, αλλά ίσως είναι τυχαίο γιατί το χρησιμοποιώ στο 90% των κλήσεων, οπότε μπορεί στο μέλλον να εμφανιστεί και σε κανονική ομιλία. Α επίσης το ακουστικό που χρησιμοποιώ για το bluetooth είναι ένα plantronics που κάπου έχω διαβάσει ότι ίσως υπάρχουν θέματα συμβατότητας με τη συσκευή, αλλά στις υπόλοιπες κλήσεις είναι μια χαρά. Εντάξει δεν είναι ότι δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας, αλλά όσο να'ναι είναι ενοχλητικό. Το τηλέφωνο εντελώς μαμά (ούτε καν root) με ελληνική ROM (το'χω γύρω στις 3 βδομάδες). Σας έχει συμβεί ποτέ; Λέτε να το πάω στο service ή είναι κάνα software bug που δεν μπορεί να γίνει τίποτα; Μήπως διορθωθεί με άλλο bluetooth; Για hardware πάντως μάλλον απίθανο δεν είναι; Αν είχε πρόβλημα το ακουστικό του τηλεφώνου θα το έκανε συνεχώς φαντάζομαι... Επίσης στην αρχή είχα επιλογή για δίκτυο το auto (GSM/WCDMA) και όταν το άλλαξα σε GSM only το έκανε πιο αραιά, αλλά τελευταία το ξαναβλέπω όπως πριν (εννοείται όταν θέλω Data το γυρνάω σε WCDMA only). Edited November 22, 2013 by TimDeLAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Δύο αναβαθμίσεις μέσα σε 6 μήνες...Για να δούμε μακάρι !!! :) Κατάλαβα. Πάει για απόσυρση και η 4.3 πριν καν βγεί επίσημα. Αντε καλή αναμονή της 4.4 μέχρι το Πάσχα, και αν και αυτή βγει με bugs, τότε πάμε για την 4.5 μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα ή γιατί οχι για κάποια 5.x το 2015 :lol: Edited November 22, 2013 by jlian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Κάτι γράφουν για τραγική αυτονομία και με βλέπω να μένω με την 4.1.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 για να γυρισω απο την 4.1.2(καταπινει την μπαταρια πιο γρηγορα) στην 4.1.1 παω ρυθμισεις,δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?? Υ.γ ρε παιδια ειναι δυνατον το καινουριο ρουτερ που εβαλα πριν 3 ημερες να μου κανει την ζημια στην μπαταρια??Μηπως δεν φταει η αναβαθμιση??οσοι πηγατε απο 4.1.1 σε 4.1.2 ειδατε διαφορα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 για να γυρισω απο την 4.1.2(καταπινει την μπαταρια πιο γρηγορα) στην 4.1.1 παω ρυθμισεις,δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?? Υ.γ ρε παιδια ειναι δυνατον το καινουριο ρουτερ που εβαλα πριν 3 ημερες να μου κανει την ζημια στην μπαταρια??Μηπως δεν φταει η αναβαθμιση??οσοι πηγατε απο 4.1.1 σε 4.1.2 ειδατε διαφορα?? H επαναφορά εργοστασιακών δεν αλλάζει το firmware( εκτος και αν εννοείς κάτι άλλο ) διάβασε τον οδηγό πως θα το κάνεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKORPIOS007 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 για να γυρισω απο την 4.1.2(καταπινει την μπαταρια πιο γρηγορα) στην 4.1.1 παω ρυθμισεις,δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας και μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων?? Υ.γ ρε παιδια ειναι δυνατον το καινουριο ρουτερ που εβαλα πριν 3 ημερες να μου κανει την ζημια στην μπαταρια??Μηπως δεν φταει η αναβαθμιση??οσοι πηγατε απο 4.1.1 σε 4.1.2 ειδατε διαφορα?? κατι άλλο θα φταιει η 4.1.2 εχει πολύ καλη αυτονομια εκανες factory reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 H επαναφορά εργοστασιακών δεν αλλάζει το firmware( εκτος και αν εννοείς κάτι άλλο ) διάβασε τον οδηγό πως θα το κάνεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 Ευχαριστω φιλε αλλα για να το κανω εγω ολο αυτο θελει πτυχιο πανεπιστημιου....