Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως θα γινει ομως να μην κανουμε αναβαθμιση?

Εγω προσωπικα αν εχει μια ωρα κατω αυτονομια δεν θελω να την κανω.

Ειχα διαβασει καπου οτι πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε αναβαθμιση οταν βγαινει γγια τις συσκευες μας

Θοδωρής

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να το κάνω root το Note 2. Όχι ότι τώρα έχω πρόβλημα αλλά to root δίνει άλλα πράγματα τα οποία δεν έχεις.

Έχω μερικές απορίες:

• Παρατήρησα ότι υπάρχουν 2 ειδών root, το οποίο 1 σου δίνει και την δυνατότητα να έχεις CWM. Ποίο από τα 2 είναι το πιο αξιόπιστο; Στο άλλο δεν θα μπορώ να περάσω custom rom;

• Τι είναι το busybox που αναφέρεται στην διαδικασία root; Στο S2 που είχα πριν το SU υπήρχε και όταν άνοιγες κάποια εφαρμογή που ήθελε root σε ρώταγε.

• Σκέφτομαι να βάλω custom και πιο συγκεκριμένα το Omega (ερχόμενος από S2 kai Omega!!!). Αξίζει; Τι διαφορές θα δω σε σχέση με stock?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Παιδιά μην πανικοβάλλεστε.

Τουλάχιστον όσοι είστε εδώ πρέπει να ενημερώνεστε και να γνωρίζετε ότι στο Note2 αλλά και σε όλες τις συσκευές της samsung περνάς ακίνδυνα οποιο επίσημο update θέλεις.

Ακόμα και κάποιοι φίλοι που παραπονούνται για την καθυστέρηση του update στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να το έχουν μέσω Odin από την πρώτη μέρα χωρίς να χάσουν την εγγύηση.

Ένταξη θα το κατανοούσα για όσους δεν έχουν επαφή με τεχνολογικά φορά, αλλά αυτοί μάλλον δεν ενδιαφέρονται για τα updates.

Εδώ όμως όποιος θέλει το έχει. Είναι τόσο απλή η εγκατάσταση του που όποιος έχει τις βασικές γνώσεις χειρισμού ενός pc, θα την βρει απλούστερη από την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών στον υπολογιστή του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

οταν στελνω ενα αρχειο με bluetooth δεν κανει καποια ηχιτικη ειδοποιηση οταν ολοκληρωνεται η αποστολη του αρχειου ετσι πρεπει να ειναι η πρεπει να ρυθμισω κατι ευχαριστω!!
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

Παιδιά μην πανικοβάλλεστε.

Τουλάχιστον όσοι είστε εδώ πρέπει να ενημερώνεστε και να γνωρίζετε ότι στο Note2 αλλά και σε όλες τις συσκευές της samsung περνάς ακίνδυνα οποιο επίσημο update θέλεις.

Ακόμα και κάποιοι φίλοι που παραπονούνται για την καθυστέρηση του update στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να το έχουν μέσω Odin από την πρώτη μέρα χωρίς να χάσουν την εγγύηση.

Ένταξη θα το κατανοούσα για όσους δεν έχουν επαφή με τεχνολογικά φορά, αλλά αυτοί μάλλον δεν ενδιαφέρονται για τα updates.

Εδώ όμως όποιος θέλει το έχει. Είναι τόσο απλή η εγκατάσταση του που όποιος έχει τις βασικές γνώσεις χειρισμού ενός pc, θα την βρει απλούστερη από την εγκατάσταση κάποιων εφαρμογών στον υπολογιστή του.

Δίκιο έχεις αλλά, Σκέψου και αυτούς που δεν έχουν καμιά επαφή με android και τις λειτουργίες του, όπως είμαι και εγώ.:)

Θοδωρής

Δίκιο έχεις αλλά, Σκέψου και αυτούς που δεν έχουν καμιά επαφή με android και τις λειτουργίες του, όπως είμαι και εγώ.:)

Όλοι μας πρώτη φορά έτσι είμασταν φίλε. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Διαβάζεις τον οδηγό για να κάνεις ότιδήποτε σε ενδιαφέρει βήμα-βήμα και όλα καλά πάνε ;)

Σκέφτομαι να το κάνω root το Note 2. Όχι ότι τώρα έχω πρόβλημα αλλά to root δίνει άλλα πράγματα τα οποία δεν έχεις.

Έχω μερικές απορίες:

• Παρατήρησα ότι υπάρχουν 2 ειδών root, το οποίο 1 σου δίνει και την δυνατότητα να έχεις CWM. Ποίο από τα 2 είναι το πιο αξιόπιστο; Στο άλλο δεν θα μπορώ να περάσω custom rom;

• Τι είναι το busybox που αναφέρεται στην διαδικασία root; Στο S2 που είχα πριν το SU υπήρχε και όταν άνοιγες κάποια εφαρμογή που ήθελε root σε ρώταγε.

• Σκέφτομαι να βάλω custom και πιο συγκεκριμένα το Omega (ερχόμενος από S2 kai Omega!!!). Αξίζει; Τι διαφορές θα δω σε σχέση με stock?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Κάποιες εφαρμογές και Mods τα οποία θα μπορούσες ή θα ήθελες να φλασάρεις χρειάζονται CWM. Επίσης με αυτό έχεις την δυαντότητα να κάνεις format και wipe όλες τις Cache, το σύστημα, την εσωτερική και εξωτερική μνήμη, και γενικά περισσότερες επιλογές από το απλό root. Από custom rom αν θέλεις να μείνεις σε ίδιο ui καθαρό με το stock και stock kernel επίσης αλλά με πολύ καλές βελτιώσεις και τροποιποιήσεις στην συσκευή, θα σου πρότεινα να περάσεις την Android Revolution HD 8.0 Αυτήν φοράω και είναι άψογη. Άσε που είναι η μόνη που σε κάποια σημεία στο scrolling στις ρυθμίσεις που έχω παρατηρήσει σε σχέση με άλλες δεν λαγκάρει. Και την omega είχα βάλει αλλά επειδή ήθελα να είμαι σε καθαρό stock ui, φόντα, να μην έχω Mods κ.τ.λ. πέρασα την Revolution όπου όλοι λένε τα καλύτερα γι'αυτην. Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925402 μπορείς να τσεκάρεις τις λεπτομέριες

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Δεν χρειάζεται να έχεις επαφή. Οι κινήσεις είναι τυποποιημένες 1,2,3 με εικόνες κλπ.

Ειλικρινά και χωρίς δόση ειρωνείας για να εκμεταλλευτείτε μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να κατανοείτε κάποια γενικά πράγματα.

Μην την φοβάστε.

Δεν είμαι υπέρ του root και των custom και δεν προτρέπω κανένα που δεν ασχολείται να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται άλλωστε.

Όμως την συσκευή μας πρέπει να την παίζουμε στα δάχτυλα.

Αν τώρα κάποιοι δεν θέλουν να ασχοληθούν ούτε μ αυτο, είναι σίγουρο ότι δεν θα καταλάβουν καν την διαφορά όταν λάβουν το update και θα λένε ότι δεν είδαν καμία διαφορά.

Όλα αυτά τα λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Η συσκευή μας είναι ένα πραγματικό κομπιούτερ τσέπης και ορισμένα πράγματα τα κάνει καλύτερα από λάπτοπ 3 ετιας.

Τουλάχιστον χθες αυτό διαπίστωσα κάνοντας τις ίδιες εργασίες στο MacBook pro late 2009 και στο Note2.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα, εγω το εκανα απο ελληνικο , σε πολωνικο με το change csc και χωρις να το βαλω στο odin μου ηρθε η αναβαθμιση σε 4.1.2 κανονικα. δεν εχω παρατηρηση κατι στην μπαταρια μια χαρα ειναι και παλι στην καταναλωση της. Edited by sotirisf

καλησπερα, εγω το εκανα απο ελληνικο , σε πολωνικο με το change csc και χωρις να το βαλω στο odin μου ηρθε η αναβαθμιση σε 4.1.2 κανονικα. δεν εχω παρατηρηση κατι στην μπαταρια μια χαρα ειναι και παλι στην καταναλωση της.

Ενημέρωσε μας αν θες με κανένα screen shot ή πες μας χρόνους

Θοδωρής

Δεν χρειάζεται να έχεις επαφή. Οι κινήσεις είναι τυποποιημένες 1,2,3 με εικόνες κλπ.

Ειλικρινά και χωρίς δόση ειρωνείας για να εκμεταλλευτείτε μια τέτοια συσκευή θα πρέπει να κατανοείτε κάποια γενικά πράγματα.

Μην την φοβάστε.

Δεν είμαι υπέρ του root και των custom και δεν προτρέπω κανένα που δεν ασχολείται να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν χρειάζεται άλλωστε.

Όμως την συσκευή μας πρέπει να την παίζουμε στα δάχτυλα.

Αν τώρα κάποιοι δεν θέλουν να ασχοληθούν ούτε μ αυτο, είναι σίγουρο ότι δεν θα καταλάβουν καν την διαφορά όταν λάβουν το update και θα λένε ότι δεν είδαν καμία διαφορά.

Όλα αυτά τα λέω εντελώς καλοπροαίρετα. Η συσκευή μας είναι ένα πραγματικό κομπιούτερ τσέπης και ορισμένα πράγματα τα κάνει καλύτερα από λάπτοπ 3 ετιας.

Τουλάχιστον χθες αυτό διαπίστωσα κάνοντας τις ίδιες εργασίες στο MacBook pro late 2009 και στο Note2.

Έχεις δίκιο σε αυτό. Εγώ νόμιζα ότι μιλούσες και για rooting

Θοδωρής

240dpi ΟΘΟΝΗ !!!

Αν με ρωτάγατε πια είναι η μία και μοναδική βελτίωση που θα αλλάξει επίπεδο το note 2 θα απαντούσα απερίφραστα να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης από το default 320 σε 240dpi.

Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα, root, custom rom, settings, apps, launchers, κλπ έρχονται σε δεύτερη μοίρα! Το note 2 έχει οθοναρα η οποια στα 320dpi τα δειχνει όλα τεράστια (λες και απευθύνεται σε ηλικιωμένους...) και υπόαξιοποιειται! Σε ανάλυση 240dpi τα πάντα είναι μικρότερα στη οθόνη και έτσι βλέπεται πολύ περισσότερα, μια χαρά! Τα 320dpi είναι σαν να έχετε σε οθόνη 20" ανάλυση 1024χ768 ...κριμα ειναι! Τα 240dpi είναι σαν να ανεβάζετε την ανάλυση σε 1900χ1200 ...αξιοποιεί την τεράστια και καταπληκτική οθόνη!

Για να το κάνετε 240dpi χρειάζεστε root (προτιμω με cwm) και superuser (απο play). Εν συνεχεία με rom toolbox (από play) πατε performance -> build.prop και κάτω κατω κάνετε την αλλαγή από 320 σε 240.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Προηγουμένως να έχετε εγκαταστήσει:

- το πληκτρολόγιο swype άσοι swype.com γιατί το samsung πληκτρολογιο είναι σχεδιασμένο μόνο για 320 και κρασάρει.

- exdialer γιατί το default είναι σχεδιασμένο μόνο για 320 και ναι μεν δεν κρασάρει αλλα δεν απλώνεται σε όλη την οθόνη (ομοίως και η κάμερα αλλά εκεί δεν ενοχλεί).

Όλα τα άλλα αν θυμάμαι καλά παίζουν τέλεια!!!

SWYPE: Ειδικά για το swype το original το θεωρώ μοναδικό, ασύγκριτα καλύτερο από τα ανταγωνιστικά, συνεπώς ούτως ή άλλως προτείνω να το βάλετε.

Κατά τα άλλα δεν πρόκειται σύντομα να αφήσω την stock 4.1.1 για update σε 4.1.2 ή για custom rom, εκτός και αν βεβαιωθώ (μετά από εβδομάδες που χρησιμοποιείται, όχι απλώς σχόλια μερικών ημερών) ότι και εκεί όλα είναι όλα εξίσου τέλεια! Δεν βρίσκω τον λόγο να αλλάξω το τελειο...

240dpi ...τι άλλο screenshot θα θέλατε να βάλω;;;

Γραμματοσειρά έχω rosemary, launcher holo

H αλλαγη σε dpi όντως δίνει στο κινητό μια αλλη πολύ καλύτερη αίσθηση.

Εγω το έχω κανει με xposed app settings οπου μπορείς να αλλάξεις μεμονομένα σε όποια εφαρμογη θέλεις το dpi και ακόμα και το interface σε μορφή tablet, όπου υποστηρίζεται. Οπότε μπορείς να κρατάς και τις stock εφαρμογές.

Φιλικά : Κωστής

240dpi ...τι άλλο screenshot θα θέλατε να βάλω;;;

Γραμματοσειρά έχω rosemary, launcher holo

Πως λεγεται το widget που εχεις για τον καιρο?

Γιώργος

S24 Ultra | iPhone 16 Pro Max iPad Pro 12.9

Έχω μερικές απορίες:

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Για να μπορείς να περάσεις custom rom πρέπει να εγκαταστήσεις το cwm. Από εκεί μπορείς να περνάς rom, θέματα, karnels και mods, καθώς και να παίρνεις backup ολόκληρης της rom.

To busybox είναι ένα προγραμμα που περιλαμβάνει χρήσιμα εργαλεία για linux, ειδικά αν χρησιμοποιείς την γραμμή εντολών.

Βάζοντας omega θα εχεις αυτόματα root και χρήσιμα mods στην τελευταία έκδοση 4.1.2. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και την συνιστώ.

Κάτι που παρατήρησα αρκετές φορές.

Η ένταση του ήχου κλήσεων,ελαττώνεται απο μόνη της,χωρις να το ξέρω,και έτσι,έχω πρόβλημα,γιατί μπορεί να μην το ακούσω αν βαράει.

Τι φταίει,και τι κανω για να μην ξαναγίνει;

Δοκιμασε αυτα που λεει στο βιντεο

no sig...

240dpi ΟΘΟΝΗ !!!

Αν με ρωτάγατε πια είναι η μία και μοναδική βελτίωση που θα αλλάξει επίπεδο το note 2 θα απαντούσα απερίφραστα να αλλάξετε την ανάλυση της οθόνης από το default 320 σε 240dpi.

Από εκεί και πέρα, όλα τα άλλα, root, custom rom, settings, apps, launchers, κλπ έρχονται σε δεύτερη μοίρα! Το note 2 έχει οθοναρα η οποια στα 320dpi τα δειχνει όλα τεράστια (λες και απευθύνεται σε ηλικιωμένους...) και υπόαξιοποιειται! Σε ανάλυση 240dpi τα πάντα είναι μικρότερα στη οθόνη και έτσι βλέπεται πολύ περισσότερα, μια χαρά! Τα 320dpi είναι σαν να έχετε σε οθόνη 20" ανάλυση 1024χ768 ...κριμα ειναι! Τα 240dpi είναι σαν να ανεβάζετε την ανάλυση σε 1900χ1200 ...αξιοποιεί την τεράστια και καταπληκτική οθόνη!

Για να το κάνετε 240dpi χρειάζεστε root (προτιμω με cwm) και superuser (απο play). Εν συνεχεία με rom toolbox (από play) πατε performance -> build.prop και κάτω κατω κάνετε την αλλαγή από 320 σε 240.

ΠΡΟΣΟΧΉ: Προηγουμένως να έχετε εγκαταστήσει:

- το πληκτρολόγιο swype άσοι swype.com γιατί το samsung πληκτρολογιο είναι σχεδιασμένο μόνο για 320 και κρασάρει.

- exdialer γιατί το default είναι σχεδιασμένο μόνο για 320 και ναι μεν δεν κρασάρει αλλα δεν απλώνεται σε όλη την οθόνη (ομοίως και η κάμερα αλλά εκεί δεν ενοχλεί).

Όλα τα άλλα αν θυμάμαι καλά παίζουν τέλεια!!!

SWYPE: Ειδικά για το swype το original το θεωρώ μοναδικό, ασύγκριτα καλύτερο από τα ανταγωνιστικά, συνεπώς ούτως ή άλλως προτείνω να το βάλετε.

Κατά τα άλλα δεν πρόκειται σύντομα να αφήσω την stock 4.1.1 για update σε 4.1.2 ή για custom rom, εκτός και αν βεβαιωθώ (μετά από εβδομάδες που χρησιμοποιείται, όχι απλώς σχόλια μερικών ημερών) ότι και εκεί όλα είναι όλα εξίσου τέλεια! Δεν βρίσκω τον λόγο να αλλάξω το τελειο...

Αλλάζουμε και τις δυο εγγραφες στο buiλd.prop;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Άργησα αλλά το πήρα... Γκριζακι σούπερ... Ότι και να πω είναι λίγο... Η μπαταρία είναι σούπερ... Μου ήρθε από Ρουμανία.. [ATTACH]29383[/ATTACH]

Παιδιά, μια μικρή βοήθεια. Λοξοκοιτάω το NOTE2 και σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεως όσον αφορά το μέγεθος (έχω S2). Το είχα δει μόνο του δύο φορές σε σταντ της Σαμσουνγκ και στο χέρι και στο μάτι μου φάνηκε μεν μεγάλο αλλά κάπως αποδεκτό. Σήμερα βρέθηκα στο Πλαίσιο και το είχε δίπλα από το S3. Τα έβαλα δίπλα δίπλα και ξαφνικά το ΝΟΤΕ2 μου φάνηκε πολύ μεγάλο. Τα δούλεψα και τα δύο λίγη ώρα. Περίμενα δλδ να είναι ένα κλικ μεγαλύτερο από S3 αλλά μου φάνηκε ότι είναι αρκετά μεγαλύτερο και στο ύψος (κυρίως) και στο πλάτος. Επίσης είδα ότι με το ένα χέρι είναι λίγο δύσκολο (δεν αναφέρομαι σε πλήρη χρήση αλλά άνοιγμα ένα μέιλ ή tapatalk στο αυτοκίνητο π.χ.). Αν και έχετε γράψει πολλάκις ότι το μέγεθος συνηθίζεται μέρα με τη μέρα μπορείτε σας παρακαλώ να αναφέρετε μία σύγκριση (όσοι είχατε και τα δύο) στην χρήση σε σχέση με S2 ή S3? Κάπως ταρακουνήθηκα είναι η αλήθεια. :)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Είχα και τα 3 Galaxy S πριν πάρω το Note και αυτό που κατάλαβα είναι ότι το μέγεθος συνηθίζεται και στο χέρια, αλλά και στο μάτι. Τώρα για τη χρήση με το ένα χέρι εννοείται ότι θα κάνεις κάποιους συμβιβασμούς, εκτός και αν είσαι ο Λεμπρόν :p

Αλλάζουμε και τις δυο εγγραφες στο buiλd.prop;

Επειδή παιδεύτηκα και γω αρκετά με το συγκεκριμένο θέμα, σου λέω ότι δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται τα πράγματα.

Δοκίμασε το εννοείται, αλλά θέλει ψάξιμο.

Άργησα αλλά το πήρα... Γκριζακι σούπερ... Ότι και να πω είναι λίγο... Η μπαταρία είναι σούπερ... Μου ήρθε από Ρουμανία.. [ATTACH]29383[/ATTACH]

Μεγια σου ρε μαγκα. Πρόσεχε το και δεν θα σε απογοητεύσει.

Θοδωρής

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)