m7ixalis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η αλήθεια είναι ότι το είδα Live .. η θήκη για το πενάκι είναι μαγνητική πλέον .. Σοβαρά μιλάς ?? Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η αλήθεια είναι ότι το είδα Live .. η θήκη για το πενάκι είναι μαγνητική πλέον .. που το ειδες Live? αφου ακομη ουτε τελικο σχεδιο δεν εχει δωθει. τεσπα, θες να μας πεις καποια περισσοτερα υποτιθεμενα χαρακτηριστικα? δεν σε αμφισβητω, απλως μου φαινετε λιγο απιθανο. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 (edited) που το ειδες Live? αφου ακομη ουτε τελικο σχεδιο δεν εχει δωθει. τεσπα, θες να μας πεις καποια περισσοτερα υποτιθεμενα χαρακτηριστικα? δεν σε αμφισβητω, απλως μου φαινετε λιγο απιθανο. ;) Το τελικό έχει δοθεί.. φαντάσου ένα μεγαλύτερο SIII.. είχε και παρόμοια θήκη με το SIII σε μπλε και άσπρο. 5,5" οθόνη δεν είδα κουμπί για την κάμερα ξεχωριστό 8MP κάμερα ίδια με του SIII Το πενάκι Lockάρει μαγνητικά και μπαινοβγαίνει σημαντικά πιο εύκολα από το Note1 που έχω Πανέμορφο.. (καθώς και μου αρέσει σαν design και το SIII) Edited July 20, 2012 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Το τελικό έχει δοθεί.. φαντάσου ένα μεγαλύτερο SIII.. είχε και παρόμοια θήκη με το SIII σε μπλε και άσπρο. 5,5" οθόνη δεν είδα κουμπί για την κάμερα ξεχωριστό 8MP κάμερα ίδια με του SIII Το πενάκι Lockάρει μαγνητικά και μπαινοβγαίνει σημαντικά πιο εύκολα από το Note1 που έχω Πανέμορφο.. (καθώς και μου αρέσει σαν design και το SIII) Αναλυση οθονης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Samsung Galaxy Note II might have the quad-core processor of the Galaxy S III, clocked at 1.6GHz http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-Note-II-might-have-the-quad-core-processor-of-the-Galaxy-S-III-clocked-at-1.6GHz_id32491 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Το τελικό έχει δοθεί.. φαντάσου ένα μεγαλύτερο SIII.. είχε και παρόμοια θήκη με το SIII σε μπλε και άσπρο. 5,5" οθόνη δεν είδα κουμπί για την κάμερα ξεχωριστό 8MP κάμερα ίδια με του SIII Το πενάκι Lockάρει μαγνητικά και μπαινοβγαίνει σημαντικά πιο εύκολα από το Note1 που έχω Πανέμορφο.. (καθώς και μου αρέσει σαν design και το SIII) Παλι δηλαδη μια αντιγραφη ενος υπαρχοντος μοντελου?δηλαδη δεν μπορει να δωσει ενα αλλο σασι? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Παλι δηλαδη μια αντιγραφη ενος υπαρχοντος μοντελου?δηλαδη δεν μπορει να δωσει ενα αλλο σασι? Μα αν αυτό εργονομικά είναι ότι καλύτερο γιατί να μην το δώσει?? Ασε που είναι τόσο συγκεκριμένα τα σχήματα των συσκευών που δεν γίνεται να επινοησουν κάτι άλλα έτσι απλά.. Τα σχήματα αυτά θα αλλάξουν όταν δούμε και οθόνες που διπλώνουν κτλ.. Αργούν δηλαδή :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Η αλήθεια είναι ότι το είδα Live .. η θήκη για το πενάκι είναι μαγνητική πλέον .. Ουπς ,κουφάθηκα τώρα .Διαστάσεις;;;; Δεν πιστεύω να μεγάλωσαν; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Ουπς ,κουφάθηκα τώρα .Διαστάσεις;;;; Δεν πιστεύω να μεγάλωσαν; Με το σταγονομετρο μας τα λέει ο φίλος άσε.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2012 Σημασία έχει ότι θα είναι ένα φοβερό κινητό, που σύντομα θα το δούμε στην αγορά. Όσον αφορά τις υποθέσεις καλύτερα να μην κάνουμε, γιατί από όσο κατάλαβα οι προσδοκίες για το SIII ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες από τα τελικά χαρακτηριστικά του. Οι φήμες θα είναι πάντα φήμες. Υπομονή σε 1-2 μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Μα αν αυτό εργονομικά είναι ότι καλύτερο γιατί να μην το δώσει?? Ασε που είναι τόσο συγκεκριμένα τα σχήματα των συσκευών που δεν γίνεται να επινοησουν κάτι άλλα έτσι απλά.. Τα σχήματα αυτά θα αλλάξουν όταν δούμε και οθόνες που διπλώνουν κτλ.. Αργούν δηλαδή :p Σωστός και επίσης δεν θεωρώ πως χρειάζεται κάτι άλλο σαν σχέδιο. Κατά την άποψή μου πάντα, είναι πολύ όμορφο κι ας μοιάζει με το SIIΙ (είπαμε... μου αρέσει και το SIII) Ουπς ,κουφάθηκα τώρα .Διαστάσεις;;;; Δεν πιστεύω να μεγάλωσαν; Δεν είδα χαρακτηριστικά για να ξέρω εκατοστά αλλά δεν μου φάνηκε μεγαλύτερο. Επίσης δεν γνωρίζω ανάλυση και δεν το είδα αναμμένο γιατί είχε μείνει από μπαταρία. Μοιάζει πολύ με την φώτο που έχει το θέμα στην πρώτη σελίδα. Λογικά θα έχουν βάλει και την λειτουργία του Galaxy Note 10.1 που μετατρέπει ότι γράφεις με το πενάκι σε word.. Για NFC ξέχασα να ρωτήσω :-/ .. λογικά θα έχει. Edited July 21, 2012 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Φίλε αφού το είδες δεν του τράβηξες μια φωτογραφία να το δούμε και εμείς ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Φίλε αφού το είδες δεν του τράβηξες μια φωτογραφία να το δούμε και εμείς ;. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να το κάνω.... ήταν στον εργασιακό μου χώρο με τους Κορεάτες απο πάνω :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 (edited) Θα το ξαναπιάσεις στα χέρια σου, για να δούμε τελικά τι έχει μέσα και τι όχι ;. CPU...RAM..etc.. Άραγε θα έρθει με JB ή με ICS ;... A..και τι μπαταρία έχει!!. Σημαντικό. Edited July 21, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Θα το ξαναπιάσεις στα χέρια σου, για να δούμε τελικά τι έχει μέσα και τι όχι ;. CPU...RAM..etc.. Άραγε θα έρθει με JB ή με ICS ;... Μάλλον όχι. Θα το ξαναδώ όταν ανακοινωθεί.. αν παρόλα αυτά καταφέρω να μάθω περισσότερα ή το ξαναδώ σε "μικρότερο τραπέζι" θα σας πω και θα προσπαθήσω και για φώτο. Μας δείξανε και μια κάμερα 16MP με 4άρα οθόνη πίσω, λειτουργικό android wifi και buetooth που συνεργάζεται ασύρματα και με τα τηλέφωνα.. Έρχονται ωραία πράγματα απο την Sammy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πάντως δεν θα ήθελα να γίνει το κινητό ποιο φαρδύ. Ποιο μακρόστενο δεν έχω πρόβλημα. Και να μάθεις για την μπαταρία :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Πάντως δεν θα ήθελα να γίνει το κινητό ποιο φαρδύ. Ποιο μακρόστενο δεν έχω πρόβλημα. Και να μάθεις για την μπαταρία :D Δεν μου φάνηκε πιο φαρδύ.. απλά έχουν μειώσει το πλαίσιο γύρο από την οθόνη και μεγαλώσανε την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Kαλό αυτό...μάθε και για την μπαταρία.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Αυτό είναι forum τέλος!! :D Ευχαριστούμε πολύ φίλε μας, όντως έρχονται αξιόλογα πράγματα από Samsung!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. July 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2012 Δηλαδή στην ουσία θα ειναι κατι αντίστοιχο με οπως με το νοτε 1 που ηταν ενα καλυτερο s2 με μεγαλυτερη οθονη. Η ιστορία συνεχίζεται και εδω με note 2 να ειναι ενα καλυτερο s3! Περιμένω πως και πως για της εξελίξεις που θα μάθουμε στο θέμα αυτό.:) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Ξεκινησα να κρυβω φραγκα,,,,,, Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bphone Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Οποτε συμφωνα με τον qosmio που το ειδε θα εχουμε ενα μεγαλυτερο s3 με αυτα τα specs. :) 5,5 inches super amoled (1280x768) Exynos 4 quad με mali 400 ή 604, 32nm HKMG στα 1,4 - 1,6 Ghz (Europe), Snapdragon S4 (USA) 2gb ram περιπου 8,6 inches thick και πιο rounded corners σαν του S3. Καμερα 8mp Μπαταρια μαλλον 2500- 3500mA Software του galaxy note + S3 Μαγνητικη θηκη για πενακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Οποτε συμφωνα με τον qosmio που το ειδε θα εχουμε ενα μεγαλυτερο s3 με αυτα τα specs. :) 5,5 inches super amoled (1280x768) Exynos 4 quad με mali 400 ή 604, 32nm HKMG στα 1,4 - 1,6 Ghz (Europe), Snapdragon S4 (USA) 2gb ram περιπου 8,6 inches thick και πιο rounded corners σαν του S3. Καμερα 8mp Μπαταρια μαλλον 2500- 3500mA Software του galaxy note + S3 Μαγνητικη θηκη για πενακι Ανάλυση οθόνης, Επεξεργαστή, Thickness, κάρτα γραφικών και μπαταρία δεν ρώτησα και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω.. Τα υπόλοιπα ναι .. 2gb ram, quad core ( Νομίζω 1,6.. ήταν Κορεάτες και μιλούσαν όλοι μαζί :lol: και δεν καταλάβαινα τι λέγανε..) Το δικό μου πάντως N-7000 το πούλησα ήδη :rolleyes: χρησιμοποιώ ένα Galaxy Nexus που μου φαίνεται μικρό !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Ανάλυση οθόνης, Επεξεργαστή, Thickness, κάρτα γραφικών και μπαταρία δεν ρώτησα και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω.. Τα υπόλοιπα ναι .. 2gb ram, quad core ( Νομίζω 1,6.. ήταν Κορεάτες και μιλούσαν όλοι μαζί :lol: και δεν καταλάβαινα τι λέγανε..) Το δικό μου πάντως N-7000 το πούλησα ήδη :rolleyes: χρησιμοποιώ ένα Galaxy Nexus που μου φαίνεται μικρό !! Και είχες πει ότι σε design έφερνε στο s3 σωστά?? Αφού είχες το πρώτο note πως σου φάνηκε αυτό? Πιο άνετο στο χέρι, λίγο πιο μικρό σε πλάτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. July 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Και είχες πει ότι σε design έφερνε στο s3 σωστά?? Αφού είχες το πρώτο note πως σου φάνηκε αυτό? Πιο άνετο στο χέρι, λίγο πιο μικρό σε πλάτος? Ναι.. παρόμοιο με το S3 ακόμη και στις θήκες.. είχε τον τόνο του γραφίτη η μπλε που είδα. Στο χέρι οχι δεν με προβλημάτισε και μου φάνηκε το ίδιο. Απλά είχε μικρότερο πλαίσιο για να μεγαλώσουν την οθόνη και μου φάνηκε μικρότερο και πιο παραλληλόγραμμο το home button.. Δυστυχώς εκείνη τη μέρα είχα πάνω μου το N9 και δεν το έβαλα σε σύγκριση με το Note 1 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts