Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για εμενα είναι λάθος επιλογή το mega. Πιστεύω ποιο τούμπανο το note. Αλλα οπως λενε και τα παιδιά είναι υποκειμενικό το θεμα
Θοδωρής

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mega or note 2? πειτε ρε παιδια

πηγα στο μεντια μαρκ και τα τεσταρα ..πεταει και το μεγα...ποιο γρηγορα φορτονε στο ο μπροουζερ

...δε θελω πενακι αλλα θελω ραδιο,δεν θελω μικρη μπαταρια αλλα θελω μεγαλη οθονη...

Αν και δεν είναι του παρόντος να σου πως αν θες μεγάλη απολαυστική οθόνη και κυρίως ζητάς browsing, reading k Προβολή multimedia τότε πας στο mega χωρίς 2η σκέψη.

Αν πάλι ζητάς πενάκι και το ανάλογο software πας note 2.

Είχα το νοτε από πέρυσι τον Οκτώβρη αλλά το mega είναι πολύ πιο φρέσκο σα σχήμα και το ίδιο απροβλημάτιστο σα συσκευή.

Στα συν του ότι η οθόνη του εκτός από πιο φωτεινή είναι και σαφώς πιο ευανάγνωστη.

Το πήρα για πλάκα χωρίς να έχω βλέψεις για πολλά αλλά δε με αφήνει να πάρω το νοτε 3 καθώς μου πέφτει λίγο...μικρή ή 5.7 πλέον!!!!

Όσο για το G2 που έχω παράλληλα αυτό μου φαίνεται με το συμπάθειο σα π@ρδη και ήδη το έβαλα αγγελία! :)

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ πάλι, επειδή είτε ο ίδιος είτε μέλη της οικογένειας χρησιμοποιούμε κάθε συσκευή για >3 χρονια, επιλέγω μοντέλα που έχουν υποστήριξη από την κοινότητα (xda developers) και τέτοια είναι το βασικό μοντέλο (και μόνο) της σειράς galaxy s και της σειράς note, σήμερα τα s4, note 2, note 3.

Ασε με να μαντέψω; Είναι η ***** που δίνει η Wind, έτσι δεν είναι; Υπάρχει θεραπεία. Το πετάς από το παράθυρο τη Δευτέρα (προσοχή να μην περνάει κανένας από κάτω) και βάζεις ένα οποιοδήποτε άλλο, ακόμα και κάτι σε TPLink με 20€ και το πρόβλημα διορθώνεται ως δια μαγείας. :lol:

Χαχα ναι αυτο το ρουτερακι ειναι..:p

Έχετε να προτείνετε κάνα καλό hands free με όσο το δυνατόν καλο ήχο ? Γιατί της Samsung δεν την παλεύει μια...

το Bezel της συσκευής μου ειναι πολύ χάλια και σκέφτομαι να το αλλάξω.

στο ebay υπάρχουν original η μήπως είναι ΟΕΜ και τα πουλάν για original?

δηλ. υπάρχουν original στο εμπόριο?

εχετε κάποιο να μου προτείνεται?

το Bezel της συσκευής μου ειναι πολύ χάλια και σκέφτομαι να το αλλάξω.

στο ebay υπάρχουν original η μήπως είναι ΟΕΜ και τα πουλάν για original?

δηλ. υπάρχουν original στο εμπόριο?

εχετε κάποιο να μου προτείνεται?

Κάτι έχει πάρει το μάτι μου ο,τι κοστίζει κανα 20αρι να στο αλλάξουν απο το service .. Βέβαια θα ναι σίγουρα φθηνότερα στο ebay , απλά το αναφέρω..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ναι ελληνικο ειναι το κινητο

Από τη στιγμή που είναι ελληνικής αντιπροσωπίας έχει καταχωρηθεί το imei οπότε δεν χρειάζεται.

Κάτι έχει πάρει το μάτι μου ο,τι κοστίζει κανα 20αρι να στο αλλάξουν απο το service .. Βέβαια θα ναι σίγουρα φθηνότερα στο ebay , απλά το αναφέρω..

έμενα πήρε το αυτί μου 45€ + μεταφορικά επειδή είμαι μακριά.

ας επιβεβαιώσει κάποιος που το εχει κάνει, παρακαλώ :)

Edited by gblakas

Μετά την συμβίωση μου για 11 μήνες περίπου με ένα Note Ν7000 και ένα σύντομο πέρασμα (ενός μηνός) από το Lg Optimus G, από χτές ξαναγύρισα στην μεγάλη οικογένεια των Note με ένα λευκό Note II !!! :) Edited by Stavros_P
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Μετά την συμβίωση μου για 11 μήνες περίπου με ένα Note Ν7000 και ένα σύντομο πέρασμα (ενός μηνός) από το Lg Optimus G, από χτές ξαναγύρισα στην μεγάλη οικογένεια των Note με ένα λευκό Note II !!! :)

Καλοριζικο κ να το χαρεις!!!

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Σε ευχαριστώ φίλε μου, η αλήθεια είναι ότι άπαξ και πιάσεις στα χέρια σου μια φορά Note ομολογουμένως δύσκολα το αποχωρίζεσαι ! ;)
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

γεια σας παιδιά εχω σοβαρό πρόβλημα με την συσκευή, δεν συνδέεται με τίποτα στο mobile inernet και όταν συνδεθεί το κάνει μετά απο αρκετή ώρα, κάνοντας και αποσυνδέσεις,έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα τίποτα, εχώ vodafone και εδώ και ενα χρόνο δεν είχα πρόβλημα κανένα...

οι ρυθμίσεις του ιντερνετ ειναι οκ τις εχω περασει και χειροκινητα....

Edited by marinos5
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

γεια σας παιδιά εχω σοβαρό πρόβλημα με την συσκευή, δεν συνδέεται με τίποτα στο mobile inernet και όταν συνδεθεί το κάνει μετά απο αρκετή ώρα, κάνοντας και αποσυνδέσεις,έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα τίποτα, εχώ vodafone και εδώ και ενα χρόνο δεν είχα πρόβλημα κανένα...

οι ρυθμίσεις του ιντερνετ ειναι οκ τις εχω περασει και χειροκινητα....

Πόση είναι η αρκετή ώρα που αναφέρεις;; Και σε μένα αργεί λίγο, ειδικά σε σχέση με τα προηγούμενα κινητά μου που τα data άνοιγαν κατευθείαν (xperia Z, s3 κτλ)

Μπορεί να κάνει και πάνω απο 5 λεπτά αυτο όμως δεν γινόταν πριν συνδεόταν αμεσως εσυ Vodafone έχεις

Μπορεί να κάνει και πάνω απο 5 λεπτά αυτο όμως δεν γινόταν πριν συνδεόταν αμεσως εσυ Vodafone έχεις

Cosmote έχω αλλά όχι και 5 λεπτά..

Cosmote έχω αλλά όχι και 5 λεπτά..

Τότε είμαι για το σέρβις μάλλον κρίμα...ετσι στα καλά καθούμενα

Κάνε μια επαναφορά, σβήσε τις ρυθμίσεις, ξανα πέρασε τις ρυθμίσεις. Μετά αν συνεχίζει το ίδιο, δοκίμασε άλλη σιμ. Αν πάλι τα ίδια, δες το για service

Κάνε μια επαναφορά, σβήσε τις ρυθμίσεις, ξανα πέρασε τις ρυθμίσεις. Μετά αν συνεχίζει το ίδιο, δοκίμασε άλλη σιμ. Αν πάλι τα ίδια, δες το για service

Εκανα επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων και δοκίμασα και άλλη σιμ ενός φίλου πέρασα κανα δύο φορές τις ρυθμίσεις του Mobile Internet και τίποτα για να καταλάβεις οταν λειτουργούσε φυσιολογικά συνδεόταν μεσα σε 3-4 δευτερόλεπτα.δεν ξερω τι κόλλημα έφαγε

Παντως σε ευχαριστώ πολύ που ασχοληθηκες

Εκανα επαναφορά εργοστάσιακων ρυθμίσεων και δοκίμασα και άλλη σιμ ενός φίλου πέρασα κανα δύο φορές τις ρυθμίσεις του Mobile Internet και τίποτα για να καταλάβεις οταν λειτουργούσε φυσιολογικά συνδεόταν μεσα σε 3-4 δευτερόλεπτα.δεν ξερω τι κόλλημα έφαγε

Παντως σε ευχαριστώ πολύ που ασχοληθηκες

Να είσαι καλά ελπίζω να βρείς λύση :)

Mπαταρία δοκίμασες να βγάλεις?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)