truckman Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγώ αυτό το καλώδιο χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Φορτίζει κανονικά, στην ώρα του και κουμπώνει σταθερά, όχι χάρχαλο και βλακείες... Και στο δικο μου το καλωδιο μπαινει σφηνωτα, ετσι οπως πρεπει δηλαδη και φορτιζει σωστα, αντιθετα στο ασπρο που ειχα στην αρχη εμπαινε χαλαρα και αναρωτιεμαι επειδη εχουν αναφερει πολλα παιδια για χαλαρη επαφη του usb,μηπως εχει διορθωθει στις πιο προσφατες παρτιδες και το βλεπουμε να ειναι σωστο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 New firmware: N7100ZCDMD3 Region: China Build Date: 17/4/13 Changelist: 857946 http://hotfile.com/dl/204620683/b403d3e/Samsung-Updates.com-GT-N7100-CHN-N7100ZCDMD3-1366175998.zip.html Δε γνωρίζω αν έχει ''κινεζιές'' μέσα μιας και δόθηκε πριν λίγα λεπτά. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 New firmware: N7100ZCDMD3 Region: China Build Date: 17/4/13 Changelist: 857946 http://hotfile.com/dl/204620683/b403d3e/Samsung-Updates.com-GT-N7100-CHN-N7100ZCDMD3-1366175998.zip.html Δε γνωρίζω αν έχει ''κινεζιές'' μέσα μιας και δόθηκε πριν λίγα λεπτά. Μπράβω ρε αρχοντα!!!Είσαι ο μόνος που τακτικά ενημερώνεις για οτι καινούριο firmware βγαίνει Αναμονή λοιπόν για custom rom by Phoenix v11 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Τά καλά νέα έρχονται τώρα , βλέπω. Είσαι σιγουρος γιά τό ποσό πού αναφέρεις? Εύχομαι να κάνεις λάθος! Σωστα δεν ειναι 160 τα ευρα..... ειναι 164..... Πριν μια εβδομαδα εκανα την αλλαγη. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosx68 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπέρα σε όλους! σκέφτομαι να κάνω την μεγάλη αλλαγή και να πουλήσω το 5αρι για χάρη ενός Note2. ο μόνος μου ενδιασμός είναι πως ίσως δε με βολέψει το μέγεθος του Note και ότι ίσως δε μου αρέσει το android. :wacko: Το αν θα σου αρέσει το Android είναι καθαρά θέμα γούστου. Πάντως, αν αγοράσεις το Note, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ξαναπιάσε το 5άρι καμιά εβδομάδα μετά. Θα ρίξεις πολύ γέλιο (για να μην παρεξηγηθώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για το πώς δούλευες με αυτή τη μικρούλα οθόνη τόσο καιρό... :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγώ παίδες θα το δώσω από την άλλη...είναι πολύ καλό απροβλημάτιστο αλλά θέλω να δοκιμάσω και άλλα κινητά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εγώ παίδες θα το δώσω από την άλλη...είναι πολύ καλό απροβλημάτιστο αλλά θέλω να δοκιμάσω και άλλα κινητά..... Αν μπορείς να τα δοκιμάσεις όπως λες, χωρίς όμως να το δώσεις. Γιατί πάλι εκεί θα γυρίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Αν μπορείς να τα δοκιμάσεις όπως λες, χωρίς όμως να το δώσεις. Γιατί πάλι εκεί θα γυρίσεις... Δεν έχεις άδικο απλά θα ήθελα κάτι άλλο μέχρι το επόμενο note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Κοιτα εγω κακομαθα απο τα features που εχει το κινητο. Αν το αλλαζα θα το αλλαζα μονο με το S4 κ αυτο κυριως λογο μεγεθους οθονης καθως εχω σχετικα μικρα χερια. Θα ηθελα να δοκιμασω και αλλα καινουργια κινητα αλλα οχι δεν θα το εδινα. Ισως ανταλλαγη για καμια εβδομαδα για να τα δω. Αν και παλι...δυσκολο !! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το αν θα σου αρέσει το Android είναι καθαρά θέμα γούστου. Πάντως, αν αγοράσεις το Note, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ξαναπιάσε το 5άρι καμιά εβδομάδα μετά. Θα ρίξεις πολύ γέλιο (για να μην παρεξηγηθώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για το πώς δούλευες με αυτή τη μικρούλα οθόνη τόσο καιρό... :lol: ) Μετά σχεδόν 7 μήνες με το Note2 το θεωρώ όπως γράφω στην υπογραφή μου το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο. Το μόνο που αναθεωρώ είναι η άποψη ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν tablet. Όλους αυτούς τους μήνες το επιχείρησα και αναγκάστηκα να φοράω γυαλιά καθε βράδυ με 6-7 ώρες την μερα σ αυτή την οθόνη. Τέλος. Θα το κρατήσω βέβαια γιατί είναι αναντικαταστατο στην δουλειά μου, αλλά θα πάρω και tablet. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μετά σχεδόν 7 μήνες με το Note2 το θεωρώ όπως γράφω στην υπογραφή μου το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο. Το μόνο που αναθεωρώ είναι η άποψη ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν tablet. Όλους αυτούς τους μήνες το επιχείρησα και αναγκάστηκα να φοράω γυαλιά καθε βράδυ με 6-7 ώρες την μερα σ αυτή την οθόνη. Τέλος. Θα το κρατήσω βέβαια γιατί είναι αναντικαταστατο στην δουλειά μου, αλλά θα πάρω και tablet. Η αλήθεια είναι ότι το ipad 1 δεν θυμάμαι από πότε έχω να το χρησιμοποιήσω. Ειδικά σε βάρος αισθανόμουν ότι είναι αρχαίο, χώρια ότι μου άρεσε πιο πολύ η οθόνη του note 2 (νομίζω το ipad 1 έχει αρκετά απλή οθόνη). Ωστόσο κακά τα ψέμματα αν έχεις μια οθόνη κοντά στις 10" είναι άλλη αίσθηση, πόσο αν είναι και καλής ποιότητας. Για tablet σε 7" δεν θα το επιχειρούσα ή για να ακριβολογώ θα το επιχειρούσα μόνο με την σκέψη να μην καταναλώνω την μπαταρία του κινητού μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να ρωτήσω κάτι εαν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.. Έκανα εγκατάσταση τον Dolphin browser και τον βρίσκω πολύ πιο εύχρηστο απο τον stock. Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν μπορώ βλέποντας π.χ. μια σελίδα στο internet που μου αρέσει, να κάνω copy το link και paste πχ. σε ένα mail... Κάνοντας 2πλο κλικ στο link μου κάνει αποθήκευση στο πρόχειρο αλλά μετά τι ??? Λειτουργία paste υπάρχει ???? Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να ρωτήσω κάτι εαν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.. Έκανα εγκατάσταση τον Dolphin browser και τον βρίσκω πολύ πιο εύχρηστο απο τον stock. Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν μπορώ βλέποντας π.χ. μια σελίδα στο internet που μου αρέσει, να κάνω copy το link και paste πχ. σε ένα mail... Κάνοντας 2πλο κλικ στο link μου κάνει αποθήκευση στο πρόχειρο αλλά μετά τι ??? Λειτουργία paste υπάρχει ???? Μετα πήγαινε εκει που θελεις να το στειλεις και πατα παρατεταμένα εκει που γραφεις και θα σου εμφανιστεί ενα ταμπελακι που θα λεει "paste" η "επικόλληση".. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μετα πήγαινε εκει που θελεις να το στειλεις και πατα παρατεταμένα εκει που γραφεις και θα σου εμφανιστεί ενα ταμπελακι που θα λεει "paste" η "επικόλληση".. Οκ εύρηκα, τόσο απλό ήταν, σε ευχαριστώ πολύ..!!!:):) Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδιά δεν ξερω αν πρέπει να ποσταρω εδώ η στο θέμα για ροοτ,πως μπορώ να μεταφερω τα παιχνίδια που Έχω στην κάρτα μνήμης..... Όπως καταλαβατε είμαι ροοταρισμενος....:lol: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παιδιά δεν ξερω αν πρέπει να ποσταρω εδώ η στο θέμα για ροοτ,πως μπορώ να μεταφερω τα παιχνίδια που Έχω στην κάρτα μνήμης..... Όπως καταλαβατε είμαι ροοταρισμενος....:lol: [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές Eρωτήσεις / FAQ για το Galaxy Note II Διάβασε και εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Σε εμένα οτι κάνω copy πάει αυτόματα στο scrapbook και το βρίσκω εκεί αν το χρειάζομαι. Απο λινκς μέχρι εικόνες ή κείμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Η αλήθεια είναι ότι το ipad 1 δεν θυμάμαι από πότε έχω να το χρησιμοποιήσω. Ειδικά σε βάρος αισθανόμουν ότι είναι αρχαίο, χώρια ότι μου άρεσε πιο πολύ η οθόνη του note 2 (νομίζω το ipad 1 έχει αρκετά απλή οθόνη). Ωστόσο κακά τα ψέμματα αν έχεις μια οθόνη κοντά στις 10" είναι άλλη αίσθηση, πόσο αν είναι και καλής ποιότητας. Για tablet σε 7" δεν θα το επιχειρούσα ή για να ακριβολογώ θα το επιχειρούσα μόνο με την σκέψη να μην καταναλώνω την μπαταρία του κινητού μου. Εγω το χρησιμοποιω και ως tablet...τα εβαλα ''ολα σε ενα''....:lol: [ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές Eρωτήσεις / FAQ για το Galaxy Note II Διάβασε και εδω ευχαριστω εστω αν προκαλεσα αναστατωση με την ερωτηση μου....:blink: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Το αν θα σου αρέσει το Android είναι καθαρά θέμα γούστου. Πάντως, αν αγοράσεις το Note, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και ξαναπιάσε το 5άρι καμιά εβδομάδα μετά. Θα ρίξεις πολύ γέλιο (για να μην παρεξηγηθώ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για το πώς δούλευες με αυτή τη μικρούλα οθόνη τόσο καιρό... :lol: ) Χθες βράδυ έκανα παραγγελία ένα Note απο ένα site αλλά τελικά δεν μπορούν να το χρεώσουν στην πιστωτική. Έλεγα να το δοκιμάσω και αν δε μου άρεσε να το πουλούσα... δεν έκατσε η φάση όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddilan Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπερα.Υπαρχει τροπος σε στοκ ρομ να μπορεσουμε να βαλουμε επιπλεον εφαρμογες στο multiwindow χωρις ρουτ και καστομ ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπερα.Υπαρχει τροπος σε στοκ ρομ να μπορεσουμε να βαλουμε επιπλεον εφαρμογες στο multiwindow χωρις ρουτ και καστομ ρομ? Οχι δεν νομίζω πως γίνεται. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Καλησπερα.Υπαρχει τροπος σε στοκ ρομ να μπορεσουμε να βαλουμε επιπλεον εφαρμογες στο multiwindow χωρις ρουτ και καστομ ρομ? Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Να ρωτήσω κάτι εαν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.. Έκανα εγκατάσταση τον Dolphin browser και τον βρίσκω πολύ πιο εύχρηστο απο τον stock. Αυτό που δεν ξέρω είναι εάν μπορώ βλέποντας π.χ. μια σελίδα στο internet που μου αρέσει, να κάνω copy το link και paste πχ. σε ένα mail... Κάνοντας 2πλο κλικ στο link μου κάνει αποθήκευση στο πρόχειρο αλλά μετά τι ??? Λειτουργία paste υπάρχει ???? Γιατι να το κανεις με τοση ιστορια? Πατα το κουμπι επιλογων του κινητου ( οχι το πισω, το αλλο που ειναι αριστερα απο το home button ) και πατα more > share. Απο κει μπορεις να το κανεις οτι θελεις. Εμενα με βολευει γιατι εχω βαλει το extension του chrome στον υπολογιστη και οποτε διαβαζω κατι σε οποιαδηποτε απο της 2 συσκευες ( υπολογιστης/Note 2 ) μεσα σε 2 δευτερολεπτα το στελνω στην αλλη. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδες, όταν στέλνω μήνυμα (sms) μου βγάζει την ειδοποίηση "message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic". Αν όμως αλλάξω το input mode απο GSM alphabet σε μια απο τις άλλες δυο επιλογές (Unicode, Automatic) δεν βγάζει την συγκεκριμένη ειδοποίηση αλλά στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες/sms. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Παιδες, όταν στέλνω μήνυμα (sms) μου βγάζει την ειδοποίηση "message may be corrupted on recipient device. change input mode to automatic". Αν όμως αλλάξω το input mode απο GSM alphabet σε μια απο τις άλλες δυο επιλογές (Unicode, Automatic) δεν βγάζει την συγκεκριμένη ειδοποίηση αλλά στέλνει μόνο 70 χαρακτήρες/sms. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό; Ειτε θα στελνεις μόνο sms με κεφαλαία χωρίς τόνους ειτε θα πρέπει να αλλαξεις app για sms. Της samsung το app δεν ειναι και το καλυτερο απ οτι φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts