Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εκτός απ το καιρό και το ημερολόγιο

καιρο εχω περασει το android weather κ ειμαι οκ...αλλα ημερολογιο τι εννοεις δεν δουλευει?

Εννοεί ότι αυτά τα δύο είναι Widgets της Samsung και λειτουργούν μόνο με τον TouchWiz.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αυτό που με το που πατάω home button με έχει να διαλέξω μεταξύ nova και tw είναι φυσιολογικό;

Φυσιολογικό είναι κι αν δε θες να το βλέπεις μπορείς να επιλέξεις το nova και να πατήσεις να θυμάται την επιλογή σου ;)

Τhe end of an era...

Φυσιολογικό είναι κι αν δε θες να το βλέπεις μπορείς να επιλέξεις το nova και να πατήσεις να θυμάται την επιλογή σου ;)

Μου πήρε αρκετή ώρα αλλά το έμαθα. Πλέον απ' ότι κατάλαβα αν ποτέ θελήσω να γυρίσω σε tw απλά διαγράφω τον nova (not gonna happen :p ).

Το κινητό παιδιά, ίσως να φταίει οτι είναι το πρώτο smartphone που κατέχω, αλλά νομίζω πως σε περίπτωση που δεν μου χαλάσει, θα κάνω πολλά χρόνια να το αλλάξω. Είναι ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ καλό για αυτά που ζητάω. Τώρα που έβαλα και nova και το παραμετροποίησα ακριβώς όπως το είχα κατα νού είναι το κάτι άλλο. Δεν περιγράφω άλλο, το αγαπώ αυτό το κινητό.. :love:

Δικέφαλε θα τρελαθώ.... :yahoo:

Υπάρχει και άλλη λύση για να μην διαγράψεις τον Nova. Πας στην διαχείριση των εφαρμογών, βρίσκεις τον Nova και κάνεις "Διαγραφή προεπιλογών". Με αυτόν τον τρόπο όταν θα πατήσεις και πάλι το κεντρικό κουμπί θα σε ρωτήσει ποιον Launcher θες να χρησιμοποιήσεις οπότε επιλέγεις τον TW.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Εντάξει δεν λέω ωραίο το nova launcher αλλά και με touchwiz μια χαρά τα πάει. Αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι ένα πεδίο search στον χαμό των εφαρμογών που έχω όπως υπήρχε και στο sense.

Παιδιά αγόρασα σήμερα απ το birdphone ένα galaxy note 2 το ανοίγω τσεκάρω την οθόνη και βλέπω μια πολύ ελαφριά γρατζουνίτσα σε ένα σημείο της οθόνης δεν ήταν πολύ μεγάλη σαν τριχούλα. στην αρχή το καθαρίσω με ένα πανάκι μήπως απλά είναι λερωμένο αλλα τελικά ήταν γρατζουνιά. το πάω πίσω στο birdphone και μου λένε τα παιδιά ότι ναι έχω DOA απλά πρέπει να το στείλουν στο service τις samsung πρώτα να το δούνε και να τους δώσει η samsung το ok για αντικατάσταση. απλά ήθελα να ρωτήσω το DOA έτσι λειτουργεί ? κανονικά δεν έπρεπε να γίνει άμεσα αντικατάσταση ? και συγγνώμη κ όλας αν πεί η samsung ότι δεν γίνεται αντικατάσταση αφού μιλάμε για μια γρατζουνιά ! το κινητό ζήτημα να το είχα 2 ώρες στην κατοχή μου με το που βλέπω το σημάδι πήγα κατευθείαν στο birdphone

οταν η οθονη ειναι απενεργοποιημενη κ παταω το home button για να την ενεργοποιησω πολλες φορες χρειαζεται 2,3,4 φορες να πατησω το κουμπι για να αναψει παλι η οθονη. ειναι φυσιολογικο αυτο?

Xαιρετω.

Δυο θεματακια.

1. Ο φωτισμος της οθονης,δεν ειναι ο καταλληλος καθε φορα.Μερικες φορες,ειναι πολυ λιγος και δεν ξερω τι να κανω.Δεν θελω να το αφησω στο φουλ,γι αυτο εχω κανει μια ρυθμιση για οικονομια,αλλα δε δουλευει φαινεται καλα,ή εγω εχω κανει καποια βλακεια.

2. Οταν παιρνω καποιο τηλεφωνο,η οθονη αναβει οταν το κοιταω,και σβυνει οταν γυριζω απο την αλλη,που ετσι πρεπει,αλλα μερικες φορες δεν αναβει,και οταν θελω να το σταματησω την κληση,δεν μπορω.Δε βλεπω δηλαδη το κοκκινο κουμπι που τερματιζει την κληση.

Τι κανουμε;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπέρα παιδιά, έχω πρόβλημα με υπερθέρμανση του πάνω μέρους της οθόνης όταν ανοίγω κάποια εφαρμογή. Σε παιχνίδι ή ακόμα και με τον chrome σερφάροντας κλπ ζεματάει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είναι υπερβολική η λέξη ζεματάει, το εννοώ !

Υπάρχει περίπτωση αυτό να δημιουργήθηκε από το τελευταίο update (που βγήκε πρό διμήνου αν θυμάμαι) ?

Μπορώ να κάνω κάτι να διορθωθεί?

Είμαι 100% σίγουρος ότι δε παρουσιαζόταν αυτή η υπερθέρμανση το προηγούμενο 7μηνο.

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας

Xαιρετω.

Δυο θεματακια.

1. Ο φωτισμος της οθονης,δεν ειναι ο καταλληλος καθε φορα.Μερικες φορες,ειναι πολυ λιγος και δεν ξερω τι να κανω.Δεν θελω να το αφησω στο φουλ,γι αυτο εχω κανει μια ρυθμιση για οικονομια,αλλα δε δουλευει φαινεται καλα,ή εγω εχω κανει καποια βλακεια.

2. Οταν παιρνω καποιο τηλεφωνο,η οθονη αναβει οταν το κοιταω,και σβυνει οταν γυριζω απο την αλλη,που ετσι πρεπει,αλλα μερικες φορες δεν αναβει,και οταν θελω να το σταματησω την κληση,δεν μπορω.Δε βλεπω δηλαδη το κοκκινο κουμπι που τερματιζει την κληση.

Τι κανουμε;

Για το 2 αν κ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα έως τώρα, μπορείς συμπληρωματικά να ορίσεις το κουμπί power ως κουμπί τερματισμού κλήσεων. Έτσι αν σου ξανά τύχει πατάς το κουμπί και τέλος.

οταν η οθονη ειναι απενεργοποιημενη κ παταω το home button για να την ενεργοποιησω πολλες φορες χρειαζεται 2,3,4 φορες να πατησω το κουμπι για να αναψει παλι η οθονη. ειναι φυσιολογικο αυτο?

Όχι δεν είναι φυσιολογικό... Στους 9 μήνες που έχω το Note II δεν θυμάμαι να έχω πατήσει ποτέ το Home button και να μην έχει ανάψει η οθόνη. Μάλλον έχει θέμα το h/w κουμπάκι, οπότε η μόνη λύση είναι το service (σε καλύπτει η εγγύηση). Εκτός αν έχεις πειράξει τη συσκευή με mods και unofficial τροποποιήσεις, οπότε μπορεί να φταίει το οτιδήποτε...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Όχι δεν είναι φυσιολογικό... Στους 9 μήνες που έχω το Note II δεν θυμάμαι να έχω πατήσει ποτέ το Home button και να μην έχει ανάψει η οθόνη. Μάλλον έχει θέμα το h/w κουμπάκι, οπότε η μόνη λύση είναι το service (σε καλύπτει η εγγύηση). Εκτός αν έχεις πειράξει τη συσκευή με mods και unofficial τροποποιήσεις, οπότε μπορεί να φταίει το οτιδήποτε...

Κι σε μένα δεν έχει συμβεί. Και νομίζω η Αναστασία δεν το έχει πολύ καιρό.

Edited by achillesgk

Καλησπερα!Χθες αγορασα το note 2.Το εχω λατρεψει.Τρομερη μπαταρια,ΟΘΟΝΑΡΑ,ΤΑΧΥΤΑΤΟ κλπ κλπ

Ομως τωρα με τρωει να του αλλαξω Rom ειμαι ηδη root με custom recovery.Ποια προτεινεται σαν καλυτερη ρομ σε ολα τα θεματα (μπαταρια,performance)?Εννοειται μιλαμε για stock based!

Edited by Superuser

Καλησπερα!Χθες αγορασα το note 2.Το εχω λατρεψει.Τρομερη μπαταρια,ΟΘΟΝΑΡΑ,ΤΑΧΥΤΑΤΟ κλπ κλπ

Ομως τωρα με τρωει να του αλλαξω Rom ειμαι ηδη root με custom recovery.Ποια προτεινεται σαν καλυτερη ρομ σε ολα τα θεματα (μπαταρια,performance)?Εννοειται μιλαμε για stock based!

Εχω την sotmax με perseus kernel και απλά πετάει. Στοκ χωρίς τα περιττά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660

Edited by Superuser
Θοδωρής

Παιδιά αγόρασα σήμερα απ το birdphone ένα galaxy note 2 το ανοίγω τσεκάρω την οθόνη και βλέπω μια πολύ ελαφριά γρατζουνίτσα σε ένα σημείο της οθόνης δεν ήταν πολύ μεγάλη σαν τριχούλα. στην αρχή το καθαρίσω με ένα πανάκι μήπως απλά είναι λερωμένο αλλα τελικά ήταν γρατζουνιά. το πάω πίσω στο birdphone και μου λένε τα παιδιά ότι ναι έχω DOA απλά πρέπει να το στείλουν στο service τις samsung πρώτα να το δούνε και να τους δώσει η samsung το ok για αντικατάσταση. απλά ήθελα να ρωτήσω το DOA έτσι λειτουργεί ? κανονικά δεν έπρεπε να γίνει άμεσα αντικατάσταση ? και συγγνώμη κ όλας αν πεί η samsung ότι δεν γίνεται αντικατάσταση αφού μιλάμε για μια γρατζουνιά ! το κινητό ζήτημα να το είχα 2 ώρες στην κατοχή μου με το που βλέπω το σημάδι πήγα κατευθείαν στο birdphone

Παιδιά κανείς που να ξέρει από DOA ?

Παιδιά κανείς που να ξέρει από DOA ?

Κανονικά το doa δεν πάει πρώτα service. Doa σημαίνει αντικατασταση προβληματικης συσκευής με καινούργια σφραγισμενη.

Τώρα μετά αν αυτο το τηλέφωνο πάει στο service είναι άλλο θέμα. Γενικά το doa θελει πολυ κουβέντα με το κατάστημα και επίσης να εισαι σίγουρος σε μια στραβή οτι θα συμπεριφερθει το κατάστημα ανάλογα

Θοδωρής

αν εννοεις αν το εχω root, οχι δεν το εχω πειραξει...

Αν γνωρίζει κάποιος απο τους εντιτορς ή κάποιος που ασχολείται εντατικά με τα περί της συσκευής ας αναφέρει αν με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικοί θα πάρουμε κι εμείς τις νέες λειτουργίες της πένας. Αν ναι τότε θα κάτσω πολύ αναπαυτικά στ αυγά μου και θα περιμένω το 4αρι.

Αν γνωρίζει κάποιος απο τους εντιτορς ή κάποιος που ασχολείται εντατικά με τα περί της συσκευής ας αναφέρει αν με την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικοί θα πάρουμε κι εμείς τις νέες λειτουργίες της πένας. Αν ναι τότε θα κάτσω πολύ αναπαυτικά στ αυγά μου και θα περιμένω το 4αρι.

Η λογική λέει πως θα τις πάρουμε δεν βλέπω το λόγο να μην γίνει αυτό καθώς οι περισσότερες λειτουργίες αν όχι όλες δεν χρησιμοποιούν κάποιο ειδικό hardware ώστε αυτό να μην υπάρχει στο note 2. Οσο για το πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση αύτη υπολογίζεται λίγο μετά τα Χριστούγεννα κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει την ακριβή ημερομηνία.

Η λογική λέει πως θα τις πάρουμε δεν βλέπω το λόγο να μην γίνει αυτό καθώς οι περισσότερες λειτουργίες αν όχι όλες δεν χρησιμοποιούν κάποιο ειδικό hardware ώστε αυτό να μην υπάρχει στο note 2. Οσο για το πότε θα πάρουμε την αναβάθμιση αύτη υπολογίζεται λίγο μετά τα Χριστούγεννα κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει την ακριβή ημερομηνία.

γνωμη μου ειναι παντως οτι αν η σαμι εχει επενδυσει πολυ στο gear κ θελει να πουλησει τοτε θα δωσει πολυ πιο συντομα την 4.3 στο note μας καθως θα περιμενει παραλληλες πωλησεις απο τους κατοχους των κινητων...καθ οτι το gear ειναι συμβατο με 4.3

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)