VIKMAN Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 καλησπερα και απο μενα, κατεβασα με το tubemate κατι mp3 απο το you tube και τα εκανα αποθηκευση στην εσωτερικη μνημη. Οταν ομως εκανα μετακινηση τα αρχεια στη καρτα μνημης στο φακελο music το music player δεν τα βλεπει και τα βρισκω μονο στα αρχεια. Ετσι λοιπον δεν να εχω συνεχη αναπαραγωγη μεσω λιστας παρα μονο ενα ενα κομματι. Γνωριζει κανεις κατι; Υ.γ τα παλια μου mp3 τα βλεπει ο player κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Παιδιά για να μην λέμε μ@λακίες του ανθρώπου, ΜΙΑ είναι η λύση...Smarteck στο Χαλάνδρι. Αν είναι δυνατόν σε Τέτοιο τηλέφωνο να πάρει οθόνη και να την αλλάξει μόνος του!!! Φίλε μου απλά πράγματα. Η οθόνη αλλάζει. Πάρε τηλέφωνο στη Smarteck και ρώτα πόσο κοστίζει. Ο Freddy στο άλλο thread άλλαξε την οθόνη του Note1 στα 200€ αν θυμάμαι καλά (πριν Κανά μήνα). Περίπου τόσο πρέπει να κάνει και του δικού μας. Αν τα έχεις το στέλνεις και στην αλλάζουν. Αν δεν τα έχεις, τα μαζεύεις και το στέλνεις ή το πουλάς μείον το κόστος της επισκευής. Όσο και να πιάνουν τα χέρια σου Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα η αλλαγή της οθόνης του, χώρια που μπορεί να του κάνεις και ζημιά ανεπανόρθωτη. Αν το "να μην λέμε μ@λακίες του ανθρώπου" το 'πες εννοώντας εμένα, τότε καλύτερα να προσέχεις λίγο περισσότερο το πως εκφράζεσαι... (βέβαια τώρα είδα πως το πρότεινε κι άλλος)... Φυσικά και είναι δυνατόν σε τέτοιο τηλέφωνο να πάρει οθόνη και να την αλλάξει μόνος του... Εννοείται, αν η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη... Δεν έχουν όλοι 200 € να πάνε να δώσουν στη Smarteck και σε οποιαδήποτε Smarteck... Λίγη μελέτη σε κάποιο βίντεο όπως αυτό κι είναι παιχνιδάκι... :dance: Edited February 21, 2013 by spyrospatras Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Αν το "να μην λέμε μ@λακίες του ανθρώπου" το 'πες εννοώντας εμένα, τότε καλύτερα να προσέχεις λίγο περισσότερο το πως εκφράζεσαι... Φυσικά και είναι δυνατόν σε τέτοιο τηλέφωνο να πάρει οθόνη και να την αλλάξει μόνος του... Εννοείται, αν η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη... Δεν έχουν όλοι 200 € να πάνε να δώσουν στη Smarteck και σε οποιαδήποτε Smarteck... Λίγη μελέτη σε κάποιο βίντεο όπως αυτό κι είναι παιχνιδάκι... :dance: Δεν το είπα φίλε μου σε σένα, το είπα γενικά και μίλησα σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο. Ο άνθρωπος πήρε ένα τηλέφωνο των 600+ και είχε ένα ατύχημα. Το να του λέμε να παραγγείλει οποιαδήποτε οθόνη και να προσπαθήσει να την αλλάξει μόνος του Εγώ προσωπικά Δεν το θεωρώ σωστό. Μπορεί η Smarteck να ζητήσει 200+ για αντικατάσταση, αλλά θα ξαναπάρει το τηλέφωνο καινούργιο και με εγγύηση! Και εγώ πλήρωσα κάποτε την HTC 250€ για αλλαγή οθόνης αλλά το ξαναπήρα καινούργιο και το έχω ακόμα! Φαντάζομαι πως αν έπιαναν τα χέρια του δεν θα ρώταγε εμάς και από την στιγμή που ρωτάει εμάς θεωρώ πως πρέπει να του δώσουμε και την πιο αξιόπιστη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Εγώ πάλι ακριβώς επειδή ρωτάει σκέφτομαι ότι ίσως ψάχνει κάτι άλλο. Θεωρώ αυτονόητο και δεν χρειάζεται συμβουλή το ότι όταν χαλάει κάτι πας στο service. Θα συμφωνήσω πάντως ως προς την επιλογή. Προσωπικά δεν θα άλλαζα ποτέ τέτοια μέρη του κινητού με ρίσκο αμφίβολης αντικατάστασης αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν και το κάνουν. Εξαρτάται τι ψάχνει ο καθένας. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δεν το είπα φίλε μου σε σένα, το είπα γενικά και μίλησα σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο. Ο άνθρωπος πήρε ένα τηλέφωνο των 600+ και είχε ένα ατύχημα. Το να του λέμε να παραγγείλει οποιαδήποτε οθόνη και να προσπαθήσει να την αλλάξει μόνος του Εγώ προσωπικά Δεν το θεωρώ σωστό. Μπορεί η Smarteck να ζητήσει 200+ για αντικατάσταση, αλλά θα ξαναπάρει το τηλέφωνο καινούργιο και με εγγύηση! Και εγώ πλήρωσα κάποτε την HTC 250€ για αλλαγή οθόνης αλλά το ξαναπήρα καινούργιο και το έχω ακόμα! Φαντάζομαι πως αν έπιαναν τα χέρια του δεν θα ρώταγε εμάς και από την στιγμή που ρωτάει εμάς θεωρώ πως πρέπει να του δώσουμε και την πιο αξιόπιστη απάντηση. Οκ φίλε μου... να είσαι καλά... Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα τεκμηριώνεις... όμως τα 200 ή και παραπάνω είναι αρκετά χρήματα... για σκέψου να μη τα είχες... δε θα προσπαθούσες να κάνεις τη δουλειά σου με τα 20 ή 30 ? Και στην τελική αν δεν τα κατάφερνες θα το πήγαινες μετά για το μεγάλο σφαγείο...! Φιλικά πάντα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Στην σμαρτεκ στο Χαϊδάρι πάντως ενός φίλου του αλλάξανε τα σύρματακια από την υποδοχή της σιμ τα οποία είχε χαλάσει ο ίδιος και του το περάσανε στην εγγύηση. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Προφανως το παιδι το λεει για εμενα που προτεινα αυτο το πραγμα γιατι σκεφτομαι το οικονομικο μερος. Πιστευω πως το μονο προβλημα ειναι η εγγυηση αλλα και παλι 200+ ειναι πολλα. Εχω δει διαφορα βιντεο και πιστευω πως αν καποιος εχει χρονο και πιανουνπολυ τα χερια του μπορει να την αλλαξει. Αν δειτε στο σχολιο μου λεω να καει και ενα σταυρο πριν την αλλαξε,ξεροντας οτι ειναι δυσκολο.:p Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Πω πω :heat: Κρίμα ρε φίλε... Δεν ανεβάζεις καμια φωτογραφία να δούμε ? Υπάρχει καμία πιθανότητα να έχει βλάβη μόνο το digitizer που το έχει εδώ (http://www.ebay.com/itm/OEM-Digitizer-Touch-Screen-Sensor-Board-Fix-for-SAMSUNG-GALAXY-NOTE-2-II-N7100-/140919292249?pt=PDA_Accessories&hash=item20cf71c159) ο κινέζος με 16 $ ? Σκεπτόμενος θετικά, λέω εγώ τώρα...:what: ΔΕΝ μπορεί να γίνει αυτό. Γυαλί, digitizer, oθόνη, digitizer πένας είναι ένα σώμα και δεν μπορεί να αλλαχθεί μόνο το γυαλί. Δείτε εδώ πόσο δύσκολα ξεκολλάει το γυαλί (και είναι σχεδόν απίθανο να μην γίνει ζημιά) από το πλαίσιο που είναι κολλημένο. H λύση είναι αγορά "πακέτου" όλο το εμπρός μέρος. Δυστυχώς όμως επειδή είναι ακόμη φρέσκο το ΝΟΤΕ οι τιμές στο αγγλικό ebay είναι υψηλές. Περίπου 200 λίρες: http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=galaxy%20note%202%20screen&_sop=16&_clu=2&_fcid=80&_localstpos&_stpos&gbr=1 Αν πάντως μελλοντικά πέσουν οι τιμές σε αναλόγη ζημιά η αλλαγή δεν είναι δύσκολη. Με το επόμενο βίντεο: αφαιρείς όλα τα υπόλοιπα εκτός από το μπροστινό κομμάτι της οθόνης και τα περνάς στην νέα οθόνη. Δυστυχώς όμως οι τιμές αγοράς οθόνη, όπως έγραψα είναι ακόμη υψηλές οπότε για τον φίλο το σέρβις είναι μονόδρομος (αρκεί βέβαια να του ζητήσουν το πολύ 250 ευρώ. Γιατί για παραπάνω, το βάζει αγγελία 200 ευρώ και παίρνει με +300 ευρώ ένα καινούριο. Αν κάποιου του πιάνουν τα χέρια αυτές οι εργασίες δεν είναι δύσκολες. Βιδωτά είναι τα περισσότερα κομμάτια εκτός από την οθόνη που είναι με κόλλα. Εδώ και το όχι τόσο αναλυτικό service manual: http://d-h.st/s2N Edit: γενικότερα θεωρώ ότι τα diy είναι μεράκι και δεν έχουν να κάνουν τόσο με το κόστος. Χωρίς να είμαι μηχανικός έχω κάνει 3-4 επισκευές στον κινητήρα του αυτοκινήτου που συνολικά μου ζητούσαν πάνω από 1.000 ευρώ (όχι μαζεμένα) και τα ανταλλακτικά κόστιζαν περίπου 100 ευρώ. το ίδιο με τα κινητά. Αν είχα πρόβλημα π.χ. στο Galaxy S2 ήμουν διαβασμένος και έτοιμος να το επισκευάσω μόνος μου. Όπου με έπαιρνε φυσικά. Δεν μπορώ να επισκευάσω μία καμμένη μητρική. Αλλά να βάλω μία άλλη είναι πανεύκολο. Αλλαγή μπαταρίας στο IPad ζητάνε 120-150 ευρώ και σαν ανταλλακτικό έχει περίπου 30-40 ευρώ. Δεν είναι πανεύκολη δουλειά αλλά όχι ακατόρθωτη. Την άλλαξα σε 30 λεπτά περίπου. Το ifixit είναι σύμμαχος σε αυτά. :) Edited February 21, 2013 by sleon Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Οκ φίλε μου... να είσαι καλά... Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με όσα τεκμηριώνεις... όμως τα 200 ή και παραπάνω είναι αρκετά χρήματα... για σκέψου να μη τα είχες... δε θα προσπαθούσες να κάνεις τη δουλειά σου με τα 20 ή 30 ? Και στην τελική αν δεν τα κατάφερνες θα το πήγαινες μετά για το μεγάλο σφαγείο...! Φιλικά πάντα... Ρε Σπύρο σίγουρα σε κανέναν μας δεν περισσεύουν τώρα όχι μόνο τα 200 αλλά ούτε τα 100€. Αλλά τουλάχιστον δεν θα ταλαιπωρηθεί και θα ξέρει ότι αν θελήσει να το μεταπωλήσει ο επόμενος θα πάρει ένα "εγγυημένο" τηλέφωνο. @tpal τα τρία "α" τα έγραψα μεταφορικά όπως τα χρησιμοποιούμε όλοι μας στην καθημερινότητα μας και δεν το έγραψα κυριολεκτικά. Έβαλα και τον εαυτό μου μέσα, μην κολλάτε ρε σεις.:p Και για την ιστορία το HTC ήταν το Touch Pro 2 και μου έπεσε από τα χέρια την πρώτη μέρα! Αφού το έφτιαξα μου ξαναεπεσε στους 10 μήνες και το έχω ακόμη σπασμένο...αλλά δουλεύει (στο συρτάρι) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Παιδιά πάντως εγώ που άλλαξα οθόνη σε HD2 μου βγήκε η πίστη. Είναι πολύ compact όλα εκεί μέσα. Γενικά καλό είναι τέτοια πράγματα να πληρώνεις άλλους να σου τα κάνουν για να έχεις και εγγύηση. Γιατί αν κάτι πάει στραβά το ποσό θα είναι πολλαπλάσιο. Btw είμαι ηλεκτρονικός και έχω εμπειρία από τέτοια πράγματα παρόλα αυτά αν δεν είχα το Note δεν θα την άλλαζα μόνος μου. Edited February 21, 2013 by Astroholic Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παιδιά για να μην λέμε μ@λακίες του ανθρώπου, ΜΙΑ είναι η λύση...Smarteck στο Χαϊδάρι. Αν είναι δυνατόν σε Τέτοιο τηλέφωνο να πάρει οθόνη και να την αλλάξει μόνος του!!! Φίλε μου απλά πράγματα. Η οθόνη αλλάζει. Πάρε τηλέφωνο στη Smarteck και ρώτα πόσο κοστίζει. Ο Freddy στο άλλο thread άλλαξε την οθόνη του Note1 στα 200€ αν θυμάμαι καλά (πριν Κανά μήνα). Περίπου τόσο πρέπει να κάνει και του δικού μας. Αν τα έχεις το στέλνεις και στην αλλάζουν. Αν δεν τα έχεις, τα μαζεύεις και το στέλνεις ή το πουλάς μείον το κόστος της επισκευής. Όσο και να πιάνουν τα χέρια σου Δεν είναι και το πιο απλό πράγμα η αλλαγή της οθόνης του, χώρια που μπορεί να του κάνεις και ζημιά ανεπανόρθωτη. 170 εβρο την αλλαξα εγω! και μενα ειχε πεσει και εσπασε! σοκ ειχα παθει!:rolleyes: παντως πολυ γρηγορα το πηρα πισω..γυρω στην μιάμιση βδομαδα κανανε! και μιλαμε για αλεξανδρουπολη τωρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλημέρα αγαπητοί Μόλις μου έσκασε ΟΤΑ μία μικρή αναβάθμιση (31,2ΜΒ). Είμαι με Γερμανική ROM, unrooted, totally stock. Άντε να δούμε... Κι εμενα το ιδιο.Κατα τυχη πηγα εκεί,και είδα οτι με περιμενε.Το τι κανει,το ξερουμε; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Πριν ενα μηνα αλλαξα οθονη στο note στη σμαρτεκ 159 ευρω και ηταν ετοιμο σε δυο ωρες Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Πριν ενα μηνα αλλαξα οθονη στο note στη σμαρτεκ 159 ευρω και ηταν ετοιμο σε δυο ωρες Παίζει να είναι η φθηνότερη στα κορυφαία smartphones. Μπράβο στην Samsung. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ για πληκτρολόγιο πχ το swype, και ταυτόχρονα να έχω την δυνατότητα να γράφω με το πενάκι χειρόγραφα; Αυτό δεν μπόρεσα να το καταφέρω, αν δεν έχω το default της Samsung. Παράθεση "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ για πληκτρολόγιο πχ το swype, και ταυτόχρονα να έχω την δυνατότητα να γράφω με το πενάκι χειρόγραφα; Αυτό δεν μπόρεσα να το καταφέρω, αν δεν έχω το default της Samsung. Η τελευταία έκδοση του Swype έχει χειρόγραφη λειτουργία αν και δεν ξέρω κατά πόσο πλησιάζει την πάρα πολύ καλή λειτουργία του πληκτρολογίου της Samsung. Για να χρησιμοποιήσεις το handwriting πρέπει να έχεις το πληκρολόγιο της Samsung ενεργό. Η μία λύση είναι να το αλλάζεις χειροκίνητα. Η άλλη λύση, αν είσαι root, είναι αυτή η εφαρμογή: SPenBoard Switcher που αλλάζει πληκτρολόγιο ανάλογα με τη θέση του SPen. Ανάλογη λύση για non-rooted δεν υπάρχει μέχρι τώρα εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παίζει να είναι η φθηνότερη στα κορυφαία smartphones. Μπράβο στην Samsung. Πραγματικά. Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Εντάξει παιδιά εγώ πιστεύω πως με τέτοιες τιμές ανταλλακτικών, (160€ για μισό στρέμμα οθόνη απλά δεν υπάρχει:)) γίνεται ακόμα πιο ελκυστική η αγορά ενός τέτοιου τηλεφώνου και για εμένα είναι και ένας λόγος να κρατηθεί το τηλέφωνο για πολύ καιρό, ακόμα και εκτός εγγύησης...:) Μου φαίνεται η Samsung έχει πετύχει τη "χρυσή τομή" Καλό προϊόν+Φθηνά ανταλλακτικά+Κορυφαίο σέρβις είναι το απόλυτο πακέτο στις μέρες μας!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μικροπροβλημα, αλλα σ' ενα τελειο τηλεφωνο ακομα και το παραμικρο ενοχλει. Κατα περιοδους αχνοφεγγει κοκκινο ο αισθητηρας εγγυτητας (η αριστερη τρυπουλα διπλα στο ακουστικο, στο πανω μερος της συσκευης). Σβηνει μονο με επανεκκινηση. Δεν τρωει μπαταρια (ισως απειροελαχιστη) αλλα μ' ενοχλει. Χωρις μεγαλη πειρα στο αντροϊντ, εψαξα αλλα δεν καταφερα τιποτα. Αν γνωριζει καποιος καθε βοηθεια δεκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μικροπροβλημα, αλλα σ' ενα τελειο τηλεφωνο ακομα και το παραμικρο ενοχλει. Κατα περιοδους αχνοφεγγει κοκκινο ο αισθητηρας εγγυτητας (η αριστερη τρυπουλα διπλα στο ακουστικο, στο πανω μερος της συσκευης). Σβηνει μονο με επανεκκινηση. Δεν τρωει μπαταρια (ισως απειροελαχιστη) αλλα μ' ενοχλει. Χωρις μεγαλη πειρα στο αντροϊντ, εψαξα αλλα δεν καταφερα τιποτα. Αν γνωριζει καποιος καθε βοηθεια δεκτη. Καλημέρα.Δυο πραγματακια : πρωτο, φαντάζομαι δεν εχεις βάλει screen protector που να καλύπτει το σενσορα και δεύτερο, τί εχεις ενεργοποιήσει απο τη κινηση (motion)?Μήπως το γρήγορη ματια (quick glance)?Καλά τα θυμάμαι και χωρίς το τηλέφωνο στη κατοχή μου? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Εντάξει παιδιά εγώ πιστεύω πως με τέτοιες τιμές ανταλλακτικών, (160€ για μισό στρέμμα οθόνη απλά δεν υπάρχει:)) γίνεται ακόμα πιο ελκυστική η αγορά ενός τέτοιου τηλεφώνου και για εμένα είναι και ένας λόγος να κρατηθεί το τηλέφωνο για πολύ καιρό, ακόμα και εκτός εγγύησης...:) Μου φαίνεται η Samsung έχει πετύχει τη "χρυσή τομή" Καλό προϊόν+Φθηνά ανταλλακτικά+Κορυφαίο σέρβις είναι το απόλυτο πακέτο στις μέρες μας!:D Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ γι αυτό έγραψα σε παλαιότερο μήνυμα ότι μάλλον δεν θα το πουλήσω ακόμα και αν πάρω νέα συσκευή. Είναι εργαλείο για την δουλειά μου αφού κάνει τα πάντα όπως ήθελα. Έψαχνα πολύ καιρό τέτοιες ευκολίες. Μικροπροβλημα, αλλα σ' ενα τελειο τηλεφωνο ακομα και το παραμικρο ενοχλει. Κατα περιοδους αχνοφεγγει κοκκινο ο αισθητηρας εγγυτητας (η αριστερη τρυπουλα διπλα στο ακουστικο, στο πανω μερος της συσκευης). Σβηνει μονο με επανεκκινηση. Δεν τρωει μπαταρια (ισως απειροελαχιστη) αλλα μ' ενοχλει. Χωρις μεγαλη πειρα στο αντροϊντ, εψαξα αλλα δεν καταφερα τιποτα. Αν γνωριζει καποιος καθε βοηθεια δεκτη. Κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην συσκευή σου. Παλιότερα είχε παρουσιαστεί τέτοιο θέμα και ευθυνόταν το Viber. @@ Δοκιμάζω την τελευταία official DMB4 που προορίζεται για Ταϊλάνδη. Η αυτονομία ίσως βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα από ότι με την αρχική 4.1.1 Είναι νωρίς ακόμα αλλά όταν με μια ώρα χρήσης οθόνης δηλαδή από την στιγμή που βγήκε από την πρίζα έχασε μόνο 7%. Το θεωρώ πολύ θετικό. Η χρήση σε αυτή την ώρα ήταν λίγο browsing, 2-3 video στο YouTube, Viber και Tapatalk με πολλά ποστ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ γι αυτό έγραψα σε παλαιότερο μήνυμα ότι μάλλον δεν θα το πουλήσω ακόμα και αν πάρω νέα συσκευή. Είναι εργαλείο για την δουλειά μου αφού κάνει τα πάντα όπως ήθελα. Έψαχνα πολύ καιρό τέτοιες ευκολίες. Κάτι δεν λειτουργεί σωστά στην συσκευή σου. Παλιότερα είχε παρουσιαστεί τέτοιο θέμα και ευθυνόταν το Viber. @@ Δοκιμάζω την τελευταία official DMB4 που προορίζεται για Ταϊλάνδη. Η αυτονομία ίσως βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα από ότι με την αρχική 4.1.1 Είναι νωρίς ακόμα αλλά όταν με μια ώρα χρήσης οθόνης δηλαδή από την στιγμή που βγήκε από την πρίζα έχασε μόνο 7%. Το θεωρώ πολύ θετικό. Η χρήση σε αυτή την ώρα ήταν λίγο browsing, 2-3 video στο YouTube, Viber και Tapatalk με πολλά ποστ. Dbm2 end DBM4 είναι πραγματικά το κάτι άλλο ειδικά στην μπαταρία... Εγώ παραμένω πιστός στην phoenix και από το πρωί φοράω την v3 όπου είναι εξαιρετική όπως η προηγούμενη... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Δοκιμάζω την τελευταία official DMB4 που προορίζεται για Ταϊλάνδη. Η αυτονομία ίσως βρίσκεται σε καλύτερα επίπεδα από ότι με την αρχική 4.1.1 Είναι νωρίς ακόμα ... Θα περιμένω σχόλια για αυτονομία από Δευτέρα, όταν θα έχεις κάνει 2-3 ημέρες χρήση. ...Είμαι τόσο ευχαριστημένος από 4.1.1 (root, 240dpi) που διστάζω οποιαδήποτε αλλαγή. Έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει η 4.1.2;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλημέρα.Δυο πραγματακια : πρωτο, φαντάζομαι δεν εχεις βάλει screen protector που να καλύπτει το σενσορα και δεύτερο, τί εχεις ενεργοποιήσει απο τη κινηση (motion)?Μήπως το γρήγορη ματια (quick glance)?Καλά τα θυμάμαι και χωρίς το τηλέφωνο στη κατοχή μου? Καλημέρα Αργυρη. Η συσκευη ειναι χωρις screen protector, χωρις quick glance, με στοκ 4.1.1 χωρις ροοτ και χωρις viber. Απ' οτι καταλαβα αυτο γινεται μετα απο κλησεις οπου πλησιαζω-απομακρυνω τη συσκευη απο το αυτι μου. Τι εννοεις δεν το εχεις στην κατοχη σου? Τι εγινε αν επιτρεπεται να ρωτησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλημέρα Αργυρη. Η συσκευη ειναι χωρις screen protector, χωρις quick glance, με στοκ 4.1.1 χωρις ροοτ και χωρις viber. Απ' οτι καταλαβα αυτο γινεται μετα απο κλησεις οπου πλησιαζω-απομακρυνω τη συσκευη απο το αυτι μου. Τι εννοεις δεν το εχεις στην κατοχη σου? Τι εγινε αν επιτρεπεται να ρωτησω? Δοκιμασε κατι αλλο, πανε ρυθμισεις/κινηση και απενεργοποιησε το γρηγορη ματια..Κανε reboot και δες.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts