Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σοβαρά μιλάω ;) Δεν το λέω απο άποψη μεγέθους οθόνης, αλλά απο θέα συνήθειας hardware keyboard. Π.χ. με χρήση θήκης το Note έχει καλό grip για να πληκτρολογείς με τα 2 χέρια; Γενικά βολεύει;

σε 48 ωριτσες το πολυ...θα φαινεται μεγαλο μονο στους γυρω σου...εσυ θα εχεις συνηθισει τα παντα...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

σε 48 ωριτσες το πολυ...θα φαινεται μεγαλο μονο στους γυρω σου...εσυ θα εχεις συνηθισει τα παντα...

Ισχύει αυτό. Τόσο που να αναρωτιέσαι τι περίεργο κοιτάνε στην παλάμη σου...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Σοβαρά μιλάω ;) Δεν το λέω απο άποψη μεγέθους οθόνης, αλλά απο θέα συνήθειας hardware keyboard. Π.χ. με χρήση θήκης το Note έχει καλό grip για να πληκτρολογείς με τα 2 χέρια; Γενικά βολεύει;

Εγω θα σου προτεινα να πας σε καποιο καταστημα να το δουλεψεις λιγο,να δεις αν σε βολευει το μεγεθος και το βαρος του και μετα να αποφασισεις.Ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα απο xperia mini σε ΝΟΤΕ 2 και μπορει να σου κακοφανει.

Σκέφτομαι και εγώ να το χτυπήσω απο πλαίσιο λόγω προσφοράς αλλά εχω εναν ενδοιασμό κατα πόσο είναι εύκολο να πληκτρολογείς σε viber, whatsapp και SMS. Τι λένε οι χρήστες; Να πω εδώ πως το κινητό που χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια είναι ενα Xperia mini pro :) οπότε όπως καταλαβαίνετε η πληκτρολόγηση είναι άλλο φρούτο (που λέγαμε και παλιότερα) :p

Είχα και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα.....και απλά το mini πουλήθηκε μετά απο μια εβδομάδα. Παρα ήταν μικρό:)

Γεια κι από μένα στην παρέα. Ένας φίλος που έχει το note 2 εδώ και δύο μέρες στο κλείδωμα - ξεκλείδωμα της οθόνης καθώς και σε τυχαία αγγιγματα (όχι συνέχεια) του εμφανίζει περιμετρικά ένα κόκκινο πλαίσιο (για δέκατα μετά εξαφανίζεται). Το τηλ δεν του έπεσε καμιά φορά να πεις πως είναι από χτύπημα. Μάλλον θα πρέπει να πάει για service έτσι;
Σωτήρης

Γεια κι από μένα στην παρέα. Ένας φίλος που έχει το note 2 εδώ και δύο μέρες στο κλείδωμα - ξεκλείδωμα της οθόνης καθώς και σε τυχαία αγγιγματα (όχι συνέχεια) του εμφανίζει περιμετρικά ένα κόκκινο πλαίσιο (για δέκατα μετά εξαφανίζεται). Το τηλ δεν του έπεσε καμιά φορά να πεις πως είναι από χτύπημα. Μάλλον θα πρέπει να πάει για service έτσι;

Μήπως έχει ενεργοποίηση κάποια επιλογή από τις επιλογές προγραμματιστη; υπάρχουν κάτι τετοια (πατάς οθόνη ο γίνεται κόκκινη κτλ)

Είναι στις επιλογές προγραμματιστή.

Προβολή ορίων διάταξης μου φαίνεται λέγεται.

Δοκίμασε και κάποιο άλλο αν δεν είναι αυτό.

Μήπως έχει ενεργοποίηση κάποια επιλογή από τις επιλογές προγραμματιστη; υπάρχουν κάτι τετοια (πατάς οθόνη ο γίνεται κόκκινη κτλ)

Αν το έκανε θα το έκανε καταλάθος οπότε θα το ψάξω αύριο το πρωί που θα βρεθούμε και θα σας ενημερώσω για την εξέλιξη. Ευχαριστώ πολύ.

Σωτήρης

Ισχύει αυτό. Τόσο που να αναρωτιέσαι τι περίεργο κοιτάνε στην παλάμη σου...

:lol::lol::lol:ισχυει αυτο το επαθα με τους γυρω μου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

ως νεος κατοχος εχω μια απορια!!

το κινητο ενω το εχω στην φορτιση και ειναι αναμμενη η οθονη του δεν φορτιζει ετσι δεν ειναι?(σε εμενα σβηνει το λαμπακι οταν αναβει η οθονη :blink: :blink:

edit 1:επισης να ρωτησω κατι αλλο ποση εσωτερικη μνημη βλεπετε μεσω του pc σας? εγω βλεπω 10,2 ....ειναι σωστο αυτο? και ρωταω γιατι λεει οτι ειναι 16αρα

Edited by takisxx

ως νεος κατοχος εχω μια απορια!!

το κινητο ενω το εχω στην φορτιση και ειναι αναμμενη η οθονη του δεν φορτιζει ετσι δεν ειναι?(σε εμενα σβηνει το λαμπακι οταν αναβει η οθονη :blink: :blink:

φορτίζει κανονικά άπλα όταν είναι αναμμένη η οθόνη σβήνει το λαμπάκι.

Samsung galaxy S3

Galaxy Tab 10.1 (p7500)

Παιδιά απο bluetooth τι χρησιμοποιείτε;;

Έχω το plantronics marque 2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος!

Μόλις παρέλαβα και εγώ από πλαίσιο σε γκρι!!Μετά απο iphone και blackberry νομιζω πως δεν υπαρχει γυρισμός!!

Να ρωτήσω κάτι! Έχω περάσει explorer και όταν πήγα να αλλάξω ήχο μου εμφάνισε το εικονίδιο του android και το εικονίδιο tou explorer και στην βιασυνη μου πάτησα ΠΑΝΤΑ αντι ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τον exporer!!!!Πως το επαναφέρω να ανοιγει ουσ κλσσικουσ ηχουσ??:blink::blink:

Μόλις παρέλαβα και εγώ από πλαίσιο σε γκρι!!Μετά απο iphone και blackberry νομιζω πως δεν υπαρχει γυρισμός!!

Να ρωτήσω κάτι! Έχω περάσει explorer και όταν πήγα να αλλάξω ήχο μου εμφάνισε το εικονίδιο του android και το εικονίδιο tou explorer και στην βιασυνη μου πάτησα ΠΑΝΤΑ αντι ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τον exporer!!!!Πως το επαναφέρω να ανοιγει ουσ κλσσικουσ ηχουσ??:blink::blink:

Πας ρυθμίσεις - διαχειριστής εφαρμογών βρίσκεις τον Explorer που έβαλες και κάνεις διαγραφή προεπιλογων. Καλορίζικο!

Παιδιά απο bluetooth τι χρησιμοποιείτε;;

plantronics discovery 975. Ο τελειος ηχος-συνδυασμος-design.

Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Καλημέρα εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κάτοχος του note 2, ήθελα να με ενημερώσετε για μία καλή θήκη flip και απο απο που να την αγοράσω οικονομικά.

Νίκος

Καλημέρα εδώ και 10 μέρες είμαι και εγώ κάτοχος του note 2, ήθελα να με ενημερώσετε για μία καλή θήκη flip και απο απο που να την αγοράσω οικονομικά.

Νίκος

Εγω πήρα την αυθεντική και είμαι πολύ ευχαριστημενος. Στα 30 ευρώ θα την βρεις. Ίσως και πιο φθηνά στο σκρουτζ απλά δε ξέρω τι παίζει από διαθεσιμοτητα.

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλημέρα

Όσοι πήρατε από πλαίσιο έχετε κάποιο πρόβλημα?

Όταν ανέβηκε η προσφορά είχαν λεχθεί διάφορα...

Παραλαμβάνω αύριο και θα ήθελα να γνωρίζω

Ευχαριστώ

Καλημέρα

Ευχαριστώ

Κανένα απολύτως..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλημέρα

Ευχαριστώ

εγω φιλε το πηρα τα χριστουγγενα που μας περασαν και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα

Πας ρυθμίσεις - διαχειριστής εφαρμογών βρίσκεις τον Explorer που έβαλες και κάνεις διαγραφή προεπιλογων. Καλορίζικο!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!Μου έσπασε τα νευρα!!!

Το πήρα κι εγώ την Δευτέρα αλλά μου κακοφάνηκε το γεγονός ότι το πλαίσιο έφερε πόσες χιλιάδες κομμάτια και δεν έκανε πρόβλεψη για θήκη.Μας έκανε να γυρνάμε όλη την Αττική και όταν τους το είπα στο τηλέφωνο μου είπαν ότι η συσκευή είναι παλιά:confused:

Και τι με νοιάζει εμένα...εγώ τώρα την πήρα όπως και άλλοι 2-3 χιλιάδες οπότε να κόβατε το λαιμό σας να φέρνατε και αξεσουάρ.Θα με ξαναδούν στο Πλαίσιο :angry:

καλησπέρα,

θυμίστε μου κάτι γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου.

Στην οθόνη κλειδώματος μπορούμε να αλλάξουμε τις συντομεύσεις που έχει η samsung?

πχ θέλω να βγάλω το chat on

επίσης υπάρχει τρόπος πχ να βγάλουμε το media player και να το χειριζόμαστε χωρις να ξεκλειδώνουμε;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)