Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχας σ ευχαριστω για την απαντηση...Το δοκιμασα,φορτιζει κανονικα και με αλλο και με το usb στο Pc.Μολις το βγαζω αρχιζει κ πεταει την ειδοποιηση...Επισης κ επανεκινηση εκανα και εβγαλα την μπαταρια...τα ιδια ομως...

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ παιδιά! :O

Προφανώς έχει κάνει πατάτα η Samsung... Θα μπορούσε να αφήσει να φαίνονται όλα τα Scene Modes ανεξάρτητα από την κατάσταση του Burst Shot και αν ο χρήστης επιλέξει αυτά που είναι μετά το "κερί" να κλείνει αυτόματα το Burst Shot. Δυστυχώς προτίμησε να θάψει τις έξτρα επιλογές βάζοντας το Burst Shot στο ON στην εργοστασιακή κατάσταση, με συνέπεια ο μέσος χρήστης να μη μάθει ποτέ του ότι υπάρχουν κι άλλα Scene Modes μετά το "κερί"...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μιας και λεω να κανω ενα hard reset το κινητο, λεω να δοκιμασω καποια αλλη ROM.

Υπαρχει καποια που να ειναι σαν την stock, αλλα με βελτιωσεις? πχ deodexed, χωρις bloatware, καλυτερη διαχειρηση μπαταριας, κτλ κτλ?

S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S

iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2

Ευχαριστώ παιδιά! :O

Προφανώς έχει κάνει πατάτα η Samsung... Θα μπορούσε να αφήσει να φαίνονται όλα τα Scene Modes ανεξάρτητα από την κατάσταση του Burst Shot και αν ο χρήστης επιλέξει αυτά που είναι μετά το "κερί" να κλείνει αυτόματα το Burst Shot. Δυστυχώς προτίμησε να θάψει τις έξτρα επιλογές βάζοντας το Burst Shot στο ON στην εργοστασιακή κατάσταση, με συνέπεια ο μέσος χρήστης να μη μάθει ποτέ του ότι υπάρχουν κι άλλα Scene Modes μετά το "κερί"...

Tόσο καιρό έψαχνα ένα λόγο, για να περάσω στο Note 3 (όταν μας έρθει με το καλό)...

Κι έλεγα, δε μπορεί, που θα πάει, θα βρω έναν... :p

:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Tόσο καιρό έψαχνα ένα λόγο, για να περάσω στο Note 3 (όταν μας έρθει με το καλό)...

Κι έλεγα, δε μπορεί, που θα πάει, θα βρω έναν... :p

:lol:

Χαχαχα! Όσο κι αν ψάξεις δεν θα βρεις. Τώρα που συνήθισα να το παίρνω μαζί μου και δεν με απασχολεί πλέον το μέγεθος, ειλικρινά δεν βρίσκω λόγο να το αλλάξω. Όταν έρθει το Note 4 βλέπουμε...

Παιδιά λίγο άσχετο αλλά σήμερα ένας συνάδελφος στη δουλειά έφερε μαζί του το καινούριο του iPad Mini σε μαύρο χρώμα. Λοιπόν, καλό, χρυσό το Νοτέλι μας, αλλά η αίσθηση του iPad Mini στα χέρια σου με τη μαύρη μεταλλική πλάτη είναι το κάτι άλλο. Αχ βρε Samsung να έβγαζες κάποτε ένα Note II με το σασί του iPad Mini... :drool: Πάντως πέρα απ' το όμορφο design, μόλις είδα το αραιό 4 x 4 πλέγμα με τα εικονίδια στη non-Retina οθόνη χασμουρήθηκα... Αδιάφορο στα μάτια μου το iPad Mini σε σχέση με το "πλούσιο" Android JB στην οθονάρα του Note II... Μόνο το design και τα υλικά με συγκίνησαν.

Συγγνώμη για το OT.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Δοκιμαστε να τραβηξετε ενα αυτοκινητο που περναει μπροστα απο την καμερα

η κουνηστε την καμερα απο τα αριστερα προς τα δεξια και το αναποδο και να μου

πειτε αν βλεπετε ανωμαλια στην κινηση η οχι.

https://www.youtube.com/watch?v=asmIOSA-LU8&feature=youtube_gdata_player

Σε αυτό το βίντεο το βλέπεις το πρόβλημα;

Κώστας

Αέρας πάει :)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Συγνωμη αλλα αν εσεις βλεπετε την κινηση των αυτοκινητων κανονικη χωρις ενα

μικρο λοξυγγα δεν φταιω εγω , και σε αλλους που το εδειξα το παρατηρησαν το ιδιο.

Εισαι τυχερος που δεν το βλεπεις?

μικρο λοξυγγα δεν φταιω εγω , και σε αλλους που το εδειξα το παρατηρησαν το ιδιο.

Κι εγω δεν βλεπω κατι που να μ ενοχλεί αλλα τηλέφωνο αγοράσαμε οχι καμερα....

Βρε μπας και φταίει ο player που βλέπεις τα βίντεο;

Με το default πρόγραμμα του YouTube παίζει αέρα.

Ενα ανεπαίσθητο κομπιασμα το βλέπω. Σε ρώτησα για να καταλάβω αν αναφερόσουν σε αυτό. Πιθανών να είναι κάτι που σχετίζεται με τους drivers της κάμερας.

Κώστας

Εσενα μπορει να μη σ ενδιαφερη που το πληρωσες ενα σκασμο λεφτα αν τραβαει σωστο

βιντεο η οχι , την στιμη ομως που υπαρχουν αλλα μοντελα που το κανουν σωστα εχω την

απαιτηση να το κανει σωστα.

Δεν φταιει ο player γιατι φαινεται και real time και δευτερον στο youtube ποιος player?

Βλέπω 1-2 φορές φυσικό κραδασμό που οφείλεται μάλλον στις εξατμισεις και όχι στη κάμερα

Βρε παιδιά εγώ το βλέπω μια χαρά το βίντεο

Εσενα μπορει να μη σ ενδιαφερη που το πληρωσες ενα σκασμο λεφτα αν τραβαει σωστο

βιντεο η οχι , την στιμη ομως που υπαρχουν αλλα μοντελα που το κανουν σωστα εχω την

απαιτηση να το κανει σωστα.

Δεν φταιει ο player γιατι φαινεται και real time και δευτερον στο youtube ποιος player?

Αν εννοείς εμενα φιλε μου ναι δεν μ ενδιαφέρει να τραβάει βίντεο οπως μια καλη καμερα, το βίντεο που τραβάει μου αρκει.. Εδωσα ενα σκασμο λεφτα για τα υπόλοιπα που εχει η συσκευή, το εψαξα και ειδα οτι αυτα που εχει η συσκευή μου κανουν και μου αρκουν.

Αν το απαιτείς εσυ έπρεπε να το εψαχνες πριν το παρεις.. Η απλα μπορουσες να παρεις μια καμερα που δέχεται καρτα sim...

Παιδιά αυτό στο οποίο αναφέρεται ο neutron53 δεν ειναι κραδασμός και σίγουρα δεν οφείλεται σε εξάτμιση ή στο χέρι. Ο φίλος αναφέρεται σε κόμπιασμα της κίνησης. Και τουλάχιστον στα μάτια μου δεν κάνει λάθος. Απλά είναι τόσο μικρή η έκταση του φαινομένου που δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Και εμένα τουλάχιστον είναι αδύνατον να με ενοχλήσει.
Κώστας

Επιτελους καποιος που το παρατηρησε , φιλε μου σ ευχαριστω γιατι ειχα αρχισει να

να ανησυχω για τα ματια μου.

Παιδιά προσπαθήστε να διατηρήσετε το ευχάριστο και φιλικό κλίμα στο φόρουμ.

Ο γραπτός λόγος μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις αφού δεν είναι πάντα εμφανή το ύφος και η διάθεση του συνομιλητή μας.

Μην ξεχνάτε ότι είμαστε όλοι εδώ γιατί μοιραζόμαστε το κοινο μας πάθος για την τεχνολογία. :)

Κώστας

Δεν έχεις στραβά μάτια φίλε, απλά κάποιοι έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από άλλους...

Προσωπικά το έχω πάντα στα 720p για καλύτερο flow...

Αν δοκιμασετε να κατεβασετε την αναλυση στα 720p η κινηση ειναι τελεια !!

Γιατι αραγε?

Μπορεις να μου πεις σε ποιο ακριβως δευτερολεπτο του βιντεο γινεται αυτο που λες?.

Δεν βλεπω τιποτα το μεμπτο:O

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Να πω και εγω την γνωμη μου..Προς Θεου κινητο τηλεφωνο ειναι..Δεν ειναι επαγγελματικη καμερα ωστε να ειμαστε τοσο απαιτητικοι..Το βιντεο ειναι μια χαρα..Βλεπω και αναγνωριζω αυτο που λετε για το κομπιασμα αλλα οπως ειπα κινητο τηλεφωνο ειναι και η καμερα του ειναι απο ικανοποιητικη εως πολυ ικανοποιητικη..

It all starts with the push of a button..

RELOAD

Αν δοκιμασετε να κατεβασετε την αναλυση στα 720p η κινηση ειναι τελεια !!

Γιατι αραγε?

Είχα την ίδια απορία με σένα και βρήκα κάποιες απαντήσεις εδώ : http://users.sch.gr/jabatzo/files/articles/HDTV.pdf

Είναι του 2006 βέβαια αλλά διαβάζοντάς το, βάσει λογικής, διαπιστώνω ότι ισχύει ακόμη μια χαρά...

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Παίδες τα 1080p δεν είναι το πρόβλημα. To bit rate είναι το πρόβλημα...

Στα 17-19Μbps που γράφει το Note 2 στα 1080p είναι λογικό να εμφανίζεται κάποιο κόμπιασμα...

Στο HTC One (πχ) που γράφει με 20Mbps το βίντεο είναι σαφώς ομαλότερο.

Edited by JoeBar

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)