Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρες!

Ψήνομαι να βάλω liquid (εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2151580 )

Την έχει κανείς να πει απόψεις;

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια χαρά

παιδιά ξαφνικά στην οθόνη μου εμφανίστηκε αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Στην αρχή ήταν μόνο το μικρό που κάνει "κύκλο" και από σήμερα βγήκε και η γραμμή ποιο πάνω.

Δεν είναι γρατζουνιά, μοιάζει με σιλικόνη ανάμεσα στην οθόνη και το εξωτερικό γυαλί. Τι μπορεί να είναι? Μπορώ να διορθώσω αυτό και να φύγει? Δε με ενοχλεί απλά θα μου ρίξει την μεταπώληση.. :)

καμιά ιδέα? ευχαριστώ!

οχι καμια σχεση, δεν εχω screen protector.

ειναι κατω απο την εξωτερικη οθονη, απο το γυαλι που παταμε δλδ, αλλα πανω απο την οθονη.

οχι καμια σχεση, δεν εχω screen protector.

ειναι κατω απο την εξωτερικη οθονη, απο το γυαλι που παταμε δλδ, αλλα πανω απο την οθονη.

Το πας στο service .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα στο forum,

Θέλω λίγο τι βοηθειά σας. θέλω να γίνω root. πως γίνετε?? τι πρόγραμμα για back up προτείνετε??? και μια καλή custom rom???

Ευχαριστώ.

Καταρχήν σου προτείνω να μη περάσεις κάποια custom rom.

Εφόσον όμως το επιθυμείς, πρώτα κρατάς efs και nandroid backup, στον υπολογιστή σου.

Έπειτα επιλέγεις ποια rom θέλεις να περάσεις, η omega V18 είναι πολύ καλή με χρήση του saber kernel. Υπάρχουν πολλές επιλογές να διαλέξεις, εκτός αυτών φυσικά.

Πως τα flashάρεις;

Εγκαθιστάς CW recovery.

Μπαίνεις στο CW recovery, κάνεις system, cache, dalvik format, και επανεκκίνηση σε recovery mode.

Πηγαίνεις εκεί που έχεις περάσει τη rom που θέλεις να εγκαταστήσεις, την εγκαθιστάς και κάνεις επανεκκίνηση.

Περιμένεις έως ότου τελειώσει η εγκατάσταση, μετά ξανά recovery και εγκαθιστάς τον kernel (αν και εφόσον επιθυμείς να περάσεις άλλο kernel) και τα google gaps (αν το ζητάει η rom στις οδηγίες εγκατάστασης από εκεί που τη κατέβασες, η omega δε το χρειάζεται).

Επανεκκίνηση και περιμένεις να ολοκληρωθεί η εκγατάσταση.

Μετά για root υπάρχει οδηγός.

Δεν είναι βούτυρο στο ψωμί η περιγραφή μου, αλλά σου δίνει μια ιδέα του τι θα πρέπει να κάνεις (καθαρά υποκειμενική προσέγγιση).

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Δοκίμασε την Ubuntu.

Κανε μια μαγκια και ανεβασε το λινκ γιατι δεν την βρισκω στο στορ.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Same Sh..t , Different Day

Γεια χαρά

παιδιά ξαφνικά στην οθόνη μου εμφανίστηκε αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Στην αρχή ήταν μόνο το μικρό που κάνει "κύκλο" και από σήμερα βγήκε και η γραμμή ποιο πάνω.

Δεν είναι γρατζουνιά, μοιάζει με σιλικόνη ανάμεσα στην οθόνη και το εξωτερικό γυαλί. Τι μπορεί να είναι? Μπορώ να διορθώσω αυτό και να φύγει? Δε με ενοχλεί απλά θα μου ρίξει την μεταπώληση.. :)

καμιά ιδέα? ευχαριστώ!

Φίλε ακριβώς ενα τέτοιο σημαδακι είχα στο note 2 όταν το αγόρασα του κουτιού μάλιστα φαινόταν μόνο κάτω απο έντονο φως. Για να το δουν στο service τους το έδειξα εγώ αλλιώς δεν το βλέπαν και ευτυχώς μετά το κατάστημα λόγω doa μου έκανε αντικατασταση με καινούργια συσκευή.

Φίλε ακριβώς ενα τέτοιο σημαδακι είχα στο note 2 όταν το αγόρασα του κουτιού μάλιστα φαινόταν μόνο κάτω απο έντονο φως. Για να το δουν στο service τους το έδειξα εγώ αλλιώς δεν το βλέπαν και ευτυχώς μετά το κατάστημα λόγω doa μου έκανε αντικατασταση με καινούργια συσκευή.

χμ.. καλό αλλά δεν ισχύει η εγγύηση πλέον. Επισης με απασχολεί πολύ το ότι θα μείνω χωρίς κινητό.. μάλλον θα περιμένω το Note 3 και μετά θα το στείλω.

Θενξ!

χμ.. καλό αλλά δεν ισχύει η εγγύηση πλέον. Επισης με απασχολεί πολύ το ότι θα μείνω χωρίς κινητό.. μάλλον θα περιμένω το Note 3 και μετά θα το στείλω.

Θενξ!

Γιατί δεν ισχύει η εγγύηση; Αν δεν έχεις κάνει κάτι, το κινητό έχει 2 χρόνια εγγύηση.

Α ΝΑΙ??? δε το ειχα σκεφτει, Ιανουάριο το πηρα, ουτε χρονο δεν εχει κλείσει πλάκα πλάκα. Από expanys το πήρα, να μιλήσω μαζί τους ή να το στείλω στην Samsung Ελλάδα (αν υπάρχει κάτι τέτοιο.)

Α ΝΑΙ??? δε το ειχα σκεφτει, Ιανουάριο το πηρα, ουτε χρονο δεν εχει κλείσει πλάκα πλάκα. Από expanys το πήρα, να μιλήσω μαζί τους ή να το στείλω στην Samsung Ελλάδα (αν υπάρχει κάτι τέτοιο.)

Ευρωπαϊκό είναι λογικά. Στη smartec θα το πας

Θοδωρής

είναι εύκολο να μου δόσεις περισσότερες πληροφορίες?

το site είναι αυτο?

http://www.smartec.gr/

και τους λεω οτι πηρα το Note 2 απο expansys την τάδε του μηνος (εχω το τιμολόγιο) και αναλαμβάνουν αυτή την επισκευή/αντικατάσταση?

το site είναι αυτο?

και τους λεω οτι πηρα το Note 2 απο expansys την τάδε του μηνος (εχω το τιμολόγιο) και αναλαμβάνουν αυτή την επισκευή/αντικατάσταση?

Ναι. Πάρτους κι ένα τηλέφωνο αν θες να είσαι σίγουρος.

Θα ζητήσουν πάντως να αναγράφεται το ιμει στο δελτίο.

το site είναι αυτο?

Οπως είπε και ο φίλος. Πάντα imei μετα τα βρίσκουν αυτοί.

Επίσης αν είσαι root να το φέρεις στην αρχική κατάσταση. Σορυ για την αργοπορία αλλα έπαθα λάστιχο! :mad::banghead:

Θοδωρής

τους εστειλα email με την φωτο, γιατι απο τηλ δε θα καταλαβαιναν. Θα περιμενω απαντηση, αν δω οτι δεν παιρνω θα τους καλέσω αυριο, τουλάχιστον να εχουν την φωτο απο πριν. δεν εχω κανει τιποτα στην συσκευη, την ειχα με root και λοιπα αλλα την εχω επαναφερει ήδη σε εργοστασιακη κατάσταση πολύ πριν μου εμφανιστεί αυτό στην οθόνη.

ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια παιδιά! πάντα γρήγορο και αποτελεσματικό το myphone!

το Note 3 sta 700φεύγα τελικά πωλείται? ελπίζω Ιανουάριο να έχει πέσει η τιμή κατά πολύ!

τους εστειλα email με την φωτο, γιατι απο τηλ δε θα καταλαβαιναν. Θα περιμενω απαντηση, αν δω οτι δεν παιρνω θα τους καλέσω αυριο, τουλάχιστον να εχουν την φωτο απο πριν. δεν εχω κανει τιποτα στην συσκευη, την ειχα με root και λοιπα αλλα την εχω επαναφερει ήδη σε εργοστασιακη κατάσταση πολύ πριν μου εμφανιστεί αυτό στην οθόνη.

ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια παιδιά! πάντα γρήγορο και αποτελεσματικό το myphone!

το Note 3 sta 700φεύγα τελικά πωλείται? ελπίζω Ιανουάριο να έχει πέσει η τιμή κατά πολύ!

Ναι τοσο αλλιώς κοιτας και εδώ η φθηνότερη τιμή της αγοράς και τκ παλικάρι που τι εχει κύριος. Το έχουν πει όλοι εδω μέσα

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB-4G-2-3GHz-RAM-3GB-white-EU.890222.html

Ιανουάριο σίγουρα θα είναι κάτω. Ελπίζω και σε προσφορές πάλι

Θοδωρής

θα ήθελα αυτή την τιμή να την έχει το expansys για να μου βγει 540 ευρω (χωρις ΦΠΑ δλδ).

δεν ειναι το ιδιο με το να το παρω απο εδω, γιατι θα πρεπει να προκαταβαλω το ΦΠΑ και μετά να περιμενω να το παρω πισω... πραγμα αδυνατον! :)

Παιδες τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το wifi.Μήπως έχει τύχει σε κανέναν να ανοίγει το wifi και να μην συνδέεται με τίποτα παρά μόνο αφού το ανοίξει - κλείσει 3-4 φορές? Είμαι στοκ με ρουτ και δεν έχω βάλει τίποτα νέο αυτές τις μέρες.

Το καλύτερο κινιτο του κόσμου

είναι όντως πολύ καλό και με περισσότερο διάρκεια μπαταρίας από το καινούργιο το 3αρι

Παιδες τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το wifi.Μήπως έχει τύχει σε κανέναν να ανοίγει το wifi και να μην συνδέεται με τίποτα παρά μόνο αφού το ανοίξει - κλείσει 3-4 φορές? Είμαι στοκ με ρουτ και δεν έχω βάλει τίποτα νέο αυτές τις μέρες.

Εμενα αυτό μου το έκανε 2-3 μέρες πριν να μου πάθει sudden death και να καεί η μητρική :ninja::ninja::ninja:.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Εμενα αυτό μου το έκανε 2-3 μέρες πριν να μου πάθει sudden death και να καεί η μητρική :ninja::ninja::ninja:.

Να σαι καλά φίλε μου έφτιαξες τη μέρα. .

Μας υποχρέωσες,μας υποχρέωσες,αλλά δεν είπες πόσο μας χρέωσες,που λέει κι ο ποιητής :lol: .

:p

Πάρε ένα full backup καλου-κακού, τζάπα είναι. Πιστευω ότι ηταν καλύτερα να σε προειδοποιήσω :). Και να σου καει η μητρική,καλύπτεσαι από εγγυηση (επανέφερε για καλό και για κακό επίσημη ROM, κάνε unroot κοκ),οπότε μην αγχωνεσαι.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Αν στο κάνει μόνο με μία συγκεκριμένη σύνδεση, κάνε μια επανεκκίνηση το μόντεμ.

Αν και πάλι συνεχίζει το πρόβλημα, σβήσε τη σύνδεση από το τηλέφωνο και ξαναδημιούργησε την.

Και να σου καει η μητρική,καλύπτεσαι από εγγυηση (επανέφερε για καλό και για κακό επίσημη ROM, κάνε unroot κοκ),οπότε μην αγχωνεσαι.

Πως θα περάσει ρομ, άμα του καεί η μητρική :rolleyes:

Έτσι κι αλλιώς αν καεί, ότι software και να έχει μέσα, δε θα μπορούν να το δουν και θα περαστεί στην εγγύηση.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)