DrMobile Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Παιδιά μια ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει από handtec.co.uk. Επειδή έχει καλές τιμές θέλω να αγοράσω κάποια αξεσουάρ για το Note II (θήκη, microSD, car charger) για να έρχονται σιγά σιγά μέχρι να το πάρω. Προσπάθησα να κάνω register στο site τους εδώ και μου βγάζει μήνυμα λάθους (customer accounts are temporarily disabled)... Αν προσθέσω πράγματα στο καλάθι μου και κάνω checkout θα τη δεχτεί την παραγγελία ή θα έχω προβλήματα; Εσείς που αγοράσατε κάνατε πρώτα register ή απλά add to cart / checkout; Τέλος, σας ήρθαν γρήγορα τα πράγματα ή ταλαιπωρηθήκατε; Edited October 21, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδιά μια ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει από handtec.co.uk. Επειδή έχει καλές τιμές θέλω να αγοράσω κάποια αξεσουάρ για το Note II (θήκη, microSD, car charger) για να έρχονται σιγά σιγά μέχρι να το πάρω. Προσπάθησα να κάνω register στο site τους εδώ και μου βγάζει μήνυμα λάθους (customer accounts are temporarily disabled)... Αν προσθέσω πράγματα στο καλάθι μου και κάνω checkout θα τη δεχτεί την παραγγελία ή θα έχω προβλήματα; Εσείς που αγοράσατε κάνατε πρώτα register ή απλά add to cart / checkout; Τέλος, σας ήρθαν γρήγορα τα πράγματα ή ταλαιπωρηθήκατε; Δεν θέλει register Κάνε κατευθείαν τις αγορές σου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλημερα και παλι.. Παιδια γιατι δεν φτιαχνουμε μια κατηγορια στο φορουμ για το νοτε 2? γιατι εδω τωρα που να βρεις ακρη, ρωτας κατι και μετα ψαχνεις απαντηση και το thread σου :P Και ρωταω απο χθες, στην Θεσσαλονικη ξερει κανεις που μπορω να βρω Note απο κοντα να συγκρινω χρωματα?? Ευχαριστς :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δεν θυμάμαι αν εχει γραφτει ξανα στο thread αν ναι ζηταω συγνώμη απλα μόλις το ανακάλυψα και ειναι χρήσιμο πληκτρολογωντας στον dialer #*0#* κανουμε τεστ σε ορισμενες λειτουργιες του θηριου μας Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλημερα και παλι.. Παιδια γιατι δεν φτιαχνουμε μια κατηγορια στο φορουμ για το νοτε 2? γιατι εδω τωρα που να βρεις ακρη, ρωτας κατι και μετα ψαχνεις απαντηση και το thread σου :P Και ρωταω απο χθες, στην Θεσσαλονικη ξερει κανεις που μπορω να βρω Note απο κοντα να συγκρινω χρωματα?? Ευχαριστς :) Κατω απο τις σελιδες του thread (επανω δεξια) υπαρχει το "Αναζητηση στο θεμα". Ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο αλλα δυστυχως χρησιμοποιειται απο πολυ λιγους με αποτελεσμα να γεμιζουμε σελιδες με τις ιδιες ερωτησεις και απαντησεις.Δοκιμασε το και θα δεις ποσες απαντησεις θα βρεις ;) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δεν θυμάμαι αν εχει γραφτει ξανα στο thread αν ναι ζηταω συγνώμη απλα μόλις το ανακάλυψα και ειναι χρήσιμο πληκτρολογωντας στον dialer #*0#* κανουμε τεστ σε ορισμενες λειτουργιες του θηριου μας *#0*# 10 χαρακτηρες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Εγω παραγγειλα μια θηκη απο ebay αυτη http://www.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Matter-Hard-Cover-Case-LCD-Guard-For-Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-/190729775236?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item2c68616884 Μου ηρθε χτες.Την πηρα σδε καφε χρωμα.Το κουφοειναι οτι δεν εχω ακομα το κινητο ,περιμενω να το παρω απο μια επιδοτηση :wacko: Σκεφτομαι να το παρω σε γκρι,αλπιζω να πηγαινει με τη καφε θηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Έχετε προσέξει σήμερα που είναι ελαφρά πιο δροσερή η μέρα μέρα ότι δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από τους 25-27°C με τίποτα?? (δεν λέω για παιχνίδια αλλά χρήση browsing, Tapatalk, mails, etc) Α ρε κινηταρα!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Οταν λανσαριστικε, θυμαμαι οτι ειχαν πει και για εκδοσεις 32 και 64 gb. Ξερει κανεις ποτε θα βγουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Κατω απο τις σελιδες του thread (επανω δεξια) υπαρχει το "Αναζητηση στο θεμα". Ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο αλλα δυστυχως χρησιμοποιειται απο πολυ λιγους με αποτελεσμα να γεμιζουμε σελιδες με τις ιδιες ερωτησεις και απαντησεις.Δοκιμασε το και θα δεις ποσες απαντησεις θα βρεις ;) Φιλε μου δεν βρισκω να αναφερει κανεις που υπαρχει διαθεσιμο στην Θεσσαλονικη να το δω απο κοντα.. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδιά μια ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει από handtec.co.uk. Επειδή έχει καλές τιμές θέλω να αγοράσω κάποια αξεσουάρ για το Note II (θήκη, microSD, car charger) για να έρχονται σιγά σιγά μέχρι να το πάρω. Για αξεσουάρ δεν τσεκαρα τιμές , αλλα το note2 το εχει ακριβότερα απο οτι το βρίσκεις πλέον στην Ελλάδα. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλημερα, απορια 1).. σας εχει τυχει να μιλατε καμια φορα και ξαφνικα να μην σας ακουει ο αλλος για 2-3 δευτερολεπτα σαν ξαφνικα να πεφτει η γραμμη? μου το εκανε χ8ες 4-5 φορες μεσα σε ενα μισαωρο...(στην ιδια κληση). απορια 2) το βισμα του φορτιστη ξεκουμπωνει ευκολα σε ολους σας η μονο σε εμενα? απορια 3 ) επειδη παντα ανοιγω τα παντα και η ραμ καταβροχ8ιζεται εχοντας στο παρασκηνιο παρα πολλες εφαρμογες , υπαρχει καποια ρυθμιση ωπου ωπου μπορω να το κανω να μην εχω ποτε κατω απο 400mb ραμ ελευθερη? αυτα τα λιγα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) σκέφτομαι να το πάρω αυριο απο το birdphone. το εχει αγοράσει κανείς αλλος απο εκει? δινει εγγύηση με ισχυει στην Ελλάδα? υπάρχει κατι που να προσέξω? αλλο κατάστημα με παρόμοια τιμη στα νοτια της Αθήνας εχει να προτείνει κανείς? edit. επίσης ελληνικά εχει? προγράμματα πλοήγησης τα ιδια με το GS2? Edited October 21, 2012 by mastelos Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 *#0*# 10 χαρακτηρες ναι έχεις δικιο το εγραψα εκ παραδρομής καλημερα, απορια 1).. σας εχει τυχει να μιλατε καμια φορα και ξαφνικα να μην σας ακουει ο αλλος για 2-3 δευτερολεπτα σαν ξαφνικα να πεφτει η γραμμη? μου το εκανε χ8ες 4-5 φορες μεσα σε ενα μισαωρο...(στην ιδια κληση). απορια 2) το βισμα του φορτιστη ξεκουμπωνει ευκολα σε ολους σας η μονο σε εμενα? απορια 3 ) επειδη παντα ανοιγω τα παντα και η ραμ καταβροχ8ιζεται εχοντας στο παρασκηνιο παρα πολλες εφαρμογες , υπαρχει καποια ρυθμιση ωπου ωπου μπορω να το κανω να μην εχω ποτε κατω απο 400mb ραμ ελευθερη? αυτα τα λιγα :O Και σε εμενα ο φορτιστής ξεκουμπωνει ευκολα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 καλημερα, απορια 1).. σας εχει τυχει να μιλατε καμια φορα και ξαφνικα να μην σας ακουει ο αλλος για 2-3 δευτερολεπτα σαν ξαφνικα να πεφτει η γραμμη? μου το εκανε χ8ες 4-5 φορες μεσα σε ενα μισαωρο...(στην ιδια κληση). απορια 2) το βισμα του φορτιστη ξεκουμπωνει ευκολα σε ολους σας η μονο σε εμενα? απορια 3 ) επειδη παντα ανοιγω τα παντα και η ραμ καταβροχ8ιζεται εχοντας στο παρασκηνιο παρα πολλες εφαρμογες , υπαρχει καποια ρυθμιση ωπου ωπου μπορω να το κανω να μην εχω ποτε κατω απο 400mb ραμ ελευθερη? αυτα τα λιγα :O Νιωθεις το κινητο να λαγγαρει;Τα mb της μνημης απο που τα βλεπεις;Απο το widget application monitor ή απο το system settings κτλ κτλ? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Έχει και άλλη χρησιμότητα το τηλέφωνο ρε παιδιά, τώρα την ανακάλυψα! Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 (edited) Φιλε μου δεν βρισκω να αναφερει κανεις που υπαρχει διαθεσιμο στην Θεσσαλονικη να το δω απο κοντα.. :/ Απ' ότι θυμάμαι αυτό το κατάστημα είναι στη Θεσ/νικη.http://www.media-ram.gr Πάρε τηλ να τους ρωτήσεις Έχει και άλλη χρησιμότητα το τηλέφωνο ρε παιδιά, τώρα την ανακάλυψα! Χαχα ωραίος.Εμένα χθες κάποιος μου είπε ότι είναι ωραίο για φρίσμπυ.:p (κάτοχος iphone:shifty: ) Edited October 21, 2012 by thakost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Ρε παιδιά έχω φαγωθεί να το δω από κοντά!!Το έχει κανένας που να μένει Πάτρα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Νιωθεις το κινητο να λαγγαρει;Τα mb της μνημης απο που τα βλεπεις;Απο το widget application monitor ή απο το system settings κτλ κτλ? ναι , το ενοιω8α να λαγγαρει αρκετα με αποτελεσμα να αναγκαστω να κανω ρεσταρτ... δεν λεω , ειχα ανοιχτα τα παντα , και η ραμ ειχε φτασει στο 1,65 , αν και εκανα εκκα8αριση της ραμ παλι ετρωγε κοληματα ενω ειχε πεσει στο 0,8 , κυριως στο σκρολινγ στις αρχικες ο8ονες αλλα μεχρι και στο ξεκλειδωμα.. τεσπα... τωρα ειναι οκ . κατεβασα και το fast reboot που ειναι εργαλειο απαραιτητο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Κολλάει σε κάποιον η εφαρμογή Flipboard? Στον task manager μου δείχνει οτι χρησιμοποιώ +-800mb είναι πολλά(για όλες τις εφαρμογές); Άσχετο ποιό weather widget χρησιμοποιειτε; Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 εγω την εχω απεγκαταστησει και δεν ξερω να σου πω... παντως τα 800 πολυ φυσιολογικα μου φαινοντε με βαση την δικια μου συσκευη... νομιζω πως παιζει ρολο ομως και ποσο το εχεις φορτωσει και ποσες λειτουργειες εχεις στο παρασκηνιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Δεν έχω πάρα πολλές... αλλα μου κάνει εντύπωση που κολάει το flipboard και το tweetdeck...ενω στο desire s δεν κόλαγανε(εντάξει το tweetdeck κόλαγε λίγο) Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Τι θέλεις να δεις από κοντά; Μέγεθος καλύτερο από το 1, λειτουργίες καλύτερες,οπότε,αν δεν έχεις αποφασίσει να το πάρεις άμεσα, καλύτερα να μην το δεις γιατί θα χάσεις τον ύπνο σου! Δεν είμαι Πάτρα βέβαια, αλλά καλύτερα να το δεις όταν αποφασίσεις να αποχωριστείς το 1 και να πας στο 2. Εγώ έκανα το αντίθετο και να που βρίσκομαι...με το 2 στο χέρι..παρ' όλο που είχα δει το γκρι μελαγχολικό απόγευμα....:p Το 1 το αποχωρίστηκα!!Το έχω αποφασίσει για το 2..Την κατάλληλη στιγμή περιμένω..Οπότε αν το δω από κοντά μπορεί η κατάλληλη στιγμή να έρθει πιο κοντά!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Παιδιά με το flash player τι κάνουμε? ????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigok Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Απ' ότι θυμάμαι αυτό το κατάστημα είναι στη Θεσ/νικη.http://www.media-ram.gr Πάρε τηλ να τους ρωτήσεις Ωραια.. Οποτε θα ρωτησω.. Αν δεν μπορεσω να το δω, θα το παρω να τελειωνω.. :) Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts