karajim80 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Τριτη φορα μετα το update που μου κολλάει η περιστροφη οθονης και θελει επανεκκίνηση, εκτος αν φταιει η ενεργοποιηση της σιγασης κλησεων με το αναποδογυρισμα γιατι τοτε το τσεκαρισα κι αυτο.Εχει τυχει σε κανεναν σας? Εγω το ειχα με τα προηγουμενα φιρμ αλλα τωρα που το ειπα ειμαι σιγουρος οτι θα μου συμβει και σε αυτο... Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Τριτη φορα μετα το update που μου κολλάει η περιστροφη οθονης και θελει επανεκκίνηση, εκτος αν φταιει η ενεργοποιηση της σιγασης κλησεων με το αναποδογυρισμα γιατι τοτε το τσεκαρισα κι αυτο.Εχει τυχει σε κανεναν σας? Πάρη (και τα άλλα παιδιά) μήπως είστε όλοι με το μαμά launcher? Γιατί εμένα με nova δε μου έχει κάνει το παραμικρό έως τώρα. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Πάρη (και τα άλλα παιδιά) μήπως είστε όλοι με το μαμά launcher? Γιατί εμένα με nova δε μου έχει κάνει το παραμικρό έως τώρα. Εγω με nova prime και το έκανε μια φορά μόνο Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 1 φορά σε εμένα so far... Είμαι με stock.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Περίεργο, ίσως σας κάνει conflict καμιά εφαρμογή που έχετε, εμένα ευτυχώς δεν έχει κάνει τέτοιο θέμα ακόμη και όταν το διάβασα τικαρα και τη σιγαση όταν γυρίζω τη συσκευή. Θα το παρακολουθώ πάντως και θα αναφέρω. Ελπίζω μόνο να μην είναι αυτό που είπε ο Πάρης και το έχουμε και συζητήσει, δηλαδή να μας βγάζει διάφορα θέματα με τα updates ( ειδικά με το μεγάλο που έρχεται) για να μας κάνει να πάμε στο 3. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Μόλις έκανα ένα check για update και μου βγάζει το κλασσικό "access to the software update... μπλα μπλα". Όταν συμβαίνει αυτό βγαίνει update. Έχω την τελευταία XXDME6. Γαλλική συσκευή. Για να δούμε... Μόλις μου ήλθε update 28mb XXDMF1.Γαλλική συσκευή. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Είμαι ρουτ με official γαλλική πως μπορώ μα κανω ενα προσωρινό ανρουτ για να περασω το update μεσω ota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Περίεργο, ίσως σας κάνει conflict καμιά εφαρμογή που έχετε, εμένα ευτυχώς δεν έχει κάνει τέτοιο θέμα ακόμη και όταν το διάβασα τικαρα και τη σιγαση όταν γυρίζω τη συσκευή. Θα το παρακολουθώ πάντως και θα αναφέρω. Ελπίζω μόνο να μην είναι αυτό που είπε ο Πάρης και το έχουμε και συζητήσει, δηλαδή να μας βγάζει διάφορα θέματα με τα updates ( ειδικά με το μεγάλο που έρχεται) για να μας κάνει να πάμε στο 3. Άσε Μάνο γιατί από τότε που το συζητήσαμε με έχεις βάλει στην πρίζα.Βλέποντας τον ψιλοπανικο που έχει πιάσει την σαμυ από τις χαμηλές πωλήσεις του s4 και δεδομένου του ότι η εταιρεία αυτή λειτουργεί ανορθόδοξα σε πολλές περιπτώσεις (τους έχω ρίξει πολύ κράξιμο κατά περιόδους γι αυτό το θέμα), προσωπικά δεν αποκλείω τίποτα όσο ακραίο κι αν ακούγεται. Υ.Γ ο Γιώργος (joebar) αποδεικνύεται μεγάλο λαγωνικο στα updates ;) Μάθαμε τι διορθώνει αυτή η αναβάθμιση? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 όχι δεν αλλάζει το pitch (τονικότητα ενός μουσικού κομματιού) ) μόνο το τέμπο (ρυθμό) Για μαμά εφαρμογή τότε είναι τέλειο! Όταν είχα το 3gs θυμάμαι οτι ειχα αγοράσει εφαρμογή (δε θυμάμαι ποια) γι' αυτήν ακριβώς τη δουλειά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Αν συμβαίνει κατι τέτοιο μάγκες απο εμενα θα φαβε Χ! Απλα με την 4.2.2 θα περιμένω και δεν την βαζω μέχρι να βεβαιωθώ οτι ρολαρει καλα. Επίσης τα θεματα που ειχα με την μπαταρια μου τα εκανε η sdcard αλλα δεν ξερω το λόγο. Δεν πέρασα κατι μέσα ωστε να το διαβαζει συνέχεια Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Με την ταχυτητα που πεφτει η τιμη του, λογω της ελευσης του Note3, το βλεπω μεχρι τελος Ιουλιου στα 370 ευρω!!! Εγω το αγορασα στα 400 ευρω και δικαιωθηκα για το θεμα τιμης που ανεφερα πριν ενα μηνα οταν η τιμη του ετρεχε στα 430 ευρω! Δεν αντεχα να περιμενω περισσοτερο....σιγουρα θα φτασει κι αλλο χαμηλα... Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Με την ταχυτητα που πεφτει η τιμη του, λογω της ελευσης του Note3, το βλεπω μεχρι τελος Ιουλιου στα 370 ευρω!!! Εγω το αγορασα στα 400 ευρω και δικαιωθηκα για το θεμα τιμης που ανεφερα πριν ενα μηνα οταν η τιμη του ετρεχε στα 430 ευρω! Δεν αντεχα να περιμενω περισσοτερο....σιγουρα θα φτασει κι αλλο χαμηλα... καλημέρα. Μπορείς να μου στείλεις με PM απο πιο μαγαζί το πηρες και εαν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Έρχεται όπου να'ναι και σε μας με τα γερμανικά.Πριν λίγο μου έβγαλε αυτό Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 μια πολυ ενδιαφέρουσα ιδεα για το νοτέλι μας! Εισαι στον δρόμο και πρεπει να κάνεις μια σημείωση στα γρήγορα με το πενάκι. Μολις πατήσεις το v (OK) και το σώζει, γίνεται να στο στέλνει με email καπως στο PC σου, ωστε οταν πάς γραφείο/σπιτι να βλέπεις την σημείωση αυτή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Για τους βιαστικους (σαν κι εμενα) με γερμανικες συσκευες η αναβαθμιση ειναι διαθεσιμη μεσω kies,την κατεβαζω ηδη Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Εμένα σημερα το πρωί μου έβγαλε ενα μικρο update 0.5 mb....αυστριακό είναι το δικό μου.....τωρα τι διαφορές έχει θα σας γελάσω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Εμένα σημερα το πρωί μου έβγαλε ενα μικρο update 0.5 mb....αυστριακό είναι το δικό μου.....τωρα τι διαφορές έχει θα σας γελάσω....Aπ οτι ειδα εχουν αλλαξει το μοντεμ,δεν την εχω περασει ακομη (την ψυχη μου εχει βγαλει σημερα το kies).Μικρο το βλεπω αυτο το update που αναφερεις,στις πληροφοριες λογισμικου τι εκδοση σου γραφει? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Έρχεται όπου να'ναι και σε μας με τα γερμανικά.Πριν λίγο μου έβγαλε αυτό Το ίδιο μου έβγαλε και εμένα με ελληνική... άντε να δούμε... αν και πιθανώς αυτό να σημαίνει απλά ότi ο server είναι υπερφορτωμένος και δεν μπορεί να ελέγξει καν την έκδοση του firmware στην παρούσα φάση και μπορεί να ελέγξει την έκδοση όταν μειωθεί η κίνηση και να δείξει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το ίδιο μου έβγαλε και εμένα με ελληνική... άντε να δούμε... αν και πιθανώς αυτό να σημαίνει απλά ότi ο server είναι υπερφορτωμένος και δεν μπορεί να ελέγξει καν την έκδοση του firmware στην παρούσα φάση και μπορεί να ελέγξει την έκδοση όταν μειωθεί η κίνηση και να δείξει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο update. Δοκιμασε το μεσω kies να δεις αν σου βγαζει το update.Εμενα μου εβγαζε συνεχεια το μυνημα που ποσταρα μεσω ΟΤΑ και οταν το εβαλα στο kies μου εβγαλε κανονικα την αναβαθμιση Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Παιδιά πρόβλημα πρόβλημα. Τις τελευταίες τρεις μέρες το κινητό τρώει τρελά κολλήματα. Έτσι στα καλά καθούμενα κολλάει και στρώνει μόνο με restart. Το έκανα τέσσερις φορές hard reset και στήσιμο από την αρχή αλλά τίποτα. Αυτό που παρατήρησα είναι πως αν κάνω wipe cache από recovery πάει καλά για κανένα δωδεκάωρο και μετά πάλι τα ίδια. Αυτό που παρατήρησα επίσης είναι πως κολλάει εννιά στις δέκα φορές όταν το κινητό χρησιμοποιεί το Internet (συγχρονισμό, browsing, flipboard και τέτοια) δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Αν περάσω ξανά την rom μέσω Odin θα είναι καλύτερα λέτε;;; καμιά ιδέα γιατί ξέμεινα;;; Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Παιδιά πρόβλημα πρόβλημα. Τις τελευταίες τρεις μέρες το κινητό τρώει τρελά κολλήματα. Έτσι στα καλά καθούμενα κολλάει και στρώνει μόνο με restart. Το έκανα τέσσερις φορές hard reset και στήσιμο από την αρχή αλλά τίποτα. Αυτό που παρατήρησα είναι πως αν κάνω wipe cache από recovery πάει καλά για κανένα δωδεκάωρο και μετά πάλι τα ίδια. Αυτό που παρατήρησα επίσης είναι πως κολλάει εννιά στις δέκα φορές όταν το κινητό χρησιμοποιεί το Internet (συγχρονισμό, browsing, flipboard και τέτοια) δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Αν περάσω ξανά την rom μέσω Odin θα είναι καλύτερα λέτε;;; καμιά ιδέα γιατί ξέμεινα;;; Κατ'αρχην κανε ενα format sd card απο το recovery.. θα τα χασεις ολα κ θα το ξαναστησεις απο την αρχη... κατι εχεις βαλει και κολλαει το συμπαν, δεν εξηγειται αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Κατ'αρχην κανε ενα format sd card απο το recovery.. θα τα χασεις ολα κ θα το ξαναστησεις απο την αρχη... κατι εχεις βαλει και κολλαει το συμπαν, δεν εξηγειται αλλιως Το έκανα τέσσερις φορές αυτό και στήσιμο από την αρχή. Αλλά τζίφος, πάλι τα ίδια. Η ιστορία ξεκίνησε όταν πέρασα το battery stats από το Amazon. Στην αρχή υποψιάστηκα την microSD την φόρμαρα από το κινητό αλλά τίποτα. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως όταν έχω κλειστά wifi και mobile data πάει μια χαρά, με το που τα ανοίγω ξεκινά τα δικά του. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το έκανα τέσσερις φορές αυτό και στήσιμο από την αρχή. Αλλά τζίφος, πάλι τα ίδια. Η ιστορία ξεκίνησε όταν πέρασα το battery stats από το Amazon. Στην αρχή υποψιάστηκα την microSD την φόρμαρα από το κινητό αλλά τίποτα. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως όταν έχω κλειστά wifi και mobile data πάει μια χαρά, με το που τα ανοίγω ξεκινά τα δικά του. Εγω εννοω την μνημη του τηλεφωνου να κανεις format.. την συσκευη δηλαδη.. εκτος αν το εκανες κ καταλαβα λαθος.. δεν γινεται να φορμαρεις το κινητο κ παλι να κολλαει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Εγω εννοω την μνημη του τηλεφωνου να κανεις format.. την συσκευη δηλαδη.. εκτος αν το εκανες κ καταλαβα λαθος.. δεν γινεται να φορμαρεις το κινητο κ παλι να κολλαει... Έκτος και αν μετα το factory περνάει ξανά την ίδια εφαρμογή (αν είναι μια) που κάνει την ζημιά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Το έκανα τέσσερις φορές αυτό και στήσιμο από την αρχή. Αλλά τζίφος, πάλι τα ίδια. Η ιστορία ξεκίνησε όταν πέρασα το battery stats από το Amazon. Στην αρχή υποψιάστηκα την microSD την φόρμαρα από το κινητό αλλά τίποτα. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως όταν έχω κλειστά wifi και mobile data πάει μια χαρά, με το που τα ανοίγω ξεκινά τα δικά του. Όσες φορές κι αν το κάνεις αυτό και κάθε φορά ξαναβαζεις τις εφαρμογές σου, οπότε και αυτήν που σου δημιουργεί πρόβλημα, δεν κάνεις τίποτα.Κανε μια επαναφορά ρυθμίσεων και χωρίς να βάλεις τίποτα παρακολούθησε το, νομίζω ότι δεν θα έχεις θέμα.Αν τώρα δεις να σου βγάζει και πάλι πρόβλημα τότε πας για ξαναφλασαρισμα της ρομ. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts