Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SOS Παιδιά...

Εντελώς ξαφνικά, ενώ μέχρι πριν 10 λεπτά είχα κανονικότατα mobile internet, τώρα δεν... έκανα restart, έβγαλα μπαταρία, τσέκαρα ότι τα δεδομένα είναι active, τίποτα. Είμαι stock, unrooted, με Γερμανική 4.1.2 και δίκτυο Cosmote...

EDIT: επανήλθε, πάλι ξαφνικά... μόνο του. Εγώ δεν έκανα τίποτα απολύτως! Άγνωσται αι βουλαί του δικτύου...

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

SOS Παιδιά...

Εντελώς ξαφνικά, ενώ μέχρι πριν 10 λεπτά είχα κανονικότατα mobile internet, τώρα δεν... έκανα restart, έβγαλα μπαταρία, τσέκαρα ότι τα δεδομένα είναι active, τίποτα. Είμαι stock, unrooted, με Γερμανική 4.1.2 και δίκτυο Cosmote...

To σήμα σου φαντάζομαι είναι εντάξει??? αν είναι δοκίμασέ το σε κάποιο χώρο με καλύτερο σήμα να δεις.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Καλησπερίζω το forum!Έχοντας διαβάσει γύρω στις 300 σελίδες,έχοντας δει τα άπειρα unboxing,review,tips and tricks,καταστάλαξα σε αυτή την υπερκινητοταμπλετάρα.

Θα ρωτήσω κάποια πράγματα,που είμαι 90% σίγουρος ότι έχω καταλάβει,αλλά θα προτιμούσα να πάρω μια τελική απάντηση από τους πιο έμπειρους εδώ μέσα ώστε να προχωρήσω στην παραγγελία μου.

Σκοπεύω να το παραγγείλω είτε από το kaizershop,είτε από το birdphone,καθώς έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές από όσους παρήγγειλαν από τα συγκεκριμένα.Αν έχετε να προσθέσετε κάτι για αυτά τα μαγαζιά,κάποια λεπτομέρεια,θα το εκτιμούσα.

Από αυτά τα μαγαζιά,τα κινητά δεν είναι ελληνικά αλλά παραεισαγωγής, έτσι;

Όμως έχουν μέσα ελληνική γλώσσα,κι από ό,τι διάβασα μετά την 4.1 όλα αναγνωρίζουν και ελληνικά με το πενάκι,έτσι;Το κινήτο δε θα το πειράξω,οπότε θα ήθελα να έχει τα πάντα από ελληνικά.Κινδυνεύω από skroutzoμάγαζο το κινητό να μην είναι ευρωπαικό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον/όποια κάνει τον κόπο να μου απαντήσει.

Όπως είπε και ο Motomoto00 στο birdphone που το πήρα και εγώ είναι όλα οκ και σε καλή τιμή. Μάλιστα μου έκανε εντύπωση γιατί είχαν τυπώσει και το ελληνικό βιβλιαράκι σε μικρό μέγεθος και το είχαν με νάιλον εξωτερικά του κουτιού. Καλό είναι να υπάρχει. Το κινητό ήταν από την πολωνική αγορά (είχε και μερικές φράσεις στα πολωνικά στο κουτί καθώς και τις βασικές οδηγίες) αλλά αυτό δεν σε απασχολεί. Έχει κανονικά ελληνικά στην αρχική εγκατάσταση. Είχε την 4.1.1 και κατά περίεργο τρόπο υποστήριζε αναγνώριση ελληνικών στο πενάκι (γράφω περίεργο καθώς οι γαλλικές και οι ελληνικές είχα διαβάσει ότι είχαν). Η απόδειξη γράφει το ΙΜΕΙ οποτε είσαι και καλυμμένος κανονικά στην εγγύηση. Προχώρα.. :)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

SOS Παιδιά...

EDIT: επανήλθε, πάλι ξαφνικά... μόνο του. Εγώ δεν έκανα τίποτα απολύτως! Άγνωσται αι βουλαί του δικτύου...

Το ίδιο έχει συμβεί και σε εμένα με στοκ γερμανική 4.1.2 και δίκτυο κοσμοτε.Αυτό πιστεύω προκαλείται από κάποια εφαρμογή.Το παράξενο είναι πάντως ότι συμβαίνει σε ένα συγκεκριμένο χώρο με τέλειο σήμα

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

για τα ελληνικά note 2 δεν έχει βγει ακόμα αναβάθμιση σε 4.1.2 ...Από την άλλη είναι σχεδόν αμελητέα η διαφορά από την πολύ καλή 4.1.1., συνεπώς όλα σωστά. Από ελληνική αντιπροσωπία είναι η συσκευή σου (πλαισιο, γερμανο, wind, κλπ; ) ;;;

Συμφωνώ με τον motomoto00, αναφέρεις ένα πρόβλημα που δεν το αντιμετωπίζουν άλλοι, συνεπώς "...το πιο σωστό ειναι να το πας για service παρα να το πουλήσεις σε καποιον απο εδω μεσα ενω υπάρχει περίπτωση να εχει προβλημα η συσκευή σου...", άλλωστε αφενός συσκευή με πιθανό πρόβλημα θα ρίξει πολύ την τιμή, αφετέρου το service έχει ειπωθεί από κάποιους εδώ ότι είναι καλό.[/quote

(

Το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από πλαίσιο, μένω στο τελευταίο σπίτι ενός προαστιου της Θεσσαλονίκης, έχω δοκιμάσει άλλη εταιρία και όλα είναι καλά μέχρι και με3g κατεβάζω το πρόβλημα είναι η wind στην περιοχή, είδα ότι έχει χειρότερο σήμα από το LG και ι δεν θέλω να αλλάξω γιατί έτσι κάνω οικονομία, οι ερωτήσεις μου είχαν σκοπό να μάθω αν υπάρχει και σε άλλο αυτό το θέμα και πως το αντιμετώπισε. Επίσης αν υπήρχε αναβάθμιση που θα μπορούσα να κάνω. Αν το τηλέφωνο μου(δώρο στη γυναίκα μου,νόμιζα ότι ήταν υπερβολικη,) είχε πρόβλημα έχω αλλά 2 χρόνια εγγύηση πιστεύεις ότι θα προτιμούσα να το σκοτώσω από το να φτιάξω? :!:

Edited by ioannis82

Για να γυρίσουμε σε 4.1 εκτός από το να περάσουμε την Rom με Odin, χρειάζεται wipe factory data για να bootαρει?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για να γυρίσουμε σε 4.1 εκτός από το να περάσουμε την Rom με Odin, χρειάζεται wipe factory data για να bootαρει?

Εμένα δεν μου άνοιξε και κόλλησε στο λογότυπο οπότε χρειάστηκε να κάνω.

Επειδή ψήνομαι κι εγώ για το Note II αλλά δεν είναι εποχή για να πετάμε λεφτά, μπορεί να υποθέσει κανείς με βάση την εμπειρία του από προηγούμενες περιπτώσεις, αν αξίζει να περιμένω κανάδυο μήνες για μείωση τιμής (λόγω π.χ. της εμφάνισης του S IV ή ανακοίνωσης για Note III) ή να μη χάνω τζάμπα χρόνο;

Το s4 δεν θεωρείται αντικαταστάτης του note.Τώρα το τηλ το βρίσκεις σφραγισμένο στα 515,πολύ καλή τιμή.

Άντε να πέσει ένα 50άρικο μέχρι το καλοκαίρι κ εν αναμονή του note 3 που πιθανότατα θα ανακοινωθεί άυγουστο.Περίμενε όμως και το s4,ίσως σε καλύψει εξίσου αυτό που θα δεις,δε χάνεις τίποτα :)

me > you

Ευχαριστώ και τα δύο παιδιά που ανταποκρίθηκαν στις απορίες μου.Να είστε καλά!Κάτι τελευταίο.Το τελευταίο κινητό με γραφίδα που είχα ήταν το Nokia 5800(γενικά μ'αρέσουν οι γραφίδες στα κινητά,με το S-Pen φαντάζομαι θα ξετρελαθώ),και είχε τη δυνατότητα να αλλάζεις τα γράμματα στο γραφικό σου χαρακτήρα ώστε να τα αναγνωρίζει καλύτερα(π.χ. το θ και το π τα κάνω πιο καλλιγραφικά ας πούμε)κι έτσι έγραφα πολύ πιο γρήγορα.Υπάρχει κάτι τέτοιο στο Note;Έχω δει ότι μπορείς να το κάνεις στο quick command,να προσθέτεις δηλαδή δικά σου σχέδια για εφαρμογές,αλλά στο χειρόγραφο κείμενο μπορείς;

... οι ερωτήσεις μου είχαν σκοπό να μάθω αν υπάρχει και σε άλλο αυτό το θέμα και πως το αντιμετώπισε. Επίσης αν υπήρχε αναβάθμιση που θα μπορούσα να κάνω...

Γνωρίζω ότι σίγουρα σε τροποποιημένη rom (και ίσως σε Samsung stock rom) μπορείς να φλασαρεις άλλο modem (ρωτά πιο είναι το πιο δυνατό modem), όμως δεν είμαι ειδικός για να σου πω περισσότερα, θα πρέπει να ρωτήσεις στο νημα "τροποποιήσεις" ή καλύτερα στο xda (...αν και προσωπικά θεωρώ το modem της ελληνικής rom του note 2 αρκετά ισχυρό σε σύγκριση με διάφορα modems του galaxy s που είχα στο παρελθόν). Όμως προηγουμένως διάβασε πώς μπορείς να επαναφέρεις τη συσκευή στην τωρινή γνησια κατάσταση (έχουν γραφτεί οδηγίες και στο παρόν φορουμ, πχ triangle away, nandroid backup, mobile odin, κλπ για να γκουγκλαρεις) ώστε να μπορείς να τη στείλεις σε service με εγγύηση. Τέλος θα ήταν χρήσιμο αν έχεις κάποιον γνωστό με note 2 για να κάνετε συγκρίσεις δίπλα δίπλα, δυστυχώς εγώ είναι Αθήνα. Σόρυ αν σε πιεσα προηγουμένως.

Οταν σβηνω μηνυματα απο το κινητο στο gmail και αργοτερα τσεκαρω το ταχυδρομειο απο τον επιτραπεζιο υπολογιστη τα σβησμενα εμφανιζονται στα εισερχομενα,σαν να μην τα εχω σβησει.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Οταν σβηνω μηνυματα απο το κινητο στο gmail και αργοτερα τσεκαρω το ταχυδρομειο απο τον επιτραπεζιο υπολογιστη τα σβησμενα εμφανιζονται στα εισερχομενα,σαν να μην τα εχω σβησει.

κάπου στα settings του gmail έχει ρύθμιση ώστε να μην κρατάει τα email στον server.

Για ψάξτο λιγάκι από το site

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Έχεις ενεργό τον συγχρονισμό; Έχεις ενεργά τα data; gmail is imap

Nαι (10 χαρακτηρες)

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Συμβαινει αυτο και ασφαλως δεν ειναι προβλημα που αφορα το note2.Το παρατηρω κι εγω καποιες φορες και με αλλα smartphones

Στα mobile bookmarks του Chrome έχει δημιουργηθεί ένας φάκελος με ονομασία Samsung mobile και έχει μέσα του δυο bookmark Yahoo και Samsung. Προσπαθώ να τα σβήσω αλλά δεν με αφήνει. Ξέρει κανείς αν γίνεται και πώς; Edited by sakissalonika

Γεια σας κ απο εμενα παιδια πηρα σημερα το νοτε 2 μεταχειρισμενο κ εχω πραγματικα ενθουσιαστει, μια ερωτηση πως βλεπω αν εχει γινει ποτε ροοτ κ αν εχει περασει ποτε custom rom ευχαριστω

Παιδιά αν βάλετε maildroid για διαχειριση gmail τη ωρα που σβυνετε ρωτάει αν θέλετε delete απο κινητό ή απο κινητό και server ;)

Δεν απαιτεί και συγχρονισμούς ενεργοποιημένους και ειναι πολύ ανώτερο.

Ρυθμίζεις τα πάντα!

Πηγα να τσεκαρω αν βγηκε η αναβαθμιση και μου λεει οτι υπσρχει τροποποιηση του κινητου μοθ χωρις ομως να εχω κανει ροοτ. Τι εγινε?

Παιδιά αν βάλετε maildroid για διαχειριση gmail τη ωρα που σβυνετε ρωτάει αν θέλετε delete απο κινητό ή απο κινητό και server ;)

Δεν απαιτεί και συγχρονισμούς ενεργοποιημένους και ειναι πολύ ανώτερο.

Ρυθμίζεις τα πάντα!

Ναι αλλά το maildroid τρώει παρά πολύ μπαταρία!!!! Εγώ το αντικατέστησα με το εξίσου πάρα πολύ καλό Κ9

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Γεια σας κ απο εμενα παιδια πηρα σημερα το νοτε 2 μεταχειρισμενο κ εχω πραγματικα ενθουσιαστει, μια ερωτηση πως βλεπω αν εχει γινει ποτε ροοτ κ αν εχει περασει ποτε custom rom ευχαριστω

Δεν μπορείς να γνωρίζεις αν έγινε στο παρελθόν root ή είχε βαλει custom rom , μονο για αυτήν τη στιγμή που το εχεις μπορείς να δεις .

Το τηλέφωνο γυρίζει εύκολα σε official κατάσταση και δεν μπορείς να ξέρεις τι έγινε .

Πηγα να τσεκαρω αν βγηκε η αναβαθμιση και μου λεει οτι υπσρχει τροποποιηση του κινητου μοθ χωρις ομως να εχω κανει ροοτ. Τι εγινε?

Συμβαίνει σε αρκετούς .Κάποιες φορές επανέρχεται μονο του ,άλλες πάλι χρειάζεται reboot ή και factory reset .

Samsung galaxy s21+

Κ το triangle αν το λεω σωστα τι ειναι? Επισης που μπορω να κατεβασω το flash player??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28799533

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22462960

Καλησπερίζω το forum!Έχοντας διαβάσει γύρω στις 300 σελίδες,έχοντας δει τα άπειρα unboxing,review,tips and tricks,καταστάλαξα σε αυτή την υπερκινητοταμπλετάρα.

Θα ρωτήσω κάποια πράγματα,που είμαι 90% σίγουρος ότι έχω καταλάβει,αλλά θα προτιμούσα να πάρω μια τελική απάντηση από τους πιο έμπειρους εδώ μέσα ώστε να προχωρήσω στην παραγγελία μου.

Σκοπεύω να το παραγγείλω είτε από το kaizershop,είτε από το birdphone,καθώς έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές από όσους παρήγγειλαν από τα συγκεκριμένα.Αν έχετε να προσθέσετε κάτι για αυτά τα μαγαζιά,κάποια λεπτομέρεια,θα το εκτιμούσα.

Από αυτά τα μαγαζιά,τα κινητά δεν είναι ελληνικά αλλά παραεισαγωγής, έτσι;

Όμως έχουν μέσα ελληνική γλώσσα,κι από ό,τι διάβασα μετά την 4.1 όλα αναγνωρίζουν και ελληνικά με το πενάκι,έτσι;Το κινήτο δε θα το πειράξω,οπότε θα ήθελα να έχει τα πάντα από ελληνικά.Κινδυνεύω από skroutzoμάγαζο το κινητό να μην είναι ευρωπαικό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον/όποια κάνει τον κόπο να μου απαντήσει.

Απο καιζερ ειναι βελγικό, πηρα πριν 15 μερες το κινητό φυσάει καλό μαγαζί εξυπηρετικοί μαλιστα μου εκοψε και τη σιμ και την εγγυηση σφραγισε και απόδειξη με ιμει εδωσε. Το κινητο είναι του 2012 10ος γιαυτό μολις το πάρεις θυμήσου να αναβαθμίσεις σε τελευταιο 4.1.2, ll7 και μετα νομιζω ειναι εντάξει για να αποφυγεις το sds bug.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

παιδια ερωτηση χρησιμοποιει κανεις το google maps το πειραγμενο με το navigation για ελλαδα?Ειναι αξιοπιστο,παιρνει upadates οπως το κανονικο μεσω store?Αν ναι κανενα αξιοπιστο link να το δοκιμασω?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)