μα τοσο δυσκολο απο το 4.1.2 να ξαναπαω στο 4.1.1 που ειχα μαμα....???με ζαλιζε η σαμσουνγκ συνεχεια ε ενημερωση λογισμικου...τι το παταγα και εγω το ζωον???η μπαταρια τελειωνει πιο ευκολα για πλακα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν σας έχει συμβεί; Παρατηρώ ότι ορισμένες φορές (δηλαδή 3-4 μεσ' τη βδομάδα), όταν λαμβάνω τηλεφώνημα δεν ακούω ήχο απ' τον καλούντα, ενώ αυτός με ακούει. Αν ξαναπάρει μιλάμε κανονικά (χωρίς να έχω αλλάξει θέση, πχ να πάω κάπου με καλύτερο σήμα). Αν ήταν θέμα σήματος δε θα είχε πρόβλημα να με ακούσει κι αυτός; Βασικό επίσης ότι το έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής μόνο όταν μιλάω μέσω bluetooth, αλλά ίσως είναι τυχαίο γιατί το χρησιμοποιώ στο 90% των κλήσεων, οπότε μπορεί στο μέλλον να εμφανιστεί και σε κανονική ομιλία. Α επίσης το ακουστικό που χρησιμοποιώ για το bluetooth είναι ένα plantronics που κάπου έχω διαβάσει ότι ίσως υπάρχουν θέματα συμβατότητας με τη συσκευή, αλλά στις υπόλοιπες κλήσεις είναι μια χαρά. Εντάξει δεν είναι ότι δεν μπορώ να μιλήσω κιόλας, αλλά όσο να'ναι είναι ενοχλητικό. Το τηλέφωνο εντελώς μαμά (ούτε καν root) με ελληνική ROM (το'χω γύρω στις 3 βδομάδες). Σας έχει συμβεί ποτέ; Λέτε να το πάω στο service ή είναι κάνα software bug που δεν μπορεί να γίνει τίποτα; Μήπως διορθωθεί με άλλο bluetooth; Για hardware πάντως μάλλον απίθανο δεν είναι; Αν είχε πρόβλημα το ακουστικό του τηλεφώνου θα το έκανε συνεχώς φαντάζομαι... Επίσης στην αρχή είχα επιλογή για δίκτυο το auto (GSM/WCDMA) και όταν το άλλαξα σε GSM only το έκανε πιο αραιά, αλλά τελευταία το ξαναβλέπω όπως πριν (εννοείται όταν θέλω Data το γυρνάω σε WCDMA only). Φιλε αν δεις και στο νήμα για bluetooth η συνεργασία με το note ii είναι χάλια!!! Σε εμένα είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα πολλές φορές μέχρι που έβαλα στο note τα κλασσικά ακουστικά, και όλα καλά μετά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Καθε φορα που ανοιγω την συσκευη...sleep mode ......μου βγαζει η sd καρτα αποσυνδεθηκε, παει για <<χτυπημα>>? Οταν πηρα την συσκευη για να δει την καρτα επρεπε να την κανω φορματ....wtf:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ενας φιλαρακος πηρε το note 3 και το ρολοι μαζι.το ρολοι δε το πολυγουσταρει και μου το δινει σε καλη τιμουλα.το note 2 με την αναβαθμιση θα συνεργαζεται σωστα?αναβαθμιση θα τη παρουμε η θα το παρω αδικα και θα ψαχνω να το δωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ενας φιλαρακος πηρε το note 3 και το ρολοι μαζι.το ρολοι δε το πολυγουσταρει και μου το δινει σε καλη τιμουλα.το note 2 με την αναβαθμιση θα συνεργαζεται σωστα?αναβαθμιση θα τη παρουμε η θα το παρω αδικα και θα ψαχνω να το δωσω? ναι χτυπα το,συνεργαζεται ηδη τελεια ακομη κ με την leaked που εχω,οσο γι αναβαθμιση ειναι σιγουρη η 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 ναι χτυπα το,συνεργαζεται ηδη τελεια ακομη κ με την leaked που εχω,οσο γι αναβαθμιση ειναι σιγουρη η 4.3 Με εφτιαξες πρωινιατικα.θα το καβατζωσουμε τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts