Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα μια ερώτηση στο samsung keyboard σας δινει την επιλογή για voice texting δηλαδη να μιλάς και αυτο που λες να το γραφει? Εστω και στα αγγλικά! Γιατι ειδα κάποια βιντεακια που το εχουν σαν επιλογη οταν πατας το κουμπι διπλα στο Sym

Ο-κεικ το βρήκα :)

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ο-κεικ το βρήκα :)

Φαντάζομαι βρήκες το swype... που έχει και ελληνικά ε;

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Φαντάζομαι βρήκες το swype... που έχει και ελληνικά ε;
Εχει το samsung keybord να γραφεις μνμ φωνητικως στα ελληνικα??
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Εχει το samsung keybord να γραφεις μνμ φωνητικως στα ελληνικα??

Ελληνικά όχι. Χρησιμοποιεί την φωνητική πληκτρολόγηση της Google που ακόμα δεν περιλαμβάνει ελληνικά. Στα ελληνικά για την ώρα μόνο το Swype από όσο ξέρω. Με την προϋπόθεση να είσαι online.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

παιδια ασχετο...

οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ κολλάω με το νοτελι!:)

πραγματικα εχουμε αγορασει κινηταρα !

οσο ειχα το πρωτο θηριο διαβαζα παντα τα νεα για το 2 πριν ακομη κυκλοφορήσει..

(και το ενα το λατρεψα και το κρατησα για πανω 1.5 χρονο...)

τωρα ουτε που με νοιαζει πλεον!:lol::lol:

λιμάνι το θηριο μας...

παιδια ασχετο...

λιμάνι το θηριο μας...

Ειναι αλλου η συσκευη, παιζει μονη της σε αλλο επιπεδο... και σκεψου το note3... ολη αυτη η μαγεια σε full hd οθονη με 3gb ram... ανεξαρτητως επεξεργαστη και gpu... τι να λεμε τωρα....

Ειναι αλλου η συσκευη, παιζει μονη της σε αλλο επιπεδο... και σκεψου το note3... ολη αυτη η μαγεια σε full hd οθονη με 3gb ram... ανεξαρτητως επεξεργαστη και gpu... τι να λεμε τωρα....

ναι το 3...θα ειναι μπλα μπλα μπλα τελειο....:lol:

το note 2 με κανει να μην ασχολούμαι οχι απλα με το 3...με καμια αλλη συσκευη πλέον....

το ζω μεχρι την τελευταία του αφύπνιση του....:)

το note 2 με κανει να μην ασχολούμαι οχι απλα με το 3...με καμια αλλη συσκευη πλέον....

Χχαχαχαχαχαχαα.... σωστο σε βρισκω.... :D

Μια απο τα ίδια. Αν και είναι σίγουρο οτι θα τρέχουν τα σάλια αν δεν λιώσει το 2 δεν φεύγω. Δύσκολοι καιροί. Ας ελπίσουμε οτι το 3 θα έχει προσφορές και αυτο και να πέσει η τιμή τέτοια εποχή του χρόνου

Θοδωρής

Μια απο τα ίδια. Αν και είναι σίγουρο οτι θα τρέχουν τα σάλια αν δεν λιώσει το 2 δεν φεύγω. Δύσκολοι καιροί. Ας ελπίσουμε οτι το 3 θα έχει προσφορές και αυτο και να πέσει η τιμή τέτοια εποχή του χρόνου

Εγω βαζω στοιχημα οτι το 70% των κατοχων note2 θα κανει την μεταβαση... μολις παει στο πλαισιο κ το δει κ το πιασει λιγο στα χερια του, θα επισκεφτει στο ιντερνετ ολα τα skroutzομαγαζα κ θα περιμενει την καταλληλη στιγμη για να το αποκτησει.... εδω θα μαστε... ειναι πειρασμος η σειρα note, παει κ τελειωσε....

Εγω βαζω στοιχημα οτι το 70% των κατοχων note2 θα κανει την μεταβαση... μολις παει στο πλαισιο κ το δει κ το πιασει λιγο στα χερια του, θα επισκεφτει στο ιντερνετ ολα τα skroutzομαγαζα κ θα περιμενει την καταλληλη στιγμη για να το αποκτησει.... εδω θα μαστε... ειναι πειρασμος η σειρα note, παει κ τελειωσε....

Και εγω αυτο θα περιμένω αλλα θέλω να μένω τουλάχιστον ενα χρόνο με την ιδια συσκευή. Επισης σκεπτόμενος να μην δώσω το 2 και να έχω και τα δύο παω για του χρόνου τέτοια εποχή που ίσως μιλαμε για το note 4 (να είμαστε καλα)

Θοδωρής

Και εγω αυτο θα περιμένω αλλα θέλω να μένω τουλάχιστον ενα χρόνο με την ιδια συσκευή. Επισης σκεπτόμενος να μην δώσω το 2 και να έχω και τα δύο παω για του χρόνου τέτοια εποχή που ίσως μιλαμε για το note 4 (να είμαστε καλα)

Ειδες ομως, κανενας δεν φευγει απο την σειρα note... once you try, you never go back;)

Ειδες ομως, κανενας δεν φευγει απο την σειρα note... once you try, you never go back;)

Μην σε δει κανένας apple fan να λες τέτοια γιατί θα στη λέει για αντιγραφή.

Στα σοβαρά τώρα. Ισχύει πως η σειρά note ειναι πιο πολυ επαγγελματικη το θέμα είναι πως κέρδισε και τυπους σαν εμένα και τους εκανε να μπουν στο τρυπακι "χρησιμοποιώ ενα εργαλείο για τα πάντα"

Εγω δηλώνω οως ανοίγοντας πρώτη φορά τη συσκευασία νονιζα πως εκανα το μεγαλύτερο λάθος πλεον λέω οτι είναι το μοναδικό smartphone που λιώνω σε ολες τις λειτουργιες και το εχω μονο 7 μήνες. Και πρώτη φορά στο android (ελπιζω να ειμαι on topic)

Θοδωρής

Στα σοβαρά τώρα. Ισχύει πως η σειρά note ειναι πιο πολυ επαγγελματικη το θέμα είναι πως κέρδισε και τυπους σαν εμένα και τους εκανε να μπουν στο τρυπακι "χρησιμοποιώ ενα εργαλείο για τα πάντα"

Εγω δηλώνω οως ανοίγοντας πρώτη φορά τη συσκευασία νονιζα πως εκανα το μεγαλύτερο λάθος πλεον λέω οτι είναι το μοναδικό smartphone που λιώνω σε ολες τις λειτουργιες και το εχω μονο 7 μήνες. Και πρώτη φορά στο android (ελπιζω να ειμαι on topic)

Σε παρακαλω, οταν μιλαμε για σοβαρες συσκευες μην μου.αναφερεις apple κλπ.. :)

Φιλε αυτη η συσκευη εννοειται πως εχει επαγγελματικο target group... και σαν samsung, και σαν συσκευη γενικοτερα... εχεις πολλα sync accounts, 50gb στο dropbox απο την sammy, spen το οποιο ειναι απαραιτητο εργαλειο γι αυτους που χρησιμοποιουν γραφιδα, pop up notes ακομα κ οταν κανεις φωνητικες κλησεις (σημειωνεις στο πι και φι.. οχι περιμενε λιγο στο ακουστικο σου να αημειωσω κατι:D), μεγαλη οθονη που σου επιτρεπει να κανεις πολλα, εφαρμογες επεξεργασιας σημειωσεων κλπ, αυτονομια διαστημικη, multiwindows... και το βασικοτερο... ειναι σωστα υλοποιημενο το software... οσοι εχουν ερθει εδω απο το ξαδερφακι το s3, το εχουν ηδη καταλαβει αυτο τι σημαινει... τι αλλο να ζητησεις?

παιδια ασχετο...

λιμάνι το θηριο μας...

+10000:D:!::!::!:

Apple iPhone 14 Pro Max

Το Note ΙΙ είναι εξαιρετικό. Το έχουμε πει όλοι, πολλές φορές εδώ. Όμως το θέμα με το 3 δεν είναι για μένα τα χαρακτηριστικά (*) αλλά η υλοποίηση.

Το ΙΙ πήγε τόσο καλά γιατί ήταν μια συσκευή πολύ σωστά υλοποιημένη όταν βγήκε, πολύ καλύτερη από την αντίστχοιχη S πρόταση και απροβλημάτιστη. Η αύξηση των ιντσών στην σειρά S βοήθησε πολύ κόσμό (κι εμένα μαζί) να δει πως η απόσταση μικραίνει και πως μπορεί να το τολμήσει.

Πιστεύω πως όσοι κατάφεραν να προσαρμοστούν με το μέγεθος (οπότε δεν το έδωσαν ή δεν συμβιβάζονται με το ζόρι) δύσκολα θα πάνε σε κάτι άλλο. Ακόμη κι όσοι (όπως εγώ) δεν χρησιμοποιούν επαγγελαμτικά το πενάκι, είναι μια ευκολία που όταν τη συνηθίζεις, λείπει.

Γενικώς είναι μεγάλη η άνεση και πολλά τα πλεονεκτήματά του.

Αν το 3 το στήσουν σωστά, εξαλείψουν κάποια lag που δεν επιτρέπεται να έχει μια συσκευή που παίζει πάντα με πάνω από 400ΜΒ ram και κυρίως σε δικές τους εφαρμογές και είναι εξίσου απροβλημάτιστο σίγουρα όσο υπέροχο κι αν είναι το ΙΙ όλοι θα το θέλουμε κι όσοι μπορέσουν θα το πάρουν. Γιατί έτσι είμαστε φτιαγμένοι όσοι ασχολούμαστε με το σπορ.

(*)= Τα χαρακτηριστικά θα είναι σούπερ και σίγουρα τα καλύτερα τη στιγμή που θα παρουσιαστεί αλλά εξίσου σίγουρα δεν θα αποτελούν έκλπηξη οπότε δεν είναι για μένα το κυριότερο. Το μόνο χαρακτηριστικό που για πολλούς θα είναι deal breaker θα είναι η το μέγεθος της οθόνης που συνεπάγεται το μέγεθος της συσκευής. Αν μεγαλώσει η συσκευή νομίζω θα χάσει από τον κόσμο που κέρδισε γιατί για πολλούς το ΙΙ είναι οριακό. Και συμβιβάζεσαι σε φορητότητα για να έχεις όλα τα υπόλοιπα. Οπότε θεωρώ θα είναι πρόβλημα να μεγαλώσει η συσκευή.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

καλημερα , μια ερωτηση εχω.......

οταν μαρκαρω γυρω γυρω κατι με το πενακι μου το αποκοπτει και μου βγαζει μηνυμα ''αποθηκευτικε στο προχειρο''........

που ειναι το προχειρο ρε παιδια ? δεν μπορω να το βρω

Στα σοβαρά τώρα. Ισχύει πως η σειρά note ειναι πιο πολυ επαγγελματικη

Ποτέ δεν συμφώνησα με αυτή την κατηγοριοποίηση.

Είναι μια τέλεια συσκευή που απευθύνεται σε πληθώρα κόσμου που θέλει να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τις δυνατότητες ενός σύγχρονου smartphone.

Ενδεχομένως να έχει βοηθήσει κ μια μερίδα επαγγελματιών.Οι περισσότεροι όμως νομίζω που το έχουν επιλέξει δεν είναι για επαγγελματικούς λόγους.

Το όλο business phone νομίζω είναι λιγουλάκι marketing.

me > you

καλήμερα ειμαι καινούριος κάτοχος Note 2 και εχω 2 προβληματακια!

1. Έχει κλείσει η συσκευη απο μπαταριά,συνδέω το φορτιστή και δεν φορτίζει.

(το εχει ξαναπαθει,έβγαλα την μπαταριά τοτε και την φόρτισα σε εξωτερικό μηχάνημα universal μπαταριών)

2. ο αισθητήριας φωτεινότητας αργεί και κολλάει όταν τελειώνει η κλήση ή δεν σβηνει πολλές φορες οταν πηγαίνω να κάνω μια κλήση!

Edited by gblakas

Ποτέ δεν συμφώνησα με αυτή την κατηγοριοποίηση.

Είναι μια τέλεια συσκευή που απευθύνεται σε πληθώρα κόσμου που θέλει να εκμεταλλεύεται στο μέγιστο τις δυνατότητες ενός σύγχρονου smartphone.

Ενδεχομένως να έχει βοηθήσει κ μια μερίδα επαγγελματιών.Οι περισσότεροι όμως νομίζω που το έχουν επιλέξει δεν είναι για επαγγελματικούς λόγους.

Το όλο business phone νομίζω είναι λιγουλάκι marketing.

Δεν ξέρω τι είναι. Το θέμα είναι οπως έλεγα παραπάνω στο ποστ, εχει κερδίσει τους πάντες

Θοδωρής

καλήμερα ειμαι καινούριος κάτοχος Note 2 και εχω 2 προβληματακια!

1. Έχει κλείσει η συσκευη απο μπαταριά,συνδέω το φορτιστή και δεν φορτίζει.

(το εχει ξαναπαθει,έβγαλα την μπαταριά τοτε και την φόρτισα σε εξωτερικό μηχάνημα universal μπαταριών)

2. ο αισθητήριας φωτεινότητας αργεί και κολλάει όταν τελειώνει η κλήση ή δεν σβηνει πολλές φορες οταν πηγαίνω να κάνω μια κλήση!

Για το 1. , ποτέ μην αφήνεις να εξαντληθεί τελείως η μπαταρία. Είναι ότι χειρότερο για τις λιθίου.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Για το 1. , ποτέ μην αφήνεις να εξαντληθεί τελείως η μπαταρία. Είναι ότι χειρότερο για τις λιθίου.

Για το νοτε 2 αναφερομαι..τι να κανω τωρα?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)