Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια το οτι δεν υποστηριζει 4g δεν ειναι μειον?

ηδη δειλα δειλα αρχισαν οι πρωτες διαφημίσεις!

Αν μένεις Αθήνα η Θεσσαλονίκη και διαθέτεις 50 € το μηνα ειναι μειον. Συν οτι δεν ξέρουμε τι ειδους κάλυψη θα εχει και μεσα σ αυτες τις πόλεις αν κρίνουμε απο το 3g.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν μένεις Αθήνα η Θεσσαλονίκη και διαθέτεις 50 € το μηνα ειναι μειον. Συν οτι δεν ξέρουμε τι ειδους κάλυψη θα εχει και μεσα σ αυτες τις πόλεις αν κρίνουμε απο το 3g.

ναι απλα εννοω οτι αν το δικτυο αυτο αναπτυχθεί σιγα σιγα πεσουν οι τιμες και μπλα μπλα μπλα ειναι ενα μειον στο να κρατήσεις την συσκευη για μια τριετια τουλάχιστον..

λεω εγω τωρα!

καλα αυτο πως δεν το προβλεψαν?

η sammy συνηθως ειναι μανα σε αυτα.

600 το χρονο δηλαδη για μια αμφιβολης ποιοτητας υπηρεσια, αστειο ογκο δεδομενων (για να πεις οτι αξιοποιεις την ταχυτητα -για emailing, browsing μια χαρα ειναι και το 3g) και το 70% της ημερας σε μερη με wifi access. No way... ;)

παιδια το οτι δεν υποστηριζει 4g δεν ειναι μειον?

ηδη δειλα δειλα αρχισαν οι πρωτες διαφημίσεις!

Όπως σωστά είπαν οι παραπάνω είναι μόνο για Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Να πέσουν οι τιμές στα επόμενα 2 χρόνια δε το κόβω με τίποτα καθώς εδώ καλά καλά τα απλά data πακέτα δεν λένε να πέσουν χαμηλά. Και για την ώρα τουλάχιστον από το site βλέπω μόνο ξεχωριστή νέα sim που δουλεύει μόνο data. (δηλαδή ταμπλετς και στικάκια).

Μη το σκέφτεσαι καθόλου για την ώρα, για το επόμενο Note το συζητάμε.

Ουτως ή άλλως θα κυκλοφορήσει (αν δεν έχει βγει ήδη, δεν ξέρω)και το ευρωπαϊκο lte σε Αγγλία και Γερμανία. Λέτε να μην είναι συμβατό και στα δικά μας 4g δίκτυα; Δεν μπορούμε να το παρουμε;Διορθώστε με σας παρακαλώ αν δεν ισχύει αυτό... Edited by sotos1979
Σωτήρης

παιδια εχω ενα μικρο θεματακι! οταν παω να κατεβασω ενα game απτο κινητο το apk και το data δε με αφηνει να μπω στη σελιδα μου βγαζει το κειμενο που δειχνει οταν δεν ειμαστε συνδεδεμενοι για τον ελεγχο κτλ! απεγκατεστησα το αντφρεε που ηταν για τις διαφιμησεις αλλα συνεχιζει να μην με αφηνει μηπως 'φοβαται' για ιους το κινητο απο μονο του και την πεταει την σελιδα?

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

600 το χρονο δηλαδη για μια αμφιβολης ποιοτητας υπηρεσια, αστειο ογκο δεδομενων (για να πεις οτι αξιοποιεις την ταχυτητα -για emailing, browsing μια χαρα ειναι και το 3g) και το 70% της ημερας σε μερη με wifi access. No way... ;)

Συμφωνώ απόλυτα!!! Εδώ "αγανακτουμε" με το 3g της κοσμοτε σε σημείο που σκέφτομαι προσωπικά να διακοψω και τη σύνδεση!! :mad:

Απαράδεκτοι και αυτοι παρόλο της διαμαρτυρίες που τους έχω κάνει!!

Όσο για το 4G που λένε και οι κύριοι από πάνω ούτε μου περισσεύουν στη παρούσα τα χρήματα ώστε να τους "γίνω πειραματόζωο" ούτε και με ενδιαφερει από τη στιγμή που και με ουσιώδες καλό 3g η συσκευή "πετάει"!! ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Σημερα εβαλα αυτοματη απορριψη σε εναν αριθμο για να τσεκαρω πως εξακολουθει να λειτουργει σωστα (χωρις να ακουγεται ο παραμικρος ηχος στον καλουντα) οπως συνεβαινε στα SGS, SGS2, και Note.

Λοιπον ακουγεται τελικα ενας συντομος ηχος οποτε φαινεται σαν να απορριπτεις την κληση. Το αναφερω για να μην την πατησει καποιος παλιος χρηστης sammy.

Αν θελετε κανετε και ενα check για επιβεβαιωση/διαψευση.

Παντως μου κανει εντυπωση, παλια δε συνεβαινε και δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι η εταιρεια. Εκτος αν (longshot τωρα) παιζει τιποτα με την τεχνολογια της microsim ή κατι τετοιο. Οπως και να εχει, μη βασιζεστε.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

2 ερωτησούλες παιδια....

1. με το παλιο το note εγραφα ενα μαθηματικο τυπο και τον αναγνωριζε!ειχε ενα εικονιδιο στο s note....τωρα το εικονιδιο δεν το βλεπω πουθενα!επισης στο note 10.1 εαν του βαλεις μια μαθηματικη εξισωση την λυνει μεσα απο το ιντερνετ!εδω?

2. εαν κουναω την γραφιδα ακουγεται η μυτη μπροστα που παιζει!ετσι ειναι και σε εσας?

2 ερωτησούλες παιδια....

1. με το παλιο το note εγραφα ενα μαθηματικο τυπο και τον αναγνωριζε!ειχε ενα εικονιδιο στο s note....τωρα το εικονιδιο δεν το βλεπω πουθενα!επισης στο note 10.1 εαν του βαλεις μια μαθηματικη εξισωση την λυνει μεσα απο το ιντερνετ!εδω?

2. εαν κουναω την γραφιδα ακουγεται η μυτη μπροστα που παιζει!ετσι ειναι και σε εσας?

Αν οι εξισώσεις ή ο τύπος δεν περιέχουν γράμματα π.χ.log αλλα μόνο αριθμούς τότε κατέβασε από το google play αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.calculator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aXNpb25vYmplY3RzLmNhbGN1bGF0b3IiXQ.. Είναι free και δουλεύει μια χαρά.

2 ερωτησούλες παιδια....

Υπάρχει ένα εικονίδιο για να γράψεις στην εφαρμογή, πάτα το παρατεταμένα και θα εμφανιστούν και άλλα εικονίδια και ένα από αυτά έχει το f(x) όπου ειναι αυτό που θες.

Αν οι εξισώσεις ή ο τύπος δεν περιέχουν γράμματα π.χ.log αλλα μόνο αριθμούς τότε κατέβασε από το google play αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visionobjects.calculator&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52aXNpb25vYmplY3RzLmNhbGN1bGF0b3IiXQ.. Είναι free και δουλεύει μια χαρά.

Απίστευτη εφαρμογή αφήνει πίσω το αντιστοιχο του s note, απόλαυση!

Ουτως ή άλλως θα κυκλοφορήσει (αν δεν έχει βγει ήδη, δεν ξέρω)και το ευρωπαϊκο lte σε Αγγλία και Γερμανία. Λέτε να μην είναι συμβατό και στα δικά μας 4g δίκτυα; Δεν μπορούμε να το παρουμε;Διορθώστε με σας παρακαλώ αν δεν ισχύει αυτό...

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3505386_-galaxy-note-2-lte-samsung.html

Εκεινο που δεν ξερω,ειναι αν δουλευουν εδω,επειδη τα βλεπω να εχουν καποια φιρμα διπλα,καποιου παροχου,

ναι απλα εννοω οτι αν το δικτυο αυτο αναπτυχθεί σιγα σιγα πεσουν οι τιμες και μπλα μπλα μπλα ειναι ενα μειον στο να κρατήσεις την συσκευη για μια τριετια τουλάχιστον..

λεω εγω τωρα!

καλα αυτο πως δεν το προβλεψαν?

η sammy συνηθως ειναι μανα σε αυτα.

Εχει βγαλει και μοντελο με LTE που οπως εγραψα και αλλου,πουλιεται ΗΔΗ στη Γερμανια.

Μονο που κανουν παραπανω απο 100€ πιο πολυ απο το απλο Note 2.Πηγαινε στο idealo.de,και δες το.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

παιδια εχω ενα μικρο θεματακι! οταν παω να κατεβασω ενα game απτο κινητο το apk και το data δε με αφηνει να μπω στη σελιδα μου βγαζει το κειμενο που δειχνει οταν δεν ειμαστε συνδεδεμενοι για τον ελεγχο κτλ! απεγκατεστησα το αντφρεε που ηταν για τις διαφιμησεις αλλα συνεχιζει να μην με αφηνει μηπως 'φοβαται' για ιους το κινητο απο μονο του και την πεταει την σελιδα?

Κανεις δεν ξερει? κανεις δεν εχει κατεβασει παιχνιδι απτο κινητο του?????

να ρωτησω και κατι ακομα και ααααν ξερει καποιος ας πει... εβαλα στα μηνυματα στις ρυθμισεις να μην ερχονται μηνυματα απο καποιον παραληπτη αλλα δεν εγινε εβαλα και το αλλο νουμερο μου κ ηρθε κανονικα το μηνυμα κανω κατι λαθος?? αα με τη γραφιδα οταν την βγαζω και παιρνω το κινητο να φυγεω την μια μου βγαζει ειδοποιηση την αλλη οχι...:blink:

οκ!θελει μεσα σε τσεπη κατακορυφα για να καταλαβει οτι δεν εχει το πενακι.. τωρα μενουν τα υπολοιπα...

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Εχει βγαλει και μοντελο με LTE που οπως εγραψα και αλλου,πουλιεται ΗΔΗ στη Γερμανια.

Μονο που κανουν παραπανω απο 100€ πιο πολυ απο το απλο Note 2.Πηγαινε στο idealo.de,και δες το.

ναι το ειδα οντως εχουν βγαλει!:)

το θεμα ειναι ποτε θα ερθει στην ελλαδα και ΑΝ θα ερθει!

τεσπα οπως ειπατε και εσεις μικρο το κακο ..

Κανεις δεν ξερει? κανεις δεν εχει κατεβασει παιχνιδι απτο κινητο του?????

να ρωτησω και κατι ακομα και ααααν ξερει καποιος ας πει... εβαλα στα μηνυματα στις ρυθμισεις να μην ερχονται μηνυματα απο καποιον παραληπτη αλλα δεν εγινε εβαλα και το αλλο νουμερο μου κ ηρθε κανονικα το μηνυμα κανω κατι λαθος?? αα με τη γραφιδα οταν την βγαζω και παιρνω το κινητο να φυγεω την μια μου βγαζει ειδοποιηση την αλλη οχι...:blink:

Για τα πρώτα δεν ξέρω, εκτός ότι δεν παίζω παιχνίδια καταλαβαίνω ότι πας να κατεβάσεις παιχνίδι απο ιστοσελίδα και όχι google play. Αν σου λέει ότι πας να κάνεις εγκατάσταση κάτι από τρίτους και απαγορεύεται πρέπει να ενεργοποιήσεις την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτους μέσω των settings από google play.

Όσο για την γραφία η ερώτηση είναι πως κρατάς το κινητό όταν φεύγεις; Έχω την αίσθηση ότι απαιτεί το κινητό να είναι στο περίπου σε όρθια θέση, δηλαδή ας πούμε σε τσέπη αλλιώς αν είναι οριζόντια μπορεί να μην σε ειδοποιήσει για το πενάκι. Εγώ το δοκίμασα και μόνο όταν το έβαλα σε όρθια θέση με ειδοποίησε. Δεν ξέρω ακριβώς πως το έχουν φτιάξει αλλά *υποθέτω* ότι αν η συσκευή είναι σε κίνηση και αν είναι σε τέτοια θέση που αποκλείεται να χρησιμοποιοείς το πενάκι, τότε σε ειδοποιεί.

edit: Με την προυπόθεση ότι το έχεις ενεργοποιήσει από τα settings του s pen φυσικά.

Για τα πρώτα δεν ξέρω, εκτός ότι δεν παίζω παιχνίδια καταλαβαίνω ότι πας να κατεβάσεις παιχνίδι απο ιστοσελίδα και όχι google play. Αν σου λέει ότι πας να κάνεις εγκατάσταση κάτι από τρίτους και απαγορεύεται πρέπει να ενεργοποιήσεις την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτους μέσω των settings από google play.

Όσο για την γραφία η ερώτηση είναι πως κρατάς το κινητό όταν φεύγεις; Έχω την αίσθηση ότι απαιτεί το κινητό να είναι στο περίπου σε όρθια θέση, δηλαδή ας πούμε σε τσέπη αλλιώς αν είναι οριζόντια μπορεί να μην σε ειδοποιήσει για το πενάκι. Εγώ το δοκίμασα και μόνο όταν το έβαλα σε όρθια θέση με ειδοποίησε. Δεν ξέρω ακριβώς πως το έχουν φτιάξει αλλά *υποθέτω* ότι αν η συσκευή είναι σε κίνηση και αν είναι σε τέτοια θέση που αποκλείεται να χρησιμοποιοείς το πενάκι, τότε σε ειδοποιεί.

edit: Με την προυπόθεση ότι το έχεις ενεργοποιήσει από τα settings του s pen φυσικά.

ΝΑΙ φιλε μου για το πενακι καλα τα λες... μου εκοψε το κεφαλι και το δοκιμασα και δουλεψε...

για παιχνιδια δε με αφηνει στην ιστοσελιδα και δε ξερω γιατι...:mad:

ουτε για τα μηνυματα το βρηκα αλλα θα το βρω που θα παει...:O

Edited by tresor_jim

S10+ <3

Συμφωνώ απόλυτα!!! Εδώ "αγανακτουμε" με το 3g της κοσμοτε σε σημείο που σκέφτομαι προσωπικά να διακοψω και τη σύνδεση!! :mad:

Όσο για το 4G που λένε και οι κύριοι από πάνω ούτε μου περισσεύουν στη παρούσα τα χρήματα ώστε να τους "γίνω πειραματόζωο" ούτε και με ενδιαφερει από τη στιγμή που και με ουσιώδες καλό 3g η συσκευή "πετάει"!! ;)

Εκτός ολων αυτών θα σας πω οτι οταν έρχομαι Ελλάδα πέφτει η αυτονομία οποιαδήποτε συσκευής εχω, κατα 20% τουλάχιστον λογο αδυνάτου 3g.

@@ Χημικός

Ναι κανει αυτο τον θόρυβο και είναι απο τα εξαρτήματα που ανιχνεύουν την κίνηση οταν γράφεις

Δεν ειναι θεμα ποιοτητας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ΝΑΙ φιλε μου για το πενακι καλα τα λες... μου εκοψε το κεφαλι και το δοκιμασα και δουλεψε...

για παιχνιδια δε με αφηνει στην ιστοσελιδα και δε ξερω γιατι...:mad:

ουτε για τα μηνυματα το βρηκα αλλα θα το βρω που θα παει...:O

Δεν έχω βάλει ακόμα κάρτα sim, αλλά πως σώζεις το νούμερο για να γίνει block στα sms; Σε διεθνή φορμάτ; 003069... μια ιδέα απλά λέω, δοκίμασε ίσως και με +3069...

Ποια ιστοσελίδα είναι;

Ή επειδή είναι Ελλάδα, μπορεί να σας πουν... κύριοι... το 3G είναι στα όρια του λυπούμαστε, περάστε στο 4G... ;)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Πως μπορω να κανω επικόλληση ενος κειμένου σε μια σημείωση του S-Note? Δεν βρίσκω καμιά επιλογη στο μενού.

Δεν με βόλεψε καθόλου σαν εφαρμογή.

Συνεχίζω με το Evernote.

Το χρησιμοποιώ μόνο για γρηγορες σημειώσεις οταν βγαζω το spen.

Νομίζω ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Εκτος απο αργή, οταν εχεις μια σημείωση λιγο μεγάλη πχ ενα mail στο κάνει 800 σελίδες.

Edited by Te_salat

Πως μπορω να κανω επικόλληση ενος κειμένου σε μια σημείωση του S-Note? Δεν βρίσκω καμιά επιλογη στο μενού.

Δεν με βόλεψε καθόλου σαν εφαρμογή.

Συνεχίζω με το Evernote.

Το χρησιμοποιώ μόνο για γρηγορες σημειώσεις οταν βγαζω το spen.

Νομίζω ότι θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Εκτος απο αργή, οταν εχεις μια σημείωση λιγο μεγάλη πχ ενα mail στο κάνει 800 σελίδες.

Επιλέγεις το text mode, πατάς με το πενάκι για λίγο στην οθόνη και εμφανίζεται η επιλογή επικόλληση.

Springpad έχεις δοκιμάσει;

edit: βλέπω έχει αλλάξει πολύ το evernote, είχα καιρό να το δω.

Edited by giorgaras

@@ Χημικός

Ναι κανει αυτο τον θόρυβο και είναι απο τα εξαρτήματα που ανιχνεύουν την κίνηση οταν γράφεις

Δεν ειναι θεμα ποιοτητας.

ok.... επειδη το πηρα απο δευτερο χερι επιβεβαιωνω εαν ολα ειναι οπως πρεπει λειτουργικα γιατι μπορει εξωτερικα να ειναι σαν καινουργιο αλλα εσωτερικα ποτε δεν ξερεις!!!και επειδη παραπανω ειπωθηκε οτι το πενακι με τα πεσιματα δεν τα παει καλα ειπα οτι κατι τρεχει και με το δικο μου!

Εσύ κοίτα το καλού κακού γιατι δεν κάνει κάποιο θόρυβο, εκτός κι αν έχουμε διαφορετικά τηλέφωνα όλοι εδώ....!!!

τι εννοεις?δηλ εσενα δεν σου κουνιεται η μυτη μπροστα?

Γιατί, θα έπρεπε; Oύτε κουνιέται ούτε κάνει κάποιο ιδιαίτερο θόρυβο πριν γράψει ή κατά τη διάρκεια.

βασικα δεν εννοω να ειναι κουδουνιστρα!εξαλλου και te_salat πιο πανω το επιβεβαιωνει!και οταν λεω θορυβο εννοω οταν το κουνας κοντα στο αυτι σου και οχι οταν γραφεις....

Γιατί, θα έπρεπε; Oύτε κουνιέται ούτε κάνει κάποιο ιδιαίτερο θόρυβο πριν γράψει ή κατά τη διάρκεια.

Κωστα κανει ενα χαρακτηριστικο θορυβο.Ετσι ειναι.

βασικα δεν εννοω να ειναι κουδουνιστρα!εξαλλου και te_salat πιο πανω το επιβεβαιωνει!

Προσπαθησα να το βιντεοσκοπησω για να ακουγεται ο θορυβος αλλα δεν τα καταφερα.Μην ανησυχεις.Και σε εμενα που ηταν του κουτιου αυτο το θορυβο κανει

Τριβοντας τη μυτη του spen κανει ενα αναπαισθητο θορυβο(δεν ξερω πως να τον περιγραψω).Μην ανησυχεις

Και οταν κουναω το spen ακουγεται ενας πολυ αναιπαισθητος θορυβος.Οποτε dont worry x2 :D

Και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

τι εννοεις?δηλ εσενα δεν σου κουνιεται η μυτη μπροστα?

Καλά μην ακους. Το πενάκι αν το κουνησεις πάνω κατω διπλα στο αυτί σου ακουγεται αμυδρά ένας θόρυβος. Ακομα και αν κρατάς την μύτη με το δάχτυλο σου.

Χρειάζεται ησυχία για να το ακούσεις.

Ας μας πουν και οι γπολοιποι γιατί το δικό μου παρόλο που δουλεύει τέλεια μου έπεσε κατω χθες.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)